- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz
glutamin #10110 üzenetére
olyat keresek, ami a kameránál, hangszórónál, fényérzékelőnél is ki van vágva, és van hozzá tisztító kendő.
sőt, működjön vele a Glance és a dupla koppos felébresztés.
Ha most nem 300 hanem 530Ft lesz, az nem számít, de ne 4000Ft legyen, ennyiért vett nemrég egyik munkatársam TG üveget az ósánban -
jksx
senior tag
válasz
glutamin #6136 üzenetére
Öt éve droidozok, olyan volt, van, hogy némelyik app lassan indul el, de ezen kívül semmilyen gondom nem volt, pláne a telefonálással. Általában akkutöltés után mindig újraindítottam, így nem lassult be. Nem telepítettem mindenféle vackot rá. Nem rootoltam romolgattam össze-vissza.
A 4.2 verziótól meg le lehetett tiltani a fölösleges appok jó részét.
Úgyhogy nem értem, hogy miért mondják sokan, hogy nem stabil, meg belassul, laggol stb.
Ezt már kérdeztem többször is a fórumokon.Maximum1 azt hiba volt leváltani. Nekem egy 6233 van "vészhelyzetre".
-
janeszgol
félisten
válasz
glutamin #5995 üzenetére
Mik a tapasztalataid az ebayről vett oclsó tempered glassokról? Mert én most vettem postával 900 forintért eggyet a G620s-re és még vennék más telókra is. (Még nem jött meg.)
Hülye nem vagyok, nagyon jól tudom, hogy ami a vaterán, meg minden féle online boltokban van tempered, azt is onnan rendelik és ennyiért, majd eladják 15-4 ezer forint plusz postáért.
-
10.0.0.1
csendes tag
válasz
glutamin #5407 üzenetére
1 hónapja vásárolt kártyafüggetlen 640Xl-en T-mobil kártyákat (privát és céges) berakva nekem is ezt a beállítást "töltötte le".
profil: -
elérési pont: wnw
felhasználónév: -
jelszó: -
bejelentkezési adatok típusa: -
IP típusa: IPv4
proxy: -
proxyport: -így belegondolva nem is értem miért működik
-
Yushchenko
őstag
válasz
glutamin #4435 üzenetére
Rendeltem most én is ebay-en ilyen tempered glass-nak hívott valamit 500ft-ért, majd meglátom. Ha nagyon nem jön be, akkor lecserélem valami márkásabbnak tűnőre. Csak nem vagyok benne biztos, hogy az xpro és társai nem ezeket a kínai termékeket címkézik fel.
Minden esetre 1500ft-ért a bestbyte-ban árult termék 2 nap után már karcos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged