- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93 #2258 üzenetére
Na most valamiért eldobta a Telenor kártyát, belenéztem és az APN automatikusan átállt online-ra. Visszaállítva net-re plusz restart után újra működik. Remélem csak pillanatnyi elmezavar volt.
-
cinober1
csendes tag
válasz
galervin93 #2256 üzenetére
Csak simán beállítod a sim kártyák és hálózatok menüben az előnyben részesített SM mobiladatohoz menüpontban azt amelyikről a net forgalmat intézni akarod és kész. A másik kártyán lévő adatforgalmat nem fogja használni.
De ha tutira akarsz menni, esetleg a szolgáltatónál a beszédes kártyán kapcsoltasd ki a netet. -
feka0118
tag
válasz
galervin93 #1856 üzenetére
Nem tudom nálad ez mennyire érzékeny, de nálamneddig is így működött. Ha lámpa alatt néztem a telót ha kicsit megdöntöttem lejebb vette, ha vissza majdnem a lámpa alá közvetlen akkor feljebb vette. Enegem ez nem zavar, viszont azt észrevettem hogy nagyobb fényerőt állít be autómatikusan mint az előző verzióban. Amit az előzőnél kb 50% ra állítottam, ugyan azt a fényerőt most olyan 20-25% on adja le.
-
mzsombor
tag
válasz
galervin93 #1100 üzenetére
Megnéztem, HDR nincs bekapcsolva, és nem sorozat részei a rossz képek. Egy dolog tűnt fel. A gyári galéria App-ban nem, de a Google Photos-ba feltöltött változatokban kicsit más a bélyegkép, mint a nagy. A példa fotónál maradva: a nagy (szétcsúszott) képen egymás mögött vannak a kicsi lány lábai, a bélyegképen meg egymás mellett, és az nincs szétcsúszva! De ez csak a Google Photos-ban, a gyári galériában a bélyegkép is hibás...
-
fanderbit
csendes tag
válasz
galervin93 #754 üzenetére
Köszönöm, ezzel a stílussal tudok azonosulni. Vagyok már haladó felhasználó szinten, az összes eddigi kommentet elolvastam ehhez a cikkhez, szóval ami itt elhangzott, azt már mind próbáltam, nem segített. Máskülönben nem írnék.
-
nobela
senior tag
válasz
galervin93 #422 üzenetére
"Picit vissza kell fogni a sebességet, hogy ne maradjanak ki betűk"
Ezt te sem gondolhatod komolyan 2018-ban...
-
Kampó
senior tag
válasz
galervin93 #422 üzenetére
de más is tapasztalta?? Garis még böven cserélhetik? vagy a másik is ilyen lesz??
-
Joker88
őstag
válasz
galervin93 #406 üzenetére
-
eron009
tag
válasz
Ilyen nekem is volt másik futós appal. Az inteligens opció nem elég ha esetleg arra állítottad volna, engedélyezd hogy az app futhasson háttérben+ add meg neki a szükséges engedélyeket, nekem ez megoldotta a gondot. Biztonság->Engedélyek->Futtatás a héttérben
Illetve áramellátáson belül az alacsony energia üzemmód is bekavart nekem, azt sem árt kikapcsolni esetleg
-
Bass
addikt
válasz
Még jó h egyszerű cserélni és kb 3000ft egy hátlap . Kiváncsi vagyok asszonyé h bírja kb 2 hetes.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Pont ilyesmi fordult elő annál is, akinek eladtam! Te még szerencsésebb helyzetben vagy, mert nem zavar, de őt nagyon.
De én eladás előtt közöltem, hogy ez nem lesz se egy S9, se egy P20 stb. Valahol muszáj spórolnia a Meizunak is, hogy nyereséges legyen. Ettől függetlenül nagyon szereti, állítása szerint patent rajta a szoftver. Frissítések meg szimplán nem érdekli, az fontos hogy a jelenlegi szoftver stabil legyen. Megjegyzem, én jobban szerettem mint a mostani P9 Lite 2017-emet, pedig ez valamivel drágább készülék. Viszont semmivel sem nyújt többet, sőt, a keret pl műanyag. -
Fater38
tag
válasz
galervin93 #259 üzenetére
Szia!
Én 2 sim kártyával használom,így nincs sd. Viszont egy elsietett usb meghajtó eltávolítása után ugyan ez volt a hiba.Ez a videó segít,hogy csinálj resetet,visszaáll a telefon a gyári állapotába.Más megoldást nem találtam. -
nickedez89
senior tag
válasz
galervin93 #209 üzenetére
Nem túl elegáns megoldás, de esetleg csináld azt hogy mikor zenét hallgatsz, kapcsold ki a viber beállításaiban az értesítési hangokat!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Nekem a Xiaomi is elhalkult ha jött valami. Itt is, de nem tudom lehet-e valamit kezdeni vele. Engem nem zavar, mert így tudom ha jött valami.
Itt se találtam meg, hogy lehet-e vele valamit csinálni.
Amúgy azt néztem,hogy 6.3 tól sem kell sokat várni. Sőt, a Flyme 7 se hoz eget verő dolgokat.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Szerintem ilyenre nincs lehetőség. Ez alap androidos tulajdonság, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Én zenehallgatás közben alapból rezgőre állítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest