Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinober1
csendes tag
Simán! De már van újabb is:
http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=94&type=1 -
-
feka0118
tag
Aham. Csak azért kérdeztem, mert amikor elromlott az sd kártyám nekem akkor csinált ilyen random összeomlásokat és újraindítást. Írtad, hogy flyme 6 van frnt neked. 6.2.4.1G nél nekem volt olyan hogy magától kikapcsolt a telefon és mire észrevettem màr a pinkódot kérte.flyme7 megoldotta.
Ha nem ez az eset áll fent, az akuumulátorod jó állapotban van?
Az is lehet a ludas, ha már minden szoftveres dolgon túl vagy. -
feka0118
tag
Nem ehez vág, csak infó képpen. Ha csináltál meizu fiókot és korábban használtad a phone finder funkciót és eladod a telót (hiába csinálsz teljes gyári visszaállítást), utána ameddig nem távolítod el onnan a telót, addig meg tudod keresni, be tudod kapcsolni a gps vevőt és tudod blokkolni a telót. Aki használtan vesz Meizu készüléket javaslom ellenőríztesse le a vevővel hogy eltávolította onnan, nehogy később "szórakozásból" megszivassa.
-
-
sicc33
aktív tag
Módosítani kell a hozzászólásom. Eddig nem volt gondom. Ma viszont vagy bontotta a vonalat, vagy fel sem épült a hívás. Telenor és Telekom hálózat esetén ugyanez volt a jelenség. Mindkettő foglalatban. Próbaként átkapcsoltam fix 2g-re. Semmi változás. Újrainditas oldotta meg. Lehet elválnak az útjaink. Nekem gáz ha nem tudok telefonálni.
-
feka0118
tag
Recovery menüben csak az adatokat tudod törölni. Bizonyos beállításokat rendszfájlokat ott nem tudod törölni.
Teljesen nullázni a telefont csak a menüben található gyáribeállítások visszaállításával lehetséges, mivel jelszóhoz van kötve a törlés feltétele. Mielőtt megkérdeznéd hogy miért, van olyan lehetőség a meizunál hogy meg tudod keresni az elhagyott telefonodat(nem mintha ezt más gyártó nem tudná) és ha teljesen visszaállítod a telód ameddig nem jelentkezel vissza a flyme fiókodba addig ez a funkció nem él.
Ezért nem lehet recoveryben teljes adattörlést elvégezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest