Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pici telefon, óriás akksival?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
moltam #24098 üzenetére
Az iodak 9.5 anykerneles alapból. Cwmből simán felrakható. Én is igy használom. Cm 11 is randomban merült nálam, de ezzel a kernellel megszünt. Egy kis feladat ütemezés után lag mentes a kitkat
Majd lehet felrakom a werewolfjb anykernel válzozatát, mert az iodakból hiányolom a hyper proci ütemezést. 10.1 alatt nagyon jó volt. -
SShadow
aktív tag
válasz
moltam #23710 üzenetére
Ezt a cikket nem is lattam csak egy olyat olvastam amibe az L3,5 re írtàk hogy megkapja.
Hàt szomorú vagyok egy csúcskészüléknek nem csak a hw-ről meg az anyaghasznàlatról kellene szólnia.
A következő telefonom tuti Nexus lesz!
Bezzeg az S3 kap;(((Rusy; szerintem nem a főverziókkal van a gond hanem hogy lustàk a programozók
-
tdk.112
aktív tag
válasz
moltam #23594 üzenetére
Igen, nekem sincs sok gondom vele. 24 óránként lefut a TRIM, ez valószínűleg közrejátszik abban, hogy nem lassul be.
Egyetlen egy gondom van, mégpedig az, hogy sokszor a kijelző bekapcsolása a kikapcsológomb kétszeri megnyomására megy csak. Megnyomom egyszer, és nem történik semmi, csak felvillan a gombok háttérvilágítása kb. fél másodpercre, és ennyi. Ha még egyszer megnyomom, akkor felkel a telefon. Ez nálad is ilyen? Roppant idegesítő. Kb. a 6-7 nappal ezelőtti nightly óta csinálja ezt.
-
-
hanics
aktív tag
válasz
moltam #23516 üzenetére
Alapvetően és is megvoltam vele elégedve, de sajnos mint minden egyes Cm rom csak az alapokat tartalmazza, ergo néha néha azért mikor unatkozom szoktam is játszani a telefonon, és eddig akármilyen Kernelt+Cm kombót próbáltam ki nem volt az igazi.
Gappsot meg hát innen szedd le.
http://wiki.cyanogenmod.org/w/GappsItt ki van irtva hogy melyik Dalvik és melyik ART kompatibilis.
Én először Dalvikost raktam fel de nem volt gond utólagosan az ARTos felrakásával.
Lényegében igazából ha most belakott rendszerrel váltasz ART-ra az indítás lesz kb először olyan 15-30perc ez attól függ hogy mennyire pakoltad tele a telefont alkalmazásokkal.A kompatibilitás meg olyan pont mikor rossz gappsot teszel fel, indítás után a Google alkalmazások fejre-állnak
Előcsalogatni meg bemész a Beállitásokba - legalul Telefonrol azon belül megkeresed a Build szám/verzio sort...
Rányomsz vagy 10x egymás után arra a sorra és ki fogja írni hogy fejlesztő lettél.
Utána kilépsz vissza a beállításokba és ott lesz a hidden menüd. -
Quqesz
nagyúr
válasz
moltam #21309 üzenetére
V20a camera itt is van
-
Noys187
tag
válasz
moltam #19484 üzenetére
Ôszintén szólva, nekem az elsô dolgom volt kikapcsolni a lassú töltést (bár CM-ben alapból ki van iktatva), mert kiborított, hogyha csak 'hozzáértem' a telefonhoz töltés közben, máris lassúra vágta..... DE félreértés ne essen!!! Ezzel nem nyírod ki a telót, ugyanis a többi hôvédelmi rendszer él, ergo ha túlmelegszik lejjeb veszi a fényerôt, majd végül kikapcsol. VISZONT!!! a telefon töltés-szabályzó kondiját ki tudod nyírni, ha elmebeteg módjára mondjuk RR3-azol miközben a telefon töltôn van és lesz@rod, hogy melegszik....Ép ésszel használva viszont nekem bejött, hogy tölteni tudom a telefont miközben mondjuk filmezek, vagy Operával böngészek, mert kb 2-3 celsiuson múlt az egész! Ezzel senkit sem akarok rábeszélni erre, mert inkább hagyja mindenki ahogy van, de tisztázni szerettem volna, hogy nem az van, hogy ha kikapcsolod akkor 'Headsot'-olod a telót, kigyulladkészvégekuka!
-
hanics
aktív tag
válasz
moltam #19439 üzenetére
Vedd le a fény erőt. Felesleges 75%-n használni. Attól melegszik a ketyere.
Illetve van benne védelem, ha jól tudom olyan 50°c környékén visszaveszi a töltést, mivel a nagy meleg se az érintő felületnek se az akkumulátornak, de még a lapkának se tesz jót.Amugy a Hidden test menü alatt van egy pont a Battery-nél ahol ez ki lehet kapcsolni....
DE NE TEDD! Instant agyhalál lesz a végeredménye a készüléknek mivel túl fog melegedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest