- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #14305 üzenetére
Megnéztem a gyári böngetőt és nálam a hosszú nyomásra előjövő menüben vagy a "Kép letöltése/mentése" felirat vagy a "Link mentése" felirat megjelenik és ha rányomok el is kezdi a letöltést.Ha jól emlékszem ez ICS alatt is így volt...ha nem mükszik nyomj egy restartot.
-
-
Urby66
aktív tag
válasz
Lac-coo #13865 üzenetére
Igazad van ilyen téren nincs sok újdonság. Én teljesen megértem, hogy nem kapjuk meg a G-vel járó szoftveres finomságokat. Ha belegondolsz a mai négymagos telefonok sebessége közötti különbséget átlagos használat közben nem lehet észrevenni. Mivel a nagy kijelző miatt a formával csak minimális mértékben tudnak játszani, maradnak a szoftveres extrák hogy eladják az új modellt (meg a 20000 fölötti AnTuTu eredmény
). Elég ha az S3 bohóckodásait nézed (pl. nem zár le amíg bámulod a kijelzőt) mind csak valami program, semmi hardveres újdonság.
Ha a kezelés a menürendszer, az animációk ugyanaz lenne mint a G-n (amit szerintem simán meg lehetne csinálni) ki a fene vásárolná azt drágábban? -
tybsen
addikt
válasz
Lac-coo #13570 üzenetére
Nem értelek Titeket, hogy mi a gond. Egy forumon vagyunk, ahol egy forumtarsnak a problemaira reagaltam egy hosszabb hozzaszolassal. A forum szabalyzataban sehol sem latom leirva, hogy mekkora terjedelemben lehet velemenyt nyilvanitani es megprobaltam ertelmesen, a legjobb tudomasom szerint segito modon osszefoglalni, amit gondolok. Nem hiszem, hogy ezzel sertettem volna barkit is, raadasul mivel nem kapcsolodott kozvetlenul a temahoz, off-ba is tettem.
Eppen ezert a "most versenyeztek ki tud többet írni?" es az ezt koveto "Kisregénymaraton rlz!
" hozzaszolasokat nem tudom mire velni, ez sima trollkodas. (Beleertve a Te hozzaszolasodat is a vigyorgo fejjel es a streber celzassal). Elkerulendo, hogy barmilyen ertelmetlen vita alakuljon ki, egyszeruen linkeltem a definiciot, hatha ennyi is eleg.
Reszemrol befejeztem. Ha problemad van, kerlek fordulj a forum moderatoraihoz, en is ezt fogom tenni - en nem szeretnem tonkretenni a topikot az ertelmetlen hozzaszolasokra valo reagalassal.
-
Mitics
tag
válasz
Lac-coo #12633 üzenetére
Itt a legtöbbünknek nem kell spórolni estére. Én is egész nap nyomkodom a telefonom, folyamatos szinkronizáció, sok e-mail, naptár irogatás és simán bírja spórolás nélkül és ha nem kell spórolnom, akkor teljesen mindegy, hogy lefekvéskor, mikor töltőre dugom, 10-20 vagy 40%-on áll. A lényeg, hogy simán kibírta. A kérdező egy átlagos, normál használatot kérdezett, arra az én válaszom teljesen jó. Ha neked spórolni kell estére, akkor jobban igénybe veszed, mint egy átlag user. Ennyi. Vagy be van ragadva valami appod, vagy fut valami a háttérben.
A hülyeség a te aláírásodban van, mivel csak elenyésző számban vannak pixelhibás darabok. Gondolom követed rendesen a fórumot az elejétől kezdve... bár akkor nem írnál ilyet le.
Mellesleg ahány user, annyi féle használat. Ha valaki átfutja a fórumunkat, akkor gyorsan kiderül számára, hogy normál használat mellett röhögve kibírja estig az akku... és milyen használattal kell spórolósra venni az akkut, mivel számtalanszor leírtuk már. Kötekedés helyett inkább te is olvasd végig a fórumot.
De nyugi, tudom, hogy követed a fórumot, mert te vagy azon kevesek egyike, akik mindenen találnak csomót, csak vissza kell olvasni a hsz-aidatDe ilyen is kell
Általában szó nélkül hagyom ezeket, csak ma elgurult a leszarom tablettám
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #11225 üzenetére
1-2 év múlva sztem azért ez a táblázat át fog alakulni.A ZTE pl pár éve sehol sem volt,a Huawei sem,szóval lesz itt trónfosztás.Régen mindenki szifonról álmodozott,meg az volt a menő,most meg már inkább a fanatikusak veszik,de azok is kopni fognak.Kíváncsi leszek mit hoz a jövő,de mindegyik gyártó felkötheti a gatyáját,mert a kínaiak "már a spájzban vannak"....
Urby66
bocs,akkor mégis volt egy bátor köztünk.melyik verziót raktad fel?Mert van 20130129 v1 és v2 vmint 20130131 verzió(gondolom a javítások miatt).
-
SzlobiG
félisten
válasz
Lac-coo #11165 üzenetére
Áldom az eget, hogy nem vettem 4X-et év elején pedig már majdnem lefixáltam egyet.
Ugyanazt játszák el mint a 2X-nél nem hiába annak az utódja.
(#11173) DJ. Ru$y Szerencsére nincs is sok közöm hozzá. (több hsz-t nem is látsz tőlem itt ne aggódj) Igen ezeket az ígéreteket eljátszották 2X-nél is...
-
pumukli23
senior tag
válasz
Lac-coo #11165 üzenetére
Ezt a "minek tököltek az ICS-sel" dolgot nem értem. A 4x-et februában jelentették be, ekkor még sehol nem volt szó JB-ről, a gyártok nem tudnak egy olyan rendszerrel telefont gyártani, ami még nem létezik.. Maga a 4x júniusban jelent meg, ugyanabban a hónapban, amikor bemutatták a JB-t. (Ha nem múlt időben akartad írni, akkor storno.)
Valószínű a legtöbb gyártó az MWC-n fog dobbantani, lehet lesznek olyan funkciók az új, eleve JB-vel érkező LG készülékekben, amiket egy régi készülék szoftverfrissítésével nem akarnak előre bemutatni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #11134 üzenetére
akkor nem értetted,ha sötét helyen a fényerőt eltolod pozitív irányba kivilágosodik a kép,és ha utánna visszarakod 0-ra,akkor is megmarad a világosság,nem sötétül vissza a kép,tehát az eltolt értéket vaszi alapul(0-nak).próbáljátok ki.az isot meg azért írtam,mert nem fog annyira zajosodni.minnél kisebb az iso,annál kevesebb a zaj.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Lac-coo #11125 üzenetére
Te előre látsz a jövőbe, vagy mi?
Honnan tudod, hogy a JB milyen javításokat,optimalizálásokat fog tartalmazni a készülékre?
Hardveres szempontból semmivel sem tud kevesebbet, mint egy SGS II illetve SGS III kamerája, és ez itt a lényeg. A hardver fix, de a szoftver mindig javítható, módosítható... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Lac-coo #10925 üzenetére
Kedden cserélem el egy papíron gyengébb telefonra, de nem azért mert nem jó a telefon, hanem mert amire cserélem jobban tetszik! Sokak szerint ez visszalépés.. És vannak olyan dolgok a 4x-ben amik a másik telefonból hiányozni fognak. Számomra a Te hozzászólásaid olyanok, mintha nem szeretnéd a saját telefonodat-->miért nem próbálsz ki mást? Ezt tényleg nem kötekedésből kérdeztem a fórum
legmegbízhatóbbemberétől! -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #10914 üzenetére
akkor félreértettél........nem flemmelni akartam a véleményed,csak az a teló a hangján kívül semmiben sem jobb mint a tiéd,nincs miért kiröhögjenek,sztem inkább irigyek,de ez az én véleményem.....(haverom 15e vette az ace-t,annyit sem ért...)
a boosteres segítség meg korrekt,érdemes vele foglalkozni,ha vkinek nem elég a hangerő -
rizso
addikt
válasz
Lac-coo #10909 üzenetére
Na ezt akarom elkerülni. Sensationt ezzel tuningoltam, de még így sem volt valami komoly a hangerő...
DJ. Ru$y: okés, értem én, hogy egy gyenge minőségű anyagtól ne várjon sokat az ember, csak mikor ugyanaz a forrás egy Wave2-n, S2-n, N8-on, vagy akár a régi "Dézin" ezerszer jobban/szebben/hangosabban szól, akkor nem a forrással van gond
Ki kellene próbálnom egy 4X-et nyugodt körülmények között, saját anyagokkal. Nem jár valaki Bécsben?
-
vivi433
tag
válasz
Lac-coo #10875 üzenetére
Persze attól függ mennyit és mire használod ha csak telefonálsz elmegy 2 napot is persze 3 óra alatt is le lehet meríteni mint minden okos telefont!
sok pixelhibás példánnyal?
Szerintem csak pár volt így ez nem lehet kijelenteni hogy sok pixel hibás van a többi gyártónál is van ennyi pixel hibás készülék! -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #10822 üzenetére
arra leszek kiváncsi-ami talán az aksi problémára lesz megoldás-,hogy az új telók mit fognak bírni,mármint ugye az optimus G pro-ba és a Huawei P2-be is 3000 körüli aksit raknak elvileg.Na ez már jónak tűnik,kérdés a full hd-val mennyit fog bírni,de jobban hangzik mint a mostani aksiméretek.Arra leszek majd kíváncsi(ha igaz),hogy a nyolcmagos Galaxy S IV mennyit fog bírni............annak még a 3000-es aksi is kevés lehet...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Lac-coo #10822 üzenetére
"a telefon használati értékének egyértelműen az akksi szab komoly gátat" Ezzel részben egyet értek. A full hd felbontású Xperia pont ezért nem kellene huzamosabb ideig,csak amíg újdonságnak találnám (1 hét) Viszont aki okos-telefont vesz, az pontosan tisztában van azzal,hogy ha használja rendesen akkor max 1 napot bír ki. Én személy szerint számolok ezzel, elfogadom. És nem kell agyalnom rajt,hogy mikor kapcsol ki,mert tudom nagyjából,hogy mitől mennyit merül, mennyit használhatom stb és mindig van nálam töltő!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #10589 üzenetére
"A csomagkapcsolt forgalom sem volt engedélyezve, bár ezt a telefon magától visszakapcsolta " hát nem ő tette...na mind1...legyetek óvatosak mindenesetre.Vmi olyasmit mondot a vodás csaj,hogy a gprs-3G(mostmár H) forgalmat tiltod le,de az edge pl megy,mert ugye a gogli alapja a net és az android megköveteli minimálisan legalább.Amúgy a srác thaiföldön volt és csak free wifit használt(nem a cikkben levő) és mivel eus országban sose volt ilyen gondja nagyon ledöbbent,főleg,hogy mindent direkt kilőtt a telón a véletlenek elkerülése végett.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Lac-coo #10424 üzenetére
Ha személyesen vetted, akkor csak hiba esetén cserélik (ha 3 munkanapon belül jelzed a hibát). Utána szervizes a történet. Ha interneten (vagy olyan módon vásárolsz, ahol nem tudsz meggyőződni a kiválasztott termék minden tulajdonságáról) akkor van 8 napod elállni a vásárlástól. Ahogy írtam, ilyenkor az újracsomagolás költségét a vásárlónak kell állnia (és valószínű olyan állapotban kell visszaadnia, ahogy átvette. Tehát pl karcok nélkül stb..)
De pontosan én sem ismerem az ide vonatkozó jogszabályokat)
(A korábbi hozzászólásban a "kiderül, hogy nem tetszik" rész netes vásárlásra vonatkozott. Sorry, ma nem az erősségem a pontos fogalmazás..)
-
pumukli23
senior tag
válasz
Lac-coo #10422 üzenetére
Oké
Lehet pontatlanul írtam. Egy készüléket azért veszek meg, mert az tetszik/szükségem van rá/akármi. Ha 3 napon belül mégis az eladóhoz kell fordulnom, az sokszor a nem megfelelő működés miatt van.. vagy egyszerűen kiderül, hogy nem tetszik. Ezekhez általában ki kell bontani a dobozt.
-
wolruf
őstag
válasz
Lac-coo #10284 üzenetére
Ne kezdjük már megint a kamera témááááát!
Nem pocsék ez. Egyáltalán nem. A pocsék, az a legtöbb alsó árkategóriás, 0 vonalélességes, homályos, dinamikát nélkülöző kamera. Ez nem az. Van jobb nála, de ez nem gagyi. Igen, jobb képeket csinált már a 2X is ennél, de ez sem rossz. Basszus.
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #9674 üzenetére
az a fura,hogy csináltam már olyat,hogy nem töltöttem fel fullra és úgy kezdtem használni,de ilyet nem csinált akkor.Hülyén hangzik,de mintha köze lenne a bedugva hagyott kábelnek az esethez.na mind1....
Ja nokia 3210...emlékszem milyen divatfon volt.Mindenki olyat akart venni,de én sosem szerettem majmolni az ilyen dolgokat. -
pumukli23
senior tag
válasz
Lac-coo #9563 üzenetére
Ez nem a kijelzőn megjelenő ikonos app. Ez az alsó 3 érintőgombot villogtatja nyugisan, ha valamiről értesíteni szeretne (pl telefonhívás, sms, e-mail stb.. de beállíthatsz saját appokat is, pl facebook, vagy tiltólistára is vehetsz fel).
A telefon amúgy is figyeli ezeket az értesítéseket, eggyel több app szerintem nem okoz észrevehetően nagy fogyasztásbeli különbséget. A led villogtatása meg ugye elenyésző.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #9472 üzenetére
Különben ez a csengetési hangerő becsapós olyan téren,hogy a gyári csengőhangok(4X,Nexus S,Iphone 3) elég halkak és talán van egy-kettő ami normális hangerőt tud.Ha meg beraksz egy külsős mp3-at csengőhangnak,akkor ott is sasolni kell melyik milyen jelszinttel lett bekódolva,mert sokszor nagyon halkak szintén.Szóval molyollós a téma.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #9289 üzenetére
Na erről beszéltem hardveres téren nemrég,és itt a szoftveres lehetőség,mégpedig,hogy nem csak androidot lehetne felrakni a telefonra hanem ubuntu,firefox oprendszert is,persze full rommal hogy ne legyen akadás és optimalizálva.Kellene a változatosság és az android is valahogy így indult el anno(ugye volt a symbian,ios,wp majd jött a kis zöld robot).Meglátjuk mit hoz a jövő,de pl netbookban volt már olyan,amin volt win7 és android is párhuzamosan(pl:acer).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lac-coo #9270 üzenetére
Mondjuk vmi külső változás dizájnban elfért volna,meg a kijelző méret növelése is felesleges,minek a 13mp kamera,inkább ami van azt fejlesztenék pl optikai szinten,pentile matrix kuka.nekem tetszett egy olyan elképzelés,hogy kihajtható kijelző és kb duplára növelte a felületet(ha becsukom telo,ha kinyitom akkor tablet),főleg,hogy már van flexi kijelző a samunak.ez most olyan mint a szifon5......nézd meg ott mennyire veszik az "újat"
-
Naras
őstag
válasz
Lac-coo #9260 üzenetére
Hát, igen... ennyi... mondjuk, én nem is nagyon várok el többet tőle, mint amit csinál, ez egy telefon végülis... videózásban meg még többet is hozott, mint azt gondoltam volna... persze, vannak jobbak, rosszabbak is, ez meg ilyen... arra jó, hogy néha elkattintgassak vele 1-1 olyan pillanatot, amit később jó visszanézni, még ha nem is fullos minőségben. Egy kompakt géptől sem várnék el DSLR szintű képeket, hát ettől sem teszem... jó lenne, dehát, a világbéke se vóna' rossz
Más: rendeltem ma hozzá eredeti LG tokot (amolyan hátlapra s keretre passzintós), kb. két hét múlva várható... kíváncsi leszek, majd írok véleményt...
Nem vagyok nagy tok párti, sőt, inkább nem tennék rá, mert ez így szép, és jó, ahogy van, de elvileg nem vastagít rajta túl sokat, valamit meg azért mégiscsak védhet... aztán, ha nem jön be, biztos lesz rá vevő -
eladogeppc
veterán
válasz
Lac-coo #9249 üzenetére
Én pont ezt nézegettem tegnap, ha nem bökök, hanem csak úgy mondjuk vak sötétben rábökök a kép készítés ikonra, akkor jobb képet csinál, mintha én adnám meg neki a fókuszpontot.
Ez különben szerintem kamera modul hiba. Sony nagyon nagyra tartja magát, eXmorR meg ilyenek, de akinek volt SE ARC S-e vagy Xperia NEO-ja, az tudja, hogy sajnos nem voltak azok a kamera modulok túl jók. Zajosak voltak, és egyáltalán nem látott jobban sötétben.
Emlékszem kint voltam annó a mobilmánia vagy valami ilyesmin, amikor bemutatták a 4.3"-os Xperia ARC-ot.
És fotózni kellett kis lukon keresztül egy Android figurát. Na akkor odamentem a jó kis Commtiva Z71-esemmel, és hát néztek nagyot, amikor ugyan nem annyira mint az SE, de látszódott a tök sötétben a figura. Aztán a srác mondta, hogy itt az ajándékcsomag, és ne nagyon mutogassam a kínai ketyerémet.. Ennyit a Sony-ról.Ezért sajnálom hogy ilyen modul került bele. Lehet hogy kipróbálok egy kínai replacement kamerát.
Szerk: Teszt videó: Grand X IN
Azért itt erősen megjegyezném, hogy a youtube-ra feltöltések konvertáláson mennek keresztül !! Fókusz valami hihetetlen gyors. -
jooker82
nagyúr
válasz
Lac-coo #9164 üzenetére
a G,egy 2 hónapon belül jön az Eu-ba,most még csak USA és Korea verzió van,ja meg japán,összesen 3 féle verzióba...Nem hinném,h túl drágán jönne...
nekem amúgy lehet,h az lesz a köv telóm,mert ezek az 5 zool-os telók már nagyok lesznek,a G-ben meg minden benne van,ami kell..
-
-
rgeorge
addikt
válasz
Lac-coo #9075 üzenetére
BTW ez szerintem ICS specifikus hiba. Megváltozott a media kezelés, és ez sokakat megtréfál. Pl. ICS előtt a mappákba helyezett .nomedia fájl egy sima media scan után érvényre jutott, azaz rejtett lett a mappa pl. a galériában. Na ez az ICS után kicsit megváltozott, most ez kevés, mert a .nomedia keresés egyszer történik csak meg, az újabbhoz a media storage adatait is törölni kell. Szerintem ezzel van összefüggésben a csengőhang stb. probléma is.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Lac-coo #8940 üzenetére
Sajnos azokat a képeket nem lehet nagyitani,de tettem fel 2 eredeti minőségű G-vel készült képet is..És bár nem nagyitva nézzük a családi fotóbemutatót,de ezeken jól látszik,h nagyitva is ki lehet venni a részleteket..
arról a 8 rugós kompaktról,annyit,h tesómnak van egy 22 e ft os kompaktja,ami egy alap 5 mp-es kamerát tartogat és még a régi LG arenám is lemosta,tettem is fel anno egy összehasonlitást..Pedig a kompaktnak 10x akkora optikája van..Egyedül sötétben maradt alul az arena...
Azért irtam,a sonyt,mert sokszor szidtad az LG,h ezek szoftveres hiányosságok,h homályosabb a kép stb... amint láthatod tud az LG fényképezőszoftvert kreálni,de nem csak azon múlik..Eddig ők se gyártottak kamerát,mostmár láthatod,h gyártanak és tudnak is...
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged