Hirdetés
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
old rocker
veterán
válasz
Black$taR #22663 üzenetére
Ismét tanújelét adtad a mérhetetlen jóindulatodnak. Én KÉRDEZTEM tőled valamit, amire ketten adtak is felvilágosítást, egyedül te minősítetted "beszólásnak". Miközben a korábbi, kettőnk közötti konfrontációban tág torokkal bizonygattad, "hogy te csak segíteni akarsz" mindenkinek.
Én pedig kérdeztem tőled... a "Te" megszólítást utólag tettem hozzá, mert attól tartottam, ha csak úgy kezdem a mondatot, És az mire jó? azt kötekedésnek, provokációnak veszed. Ehelyett bejött a "nézdakúrvaannyát, már megint nincs rajta sapka"...
Nekem ugyanis valóban fogalmam sem volt, a ne zavarj opció, ami a pényolcason cortanás trükközés nélkül beállítások között szerepel, mire használható, mivel sajnos -ilyen gyökér vagyok - nem próbáltam ki soha, de dunsztom sincs róla. S ha úgy tűn-ik, most ismét ingerült lettem, ó, felséges fekete csillagom, az nem a véletlen műve...Azt szeretném kérdezni tőletek - perfect black start kivéve - ki lehet-e védeni a 640-en (XL, de ez mindegy), hogy e-mailban érkezett linket megnyitva ne valamilyen olvashatatlan, ormótlan betűs, egymásba csúszott sorokkal nyissa ki az adott weboldalt... az edge-en kívül más böngészőt nem lehet felrakni rá?
-
-
-
old rocker
veterán
válasz
Black$taR #21703 üzenetére
az hagyján... Nyelvében él a magyar, igaz? Ha igen, mi mindannyian haldoklunk... Csak előkerültél, drága barátom? Hátha megint kitiltanak mindkettőnket? Tényleg ennyire elfogulttá tesz velem szemben a saját véleményed? 1. Nem ígérgetek semmit. Tényként közöltem, hogy az elsődleges telefonom, amit az újságírói előfizetésemmel használok, már vagy 2.5 hónapja egy P8. Emellett, a másik SIM kártyámhoz változatlanul a Microsoft Lumia 640-et használom.
2. Ha én offolok, akkor mindenki, (akiknek tábora egyre szaporodik)akik a szoftveres!!! változások miatti, sokszor érthetetlen, sorozatos, szinte randomszerű hibákról ír, szintén offol... he?!
4. Hazudozni, meg kötekedni te jársz ide. Te azt akarod elhitetni a gyanútlan hiszékenyekkel, hogy ez a telefon a win10 update folytán valósággal csúcskészülékké nőtte ki magát az okostelefonok táborában. Pedig ... csak egy megbizhatatlanul működő, értéktelen, eladhatatlan telefonná küzd ötte le magát: ami nem a telefon, hanem az elhibázott windows rendszerfejlesztés, illetve impotencia, a vásárlók sz@rban hagyása miatt következett be. -
old rocker
veterán
válasz
Black$taR #20870 üzenetére
Azért, mert nem a telefont fikázom. Segíteni próbálok azoknak, akik dilemmáznak, felrakják-e a win10-et. Én is felraktam, mert a google drive-ommal a 8.1 nem nagyon "kollaborál". De aki felrakja, igenis számítson rá, amit rajtam kívül többen megjegyeztek: a win10-el megbízhatatlanul működik. És ez nem a telefon hibája. Ugyanakkor itt jön az, amit irónikusan kifejeztem több alkalommal, csak te nem akarod megérteni: egy használati tárgy azért van, hogy engem szolgáljon ki, nem pedig fordítva.
-
zodes
aktív tag
válasz
Black$taR #20480 üzenetére
Nem maradtunk kevesen szerintem. Lehet sokan úgy voltak vele, mint én. Annyira eluralkodott a 10-es imádat, hogy nem jártam ide. Hiába kérdeztem senki nem válaszolt.
Nekem már az elejétől fogva recseg néha a hangszóró. Több risztás is be van állítva napi szinten. Hetente 2x-3x olyan furcsa hangot ad amit mondtál. Egyáltalán nem foglalkoztam vele, annyira nem zavar. Ha mégis lenne rá megoldás az jó lenne.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Black$taR #19693 üzenetére
A rezgőmotor nem szokott nagyon előtte jelezgetni, hogy hamarosan kidöglök, vagyis igen, egyik pillanatról a másikra szoktak elromlani.
Ettől függetlenül, még akár szofveres baja is lehet, egy bug nem engedi a rezgést, mert ilyenre is volt példa.
Egy HR után meglátod... -
-
-
-
-
mtomi95
senior tag
válasz
Black$taR #12028 üzenetére
De ezt csak én furcsállom?
Amoled nincs a 640-ben glance van.
735-be van oled, glance nincs. Pedig ott lenne teljes értékűen létjogosultsága.
Mi a alapján támogatja a telefont a glance? Ennyi erővel az összes Lumiába lehetne. Így jött ide a glance meg a 735. Én értetlenekedek itt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Milyen videókártyát?
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest