- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
barthez
csendes tag
-
novger
tag
válasz
bounty123 #1165 üzenetére
Nekem nem tökmindegy. Szeretem a telefonjaimat makulátlan állapotban tovább adni, és nem az értékvesztés miatt.
És átlátszó tokot sem tudok rá rakni annyira gáz már a kinézete.
Na nem sírom tele a párnámat miatta, csak értetlenül állok az eset előtt mert ilyet még nem láttam. -
benzol
aktív tag
válasz
bounty123 #1142 üzenetére
Szerintem pedig lennie kell valaminek, mert a Meizu töltője mCharge funkcióval képes 12-9-5V is üzemelni mindegyik feszen 2A-el (ez pedig nem szabvány 5V). Valahogy el kell tudni döntenie, hogy éppen milyen feszültség/áram combót adhat a csatlakoztatott kütyünek ez pedig csak oda-vissza kommunikációval lehet szerintem, de javítsatok ki ha tévedek.
A Qualcomm QC töltői is csak a saját, kompatibilis, Snapdragonjait töltik gyorsan.. annak is valahogyan el kell tudni döntenie hogy mid dugott rá az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest