Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Ahogy már korábban is írtam, ha kikapcsolom éjszakára a telót, akkor reggel ikor bekapcsol mindig visszaáll a gyári témára. Na most éjjelre nem kapcsoltam ki, csak repülő üzemmódba tettem. Ugyanezt csinálta....
-
Az én mágnesesem akkor már elite stuff, 1100 Ft volt szintén ebay
Mondjuk egy ilyen jobb lenne, mert a mostaninál megdöntve használom a telefont, így menet közbeni black box bukta, a tiéddel meg mehetne.
Azért reménykednék a gyáriban előbb utóbb, mert a magnetic sensort sokszor használják tartozékok érzékelésére, más nagy értelmét nem is látom hirtelen. -
Remiel
őstag
én rendeltem egy ilyen méregdrága cuccot, majd meglátom beválik e ha végre megjön
-
válasz
gubabela #693 üzenetére
Nekem működött a legfrissebb vroot-tal is win 8.1 alól. USB 3.0-ás portot nem szerette, de lehet csak az érdekesen működő etron chip miatt. A 2.0-áson ment rendesen azokkal az opciókkal, amit írtál.
Autós tartót használ valaki? Egy csodás mágneses cuccom van, megtartja, csak minden alkalommal iránytű kalibrálás a vége a mágnes miatt. Lesz ehhez vajon gyári tartó, vagy maradnak az univerzális csodák?
-
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #691 üzenetére
Szia!
Nekem win8 alól is sikerült feltenni. Annyit csináltam, hogy felraktam a vrootot amit milcse93 linkelt (valamièrt csak az a verzió ment, másik vroot nem!) ès a teló beállításainál bekapcsoltam az usb hibakeresès engedèlyezèst ès az ismeretlen források engedèlyezèsèt. Ès az alaplapi usb- re dugva látta nekem, előlapival nem ment. ( pedig az is rendesen működik) -
Disque
aktív tag
válasz
rolegervari #691 üzenetére
Próbálj meg egy gyári állapot visszaállítását, hátha felismeri utána ( factory reset, wipe data )
Ha nem másik gépen, másik adatkábellel. Lehetőleg ne win 8-al. -
rolegervari
csendes tag
Sziasztok!
23-mas rom telepítéséhez szeretnék még egy kis segítséget kérni.
Követtem xhege leírását és az eredetileg belinkelt oldal útmutatását is, de valamiért nem sikerül a root jogokat megkapni.
Elő-követelmények:
- JHDCNBA17.0 - X
- Developer options aktiválva - X
- SD kártya bent formázva - X
- Stock Android system recovery <3e> - XEzután recoveryben újraindítani, feltelepíteni a Root_RedmiNote.zip-et, ami szépen felmegy majd kijelenti a végén, hogy most már van root access -> újraindít.
Security-ben bekapcsolni a root jogokat, SuperUser fel és utána az Uncle Tools is, amely elkezd sírni, ha kiválasztom a szükséges recovery.img-et.
RootCheckerrel is megnéztem, ott is hasonlóan írja, hogy nem rootolt a készülék.
Névjegyben a verzió 17.0.1-et ír pedig, ami elvileg validálja a rootolást a miui.com-os fórumbejegyzés szerint.
Mit nem csinálok jól?
VRoot-os megoldást próbáltam, de mivel nem ismeri fel a készüléket az usb, így az is elhasal. Driver telepítéssel is próbálkoztam, sikertelenül.
-
gyuszito
senior tag
válasz
csabi236 #686 üzenetére
Hali, én rendeltem, és tegnap megérkezett.. Csak ugye a telefont várom még.. Ismerősnek pont van egy REDMI-je, és azt mondja, hogy felpróbálta rá, mielőtt átvettem. Állítólag nagyon jól passzol, és jó is, nyílván vastagabb lesz a telefon tőle, de abszolút viselhető. Egyéb infót azon kívül, hogy iszonyat nehéz leszedni, nem tudok jelenleg. Ja, és tuti nem hőkezelt az üveg =/ (Igen, kipróbáltam a sarkán. Simson gyújtás kulccsal
)
-
csabi236
tag
sziasztok.
Valaki rendelt már ilyen tokot?
http://www.aliexpress.com/item/Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-For-XIAOMI-Redmi-Red-Rice-Hongmi-Note-Luxury-Mobile/1855639312.html
Valami tapasztalat róla?
Üdv -
-
Kornel
veterán
na, megjött az átlátszó szilikon tok is, így már minden frankó, most már nem kell mindentől óvni.
-
IviSoft
csendes tag
Kezdenek megjelenni az Ebay-en is a különböző hátlapok.
Ez vajon milyen lehet? Az ára jónak tűnik. -
A Wireless Display opció csak véletlen maradt a 23-as ROM-ban vagy valóban tudja a telefon valamelyik szabványt (Miracast, DLNA)?
Próbáltam keresni, kevés sikerrel, gyártói oldalon nem említik. -
Kornel
veterán
magyar szótárat lehet felrakni?
gépelés közbe a telefonkönyvben télvő neveket dobja fel, ami nem valami kellemes. -
válasz
gubabela #659 üzenetére
TWPR-ből Wipe data, meg format system volt. Bár ezeket senki se írta, régi ROM telepítős megszokásból nyomtam végig
Hülye kérdés, de a recovery-t miért írná felül, ha előtte raktam fel custom-ot? Vagy a MIUI-ban lévő recovery.img nem azt a partíciót igyekszik hazavágni amin eleve a TWRP van? -
válasz
gubabela #656 üzenetére
Az mennyire normális, hogy a sima 23-as és a multilang is errort dob a recovery partition-ra mikor TWRP-ből telepítem?
17-es hulladék volt rajta, régebbi leírást találtam, ami így nézett ki:
- vroot
- Mobileuncle Tools -> recovery telepítés ami TWRP lett (ezen a fórumon volt linkelve)
- TWRP alól telepítésMindkettőnél errort dobott amint az updater script a recovery részhez ért.
Viszont a ROM felment, működik rendesen.Még egy kérdés: minden újraindítás után a Beállítások / Akkumulátor / Akkumulátor használat alatt a CPU energiatakarékos mód bekapcsolásra kerül. Ez direkt ilyen?
-
gubabela
senior tag
-
tolvaj!
őstag
válasz
Dan-szan #652 üzenetére
piszkált rom.... tmall előszeretettel belenyúl a készülékekbe.
a piszkált rom: nem hivatalos multilang rom, tele hibával, mely szinte lehetetlenné teszi a készülék normális frissítését és/vagy használatát bizonyos bugok miatt. a topikban legelterjettebb piszkált rom a kínából rendelt készülékeknél a multilang 17.
xhege tökéletes leírást adott a topik korábbi hsz.-eiben a 17 lecserélésére! próbáld meg az alapján!
-
Dan-szan
senior tag
válasz
gubabela #640 üzenetére
Persze visszaolvastam,de nekem nem volt egyértelmű,hogy kell e root vagy sem,ráadásul olvastam olyat is hogy root nélkül frissített a 23-ra. Nem vagyok nagy buherálós ezért próbálom/tam elkerülni.
xhege : kösz.
-
Kornel
veterán
ezt tudom, nincs is ezzel gond.
viszont ha hosszú távra tervez az ember, pl. a redmi note-al, akkor mindenképp jó volna, ha jönne rá az L.
ha elterjed, akkor erre fognak optimalizálni, nagy hátrány lesz utána, ha leragadunk a 4.2-nél.a xiaomi meg lassan van akkor brand, hogy ezt ne engedhesse meg magának, ha hűséges vásárlókat akar szerezni.
-
tolvaj!
őstag
válasz
sfbukfenc #633 üzenetére
vaterával és hasonló lehúzos sz@rokkal élből nem foglakozom. HA-n van meghírdetve... és arra vonatkozik sajnos amit írtam.
kornelka
a heti rendszerességű updtaek beta jellegűek voltak régeben is és addig működött a dolog, amíg nem volt ennyi saját készüléke a xiaominak... nem beszélve a hivatalos portokrol
az L várós, de nem kell félni csak a gyártótol. a mediatek kiadta a 4.4-et 6589-re is tehát visszamenőleg is van támogatás a SOC részéről, innentől már a készülékgyártón múlik minden. annó a 6577 4.0-val jött ki és visszamenőleg a mediatek arra is megírta a 4.1-et.
arról nem is beszélve, hogy a 4.4-et miui V5-el csinálták meg.... tehát ugyan az a miui köszön vissza
-
xhege
veterán
válasz
Dan-szan #634 üzenetére
A root mindenképp kell hozzá
Ha követed a leírtakat, akkor viszont tuti menni fog
Más: Arra lettem figyelmes, hogy időnként ha éjjelre kikapcsolom, akkor mikor reggel újra bekapcsolom eldobja a beállított témát ás háttereket a telefon. Visszaáll az alap gyári témára. Valaki találkozott már ilyennel?
-
kcsa
veterán
RedMi szériához nincs heti update, Glonass műholdakat nem látja mert MTK.
-
vipviform
senior tag
Sziasztok,
hogy lehet usb kapcsolatot létesíteni? A win7 nem ismeri fel...
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #632 üzenetére
Talán nem is kell hogy hetente frissítsék, annál lényegesebb, hogy stabil legyen az, amit kiadnak.
-
adams55
tag
Sziasztok! A telefon Glonass műholdakat is veszi? ( tudom az MTK nem támogatja ) ITT azt írja , van benne Glonass!? Most melyik az igaz? Valamint még annyi, hogy az akksiról mi a véleményetek ? Mennyit bír mondjuk egy általános , mobilnetes, 30 perc sync 5-6 hívás / 1 óra netezéssel a telefon? Köszi a válaszokat!
-
-
Dan-szan
senior tag
A 23-s romot csak rootolással lehet feltenni vagy elég a lent leírtak elvégzése?
"Első lépésben feltettem rá az updater appot az alábbiak szerint. Le kell tölteni a 23-as stable romot mondjuk innen: http://en.miui.com/download-218.html#313 a számítógépre. A zip fájlt kicsomagolva be kell menni a system mappába, onnan az app mappába, ás ott kiválasztani az updater.apk fájlt. Ezt fel kell másolni az sd kártyára és onnan installálni",xhege-től az idézet
.
-
válasz
Depression #630 üzenetére
A Hongmihoz is megszüntették a heti frissítéseket...
Havi azért van, ami tényleg hibajavító.
-
Kornel
veterán
válasz
Depression #630 üzenetére
inkabb johetne lassan a kitkat.
mi tart eddig?
mtk-hoz meg vannak a driverek.
hogy fog igy jonni az android L majd?
van egy sejtésem, sehogy... -
Depression
veterán
Nem úgy volt, hogy ehhez hetente érkeznek a frissítések?
-
tolvaj!
őstag
mit vártál? nekem már nem is tudom mióta fent van a vowneym, hogy még cserélem is, de nem kell senkinek..... mindenki aki rámírt megbízhatatlan hangember volt. mondták van cseretermék amit szeretnék, még abba is belementem volna, hogy ráfizetek, de mikor képet kértem rögtön nem válaszolt egyik sem.... inkább a családon belül passzold el, jobban jársz.
-
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #617 üzenetére
Hagyd szegény virkirt, teljesen tönkretette a wot
(bocsi virkir no offense)
-
virkir
veterán
válasz
rolegervari #617 üzenetére
Átment? Átment.
Azt a mellékszálat már nem is boncolgattam, hogy ember minek kínozza magát win8-al. -
virkir
veterán
válasz
rolegervari #614 üzenetére
Vájfáj vané othul he?
Airdroid ismeretlen program?
Tessen izibe pótolni a tudatlanságot -
rolegervari
csendes tag
Disque: Aktiváltam, de ismeretlen készüléket jelez csak.
gyuszito: Szerencsére tölti a telót és gondolkozik is vele.
gubabela: Köszi, akkor ez lesz az!
Akkor szerezhetek be egy átalakítót, mielőtt haladni tudnék.
-
axlfsi
veterán
Nektek teljesen jól tölt a készülék/töltő? Ma reggel 42%-on feldugtuk (kb. 3. alkalommal, pár napos a telefon),de 5 óra múlva is csak 49%-on volt... Most próbálkozom másik töltőkkel (Samsung Note 2 gyári, 2A-s töltőjével, illetve egy eredeti Nokia 1200mAh-sal, de valahogy furcsállom... nagyon lassan tölt
).
Kipróbálom, hogy kikapcsolt állapotban hátha gyorsabban halad .... nem értem miért csinálja ezt.Más: Ezt valaki felrakta már?
-
gubabela
senior tag
válasz
rolegervari #609 üzenetére
Nem kell hozzá driver, kezeli alapból. A hiba a 17es rom usb modjában van. Rakd rá pendrive-ra az új romot ès dugd rá otg- vel, másold rá a telóra vagy a memóriakártyára ès onnan próbáld frissíteni.
-
gyuszito
senior tag
válasz
Vagy ne adj isten úgy jártál mint én az első kínai telómmal.... első perctől kezdve döglött volt az USB-je. Próbáld meg úgy, hogy mozgasd közben az aljjzatban a kábelt. DE ne törd le a csatlakozót az alaplapról!!
-
Disque
aktív tag
válasz
Ha aktiváltad a fejlesztői módot, akkor ott kapcsold be az usb debugingot. (usb hibakeresés)
-
rolegervari
csendes tag
Sziasztok,
nem tudjátok, létezik működő win8 drivert a készülékhez?
Próbáltam én már hivatalos fórumról letölteni drivert, pdaneta4150 telepítőt is, de egyik sem működik.
Vagy nem csinál semmit, vagy pl az installer azt jelzi, hogy nem tud kapcsolódni az eszközhöz.Igazából xhege által leírt 23-mas rom telepítést próbálnám megvalósítani.
Köszi!
-
tolvaj!
őstag
-
Dan-szan
senior tag
Az ota frissítés pontosan mit is jelent? Témákat hiába próbálok letölteni, mindig azt írja h nem tud csatlakozni erre mi a megoldás?
-
vapega
tag
válasz
Viktor0610 #604 üzenetére
Az a gáz, hogy mindenhol ajánlgatják ezt a Német céget (nem Ebay hanem a saját webshopjukat) és én is rendeltem a fiam és a lányom telójára is. Bár ők nagy fogyasztók fóliából.............de azért nem szeretném hetente cserélgetni.
-
-
gyuszito
senior tag
Jutyubon miért nem találok videót hibás készülékről? \o/
-
gyuszito
senior tag
Haha.. 10 nappal később rendelt hátlapom már az országban van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok