Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
Dovloran #2124 üzenetére
értem én hogy gőzgép,de mi hajtja ?
egy képet azért belőhetnél ide, hogy hogyan is néz ki a nem sajtófotókon..
ezeknek amúgy milyen a szoftvertámogatottsága ? nemnagyon hallottam még Lenovóról..a szoftvertámogatás elmaradása a Meizu-nál pedig már lassan "esedékes" .. kezd öreg lenni a kicsike M6 Note..
-
-
csubuka
addikt
válasz
Dovloran #2062 üzenetére
Köszönöm!
Megpróbálom. A factory resethez nincs kedvem. Meglátom mit produkál most frissített rendszerrel.
Amúgy esetenként a manuális hálózatválasztásnál nem enged fel az "anyahálózatra". Újraindítás szokta orvosolni.
(#2063) mdanee: Köszönöm Neked is a választ! Valóban okés gép. Mondjuk a feketének is kopik kicsit a festése a hangerőgombok körül, hiába van tokban.
Illetve szerintem kicsit nem olyan precíz az érintője (mint pl a Redmi 3 Note-nak, amim volt előtte)
-
-
törölt tag
-
törölt tag
-
feka0118
tag
válasz
Dovloran #1845 üzenetére
Akkor sorry a fals információkért😥.
Eddig szerintem is jobb, pedig nem tiszta telepítést csináltam.
A portré mód végre eltalálja amit szeretnék mint az F6 ban, adatmennyiséget mutató widgeten végre olvasható méretűek a számok, kevesebb az angol szöveg a menüben és lehet higy csak beképzelem, de mintha szebben szólna a hangszórója amikor youtube zok(kevesebb zaj és nagyobb hangerő).
Aki eddig nem frissített F7 re, ezt a verziót én nyugodt szívvel merem ajánlani.🙂 -
-
-
aXXon
őstag
válasz
Dovloran #1688 üzenetére
Köszönöm, így már megtaláltam. Hát megérne egy screenshotot az eredmény. Az összes adat olvasható méretű, a napi felhasznált adathoz meg nagyító kell, mert mínusz kettes betűméretű
Továbbra is eladnám másfél hetes készülékem, ha valakit érdekel, amíg megvan idejárok tanácsokért
-
törölt tag
válasz
Dovloran #1692 üzenetére
egyelőre már hívni se tud róla, mert tökegyforma a sim meg a telefon zárolós/nyitós képernyője, és eg nem is tájékoztat róla, hogy mit kér... szóval 3x írta be sikertelen ujjlenyomat olvasás után a telefon kódját, a sim helyett. a puk kódot meg nem találja.
nem vette észre, hogy annyira lemerült, mikor töltőre került, hogy vagy kikapcsolt, vagy újraindult. mondjuk ezt sem értem, azt mondta, a telefon rendben volt, mikor töltőre rakta, aztán azt mondja, 1 óra múlva mikor akarta használni, megnyomta a gombot, a telefon éledt a feloldós képernyővel, ujjlenyomatra nem reagált, kódot ütött, a visszaszámlálást meg észre sem vette, szemüveg nélkül, hanem egyre idegesebben húzogatta, meg ütögette a telefon kódot, mire azt vette észre, hogy PUK kódot kér.
kicsit gáznak tartom, hogy ennyire összekeverhető (gyk. egyforma) a 2 külön történet, itt meg a megoldás az lesz, hogy kikapcsolom neki a sim kódot, mihelyt szerez egy új simet, mert persze a PUK kódját a fene se tudja hova rakta. -
törölt tag
válasz
Dovloran #1686 üzenetére
tettem fel másik tárcsázó-névjegy appot. azzal nem csinálja, meg szimpibb is.
azt hittem valami fícsör, nem bugmert egyébként nekem szimpatikus is lenne, hogy a megnyitott appnál, ha nincs egy ideig interakció, akkor egy idő után visszadobja a fő képernyőt.
egy visszaállítás már volt rajta, mert próbálgattam, aztán mikor megjött apám régi telefonja, akkor visszaállítottam és újrakezdtem mindent, klónozással. ő panaszkodott, hogy így nagyon gáz. -
rootmin
tag
válasz
Dovloran #1653 üzenetére
Hmm, akkor még nincs minden veszve, ezek szerint ez nem típushiba, ha hardveres is a dolog, is inkább egyedinek tűnik ezek alapján.
Neked milyen sebességet tud amúgy 5 gigán?Ha lefrissítem a 7-esre, vissza tudom később rakni a 6-osat? Egy esetleges elállásnál/garizásnál nem szeretném, ha ebből probléma lenne. EUStock-tól van amúgy a készülék.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Dovloran #1617 üzenetére
Annak.
De a probléma oka jómagam voltam.
Mikor regisztráltam a Meizu fiókot láttam, hogy van ez az App, ami azt írta, hogy megtalálhatom a telefont, ha telepítem a sajátomra is. /Redmi 5/ Na mondom ez kell nekem, hiszen a leányom 12 éves és nem árt ha tudom merre jár. Csak nagy város és edzésről is maga jár haza., vagy ha meccseznek tudjam hol jár a busz. PL.
Feltettem és a gyermekem fiókjával léptem be az én telefonomon.
Na itt fagyasztotta meg a Meizut. De csak rájöttem vagy 2 óra alatt. Töröltem a sajátomról a fiókot.
Abban a pillanatban újraindult a Meizu. Most meg mindent kezdhetek előröl, mert alapra állt.Most már csak az lenne a kérdésem, ha a Redmi 5 telefonszámával, csinálok egy fiókot a fenti APP-ra,
Akkor be tudom állítani, hogy a leányomat lássam merre jár a Meizuval? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dovloran #962 üzenetére
Én nem értek ennyire hozzá, de ez alapján a cikk alapján én arra gondolok hogy pl akkor nem szakad meg, ha mindhárom hálozat ugyanazon frekvencián van.
Nem tudom, ennyire nem értek hozzá.Bár ahogy én tudom Magyarországon mindhárom szolgáltató csak a B20-as 800 mhz-es sávot használja 4G esetén.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dovloran #942 üzenetére
Attól még hogy nállad vagy másnál jó, megint másoknál lehet gond.
Sima Meizu m6-nál is vannak furcsaságok flyme 7 esetén.
Amik flyme 6 esetében nincsennek ott.Az tény hogy optimalizáltabb lett a flyme 7, de ha valakinek gondja van vele, akkor visszaáll a 6-ra.
Egy valamiben lehet reménykedni, hogy kap még legalább 1 flyme 7 update-et.
-
benzol
aktív tag
válasz
Dovloran #441 üzenetére
Azért csak óvatosan azzal a beta-val. A Meizu nem a Global userek támogatásáról híres.
Van akinél már elpattant a cérna.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Dovloran #378 üzenetére
Köszi. Rögtön az első cikk kafa. Benne a root , twrp telepítése és a végén MIUI, RR és egyéb romok a készülékhez!!
-
zippofcy
senior tag
válasz
Dovloran #351 üzenetére
Ennyi pénzért messze ez most a legjobb teló, a haver P10 Lite-jánál sokkal jobb. Az neki se tetszett (kamerája szörnyű, a programokat lassabban indítja el, játékok alatt se gyorsabb) le is cserélte egy S9-re, de az se jobb ennél szvsz, játékok alatt max gfxel is tudja ugyan azt a sebességet amit ez közepessel, de cserébe úgy melegszik hogy pl. a Shadowgun Legends játszhatatlan (nem bírom kézben tartani).
Kamerája se jobb ennél, az előlapi kb. ugyanilyen, a hátlapi meg nem tudja a bokeh-t, vagyis rosszabb.
Ha ebbe belerakják a Home gomb hosszan nyomva tartására a task váltást, tökéletes lesz. Hátha ... -
zippofcy
senior tag
válasz
Dovloran #271 üzenetére
Konkrétan annyira nincs különbség, hogy hobbi célokra fényképezőnek is bőven elég ez a 45 ezer Ftos mobil.
Haverom S9-e se csinál jobb fotókat, majd ugyanezt lefotózom az övével is. Saját tapasztalatom szerint a Galaxyk az S7 óta nem fejlődtek a fényképezést tekintve, a túlszaturációból visszavett kicsit a Samu és ennyi.Majd még csinálok low light fotókat is, ott már láthatóan jobbnak várom az A6000-et.
Mindenesetre a Mobilarena tesztje nem kicsit részlehajló. Lehúzták a kameráját, ezek szerint akkor biztos az A6000 is szar képeket lő szerintük.
Ráadásul az optikai képstabilizátort is elhazudták.
Gondolom féltek, hogy ha megírják hogy fényképezőként meg videokameraként felér a 300 ezres mobilokkal, a Samu meg a Huawei nem küld nekik több ajándék telót.Nekem mobilként is jobban tetszik a haver S9énél, a Shadowgun Legends-et azon se tudom kimaxolt GFXel játszani mert 3 perc után úgy elkezdi sütni a kezem hogy nem bírom tartani.
FB + Messenger + Viber + Insta kombóra meg ez is pont ugyan úgy megfelel. Ráadásul nekem nem kell powerbankkal járnom mint neki.Vitán felül ez most a legjobb ár/érték arányú telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Goddess of Victory: Nikke
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest