- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexxxx
csendes tag
Én is Partnero-tól vettem kb 3 hete a vadi új fehér 4X-emet, és kibontott dobozzal jött, minden meg volt ugyan benne, de olyan zsíros maszatosan összetapicskolva a telefon, hogy az már égő volt...
Legalább a fólia még rajta volt! Még én kérdeztem, hogy csak nem ki lett már próbálva?? Ázsiai amúgy, és ICS volt/van rajta. Ami mondjuk még fura, hogy annyira macskakaparással véste rá az IMEI kódot a papírra, hogy el sem lehet olvasni.
Szóval vegyes róluk a kép. -
Unbaised-Ben
senior tag
Köszi, hogy írtad, holnap délben akartam bemenni hozzájuk, persze azért telefonon előtte érdeklődni akartam.
Ahhoz képest, hogy elvileg vodafone-os, függetlennek írják. Másik, hogy ismerősöm ismerőse 77 600-ért vette a telefont pár hete, aki 30-as szóval messze van a vodafone-tól, ezt írta nekem a boltról:
"a VIP phone-nál vettem, a teréz körúti boltjukban. sok mobiljuk van, és nagyon segítőkészek, ugyhogy ha csak szeretnéd megnézni a telót szerintem menj be majd (és ha komolyan is gondolod, jobban jársz ha személyesen veszed át nem házhoz kéred)"-akkor végképp nem értem, holnap én is megkérdezem azért őket... nem lepődnék meg, ha mást hallanék. POÉN
-
Noys187
tag
xDxDxD
Oszinten szolva, en sem adtam volna meg ennyi adatot, vagy legalabbis a fotokba en sem mentem volna bele....De ilyet en meg nem hallottam....max egy szemelyi kell a vasarlashoz, (De csak keszulek vasarlaskor meg azt se szoktak, csak nev es cim....) az is csak azert, hogy az adasvetelin szerepljen a szemelyi-szamod, hogyha ellopjak, akkor igazolhasd, h az a te tulajdonod!!! Remelem azert el kuldted oket a picsuba -
belua27
tag
én is 50% on használom és ugy kb 3 órányi játékra számíthatsz pl a vice cityivel aminek a playes verziója legutóbb még nem volt kompatibilis a 4x el de a tört lazán megy rajta (érthetetlen). Úgy érem el a 3 órás játékot ,hogy repülő módban van a teló és csaka wifi megy. Konkrét példa: 1,5óra nova3 és 1,5 asphalt 7 köztük 20 perc pihi mert azért melegszik, így marad az akksiban úgy 10-15 %.
Greenfy nagyon hasznos mindent hibernáltam vele igy 300 fölött van a ramom ami igen is számit mert nem tudom mitől de volt hogy 100 alá esett sőt majdnem 0 volt a szabad ram és kegyetlen laggokat produkált.
Tegra 3 ra még nincs minden optimalizálva de van ami pedig csak arra és még nem volt olyan game aminek ne találtam volna meg azt a verzióját ami ne futott volna. -
Alias LaLee
tag
Hi!
Én itt vettem -->
www.mobilbirodalom.hu/termek/lg-p880-optimus-4x-hd-black-.html/354
Jelenleg 77000 az àr, és elméletileg csak eus készülékeket adnak. Ha még reggel megrendeled akkor màsnap meglehet. A gari 1,ill.2 év de akkor màr 84000Ft-ba fàj.
Verhetetlen ez a telefon csak ajánlani tudom -
shunter
aktív tag
Játék közbe mivel jobban igénybe van véve a proci, ezért melegszik. Zavarónak csak akkor zavaró ha nem ehez vagy szokva, de megszokható. Csak passzív hűtés van. A grafikus processzora nagyon jó a Tegrának! Ha THD azaz Tegrára optimalizált játékot futtatsz, érezhetően jobb grafikai effektek vannak! Nézzél összehasonlító videókat YouTube-on. A GTA3 megy rajta, uh sztem a Vice City is megy. És jóttesz neki a JB frissítés, sokkal gördülékenyebb fut tőle a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged