- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Például úgy, hogy felraksz egy root jogot kérő appot, ha sikerül megadni neki és működik akkor tényleg van. De a kérdésem valójában arra irányult hogy csináltad, mert manapság a root-hoz vezető út a bootloader nyitásán keresztül vezet. Már nagyon régen nem működnek a gagyi King(O)root és társai. Egyébként azokat akkor sem volt ajánlott használni amikor még működtek.
-
benzol
aktív tag
Nálam volt amikor automatikusan feldobta a teló a Google féle Smartlock-ot, hogy használjam, akkor be is állítottam, de mintha semmit sem csináltam volna, (ugyanez a beállítás Samuéknál tökéletesen megy). Anno amikor próbáltam, utána olvasgattam fórumokban és akkoriban nem igazán volt rá megoldás...
-
-
Monya78
veterán
Beállítások -> Navigation & multi-task -> Navigation bar -> mBack (Flyme 7.0.1 verzión)
Használat:
gombon egy érintés = eggyel visszalép (háromszög)
gomb benyomása = vissza a főképernyőre (kör)
gomb melletti sávról indított ujj felhúzás (mindkét oldaláról működik) = futó progik behozása (négyzet) -
Sógi
addikt
Nova, apex launcher + exdialer megoldja ezeket:
- nincsen külön ikonja a címjegyzéknek
- nem tudok a címjegyzékből gyorshívó ikont kirakni
- nem tudom kitörölni a gyári szoftver ikonokat az oldalakról (nem kell óra, naptár, üzenetek, böngésző, meizu-fiók, stb)De a minta feloldásra is írt volna itt valaki, valami okosságot
-
tokyo2
tag
Azért ne felejtsük el, hogy ez nem egy noname kategória, kb hasonlóan sikeres brand mint a Xiaomi Ázsiában./na jó egy picit túlzás
/ Régóta vannak a piacon kifejlett hardware és software jellemzi őket, az adott hibákat nem elfeledve. De ezek minimálisak vagy egyediek. A mai napig tökéletesen működik nálunk egy mx3 is és ezzel az m6 note-al sincs semmi bajunk. Abszolút ár/érték győztes ma a piacon!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest