Hirdetés
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Üdv. Egy ideje elégedetten használom a telefont, de újabban van némi probléma:
Frissítettem a legújabb flyme-re. Előtte 6.14 volt (6 a biztos, nem kínált fel újabbat), működött minden, de mióta frissítettem a legújabbra, amit felkínált, azóta a ramhasználat 1.5 gb körüli, mintha lassabb lenne, és ami a fő gond, google chrome ha egyszer betölt egy weboldalt, minden további linknél megáll, és dns hibára hivatkozva nem jelenít meg semmit, illetve egyáltalán nem reagál, csak tölt (ez a gyakoribb). Baromi idegesítő, gyakorlatilag nem tudok rajta internetezni. Wifiről és mobilentről is ugyanez a helyzet. Próbáltam visszaállítani a böngészőt, de nem segített. Újraindítás után az első weboldal betölt simán, majd ugyanez, nem reagál.
Mi a gond? -
novger
tag
Nem olvastam végig a topicot ezért elnézést, ha már valaki feltette/megválaszolta ezt a kérdést.
Miért nem működik a telefonomon az automatikus fényerőszabályozás?
Semmit nem változtat bármilyen a fényviszony, akkor sem, ha letakarom a szenzorokat.
A furcsa benne az, hogy senzor test programmal tesztelve a fényérzékelő tökéletesen működik. -
alex89
senior tag
válasz
Zsoltpeter #1891 üzenetére
köszi, egyszer már ezt próbáltam még régebben, mert én is erre gondoltam, akkor nem segített most viszont megint megcsináltam és úgy néz ki megoldotta
ui.: érdekes amúgy, hogy csak részben működött eddig rosszul mert, pl hívás fogadásnál ha a fülemhez emeltem kikapcsolta a kijelzőt rendesen ahogy kell.
-
alex89
senior tag
Gondolom valami beállításbeli probléma lehet, de kissé zavaró számomra, hogy telefonálás végén ahogy elemelem a telefont a fülemtől nem éled fel a kijelző és nem tudom "letenni" a telefont csak akkor ha megnyomom a gombot. Biztos ki tudnám filózni mi lehet az oka, de szerintem van itt olyan aki séróból' megmondja
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv mindenkinek,
A bokeh fotókat újra tudom fókuszálni valahogy pc-n? Elvileg a mélységinfo benne van a fájlban, a bokeh jpg-k mérete 8-10MB, a sima fotóké 2-3MB.
Gugli nem segít, úgy látszik nem sok embert érdekel a kérdés. -
Dovloran
senior tag
Én visszaállítással csináltam mindenesetre, mert az a verzió valami főzött ROM lehetett nagy eséllyel.
-
-
alex89
senior tag
7.0.1.0G-ről 7.1.0.0G-re váltás esetén is érdemes gyári beállítások visszaállítását elvégezni? Semmi kedvem minden újra beállítgatni...
-
-
Viktor44
csendes tag
Valaki feltette már a Flyme 7.1.0.0G verziót?
http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=94&type=1 -
Dovloran
senior tag
Természetesen működik az ADB (Android Debug Bridge), mert ezek a parancsok (amiket itt lefuttatsz) magával az Android Operációs Rendszerrel kompatibilisek.
-
hg7fac
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #1870 üzenetére
Ok köszi az infót. Esetleg tudsz mondani egy jó időjárás appot ami rendesen működik rajta?
-
Dovloran
senior tag
Sajnos tényleg így jelzi a futó appokat. Például a Google Play Music zenehallgatást is mindig úgy jelzi nekem.
-
sicc33
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #1870 üzenetére
Ez nem éppen a szinkronizálást jelzi? Mert nálam akkor jelenik meg a végtelen jel
-
hg7fac
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #1868 üzenetére
Igen, pontosan
-
hg7fac
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibával hogy accuweather alkamazásnál a telefon értesítési sávján a hőmérséklet helyett csak egy fektetett 8 as van. Mi lehet a baj?
-
zolipapa74
csendes tag
Már volt a fórumban 1-2 embernek ez a probléma, köztük nekem is. A Smart Lock okozta. Amit ha kikapcsolsz akkor jó lesz a feloldás. Sajnos nem lehet belépni a Smart lock menüjébe, így csak be vagy ki kapcsolás van.
Az ujjlenyomat és arcfelismerés menün belül a Megbízható ügynök komponensekbe lépj be. -
feka0118
tag
válasz
perszeferenc #1862 üzenetére
Csak kérdés. Milyen témát használsz?
Mert az általad említett bug ot én nem tapasztalom. A telefonfeloldásos problémával sosem találkoztam még. Próbáltam én is, nekem megfelelően működik, sőt a 3. Vagy 5. Próbálkozás után nekem csak kóddal vagy arcal engedi feloldani a telót, ujlenyomatot 1 percig nem fogad el. -
perszeferenc
csendes tag
válasz
perszeferenc #1861 üzenetére
Egy hardreset után minden zsírul működik, ha nagy ikon méretét állítasz be, vagy navigombokkal használod, akkor az ikonok tetejét levágja, ez legyen a legnagyobb baj.
-
perszeferenc
csendes tag
Na frissítettem 7.1-re. Minden bug megmaradt. Jobb Huvelykujjam regelve van. Bal mutatoujjammal próbálom feloldani, elsore nem engedi, masodszorra sem, harmadszorra mindig feloldja. Bekapcsolasnal is van, hogy atugorja a telefonkódot. Lett egy két
új almenü, meg magyaritottak pár szöveget. Kb semmit nem ér a frissítés ilyen szempontból. Így lehet eladom inkább, hogy az adataim gyakorlatilag nincsenek biztonságban.
Ja, vannak új témák.. Ha mBack-ről átváltasz navigációs gombokra, az összes ikonnak a tetejéből levág egy kicsit a rendszer. LoL -
perszeferenc
csendes tag
7.0.1.0G-ben nekem is előjött, hogy előbb ismeri fel az arcomat és nem kér pint és telefonkódot. Pluszba regelek egy ujjamat és gyakorlatilag bármelyik más ujjammal vagy a baratnőm ujjával is feloldja. Ez azért minimum vicces. Jah és ha be van állítva a telefonkód is arc alapú feloldás is plusz az ujjlenyomatom is, a háromból az arc nem teljesül mert elforgatom és simán csak felcsúsztatással akarom feloldani, akkor minden zokszó nélkül engedi. Holott a telefonkódot kellene kérnie.
-
unyadavid
senior tag
Az új szoftverben kijavitották az SMS bugot, már mindegy, hogy előbb írod a szöveget vagy a címzettet adott hozzá, működik ahogy kell!
-
galervin93
addikt
válasz
feka0118 #1857 üzenetére
Igen eddig is így ment, de most mintha kicsit "pattogósabb" lenne a dolog, picit változik a fényviszony és már állítgatja is. Utcai lámpáknál lett igazán feltűnő számomra.
Mindegy, annyira nem zavaró, még így is jól használható az automata, legalább ezt sem kézzel kell babrálni. -
feka0118
tag
válasz
galervin93 #1856 üzenetére
Nem tudom nálad ez mennyire érzékeny, de nálamneddig is így működött. Ha lámpa alatt néztem a telót ha kicsit megdöntöttem lejebb vette, ha vissza majdnem a lámpa alá közvetlen akkor feljebb vette. Enegem ez nem zavar, viszont azt észrevettem hogy nagyobb fényerőt állít be autómatikusan mint az előző verzióban. Amit az előzőnél kb 50% ra állítottam, ugyan azt a fényerőt most olyan 20-25% on adja le.
-
galervin93
addikt
A legutóbbi frissítésnél tapasztalta valaki, hogy az automata fényerő állítás sokkal érzékenyebb lett? Eddig automatán használtam, nekem bejött, de mostanában minden kisebb fényváltozásra tolja fel-le a fényerőt. Vagy csak bebeszélem magamnak...?
-
Dovloran
senior tag
válasz
Tetetlen76 #1852 üzenetére
A telefon app beállításainál előnyben tudsz részesíteni egy kártyát.
-
ati05
aktív tag
válasz
Tetetlen76 #1852 üzenetére
Hosszan kell nyomni a nevet a híváslistából, ekkor felajánlja hogy melyik simről akarsz hívni.
-
Tetetlen76
újonc
Üdv! A következő problémába futottam bele a m6 notnál, 2 kártyával használom és amikor hívást indítok nem kérdezi meg melyik kártyáról szeretném indítani a hívást hanem egyből az 1-es sim-ről indítja. Be lehet valahogy állítani hogy lehessen választani?
-
Czeri32
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is sikerült hozzá jutni eu stockról, az egyik utolsó készülékhez, ma meg is kaptam a szoftver verzióm 7.1.2
Elsőre megnézve nagyon jónak tűnik a készülék, tartalék telefonnak vettem.Nincs esetleg egy szilikon tok (átlátszó), és egy üveg fólia (fehér) valakinek?
-
Heller2
aktív tag
válasz
Tetetlen76 #1847 üzenetére
Kicsit fentebb van egy link, onnan le tudod szedni a legújabbat. Letöltöd az update.zip et és lehet frissíteni
Az arcfelismerés az "ujjlenyomat és arcfelismerés" opcióban leledzik. Jól működik, jópofa funkció!
-
Tetetlen76
újonc
Üdv! Ma kaptam kézhez egy ilyen készüléket az eustock-tól és nagyon tetszik viszont lenne egy pár kérdésem.Jelenleg Flyme 6.1.4.1G van rajta és azt írja hogy nincs elérhető frissítés. Esetleg más régióra kell állítani hogy frissítsen, jelenleg magyaron van. Az arcfeloldást tudja ez a készülék, ha igen hol található? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
feka0118
tag
válasz
Dovloran #1845 üzenetére
Akkor sorry a fals információkért😥.
Eddig szerintem is jobb, pedig nem tiszta telepítést csináltam.
A portré mód végre eltalálja amit szeretnék mint az F6 ban, adatmennyiséget mutató widgeten végre olvasható méretűek a számok, kevesebb az angol szöveg a menüben és lehet higy csak beképzelem, de mintha szebben szólna a hangszórója amikor youtube zok(kevesebb zaj és nagyobb hangerő).
Aki eddig nem frissített F7 re, ezt a verziót én nyugodt szívvel merem ajánlani.🙂 -
Dovloran
senior tag
Amúgy meg elolvastam és nem orosz, hanem szerintem ukrán verzió volt az a ,,sufnis", mert a Flyme fórumon is oda volt írva ukránul, hogy ukrán topikváltoztatért oda kattintsanak. (Tudok cirillt olvasni, azért mondom)
-
-
Dovloran
senior tag
-
feka0118
tag
Aki már frissített.
Történt érdemi változás, fejlődés, magyarítás? -
Dovloran
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1838 üzenetére
+1
-
-
Dovloran
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1833 üzenetére
Most néztem, hogy kijött pont ma egy frissítés az M6 Note-ra is és úgy tűnik, hogy a verziószám is nagyobb, mint a mostani unofficial orosz ROM-nak. Úgy tűnik frissíthetek megint.
-
Dovloran
senior tag
Már egy napja használom a telót és szerintem jó irányba fejlődött. Tetszik az új animáció a menüben és a plusz egy-két szoftveres finomítás a rendszerben. Kár, hogy az értesítési sáv bug-ot nem javították ki, ami akkor jön elő, ha fekvő módba döntöd a mobilt.
-
-
irostas
újonc
Írtam pár napja ezt a bekapcsoláskor nem kér pinkódot problémát; simet tisztítottam, próbálgattam, de nem volt megnyugtató a megoldás. Mígnem ma olvastam feka0118 bejegyzését ([link]) ÉS úgy tűnik valóban az arcalapú felismerés zavarja meg, reboot után előbb lép be azzal mint kérné a SIM pinkódját, Ha kicsit elfordítom a kamerát, vagy kikapcsolom az arcfelismerést, egyből jön a pin kód kérés.
Meg utána is ha zárolom és felélesztem a kijelzőt szóval nincs nagy gond, de ezt nem vélem teljesen korrekt működésnek azért.
Köszi a segítséget mindenkitől.
-
válasz
mobilizmo #1822 üzenetére
Az echte kínai belpiacra szánt firmware-t már én is linkelgettem korábban, csak van vele némi gond:
1, nincs benne Google Play (ami végül is orvosolható)
2, csak kínai és angol nyelv
3, ha mégis vissza akar állni a felhasználó a global-ra, az jókora szívás (van tutorial hozzá) -
-
Dovloran
senior tag
Én már csak azon agonizálok, hogy egy random user, hogy szerez meg egy random firmware-t a készülékhez, úgy, hogy abból még csak béta se lett bejelentve. Úgy látszik Meizu-éknál ez már csak így megy. :"D
-
válasz
melodie #1797 üzenetére
Közben én is felraktam.
Eddig teljesen jó. Van új menüpont is (SOS, gondolom szívinfarktus, vagy hasonló esetre).
Ha jól látom, akkor az utolsó töltés óta történt használatot is sikerült kijavítani...
szerk: mondjuk ez a 2 óra bekapcsolt képernyő... Hát ez még mindig nem az igazi.
(Mármint biztosan nem volt 2 óra bekapcsolt képernyőm a legutolsó töltés óta.)
-
FNZ
őstag
válasz
aprokaroka87 #1789 üzenetére
erre nem gondoltam, köszi.
-
feka0118
tag
válasz
Zsoltpeter #1801 üzenetére
Ha nem szeretnéd hogy valaki meghackelje a telód ezt a hozzászolásodat töröld és úgy rakd fel, hogy az imei1 és 2 meid és sorozat szám ne látszódjon. Csak egy tanács.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #1807 üzenetére
Sikerült, számítógépről.
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Valaki, TWRP-t varázsolt már erre a készülékre?Amit én próbáltam, az nem megy.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Mivel nem nagyon értek hozzá, így inkább kérdeznék.
A leányomnak hó elején jött meg a telefonja. Abban is vannak angol nyelvű szövegek.
Jelenleg a 6.1.4.1G verzió van a telefonon.
A fentebb frissítést le is töltöttem a telefonra fájlkezelővel, de nem tudtam frissíteni, nem találta meg.
Valamit elrontottam?
Közben jött a fentebbi leírás, hogy a PC-re töltsem le és onnan frissítsem. ehhez még nem fogtam hozzá.
Amit a telefonra töltöttem nem is találom.
Melyik lenne jó megoldás? -
feka0118
tag
Aham. Csak azért kérdeztem, mert amikor elromlott az sd kártyám nekem akkor csinált ilyen random összeomlásokat és újraindítást. Írtad, hogy flyme 6 van frnt neked. 6.2.4.1G nél nekem volt olyan hogy magától kikapcsolt a telefon és mire észrevettem màr a pinkódot kérte.flyme7 megoldotta.
Ha nem ez az eset áll fent, az akuumulátorod jó állapotban van?
Az is lehet a ludas, ha már minden szoftveres dolgon túl vagy. -
melodie
tag
válasz
pandur99 #1802 üzenetére
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1E8AVFWo2bBlON_h7kwNrrqChgxgx1Yv7
A letöltés befejezése után csatlakoztassa a mobiltelefont egy számítógéphez adatkábellel.
▲ (Miután a kapcsolat sikeres volt, a mobiltelefon legördülő értesítési sávján megjelenik a "Médiaeszköz csatlakoztatása" feliratú anotifikáció: ebben az esetben kattintson duplán a számítógépen a Számítógép elemre , például az " MX5 ", megjelenik a hordozható eszköz alatt .)3. Kattintson a jobb gombbal a update.zip/update.bin fájlra, és küldje el az " MX5 " mobiltelefonra (Ugyanígy megjelenik a megfelelő telefon típus is).
4. Ebben a lépésben két működési mód létezik:
1. mód:
Nyissa meg a Fájlkezelő mappát a mobiltelefon asztalán, majd keresse meg és kattintson a update.zip/update.bin fájlra. A mobiltelefon automatikusan belép a frissítési ablakba.http://forum.flymeos.com/thread-34006-1-1.html
http://forum.flymeos.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18&extra=
http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=94&type=1
-
pandur99
aktív tag
válasz
Zsoltpeter #1800 üzenetére
Ezt a frissítést hol lehet megtalálni? Nekem a frissítéseknél azt mondja a telefon, hogy a legújabb fut rajta, az pedig a 0-végű, augusztusi dátummal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Hardcore café
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Politika
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest