- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
irostas
újonc
Írtam pár napja ezt a bekapcsoláskor nem kér pinkódot problémát; simet tisztítottam, próbálgattam, de nem volt megnyugtató a megoldás. Mígnem ma olvastam feka0118 bejegyzését ([link]) ÉS úgy tűnik valóban az arcalapú felismerés zavarja meg, reboot után előbb lép be azzal mint kérné a SIM pinkódját, Ha kicsit elfordítom a kamerát, vagy kikapcsolom az arcfelismerést, egyből jön a pin kód kérés.
Meg utána is ha zárolom és felélesztem a kijelzőt szóval nincs nagy gond, de ezt nem vélem teljesen korrekt működésnek azért.
Köszi a segítséget mindenkitől.
-
automatikus hívás felvétel nincs?
Ja hogy rögzítésre gondoltál? Én meg itt pislogok, mint Sógi kolléga... Automatikusan felveszi a telefont... Hmm. És beszélget a zsebemmel?
(#991) galervin93: Nem-nem! Ebben semmi off sincs! Én speciel a kamara miatt vettem (meg más miatt is) vettem a Note 6-ot a Xiamoi készülékeivel szemben. (Majdnem le is hülyéztek a kollégáim. Pl. mert ilyen "nagy" az előlapon a "holt" felület.)
-
Sógi
addikt
Szia,
Automatikus hívásfelvétel? Az mire jó? Biztos valakinek hasznos...
Sztem ilyen nincs elméletileg...De gyakorlatban esetleg play áruházba beírod auto call answering, tuti találsz.Led jelzi a nemfogadott hívásokat, de erre is van playen ezer app, ami ismétlödő hangjelzést ad nem fogadott hívásnál. Call reminder néve találsz belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest