Új hozzászólás Aktív témák
-
lowcallbus
csendes tag
Sziasztok!
Telenoros vagyok, de sehogyan sem tudok fogadni egy mms-t sem. Nem tehetek róla, hogy 2016-ban még ilyet küldenek. Hogy kell konfigurálni? Megnéztem a Telenor honlapján, de hiába irkálok.
Valaki leírná nekem óvodás szinten, hogy el tudjam olvasni az üzenetem? -
lowcallbus
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a mobilomon még mindig 4.5.4.2-es verzió fut. Valaki tudna adni egy linket, honnan lehet letölteni egy frissebb verziot, amiben van google play, magyar nyelv, meg ilyenek? Nem tudom, hogy kell frissiteni, mert én ilyet még nem csináltam. Ha van valami leírás kezdőknek, akkor hálás lennék a segítségért. -
lowcallbus
csendes tag
Kösz mindenkinek! Meglátjuk, reggel hogyan ebredek. (remélem, nem rúgnak ki)
-
lowcallbus
csendes tag
válasz
[DDAY]F4C3 #2044 üzenetére
Próbáltam. El is késtem miatta. Most meg az IDO Alarmmal furodtem be. Miért lehet?
-
lowcallbus
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki egy megbízható alternatív ébresztő óra + stopper + időzítő programot? A gyári nem jön be, amiket kipróbáltam, az meg csak akkor ébreszt, ha elkezdem használni a telefont. Pedig nem kapcsolom ki, és mindent engedélyezek.
-
lowcallbus
csendes tag
Sziasztok!
Valaki linkelne egy alapos leírást vagy leírná részletesen, hogy a szerviz menüben hogyan (milyen menüpontokban és pontosan milyen értékre) érdemes állítani hangerőt. Sok helyen emlegetitek itt a fórumon, de pontos leírást nem találtam.
Ilyen menüpontokkal találkoztam, de nem tudtam, mit állítsak át, úgyhogy egyelőre hagytam:Normal Mode
Headset Mode
LoudSpeaker Mode
Headset_LoudSpeaker ModeKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest