Hirdetés
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21838 üzenetére
magyar nyelv és magyar a régió? nálam akkor nem szokta csak engedni, ha véletlenül USA régión hagyom a telefont.
-
szucstom
őstag
hát.... sajnos nem. úh. vagy a legközelebbi frissítéssel jön meg nektek, vagy kell egy teljes WDRT, hogy az alap szoftverrel települjön.váááááárjunk. ez nekem még a 107-es build. elfelejtettem, hogy ezen túl még van pár frissítés. sorry skacok. ez totál beégés részemről.
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21830 üzenetére
soká tartott, de legalább visszaadták a barmok... a 3rd party app rádiók szart se érnek.
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
no, hát elég rég írtam már ide - persze azért nyomon követtem a dolgok folyását. Hosszú idő után (vagyis kb. 3 hónap), úgy döntöttem csinálok egy teljes WDRT-t a mobilomon. Mert megérdemli címszó alatt. No, most hogy kész lett, úgy tűnik minden fasza, ráadásul a gyorsnézet is visszakapta az éjszakai kikapcsot. Hurrá. Talán elkezd végre a MS hallgatni a szerencsétlen (persze makacsul hűséges) felhasználóira.
-
szucstom
őstag
válasz
snooze #21814 üzenetére
mivel az Edge böngészőről van szó, ezért csak az MS eszközei között működik megfelelően.
viszont ha mondjuk fosdroidra akarod átmenteni, az is megoldható, csak hosszabb. Mobilról felmented felhőbe, PC-n edge-be lehúzod, megnyitod krómot, oda import, majd ott fel megint a felhőbe, végül fosdroid mobilon lement.
-
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21303 üzenetére
Néha én is így vagyok
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21300 üzenetére
hát ha jól tudom akkor a mobil verzió esetében még nincs downgrade, vagyis nem tudsz visszalépni egy buildet mint OS esetében. Én javasolnám inkább az insider RP ring-et, nekem a bugot totál megoldotta. (nincs sokkal előrébb, mint a hivatalos).
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21288 üzenetére
Nem szándékszom visszamenni 8.1-re. Nekem a 10 tökéletesen megfelel. Most hogy átálltam RP-re, úgy néz ki, megszűnt a bug, ezzel együtt mondhatom azt, hogy 100%-os most a rendszerem. Az, hogy adódott egy apró bug, amit sikerült orvosolni, még nem veszi el a kedvem attól, hogy a 10-et használjam
A változás szó alatt annyit értettem csak, hogy van-e esetleg vmi "újdonság" amiről illene tudnom
-
szucstom
őstag
válasz
galervin93 #21286 üzenetére
Nekem a frissítés megint bugossá tette az outlook mail appot. Nice. Átálltam RP ringre, remélem most jó lesz. Tudja vki, hogy RP-n milyen változások vannak most?
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21265 üzenetére
Csak nem veszed észre. Nekem külső akksi esetén maradt. Töltési idő jóval több volt mint általában. Érdekes módon egy restart után elkezdte normálisan tölteni.
-
szucstom
őstag
válasz
realmadrid #21248 üzenetére
szedd le kezdőképernyőről és rakd ki újra. vagy esetleg OneDrive-on is fent van még a telefonról törölt kép és onnan mutatja a csempe.
-
szucstom
őstag
Yepp, ha rákeresel google-ben, a gsmarena honlapján írja a GLONASS-t (illetve még az A-GPS-t, bár nemtom hogy az ténylegesen benne van-e). Az EU teljes területén az oroszt használják, az amcsi mintha nem is létezne. Az EU nemrég lőtte fel a
GalileitGalileot, amivel azt akarják elérni, mint amit most a Waze is tud, hogy minden közlekedési infót leküldenének az eszközre, jelezvén pl a balesetet, dugót, hasonlókat. Ezt beépítenék az autókba, mobilokba, minden elérhető olyan eszközbe, amibe szükséges.Ennek egyetlen nagy hátránya, hogyha élesítik a teljes rendszert, amellett, hogy a GLONASS-t kilövik, akkor a mostanság forgalomban lévő összes GPS eszköz, mobil, használhatatlan lesz ilyen téren.
-
szucstom
őstag
Tudomásom szerint a második generációs okostelefonoktól kezdve már nemcsak A-GPS-t használnak, mert az A-GPS túl bizonytalan volt (vagyis csak a cellainfók alapján próbált bemérni, ami még méterre se volt pontos). Így néhány modelnél elkezdték kombinálni a Glonass-szel, némelyiknél pedig már csak utóbbi került be.
Hogy kérdésedre válaszoljak, úgy tudom, csak GLONASS, de lehet hogy még benne van a kezdeti "gps" is.
Első mobilom egy Samsung gts5230 volt, abban előbbi volt és totál pontatlan.
-
szucstom
őstag
A GPS már rég nem A-GPS, hanem GLONASS. Az utóbbihoz nem kell egyáltalán mobilnet, mivel ha le van töltve a térkép és a navihang, akkor net nélkül tökéletesen üzemel. Az extrák menüpont alatti színprofil, ha bugzik és HR sem segít, akkor WDRT, Eagle féle setup. Utána pedig próbáld a release preview ringet insiderben.
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21224 üzenetére
Azon már túl vagyok (drága jó nagyanyám egy bazi nagy kuglófot csinált csak úgy hóbortból).
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21222 üzenetére
Igaz, igaz, drága kollega. Kissé fáradt vagyok, nem forognak rendesen a fogaskerekek.
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21220 üzenetére
Jó, 3rd party app biztos van hozzá, de alapvetően ez a funkció hiánycikk.
-
szucstom
őstag
No, akkor topikgazda kollega, az mflex, akarom írni Eagle féle setupnál légyszi írd bele azt, amit párszor már emlegettem. Vagyis amikor WDRT után kérdezi az ajánlott vagy egyéni beállítást akarsz-e, akkor egyéni és az appok automata frissítésénél ki kell szedni a pipát. Sok időt meg lehet ezzel spórolni, mert nem kell kinyomkodni az áruházban a frissítéseket, egyből jöhet az upgrade advisor.
-
szucstom
őstag
válasz
DrojDtroll #21186 üzenetére
Nem látom mobilról, hogy az pontosan melyik, szedd le a legújabbat és próbáld azzal.
-
szucstom
őstag
válasz
DrojDtroll #21184 üzenetére
Legújabb wdrt van fent?
-
szucstom
őstag
válasz
DrojDtroll #21182 üzenetére
Hát, azt mindenki maga dönti el, hogy akar-e veszteni a 8.1-el. Az infó meg gyorsan megvan, ha elsőre felismeri a mobilt. Ha nem akkor próbáld amíg fel nem ismeri.
-
szucstom
őstag
válasz
MauroN #21174 üzenetére
Bár nekem be van állítva a biztonsági mentés, de nem használom. Legutóbbi HR után nekem minden helyre állt, így most mondhatni (3 kopp), 100%-os a rendszer. A lassulásra nem tudom, hogy HR mennyire megoldás, de az biztos, hogyha esetlegesen bugos rendszert akarsz HR-ezni, akkor a biztonsági mentést el kell felejteni, mert visszakerülhet a bug az OS-be. Az, hogy mi kerül vissza, attól függ, mely appokat akarod feltölteni felhőbe, hogy később meglegyenek. A játékokat pl. én teljesen kihagyom, csak a fontosabb applikációkat hagyom benne.
-
szucstom
őstag
válasz
MauroN #21168 üzenetére
Nem, az Edge könyvjelzője külön van. Nekem is volt nemrég HR, de a böngészős jelszavaimat simán visszatolta, mert a böngésző szinkronizáció be van kapcsolva. Ugyanez vonatkozik rád is. ha be volt kapcsolva, lennie kell könyvjelzőknek, ha nem volt, akkor lesheted és keresgélheted újra a honlapokat.
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21158 üzenetére
Yepp, kétféle mód is van a megtalálására.
Ja bocs, a beállítások keresés funkciója nem is került még szóba -
szucstom
őstag
Nice... A realarm is ugyanolyan kis gombokkal operál, mint a gyári....
-
szucstom
őstag
Khm... No, akkor még 1x búék mindenkinek
Remélem a winfos következő frissítése visszaadja a normális ébresztő gombokat, mert az a két kis bizbasz kora reggel eltalálhatatlan... Csak tudnám mi értelme volt ennek a kicsinyítésnek. Ellenben az akksi idő most kezd helyre rázódni, este elfelejtettem rátenni a savert és a repülési módot, de így is csak 3%-ot merült reggelig. Ez előző buildnél megvolt olyan 6-8%, attól függően, hogy maradt-e futó app a háttérben.
-
szucstom
őstag
válasz
Kis Samurai #21082 üzenetére
Hát, erről elvileg Eagle kolléga tudna mesélni, ha jól tudom neki van 950-es készüléke. Én azt mondom, ha egyszer adódik rá lehetőség, sztem érdemes megragadni
-
szucstom
őstag
válasz
Sub-ZeRo #21080 üzenetére
Ezen túl csak akkor jönne jól az NFC, ha ki lehetne használni kártyás vásárláskor. De ez sajnos még csak egyes droidoknál érhető el, plusz kell hozzá OTP-s kártya + Telekom-os sim. Szóval nem egyszerű a dolog.
Szerencsétlen NFC nekem még akkor is bejelez, mikor a drága volán bérletkártya előtt véletlenül elhúzom. Na az, az idegesítő... -
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21071 üzenetére
Sokkoló?
-
szucstom
őstag
válasz
Luck Dragon #21069 üzenetére
Kurblit neki!
-
-
szucstom
őstag
Hát, akkor 18, én utoljára még jövő évet olvastam vmi blogon.
szerk.: épp most találtam ezt a hírt:
[link]Igaz, májusi, de ha ez valóban így van, akkor érthető, miért lassultak be egyes eszközök.
Illetve itt a másik:
http://winmagazin.hu/2016/03/a-microsoftnak-fel-kell-aldoznia-a-lumiat-a-windows-mobile-ert/
-
szucstom
őstag
válasz
Becksman #21014 üzenetére
Ez puszta józanparaszti ész és persze találgatás, amit most leírok, de elég nagy a valószínűsége annak, hogy azért nem csinálják meg normálisan lumiákra a rendszert, mert jövőre új név alatt (Surface Phone) akarják kidobni piacra, remélhetőleg már 100%-os, bugmentes verzióval.
Szóval, ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor jövőre javul a helyzet.
-
szucstom
őstag
Khm.... Már azt hiszem értem, hogy kalm kolléga miért hagyta abba a topikgazdálkodást. Titeket nem lehet kordában tartani, ha elszabadulnak az indulatok (nehogy sértésnek vegye bárki is, velem is előfordul néhanapján)
-
szucstom
őstag
Hát akárhogy alakulnak a wp ügyei, amíg nem szűnik meg teljesen én maradok ennél a platformnál.
-
szucstom
őstag
1. Nincs topikgazda.
2. Azt már tudja mindenki, hogy eléggé szar lett a rendszer, elvileg jövőre adják ki új név alatt, addig meg lehet, hogy tesztelgetik, hogy mit kellene normálisan csinálniuk.
3. Még jó hogy ránéztem a profilodra. Jó tudni, hogy megváltoztattad a nick-ed Mflex -
szucstom
őstag
válasz
galervin93 #20912 üzenetére
Az megvan, automatára van állítva. Nem túl erős a fény, csak mióta megvolt a látásjavító műtétem, kicsit érzékenyebb vagyok keléskor a fényekre, így a mobilra is... Akkor nem lenne gond, ha a régi gombok lennének, azt eltaláltam csukott szemmel
-
szucstom
őstag
válasz
Joker88 #20905 üzenetére
Hát, elvileg ha mflex féle setup-ot követed akkor a bugok esélye elég kicsi lesz. Én is csak alap dolgokra használom, (FB app kilőve, 1-2 kisebb játék, plusz messenger, hívás, sms, skype), nekem eddig 100%-os az OS. Igaz, a legutóbbi frissítés (393.576) eléggé elcseszett lett. Az ébresztő app két gombját (szundi/leállítás) sikeresen lekicsinyítették, így reggelente szépen rá kell néznem a jó erősen világító képernyőre....
Ezen kívül minden fasza. -
szucstom
őstag
válasz
Gömbike #20902 üzenetére
Minél távolabb vagy a szerverközponttól, annál rosszabb a az adatátvitel. Főleg, ha régebbi a CAT kábel. Én még szerencsésebb helyzetben vagyok, 500m-re a központtól megvan a 30 mega. Arra kérdezz rá tréhómnál, hogy átraktak-e vdsl-re. Ha nem, akkor rakasd át, az vmennyire stabilabb és nagyobb sebesség is elérhető.
-
szucstom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A redmondi cég két új terméke 5 és 5,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 SoC-vel rendelkezik, de kamera és akku terén már nagyban különböznek.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Biliárd és snooker topik
- Padavan firmware
- Nyomtató topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Opel topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest