Új hozzászólás Aktív témák

• ronaldo

őstag

válasz littleshagy #1464 üzenetére

Szia,

ahogy én tájékozódtam, a V10 ~4 óra körüli kijelzőidőt tud, persze ez erősen felhasználási szokástól függ.

Szóval lehet, hogy egy kicsit jobb lesz a kijelzőidő amit kapsz majd, lehet hogy pont ugyanannyit. Kevesebbet nem hiszem. P9-el szinte biztos, hogy kicsit jobb kijelzőidőt kapsz.

Viszont én ezt azért élem meg kisebb kudarcként V10 esetében (de ez szigorúan személyes véleményem), mert cserélhető az akksi. Ha vesz az ember 1-2 akksit pluszba, akkor kvázi az már "10 óra képernyőidő" van a zsebében. Persze plusz macera, de mindenképpen lehetséges.

Ez sem Nexus5-nél, sem a P9-nél nem opció ugye.

Miben jobb a V10? Kijelzőben és kamerában egyértelműen. Ez tény. Személy szerint nekem a P9-nél az "iPhone-os" műanyag csíkok nagyon nem tetszenek a hátulján (ugye az unibody készülékház és az antennák miatt van ez), ahogy az EMUI rendszer sem nyűgöz le igazán. De ez utóbbi két dolog teljesen szubjektív vélemény. Illetve a P9-ben nincs infra, tehát különböző elektronikai cikkeket nem tudsz távirányítani vele, a V10-el igen.

Egyébként meg mindegyik telefon nagyon rendben van. :) Én pont ma reggel tettem le véglegesen a voksom a V10 mellett egy rendelés leadásával :)

Új hozzászólás Aktív témák