- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
attis1990
csendes tag
válasz
ronaldo #5208 üzenetére
Sajnos nekem sincs lövésem se, mi lehet a baj. Ráadásul ahogy olvasgattam sokan a cserélt kijelzőre is panaszkodnak, szóval elég lutri a dolog, illetve ips lévén elég meglepő ez a hiba. Nekem ráadásul nagyon változó, hogy mikor mi meg mennyi idő alatt "ég be". Van hogy kapok egy értesítést kb azonnal kihúzom az értesítéssávból és már szinte "azonnal" beégett ami elég megdöbbentő. Aztán 5-10 perc inaktivitás után el is tűnik.
-
attis1990
csendes tag
válasz
attis1990 #5194 üzenetére
Tájékoztató jelleggel!
Felvettem a beéges miatt a kapcsolatot az LG supportal ugyanis a .JPG fájlokba lemetett képernyő képeken is ott van a hiba. Illetve több jel is utal a szoftveres hibára. Válaszoltak és azt írták hogy tényleg szoftveres, a gond nem a kijelzővel van.Ennek értelmében a kijelző csere is lutri.
Remélem hamar javítják a szoftvert. Tanácsolták a régebbi rendszer visszaállítását. -
attis1990
csendes tag
Sziasztok, mostanában tapasztalok egy olyan problémát hogy ha 5-10 percig használok egy alkalmazást akkor a statikus ikonok beégnek a készüléken, régebben ilyet nem csinált, legalább fél óra mire eltűnik. Valaki találkozott már ilyen problémával? Esetleg van valami szoftveres megoldás erre. Azóta csinálja mióta frissítettem a telefont.
-
attis1990
csendes tag
Ki milyen Qi töltős hátlapot ajánl hozzá? tapasztalat esetleg a matricával (azzal garancia vesztés is jár szerintetek)?
-
attis1990
csendes tag
Sziasztok.
Csatlakoztam a táborhoz de sajnos rögtön egy "hibával" találkoztam. A közelségérzékelő mintha nem működne, sajnos beállítást nem találok hozzá. Hívások közben nem kapcsol le a kijelző. Esetleg valakinek van ötlete mit tehetnék vagy ez gyári hiba és szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Videós, mozgóképes topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest