Hirdetés
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Például úgy, hogy felraksz egy root jogot kérő appot, ha sikerül megadni neki és működik akkor tényleg van. De a kérdésem valójában arra irányult hogy csináltad, mert manapság a root-hoz vezető út a bootloader nyitásán keresztül vezet. Már nagyon régen nem működnek a gagyi King(O)root és társai. Egyébként azokat akkor sem volt ajánlott használni amikor még működtek.
-
benzol
aktív tag
Nálam volt amikor automatikusan feldobta a teló a Google féle Smartlock-ot, hogy használjam, akkor be is állítottam, de mintha semmit sem csináltam volna, (ugyanez a beállítás Samuéknál tökéletesen megy). Anno amikor próbáltam, utána olvasgattam fórumokban és akkoriban nem igazán volt rá megoldás...
-
-
Monya78
veterán
Beállítások -> Navigation & multi-task -> Navigation bar -> mBack (Flyme 7.0.1 verzión)
Használat:
gombon egy érintés = eggyel visszalép (háromszög)
gomb benyomása = vissza a főképernyőre (kör)
gomb melletti sávról indított ujj felhúzás (mindkét oldaláról működik) = futó progik behozása (négyzet) -
Sógi
addikt
Nova, apex launcher + exdialer megoldja ezeket:
- nincsen külön ikonja a címjegyzéknek
- nem tudok a címjegyzékből gyorshívó ikont kirakni
- nem tudom kitörölni a gyári szoftver ikonokat az oldalakról (nem kell óra, naptár, üzenetek, böngésző, meizu-fiók, stb)De a minta feloldásra is írt volna itt valaki, valami okosságot
-
tokyo2
tag
Azért ne felejtsük el, hogy ez nem egy noname kategória, kb hasonlóan sikeres brand mint a Xiaomi Ázsiában./na jó egy picit túlzás
/ Régóta vannak a piacon kifejlett hardware és software jellemzi őket, az adott hibákat nem elfeledve. De ezek minimálisak vagy egyediek. A mai napig tökéletesen működik nálunk egy mx3 is és ezzel az m6 note-al sincs semmi bajunk. Abszolút ár/érték győztes ma a piacon!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Hardcore café
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest