Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
Zsoltpeter #2277 üzenetére
Ez nálam is komoly dilemma volt, bár az m6 note-omnak nincs semmi baja, elégedett is vagyok vele, csak váltanék. Szerintem az x8 jobb forma mint a note 7 valahogy a kávák, a képarány a vastagság mind komolyabb telefon benyomását kelti mint a note 7. A Soc is jobb és takarékosabb is. Note 7 esetében szerintem jobb lehet a kamera főleg google kamerával, illetve van stabilizált video és nagyobb üzemidő. Összességében azt javasolnám, hogy vedd majd meg az én m6 note-om és akkor nincs dilemma
-
alex89
senior tag
válasz
masterful87 #2269 üzenetére
Ez egyébként nekem is problémám, sőt az egyetlen napi szinten gondot okozó probléma. Pl látok egy hirdetést a hírfolyamban ami egy x csoportban van a sok ilyen közül, ha közben át kell lépnem valahova és vissza akkor tuti hogy újratölti az egészet és az életben meg nem találom többet
A kedvencem viszont egyértelműen a bankkártyás netes vásárlás telefonról, bepötyögöm amit kell, viszont most már sok helyen kétfaktoros biztonsági micsoda van ami nálam annyit tesz, hogy át kell lépnem a bankom appjába onnan kinézni a plusz kódot amit generált és ezt visszaírni a netes vásárlásnál lévő felületen, na mire visszalépek újratölti az oldalt kezdhetem elölről bevinni az adatokat, agyrém.
Vicc, hogy egy telefonba kevés a 3GB ram, de nagyon úgy fest a dolog.
A minap néztem ezt a videót igaz nem ez a típus, de két egyforma készülék. A 3GB rammal szerelt verzió szinte mindent újratöltöget, a 4GB-os verzió meg semmit. [link] -
alex89
senior tag
válasz
cinober1 #2165 üzenetére
Igen, kétoldalú ragasztóval úgy bele van ragasztva hogy engem is elbírna ha a plafonon lógnék. Nem is férni hozzá semmivel igazán, alányúlni nem tudsz mert ugye ott van maga a keret. Vékony hajlékony műanyaggal szokták "kivágni" alóla a ragasztót olyasmivel mint a laminált cuccok, pl lakcím kártya ilyesmi. Biztos találni róla videót amúgy youtubeon. Hogy konkrétan ennél a típusnál mennyire macera a művelet azt nem tudom.
-
alex89
senior tag
-
alex89
senior tag
válasz
Zsoltpeter #1891 üzenetére
köszi, egyszer már ezt próbáltam még régebben, mert én is erre gondoltam, akkor nem segített most viszont megint megcsináltam és úgy néz ki megoldotta
ui.: érdekes amúgy, hogy csak részben működött eddig rosszul mert, pl hívás fogadásnál ha a fülemhez emeltem kikapcsolta a kijelzőt rendesen ahogy kell.
-
alex89
senior tag
Gondolom valami beállításbeli probléma lehet, de kissé zavaró számomra, hogy telefonálás végén ahogy elemelem a telefont a fülemtől nem éled fel a kijelző és nem tudom "letenni" a telefont csak akkor ha megnyomom a gombot. Biztos ki tudnám filózni mi lehet az oka, de szerintem van itt olyan aki séróból' megmondja
-
alex89
senior tag
7.0.1.0G-ről 7.1.0.0G-re váltás esetén is érdemes gyári beállítások visszaállítását elvégezni? Semmi kedvem minden újra beállítgatni...
-
alex89
senior tag
Sziasztok!
Csak érdekességképp írom, hogy nálam is előjött ez a google fiók mizéria (miezuéria
). Egyik rokonomnak vettem egy ilyen készüléket, elsőnek a saját fiókommal léptem be, pár napig teszteltem stb.. majd az itt olvasottak alapján biztos ami biztos alapon töröltem a google fiókomat, ezt követően teljes gyári visszaállítás+belső tároló törlés után helyeztem vissza a dobozba és adtam át nekik. Beüzemeléskor hívnak, hogy valami nem stimmel, mert kéri a belépést egy olyan fiókkal amit már korábban használtak a készüléken...
más
Nekem is ilyen készülékem van pár napja, jelenleg flyme 7-es rendszerrel. Többen mondták illetve magam is tapasztaltam, hogy több beállítás van a 6-os verzió kamera alkalmazásában, le is töltöttem a korábban linkelt "régi" kamera alkalmazást, most pedig szeretném összevetni a kettőt. Ha most felteszem a 7-es helyére a 6-os kamera alkalmazását utána, hogy tudok esetleg visszaállni a hetesre ha mégiscsak az tetszene jobban? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest