Hirdetés
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
A 23-s romot csak rootolással lehet feltenni vagy elég a lent leírtak elvégzése?
"Első lépésben feltettem rá az updater appot az alábbiak szerint. Le kell tölteni a 23-as stable romot mondjuk innen: http://en.miui.com/download-218.html#313 a számítógépre. A zip fájlt kicsomagolva be kell menni a system mappába, onnan az app mappába, ás ott kiválasztani az updater.apk fájlt. Ezt fel kell másolni az sd kártyára és onnan installálni",xhege-től az idézet
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint alatti áron debütál Kínában a Xiaomi nyolcmagos processzorral és méretes HD kijelzővel felvértezett kétkártyás óriásmobilja.
- Mobilinternet
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Elfelejtettem a film címét
- Politika
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest