- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zodes
aktív tag
válasz
colonell #20483 üzenetére
Arra lennék kíváncsi milyen telót vettél? Én annak idején, azért álltam át az androidról a wp-re, mert működött/működik ma is. Nekem egy sony ikszpériám volt, de soha többet sony telefon. 1 évig keserítette az életem. A legnagyobb problémám az volt, hogy droidos telót minimum 150-ért kellett venned, hogy olyan telód legyen, mint egy wp 30-ért. Legyen stabil, lehessen telefonálni, ne kelljen állandóan heggeszteni az op rendszert, Én egy szaros telóért nem adok ki ennyi pénzt.
-
Ryoo
senior tag
válasz
colonell #20205 üzenetére
Nem a Microsoft baszta ezt el, hanem szokás szerint a gyártó, aki fosik a saját termékéhez használható drivert írni, majd a paraszt vesz egy új gépet, amin megy rendesen. És az ilyenek miatt terjed el az, hogy a win a szar, mikor kb köze nincs hozzá, csak gyökér a gyártó. Nekem a 11 éves asztali gépemen minden funkció működik, ami még xp-n is működött, és abban is majdnem minden Asus. De ez nem ide tartozik, úgyhogy szerintem fejezzük is be.
-
rover45
őstag
-
old rocker
veterán
válasz
colonell #20198 üzenetére
Csak neked megemlítem, mert a win10 fanok ismét hörögni fognak.... Utálom a laptopon a tapipadot; vezeték nélküli külső egeret használok. Mivel pötyögés közben valamelyik csesznye ujjam hozzáér a touch padhoz, így eddig minden készülékemen kikapcsoltam. Ám amióta botor fejjel frissítettem win 10-re, azóta minden bekapcsolás után el kell játszani a műveletet. Először felugrik föléje egy animációs tulajdonság-magyarázó, azt be kell csukni, utána letiltom a beépített egeret, amire felugrik egy figyelmeztetés, az egyetlen portot akarom letiltani, biztos vagyok? Biztos leszek, becsukom, alkalmaz és oké. Ezt minden alkalommal el kell játszani. Miééééért????
-
duo
addikt
válasz
colonell #20074 üzenetére
nekem is csinálta egyszer. nem kellett neki semmi akksi kibe megoldotta. sőt nekem most wdrt sem kellett (más miatt)
2(!) HR. egy rendes, majd mikor kész és elindul a teló, nem állítasz be fiókot és wifit sem. bejön a startképernyő, aztán egyből a másik HR. most ,kvázi hibamentes. (eleve win10-es telóval a wdrt a gyosabb, de itt ez a szerintem jobb.) mostmár egy hete okés. azelőtt három frissítést döccenés nélkül vett. csak valamiért bejött egy áruházi bug. ezért kellett a hr, de sehol sem volt a közelben windowsos gép wdrt-hez. -
old rocker
veterán
válasz
colonell #19813 üzenetére
Engem volt, aki virtuálisan megkövezett ezért a témáért. Pedig - szvsz - egyre több felhasználó fog rájönni, hogy a Lumiája nem tud szinkronizálni... Microsoft általános hiba, csak úgy lett...
Mint írtam, először csak a 820-nál és a 640-nél jelentkezett. Vettem egy új P8Lite-ot, a 640-el google alapon remekül együttműködik, csak ráment egy csomó időm.
Azt hittem, ez megint win10 huncutság, de nem. A feleségem ugyanolyan tipusú Lumiáinál is egyszercsak hopp! előjött és azok 8.1 -ek voltak.
A feleségem készülékeinél: 1. a felhőben csináltam egy új e-mail aliast. Nem kell végigjátszani, regisztráció, franckarika, csak a bejelentkezés módozatainál kell beírni egy akármi@outlook.com alias címet (sajnos a legképtelenebb nevek közül is sok foglalt), majd ezt kijelölni elsődleges alias címnek.
Ezután HR vagy gyári beállítások vissza. Ezt az e-mail címet kell megadni, és a telepítésnél nem szabad alkalmazni korábbi mentés visszaállítását. Az áruházban meg vannak a "saját alkalmazások", onnan kell manuálisan újra telepítgetni a szükséges alkalmazásokat.
Ha ez is megtörtént, lehet újra "csempézni". Ha kész, nyomni egy biztonsági mentést.Amennyiben van második lumiád, azt már az új e-mail címmel bejelentkezve (de ez nem kreál új fiókot, lényeg, hogy outlook.com legyen) lehet ennek a bizt. mentés adatait felhasználva visszaállítani.
-
chipesz
őstag
válasz
colonell #19603 üzenetére
Ezt most az egyik havernak csinálja. 640-en. Be tudtam neki jelentkezni TeamViewer Remote Control-lal, mert így PC-n keresztül tudtam irányítani a telót. Persze továbbra sem érzékel semmit, de legalább az értesítéseket megkapja. Nevetséges.
Egyébként jövő hónapban én is váltok androidra. WP 7.5-től itt vagyok de lassan vége. Sajnálom, mert szerettem a rendszert.
-
-
-
-
Folee
tag
-
KunEmber
senior tag
válasz
colonell #17706 üzenetére
Még nem tudom, hogy hogy adom be a feleségemnek, hogy a következő telefon-összeomlás utáni frissítéskor át kellene teljesen költöznie Outlookra.
De most komolyan, nem a telefonnak és a szolgáltatásoknak kellene értünk lenniük? Egyelőre az utóbbi időben ez nagyon fordítva van! -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
colonell #16413 üzenetére
De minden üzenet megjön. Sokszor már talán zavaró is, hogy állandóan kopácsol meg összekoccannak a poharak
Arra gondoltam, hogy pl felébresztem a készüléket felhúzom a képernyőzárat, és pont ha pl messengernél hagytam úgy akkor egy pillanatra fent szinkronizálás felirat jelenik meg. Erre gondoltam, hogy a háttérben szinkronizáljon be mindent folyamatosan. De gondolom ez még nagyobb akksi használatot jelentene. Igazából a facebook idősáv is egy pillanat alatt befrissül, tehát nem gáz.
Nekem az email egyáltalán nem lényeg, az marad gépen. Nem is lenne kedvem regényeket írni telefonon hiába a nagy készülék. Egyet viszont hiányolok a "standard" messenger és facebook hangok. Azt le lehet valahonnan tölteni? Én a beépített FB-ot használom és azon keresztül szedte le a messengert is.
Az értesítési hangok pedig csak azok vannak ami a készülékben gyárilag.Szerk: Ha én néztem be akkor sorry, de ahogy kerestem a figyelmeztetés hangok között, csak kopácsolás madár csicsergés meg minden van, csak hagyományos FB hangjelzés nem
..de megnézem újra. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged