Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
this is life #23667 üzenetére
Már a 950-ket meg a többit sem kellett volna kiadniuk, mert drágán adták a marék sz@ ... jó hardverrel...
A 640 Xl-met pedig szerettem a 8.1-el, a 10-el jó lett volna, de elkúrták, mert ennyi eszük van... Pedig esküdtem rá, meg ajánlottam is, most meg mindenki megy droidra...
-
Srácok, jöttem elköszönni tőletek! Elrakom talomba a telefont (igaz, fejsze volt tervbe véve, de nem kapja meg egyelőre). Egy Huawei Honor 8 lép a helyébe. Remélem a droidban nem csalódom (akkorát ) mint a w10-ben. Azért még visszajárok olvasgatni, meg fogom követni a történéseket! 🙂
Köszönöm mindenkinek a segítséget! 😉 -
válasz
Luck Dragon #21079 üzenetére
Egy NFC-s nokia mono fülesem volt, ahhoz használtam. Meg egy Sztereó bluetooth-oshoz is használom, és a csatalkozás könnyebb vele.
-
válasz
Luck Dragon #21076 üzenetére
Én, de neke 640 XL van. Mondjuk fülhallgatónál jól jön. Nem kell a kékfoggal ökörködni.
-
válasz
RaPiDsHaRe #20782 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, ha nincs a közelben wifi és nem is akarom használni, akkor kikapcsolom és a mobilnet megy. Ha tudok wifit használni tartósan akkor kapcsolom be a wifit. Igy eddig oké.
-
válasz
Luck Dragon #20708 üzenetére
Ami régen jó volt, arra vissza mennek az emberek. Ami meg fos, azt hanyagolni kell...
-
válasz
Luck Dragon #20602 üzenetére
Engem lekoptattak, hogy nem. Nem is érdekelt, mert csere lesz jövőre. 30 ezret meg nem adok ki egy kijelzőért...
-
-
válasz
AMDaZERG_1 #16078 üzenetére
Semmi köze nincs a telefonhoz a vodás csomagod. Amúgy meg az eu országain belül neked semmit nem kell csinálnod, csak a roamingot bekapcsolni. [link]
-
válasz
hodostamas #15723 üzenetére
A pudimg próbája az evés. Majd ha lesz egy kis félretett pénzem, akkor veszek egyet és uccu neki...
-
válasz
old rocker #8040 üzenetére
Köszi, viszont Neked s!
-
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
Milyen rendszer alol másolod be őket? Mert ha én Linux alatt másolom be a csengőhangokat, nem latszodnak, de ha Windows alol, akkor igen. 😂
Más. Böngészés közben dobott egy szürke képet a telefon, majd kikapcsolt. Akku ki- be, majd jó. 8.1 update 2 van fent. Amúgy is megy szervízbe mert bevilagitasos a kijelző, de mi vol ez a szürke dolog?
-
Srácok, a kijelzőt cserélném a telefonban, tudtok egy gyors, megbízható helyet?
-
válasz
ToniSoprano #5604 üzenetére
Szerintem meg divat, fikázni hogy melyik telefon milyen képet csinál. Amelyik olcsóbb kategória, olyan lesz a minőség. De én azt mondom, aki képet szeretne csinálni és jó minőségben, minimum egy tükörreflexes fényképezőgép. És itt le van tudva a fikázás.Venni kell fényképezőt felszereléssel 1,5-2 millió forint értékben és nem lesz gond a képpel. Ennyi.
-
-
válasz
old rocker #4460 üzenetére
Annyira jó, hogy a kijelző maga a kuka. Hullámzik a szélénél, nekem már bevilágít is jobb felül. Oké, hogy egyedi dolog, de kacat a kijelző. Na nembaj, majd a 940 xl ha kijön talán jobb lesz.
-
válasz
krizoli #2834 üzenetére
összeget a 735 (bár a kijelzője egy fokkal jobban tetszik),
Glance screen-t nem tud.
de mondjuk az kár hogy napfényben nem tudtam összehasonlítani a láthatóságot.
Közel azonos a láthatósaága.
Valamint ránézésre az XL nem tűnik sokkal nagyobbnak, de nálam kézbevételnél már érződik a különbség, és szerintem mindennapi használatra nagy lenne.
Pedig a 4,7 meg az 5,7 között nem kicsi a különbség. Szerintem elsőre is nagyobb az XL. Sőt, másodikra is.
Ha beállítottam akkor se akart elfordulni a kijelző, míg a többi készüléken működött. Ez ugye csak a kiállított példány esetleges múltbéli leeséseinek a következméne?
Pedig frankón elfordul a kijelző.
Ezt WP alatt hogy lehet kivitelezni, vagy akár azt tudja hogy egyesével van mind bejelentkezve és akkor úgy mutatja őket?
Kezdésnél a Hotmail címet adod meg MS account-nak, majd ha a rendszerben bent leszel csinálsz 2 darab gmail-es fiókot és cask bejelnetkezel a dolgaiddal.
Tapasztalat: Nővéremnek 735 van, nekem meg 640 XL DS.
-
válasz
ToniSoprano #2772 üzenetére
Én sem tudtam, hogy van, de utána néztem, mert nekem ilyen csomag kellett, mert külföldre megyek dolgozni és az itthonikkal kellene tartani a kapcsolatot.
-
válasz
ToniSoprano #2769 üzenetére
Vodafone red médium, 11990 Ft, 2 gigabájt internettel, korlátlan beszélgetés és sms. Külföld belföld játszik, roaming nincs... 😉
-
Na megjött a telefon. 640 xl ds lett, pedig nem irták a honlapon, de én Örülök neki. Eddig nagyon tetszik. Gyors, szép. A többit majd idővel. És fehér hátlappal kértem.
-
válasz
dolfikavik #2403 üzenetére
VLC?!
-
Sziasztok!
Holnap megyek egy 640 xl-ért. Fekete hátlappal veszem, de egy narancsot, vagy kéket majd beszerzek hozzá. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest