- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
@matthew@
őstag
válasz
Osynho #26765 üzenetére
Igaz, általánosítottam, csak droidtól teljesen elment a kedvem, amennyiért újonnan olyan telóhoz hozzájutni, ami droidos és nem kell forrasztgatni a szoftot hetente, az igen csak drága, persze almáék meg a másik véglet, ott még inkább túlzás van, én csak azért vettem meg, mert amennyiért hozzájutottam vétek lett volna kihagyni, és karcmentes, fóliás. Eddig évente cserélgettem telót, majdnem minden OS-t végigjártam, Bada, WP, Android, iOS és kompromisszumok mindenütt vannak, de már a folytonos na még pár 10ezret hozzádobok és jó lesz egy ideig dologtól már herótom volt
-
princesama2
tag
válasz
Osynho #26411 üzenetére
"vissza lehet állítani"
Hát szerintem ha beszarik a kijelzője és nem tudsz rajta mit nyomni akkor nem hiszemNekem elég egy rossz teló és egy életben nem veszek hasonló márkájút XD ez volt a Samsung-al is volt s8500 (igaz bada) de úgy elszaródott samu meg nem frissített semmit, szal Samsut sem fogok venni többé...
Htc-m eddig csak 1 volt az sajnos olyan 1.5 év után valami meghalt benne de azzal nem volt gondom kezdettől végéig ugyan olyan gyors volt, nem volt hogy naponta kelljen gyári beállítást visszatenni -
tdk.112
aktív tag
-
-
nebancsa
senior tag
válasz
Osynho #26107 üzenetére
Megértelek, én is voltam elkeseredve, mikor megvettem a telefont azt néztem nagy kijelző, 1Gb RAM 4+1 mag. és viszonylag olcsó, bár nekem 60eFt is sok egy telefonért. Akkor szembesültem mikor próbálgattam mit is tud a telefon, hogy a tegrás demoknál csak szaggatást láttam, van még mit fejlődni a mobilos hardvernak. Viszont nem játszok, nem zavart. Viszont gondoltam 4 mag van multitaskban király lehet.
Sajna ott se szuperál túl jól. Én állandóan online vagyok, raktam rá vagy négy fiókot amit szinkronizál álllandóan, plusz facebook, facebook messenger, skype, viber, google hangouts, google +, meg még ki tudja mit. Plusz kb. 30-40 alkalmazás ami a telefonra van telepítve. Ezek is úgy voltak beállítva amikor megjelenik valami frissítés automatikusa frissítse. Mondanom se kell a telefon használhatatlan lett, főleg mikor valamit épp frissített, vagy letöltött sokszor földhöz vágtam volna. Informatikus lévén elkezdtem máshogy viszonyulni a telefonhoz. Mindent letiltottam, és töröltem, nem engedtem az automatikus frissítést, és a szinkronizációt. Az online programokat tiltottam, egyedül a viber és az email kliens maradt meg, és a gyári launcher helyett másikat használtam, így már vállalható lett a telefon. Viszont a gps csapnivaló volt. azzal akármit csináltam nem javult. Ez a probléma is elég érdekes, kb. a felhasználók 5%-ánál jelentkezett ez a hiba, sajnos én is közöttük voltam. Már gondolkodtam legariztatom ez miatt a telefont. Aztán Hanics config file megoldotta ezt a problémát is.
Remélem segítettem az én tapasztalatommal a telefonnal kapcsolatban. -
hanics
aktív tag
válasz
Osynho #26107 üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd!
Tényleg lehet kicsit nyers voltam és elnézést érte, csak kicsit túlságosan feszült vagyok ma.De jó volt végig olvasni a regényt amit írtál.
Elég sok mindenben igazad van és nem fogom feladni, próbálok segíteni neked vagy nektek akik épp ezzel a remek kütyüvel vagytok megáldva mint én.Lehet kicsit elfogult vagyok ezzel a telefonnal ahogy írtad, habár ha a gyerekem lenne már rég nem élne.
Csak próbálom olyanná formálni hogy használható legyen.Több kevesebb sikerrel.
Neked kivételesen tetszeni fog akkor a javított 4.1.2-m amibe nem vétettem egy orbitálist hibát mint az elődjébe. ( ugye a telefon újraindul és hopp hullamerevség )
De kérlek titeket legyetek türelemmel. Még csak egy kicsit.
Föbb javitások benne :
-Nem fagy ki a telefon idővel mikor újra indítod vagy kikapcsolod.
-Wifi jobb lett.
-Driverek frissítve lettek
-csomagolt mérete kb 50mb megnőtt mivel maga a rendszer is növekedett
-Gyors! számomra is meglepő
-Közelség érzékelő még retkes és annyi zsír van a telefonon hogy egy kenyeret meg lehet vele kenni nálam tökéletesen reagál.
-Hívásoknál elmúlt a háhá nem kapcsolom vissza neked a kijelzőt effect
-névjegyzéket egy fokkal jobban kezeli tehát nem kell 5 másodpercet várni mire a telefon ki tótozza hogy na vajon ki hívhat.
-boot logo. Na ez érdekes mivel AOSP a rom alapja ( http://source.android.com/index.html ) így az maradt eredeti ronda mint régen az android 1.5-nél... Viszonyt gyors a betöltés illetve indulás után nem vacakol annyit hogy elinduljon.Memóriát egész jól kezeli. Persze néha van hogy elugrik 800Mb fölé de a takarítással akár 500-ra ez levihető.
Kb ennyi így egyenlőre.
Mihelyt lesz bővebb időm feltöltöm nektek és használjátok egészséggel és nyugodtan.Még 1x elnézést ha hülyén fogalmaztam vagy alpári paraszt voltam.
-
toluol
újonc
válasz
Osynho #26076 üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá, de olyan kéne, ami agybadugós és ami fontosabb, hogy egyáltalán nem hallatszik ki. Amiket vettem agybadugósakat, azok mind kihallatszódnak közepesnél nagyobb hangerőn, ami engem nagyon zavar. Ennek a telefonnak a gyári fülese viszont tényleg egyáltalán nem hallatszódott ki
Szóval ha tudtok ilyen javasolni elfogadható áron, azt nagyon megköszönném!Ami még tetszett benne:
- elég sok fülhallgatónak a téli hidegben megkeményedik a zsinórja, ez ilyet nem csinált
- egyenes és pici a jackdugó része, így szűk nadrágban se okozott gondot/húzódott ki/tört meg a kábel
- fel tudom venni vele a telefont, ha keresnek -
hanics
aktív tag
válasz
Osynho #25987 üzenetére
Telefonod szolgaltatos tehat a bl nyitashoz mas program kell
A masik benne van a mondanivalodba. Gyari rendszer van a telefonodon.
Sok gyari rendszert hasznalok koreben van ez a laggolok hallok nem hallanak akadok de lassu vagyok merulok mint a barom ergo falhozvagom a telefont
Na hat a v3 elmegy vannak hibak benne. De hasznalhato.
De neked is ajanlom eggyenlore a 4.1.2 t kevesebb a gond vele. Illetve jobban is reagal. Hallanak is es nem akad
-
hanics
aktív tag
válasz
Osynho #25637 üzenetére
Maga a BOOTLOADER nyitás a garancia vesztés, de nem szoktak cseszegetni érte, ha pl televered a kijelzőt vagy összetöröd a telefont.
Akkor hajtanak el vaslapáttal, ha pl a telefonod olyan okból ment tönkre mert te megfőzted az agyát vagy valami szoftveres hiba miatt következett be a halál.
Hardveres / retkesedést ugyanúgy megcsinálják.
ui.: Simtu!! Igen kell hozzá!
-
SShadow
aktív tag
válasz
Osynho #23254 üzenetére
Itt egy leírás:
http://knkexpert.blogspot.hu/2013/07/lg-4xhd-p880-kdz-file-flash.htmlBejön egy kis ablak alul behúzod a KDZ kiterjesztésű filet.
Telefon SW update módba (asszem bekapcs+ hangerő FEL)
Rádugod és elindítod!Semmi ördöngősség
MÁS:
Szerintem nem a Launcher a hiba hanem valami memória gond van nálam pl Apex van fent és ba is van állítva hogy maradjon a memóriába de Chrome használat után visszalépve a launcer kezdőképernyőjére nálam is eltellik pár másodperc mire visszajön minden, ez pl CM-nél nem tapasztaltam.
Sajna ez a gyári rom hibája lehet meg az is hogy a szabad memória össze vissza változik -
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Osynho #23246 üzenetére
Két évre emlékszem. Az a gond, hogy elég jól láthatóan kiírja a telefon, hogy nyitva van. De még nem hallottam konkrét tapasztalatot senkitől, hogy mit szóltak hozzá a szervízben. A zárásra van elvileg működő módszer, de nincs sok pozitív visszajelzés a topikban róla, bár negatív sem
[link]
-
SShadow
aktív tag
válasz
Osynho #23246 üzenetére
Próbàld meg egy factory reset utàn kdz-vel visszarakni a 20b-t ha nem akarsz mókolni.
Szerintem a bootloader nyitàs nem gàz annyira mint írjàk mert nem bebizonyítható egyértelműen hogy te voltàl, mondhatod hogy biztos ők csináltak valamit vele.Szerintem ilyen esetbe inkàbb hagyjàk nehogy valami szervel kezdj fenyegetőzni. -
Illusion1010
senior tag
válasz
Osynho #22507 üzenetére
Nem túl jól optimalizált a gyári ROM, én is ezt utálom benne a legjobban, meg azt hogy merül mint a nyeletlen fejsze...
Gyári 4.3 valószínű, hogy már nem lesz.
Ahhoz, hogy főzött ROM-ot tudj feltenni, ki kell nyitni a bootloadert, ami elméletben visszacsinálható, de azért mérget ne vegyél rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged