- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netezni nem akarok, csak a ceges kommunikaciora hasznalnam (slack, naptar, email), illetve a ceg rendszereihez valo hozzafereshez is kell par speci app: 2Faktor autentikator, jelszo kezelo, stb.
Win10 volt rajta, azzal teljesen hasznalhatatlan volt a telefon, meg az elso hasznalatba vetel elott is, appok installalasa nelkul.
-
mtomi95
senior tag
Tört program telepítése nem lehetséges, mert ez egy zárt rendszer, mint az iOS.
Ez nem igaz!
Mind kettőn lehet, csak akarni kell. Nem kell feltörni sem őket! A kulcsszó developer. Legyen bármilyen friss is a rendszer ha meg van az APP külső forrásból, annyira szét lehet warezolni mind két zárt rendszert mint az androidot. Bár az igaz hogy nem annyiból áll, hogy külső forrást engedélyezünk a beállításokban.
tenkjuh:
Mindent ki kell próbálni, ebben igazad van. Mivel úgysem fogod tudni eladni így megmarad majd, hogy látsd a fejlődést, ameddig azt nem mondja az MS hogy elég volt a 640ből (is).A 930 tényleg nem kapta meg PR az új Windowst?
-
-
zsoltzsolt
addikt
Ez szép és jó gép és jó a mérete, el lehet rakni könnyen bármilyen táskába.
Nekem egyelőre erre fáj a fogam:
Nikon P900Kezdem azt gondolni, hogy nem érdemes nagyobb összeget beleölni egy kb két évet bíró telefonba, azt a pénzt inkább fényképezőgépre költeném.
-
-
cskamacska
addikt
Amiről én tudok azzal nincs gond. Persze ami Sony M4 Aqua-ról tudok azzal sincs komoly gond(leszámítva a standard tárhely nyomort), pedig az már papíron elég defektes telefon.
De abban igazad van, hogy mobilok alsó polca szeret aknakeresőset játszani, anno a saját S5 Neo helyett a Balkán Friday alkalmából szóba jött a Lumia 735, meg a One Touch Idol 3(4.7), hát utólag kiderült, hogy nem hogy a kedvezményes felárat, de a túlárazott teljes árát fillérre megérte volna a drágább S5, mert mindkettővel csak szenvedtem volna, ezzel meg elvagyok mint a befőtt.
De pont ezért szomorú, hogy mi lett a 50-es Lumiákkal, 950 tulajok annyit sz**tak a telefonjukkal egy hét alatt, mint én másfél év alatt se, pedig ők kétszer annyit fizettek érte.
Az meg hogy a telefon kapásból teljes MS Office csomaggal jött, pár kattintás volt feltenni egy Metro launchert és Here térképet, és előbbre tartottam mint egy igazi MS telefonnal, az no komment.
-
-
-
-
gemini
aktív tag
GPS-nek egy új telefon is tökéletes. Én 640-en a frissítési hiány ellenére wazet használtam. Most droidon is azt használom. Ég és föld. Aki továbbra is fikázza a droidot, az sztem egy ideje nem használta. Óriási fejlődésen ment át az elmúlt 3 évben. Amilyen megelégedéssel használtam a kitkat után a Lumia 630-at, ugyanolyan elégedett vagyok a 640 után a Xiaomi Redmi 4A-val. Az árkategória kb ugyanaz, de a használhatóságban jelentős a különbség. Nagyon nagy reményekkel vágtam neki anno a windowsos platformnak, és nem értettem, miért használják ilyen kevesen, miközben ennyire jó. Aztán a MS szép lassan tönkretett mindent. Egy baromi stabil rendszerből csinált egy olyat, ami miatt lecseréltem az androidos készülékemet pár éve egy windowsosra.
A MS-nak sztem inkább be kéne csuknia ezt a részlegét, mert így semmi értelme, csak szívatják azokat, akik reménykednek. -
old rocker
veterán
+Black Star:: Sajnos ez a fogyasztói társadalom. Vegyél minél újabbat, modernebbet és mindig, egy picikét korábban, mint ahogy arra ténylegesem szükséged van. Én is addig fogom használni a 640-est, minden hibájával és erényével együtt, amíg lehet... A P8 Lite-ra azt mondják, 7-9 hónap alatt elkezd az akksi miatt deformálódni...
"Mi mindannyian el jól bevált fogyasztói szokás melléktermékei vagyunk" (Durden, Fight Club)
Hogy örültem annak idején az E52-nek!! Egy mobil kereskedésben vettem, eredeti fin, magyar menüvel. És amíg a symbián ki nem füstölt, használtam rendesen. 5-6 napot bírt egy töltettel.... -
-
-
samu2062
senior tag
-
-
-
-
old rocker
veterán
hát... bár különösebben egyikkel sem próbáltam a videó felvételt, legutoljára a fix fókás C7-el készítettem hosszabb felvételt, televíziósként azt kell mondanom, ha egy automata fókusz üzemmódba rakott komolyabb kamerával csinál valaki ilyen "kaszabaszát" , (így hívjuk a svenk le. fel, közelre, távolra gyors rángatást,) akkor azt is meg lehet nézni, pedig mondjuk egy régi DSR 200 meg egy mobilkamera nincs egy súlycsoportban. A white balance-nál van olyan operatőr egyébként, aki azt tartja, legjobb "vájtbalansz" a kék ég... mert arra fehéregyensúlyozva lágyabbak, természetesebbek lesznek a színek.
-
old rocker
veterán
1. hogyan vigyem át, pc + két telefon. Hogyan érvényesítsem arra a + előfizum. Van fent vagy 30 giga... azt szórakoztató másolgatni, vagy ha sz@r a rendszer, hadd szopjon a user... világos.
ja. Új fiókra akkor tudom beállítani a teflont, ha resetelek, majd az újat adom meg. A mentések stb. hogy kerülnek át? -
A fennmaradó szélsőértékek mire szolgálnak? (az alsót még csak-csak értem "a túlmerítés elkerülése) de a felső mi célt szolgál?
Más
Most néztem, futottam át az elmúlt kb egy hónap kb 1100 hozzászólását, és örömteli, hogy a felmerülő problémás hsz-ek 99%-a szoftveres, egy két "akkor szervíz" volt...
Ezt én jó aránynak vélem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest