Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
Nagy kérdéssel fordulok hozzátok, azok jelentkezését várom akinek még elvétve esetlegesen gyári 4.0.3-s
szoftver van a telefonon!!!!Mivel belefogtam a GPS probléma javításába JB alatt (4.1.2) Így szükségem lenne a telefonból pár File-ra amit ki lehet belőle másolni nekem!
Amire szükségem lenne pontosabban:
-SYSTEM / lib / hw Mappába vannak!!!!
-gps.tegra.so
-gps.goldfish.so (nem mindenkinél van, van ahol csak az 1. file található meg)Ha ezeket valaki elküldené nekem akkor lehet hogy orvosolni tudom majd a JB alatt jelentkező szar GPS problémát!
Az általam írott gps.conf file is már jelentősebb javulást hozott, de ha esetleg a SO -file átivásával hardware szinten is tudom orvosolni a problémát!!!!
Előre is köszönöm
-
Mark21
tag
válasz
Lacika0002 #23598 üzenetére
Úgy voltam vele, hogyha már gorilla glasst írtak rá akkor nem veszek fóliát, nélküle szebb a kijelző és a színek. De már lerendeltem a fóliát...
-
Lacika0002
aktív tag
Miért nem vesztek rá foliát?. Nekem az első perctől rajta van. Hamarabb megvolt a folia mint a telefon.
-
Mark21
tag
válasz
DJ. Ru$y #23596 üzenetére
Farmer zseb, és komolyan írtam amit írtam, több helyen karcos a telefon, úgy hogy vigyázok rá nem dobálom és még egyszer sem esett le sehonnan. Én sem tudom, hogy mitől kapja a karcokat, de zsebben levéstől meg asztalra kirakva, ne adj isten tapizva sem kéne ilyen látható karcoknak lenni, maximum micro karcoknak. Erről a részről csalódás a telefon.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Mark21
tag
válasz
akos86 #23576 üzenetére
Nekem több karc is van rajta, egyszerűen azt kell mondanom hogy gagyi, csak zsebbe van egyedül, még homokot se látott sose, ha elkezdeném karcolni késsel meg szöggel tuti kárt tennék benne... Barátosném tabletje (nexus) semmi karc nincs pedig az kapja rendesen és az valami corni glass vagy ehhez hasonló nevű
. Erre meg vigyázok mint a hímes tojás és karcolódik mintha mezei műanyag lenne.
-
moltam
tag
válasz
tdk.112 #23592 üzenetére
Nálam minden rendben, mindig figyelem a changelogot, jó látni ahogy napról napra kerülnek bele az uj funkciók, magyar fordítások. :] A hivatalos CM11 nightly eddig a legstabilabb romom, és az akkuval is nagyon jó bánik :] Eddig minden rommal kb 1 óra képernyő időm volt egy feltöltés alatt, most nem tulzok ha azt mondom hogy kb 2x annyit tud :] Ha kész lesz a CM11, szerintem kötelező lesz minden 4x-re
-
tdk.112
aktív tag
Hú, a mai CM nightly elég bugos lett.
---
Hmm, sztornó. Reboot után 1-2 percig nem volt háttérvilágítása a gomboknak, aztán hirtelen helyreállt.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Lévai Gábor #23590 üzenetére
KDZ-vel próbáltad újra telepíteni?
Itt van a cucc hozzá: [link]
-
válasz
Lévai Gábor #23587 üzenetére
Lehet keves az energia tolsd fel teljesen
-
Lévai Gábor
csendes tag
Sziasztok.. nagyon össze vagyok zavarva nagy segitség kellene..
Újra akkartam szóftverelni a LG optimus 4x HD -telefonom. Android 4-1-2 van rajta meg van a szóftver is meg minden de sehogyse tudom a ClockWorkMod recovery-t fel használni egy normális progit nem találok.. fel raktam egyet és rá menntem a ˇÚjraindítás Recovery modba hangerő lefele bekapcsolás gomb.. de ugyan ugy a sajátja volt.. és így nem tudok újra szoftvereni.. és probáltam mást is és egyiknél mikor újra indítottam és hangerőlefele bekapcs gombott nyomtam kí írta ez
[LGE_Security] ERROR : boot image signature
[LGE_Securiy]5 Seconds after Power is turned of for battery savingha jól tudom akkor azért mert a Bootloader Lock.. lett . (ÉS MOST A TELEFON BESE KAPCSOL CSAK TÖLT A LOGONÁL BEFAGYVA ) ..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tiger. #23582 üzenetére
A 4 magot nem veszi le,de ha nem használod,akkor az ötödik mag megy 520 mhz-n.Viszont van olyan app a playen,amiben be tudod állítani,hány mag mehet(de állítólag nem volt nagy különbség).Nem minden app használja a 4 magot.
tfery
A G2 ebben a hónapban megkapja a 4.4-et(info gsmarena) -
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #23583 üzenetére
tudom, jelenleg az van fent
Saját telefonom tesztelem hogy át tudom-e portolni azt az alkalmazást cm11-ből a gyári 4.1.2-be
De eddig többnyire LGsystemUI Fejre áll -
Nekem is hamarosan lesz egy ilyenem a kérdésem hogy az energia takarékos mod az levesz ia proci terhelését mint a samsungokban?Illetve a a legördülő rész az fekete mert amit én néztem ott fehér volt.
-
hanics
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #23530 üzenetére
Nekem tetszik a Cyanfox. feltettem pár napra és azt kell mondanom egész jó.
Apróbb dolgok azért vannak vele de egy kis átvágod az android módszerrel megy minden.PL:.
Van pár játék amit szeretek. Alap 4.1.2-n és CM10.1 és 10.2-n tökéletesen megy
Feltelepítem fel is települ, de indulás után kilép.... hmhm mi lehet a baj....
Proba cseresznye
Bulid.prop leszed marketről.....
hmhmhm vajon mit irjak át....
Android Version.... hmhm próbáljuk meg
Na 4.4.3 ről átírtam 4.3.1-re és restart...Láss csodát megy rajta minden....
Nekem ez elég fura volt, de megnéztem ugyamn ezt I9100-n alias S yxalaG 2na jó rendesen írom le Galaxy s2-n és ott is bevált ez a módszer.
Ami nekem nagyon tetszik benne, hogy ART módban tényleg gyors nem eszik sokat és még az akku idővel is barátibban gazdálkodik. Frissítés jön ki hozzá szépen
Meg ami jó még legalább is nekem benne az a STATUSBARon a network speed mutató, valós idejű le/feltöltést mutat. Nem nagy szám, de nekem tetszik
-
zola-
őstag
válasz
akos86 #23576 üzenetére
Mind csak hablaty....Minden kijelzőt meg lehet karcolni. Ha kicsit vigyázol rá akkor nagyon sokáig bírja. Amúgy az ismerősöm véletlenül rádobta a note3 telóra a gear órát és megkarcolódott a GG3 üveg...Na erről ennyit. Ezen meg még jóval gyengébb védelem van(ha van). Amúgy nekem még nem karcolódott meg sohasem, mindennek helye van a zsebeimben...
-
akos86
aktív tag
Sziasztok skacok!
Mennyire karcálló ez a gorilla glass? A videókon látom hogy késsel vágnak a kijelzőn és semmi karc nem keletkezett a telefonon. Az enyémen lett egy karc az övem csatja karcolhatta meg valahogy de őszintén szólva nem tudom eldönteni hogy karc e vagy esetleg kosz ment alá. Nagyon minimális de egyfolytában kiszúrom és nagyon zavaró.
-
-
eurolac
senior tag
válasz
kisskaresz21 #23568 üzenetére
Szia! Nekem is voltak hasonló gondjaim. A Nova launcher nagyon sokat segített a helyzeten.
[nova] -
Pubszon
veterán
Hali.
Nem működik a hangszóróm amin hallanám amit mondanak, tehát nem a kihangosítós.
Garancia legyen vagy van még valami megoldás? -
kisskaresz21
csendes tag
Nem új, szeptemberben volt vásárolva, de én vagyok a második gazda, december elején került hozzám.
-
big tom
csendes tag
válasz
kisskaresz21 #23568 üzenetére
Hello.Új a telefon?Mert ha új akkor két három töltés kell mire 100% kapacitást eléri.Amugy nekem is 1/5 nap aztán lemerül.A kezdőképernyőröl töröld le az alkalmazásokat amit nem használsz.Akkor gyorsabb lesz a teló.
-
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Nemrég vettem egy 4X HD-t és van egy pár kellemetlen dolog. Az akku iszonyatosan merül, naponta 2x töltőm, valamint nagyon lassú, van, hogy a böngészőből kilépek a kezdőlapra és alig bírja behozni még az ikonokat is. Annyira nem értek a rendszerhez, de tudom, hogy nem így kéne működnie. Sajnos a rootoláshoz, meg ilyenekhez nem értek (meg ezekhez a rövidítésekhez sem), ha valaki tudna valami jó tanácsot adni és emberi nyelven elmagyarázni, azt megköszönném.
-
big tom
csendes tag
válasz
Rosszfiu1981 #23566 üzenetére
De ha magam csinálom gari ugrott!
-
big tom
csendes tag
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni tőletek.Van egy Lg 4x hd telefonom. 4 hónapos garanciális Telenoros.A kijelzőm tiszta por a közepén.Valaki találkozott e már ilyen jelenséggel?Ha igen érdemes e javítani?Vagy mit tegyek vele?
-
moltam
tag
válasz
aTe014 #23560 üzenetére
Ha a Greenify-on belül hozzáadtad az appot, akkor a "Függőben" résznél lesz. Innentól semmi dolgod nincs, ha a kijelzőt lezárod, 1-2 perc mulva kihajítja a memóriából. Ha utána elindítod a Facebookot, megszűnik a hibernálás, és megint csak a kijelző lezárása után hibernálódik. Természetesen manuálisan is bármikor hibernálható, de ugy vettem észre hogy a Facebook minden áron ott akar maradni.
-
leo3
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert 2 napja nem lehet használni a telefon gyári böngészőjét, azelőtt minden rendben volt. A telefon teljesen gyári JB, v20b. Egy max 2 oldalt hajlandó betölteni azután azt a hibaüzenetet adja hogy "Az oldal nem válaszol" Ekkor vagy kilépek vagy várok de akkor se javul meg. Opera, Chrome rendesen működik de ragaszkodnék továbbra is a gyári böngészőhöz.
Köszi a választ. -
-
moltam
tag
Kedvet kaptam egy kis szabad ram növeléshez, feltelepítettem a Greenify nevű programot, és automatikus hibernálásba tettem a Facebook alkalmazást.
Így a kijelző lezárása után hibernálja az appot, feloldás után ismét használható. Ha nincs szükség a facebooktól érkező értesítésekre (üzenetek messengeren továbbra is jönnek], akkor bátran ajánlom ezt a kis lépést, van hogy a belakott rendszeremen 400mega körül van a szabad ram , és az akkun is látsik hogy a makacs FB nem szöszmötöl a telefonon alvás helyett :]
-
Illusion1010
senior tag
Módosítani kell a framework-res.apk-t, ha jól emlékszem, de azért ez már nem alap felhasználó szint.
Vagy a Play-en vannak külső programok rá, de tapasztalataim szerint ezek nem működnek tökéletesen.
(#23548) zola-
[link] Ez is jó a nemfogadott értesítések megjelenítésere. Vagy az LG Notification, de ez utóbbihoz root kell.
-
zola-
őstag
válasz
Illusion1010 #23547 üzenetére
Koszi! Melyik az a progi amelyik ikonokat rak ki a kepernyore ha pl nemfogadott hivas van?
-
Illusion1010
senior tag
Felraktam Dropboxra. Benne van a KDZ updater, a magyar V20B és az All in One toolkit is.
A custom ROM-ok telepítéséhez nem elég a root, ki kell nyitni a bootloadert. Azt (talán/elvileg/valószínűleg) nem lehet eltüntetni. De abban igazad van, hogy a root eltűnik, ha visszateszed a gyári ROM-ot.
-
zola-
őstag
Sziasztok! Honnan tudnám letölteni a Hungary 20B romot? Ahonnan eddig töltöttem ott nem tudok túllépni az adfly oldalról.
A másik kérdésem az lenne ha megrootolom és rakok rá főzött romot akkor és szeretném gyárira visszarakni a rendszert úgy, hogy a root-nak ne legyen nyoma. Elég KDZ-vel újrahúzni a stock romot?
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #23543 üzenetére
Én csak simán rátelepítettem...
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #23541 üzenetére
Mi nem működik?
Nálam minden simán jó. Ami nem megy vele, azt le kell tiltani. Pl. Voice Search for Play Store meg ilyen hülyeségek...
---
Amúgy persze, még csiszolni kell, egyelőre csak kísérleti funkció, de majd valószínűleg az alapértelmezett ART lesz az Android 5.0 legnagyobb újítása.
-
Rosszfiu1981
tag
ART nekem nem vált be kicsit még ezen csiszolni kell szerintem vagy csak a cm11 van lemaradva ebben a technológiai újításban
-
hanics
aktív tag
válasz
nebancsa #23537 üzenetére
ilyen problémám volt nekem is régebben csak nem ennél a telefonnál.
Töltés alatt megzavarodott valamiért. lehet kábeles gond, de lehet hogy a melegedés miatt mikor töltőn van kicsit pontatlan lesz. Legalább is nekem annó ezt mondták.Próbáld meg másik töltőn, vagy csak pucold meg kiadósan a kijelzőt valami szerrel én ablakpucolóval szoktam
Clean vagy mi a neve
Amugy örülök, hogy jó lett mert mindenhol eddig csak a gps probléma javításával kapcsolatban befuccsoltak
Talán én nemAmúgy minden menne csak a konfigot kell rendesen megírni
-
nebancsa
senior tag
válasz
hanics #23536 üzenetére
Ezzel is villámgyorsan csatlakozik, hihetetlen hogy csak egy config file-on múlott hogy jó legyen
Már gondolkodtam hogy navigáláskor a régi telefonomat fogom használni, mert ez volt hogy 10 perc után se talált jelet, vagy trükközni kellett a ki be kapcsolással, vagy óra állítással.
Most viszont más gondom van, most vettem észre hogy töltőn van a telefon és nem működik az érintő képernyő
Jobban mondva nem rendesen működik, fel se tudom oldani a záró képernyőt úgy érzékeli mintha 2 cm-re arrább érintettem volna. amint lehúzom a kábelt egyből megjavul. Majd otthon kipróbálom egy másik kábellel, lehet azzal van gond. -
hanics
aktív tag
válasz
nebancsa #23534 üzenetére
csináltam egy másikat is már ma reggel
Ebben kicsit kibővítettem az A-GPS Support rész illetve engedélyeztem is benne, mivel a telefont tudja csak valamiért az a DRÁGA LÁJFÍZGŐŐD aka LG
Ezt kifelejtette belőle, ha gondoljátok azt is megosztomTehát itt egy javított verzió belőle
https://www.dropbox.com/s/79l1a3j9yo33y8s/gps.conf
-
hanics
aktív tag
válasz
polomaa #23533 üzenetére
Vegyük az alapoktól
Neked amit te vettél már tök mindegy milyen rom van rajta lehet az kanadai ázsiai vagy akár török is.
Gyártósoron alapba készülék Android 4.0.3 majd később 4.1.2- vel futott ki!Tehát neked Már Custom romod van fent. Nyitott Bootloaderral Root-al és recoveryvel
Ha romot akarsz feltenni fogod magad kinézed melyik kell
Gyárit akarsz akkor ajánlom neked a Zaiben RC7 romot + hozzá a Zaiben Kernelt.
Ugyan az mint a gyári csak egy kis LG G2 extrával felpofozták -
polomaa
aktív tag
Üdvözlök mindenkit.
Vásároltam egy ilyen készüléket nyitott BL-lel, android 4.3.1 verzió van a telefonon CM kernellel.Próbáltam a keresőt használni de elég sok dolog nem tiszta számomra.Ha jól olvasom létezik eu-s és ázsiai verziója a telefonnak./Az enyém tudtommal ázsiai/ Miből tudom,hogy melyik custom rom melyikre való? Ugyan ez a kérdésem a kernelekkel is. Ha Én a 4.3.1-et le szeretném cserélni egy gyári alapú 4.1.2 custom romra,akkor mi a teendőm??Fel kell raknom egy gyári romot,azt rootolni majd az ajánlott CWM és ezután a custom rom,vagy pedig a telefonon lévő CWM v6.0.4.4-ről a wipe-ok után simán feltehetek egy 4.1.2 romot? Bocs a láma kérdésekért,de az LG egy picit más,mint az eddigi androidos telóim.Még annyi,hogy melyik 4.1.2 romot ajánljátok amin minden működik rendesen és aránylag jól bánik az aksival? -
moltam
tag
Köszi :] HA lesz időm akkor rárakom az ARTos Gappsot és próba.
-
hanics
aktív tag
Hát a Cyanfox projekt most kicsit a részemről le állt mivel a GPS problémával foglalkoztam
De úgy néz ki megoldottam a problémát!Feltöltöm és szeretném hogy páran próbáljátok ki illetve írjátok meg a véleményeteket és tapasztalatotokat! Hogy ha kell tudjam javítani.
Csak annyit kell tenni, hogy ROOT EXplorerrel be kell mésolni a Filerendszer SYSTEM/ETC mappájába...
https://www.dropbox.com/s/4zlrumsoq0ty3vj/gps.conf
9 másodperc alatt sikeresen felállt a gps az ablak mellet a szobába!
-
hanics
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #23528 üzenetére
most töröm a fejem rajta hogy ezt is felcsapjam-e teszt képen gyalázásra
-
hanics
aktív tag
ez valami új és érdekes
CYANFOX..... és van 4X HD-ra is
http://www.cyanfox-rom.com/
-
hanics
aktív tag
válasz
wolruf #23524 üzenetére
Pontosan Tegra 3 ból is van vagy 3 fajta
A Nexus 7 2012-s modell az TEGRA 3 T30L modell
A 4x HD pedig sima Tegra 3 T30-s modell .Bővebben. : http://hu.wikipedia.org/wiki/Tegra
modellszám félvezetős technológia CPU utasításkészlet CPU CPU gyorsítótár GPU memória típus megjelenés eszközök
Tegra 3 T30L
40 nm LPG fab: TSMC
ARMv7
1,2 GHz Quad-core ARM Cortex-A9 (max. 1,3 GHz egymagos módban)
L1: 32 KiB utasítás + 32 KiB adat, L2: 1 MiB
416 MHz ULP GeForce
32-bit single-channel 667 MHz DDR3-1333 (5,34 GB/sec)[1]
Q1 2012Tegra 3 T30
ARMv7
1,4 GHz Quad-core ARM Cortex-A9 (max. 1,5 GHz egymagos módban)
520 MHz ULP GeForce
32-bit single-channel 533 MHz LPDDR2-1066 (4,26 GB/sec) or 750 MHz DDR3-L (6 GB/sec)[4]
Q4 2011Tegra 3 T33
ARMv7
1,6 GHz Quad-core ARM Cortex-A9 (max. 1,7 GHz egymagos módban)[1]
520 MHz ULP GeForce
32-bit single-channel 800 MHz DDR3-1600 (6,4 GB/sec)[1]
Q2 2012 -
wolruf
őstag
válasz
dipeti #23523 üzenetére
Nem. Nem ugyanaz a Tegra 3 van benne, ráadásul az Nexus, nem az LG heggeszti hozzá a szoftvert.
Hanics: de az LG nem a CM, ők eladásból élnek, nekik az a biznisz, ha jól megveszed mindig a legújabb kütyüjüket. Túl nagy energiát nem fognak beleölni, félő, a G sorozatba sem (most épp' nyomják, mert új, de majd ez is ellaposodik és jön az új).
-
hanics
aktív tag
válasz
wolruf #23521 üzenetére
Igen azt sejtem, hogy sajnos a Tegra3 miatt nem igen akarnak vele foglalkozni, mert ahhoz ugye a tegrára kell rágyúrni a rendszert.
Habár valamilyen szinten belefolytam az android fejlesztésbe és igazából egy dolog kellene, hogy valami hasonló tegra3-as készülék kapja meg a frissítést. Utána már át lehetne portolni erre a telefonra is a Romot.
Úgy ahogy a CM teszi. Ott is csak a keretrendszer van és külön külön írják át a telefonokra... -
wolruf
őstag
-
hanics
aktív tag
General Info
Chat Start Time: 1/13/14 1:05 PM
Chat End Time: 1/13/14 1:13 PM
Chat URL: http://www.lg.com/hu/tamogatas
Referer URL: http://www.lg.com/hu/mobiltelefon-keszulekek/lg-Optimus-4X-HD-LG-P880-okostelefon
Name: Háncs Gábor
Email: hancsgabor@gmail.com
Operator Chat Name: LG Electronics MagyarországChat Transcript
01:05:49 PM [LG Electronics Magyarország] Üdvözöljük Háncs Gábor Kérjük várjon kollégánk jelentkezéséig.
01:06:00 PM [LG Electronics Magyarország] Üdvözlöm! P**** A***** vagyok. Miben segíthetek?
01:06:16 PM [Háncs Gábor] Üdvözlöm! Háncs Gábor vagyok.
01:07:09 PM [Háncs Gábor] Egy gyors kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy, van egy LG Optimus 4x HD telefonom, nagyon megvagyok vele elégedve és a kérdésem annyi lenne csak ,hogy az LG tervezi-e a Hivatalos Android 4.4-t kifejleszteni a készülékre?
01:08:25 PM [LG Electronics Magyarország] Sajnos nincs róla hivatalos információnk. Azonban elképzelhető, hogy lesz rá, hiszen egy viszonylag új típusról van szó, ami erős hardverrel rendelkezik.
01:09:22 PM [Háncs Gábor] igen ezért is kérdezem mert anno valahol olvastam, hogy pár lg készülék megkapja az L3 és L5 szériából és ezen alapulva gondoltam, hogy megkérdezem, mivel hardverilag bőven tudja az elvártakat.
01:10:23 PM [LG Electronics Magyarország] Igen, elég erős hozzá.
01:10:53 PM [LG Electronics Magyarország] Azonban jelenleg sajnos nincs róla semmilyen hivatalos információ, hogy lesz-e, ha igen, akkor mikor jön majd ki.
01:11:34 PM [Háncs Gábor] értem. csak ennyi lett volna. Köszönöm szépen az információt! További szép napot kívánok.
01:12:49 PM [LG Electronics Magyarország] További Szép Napot kívánok. Viszontlátásra!Na erre most érdekesen tekintek
-
hanics
aktív tag
válasz
moltam #23516 üzenetére
Alapvetően és is megvoltam vele elégedve, de sajnos mint minden egyes Cm rom csak az alapokat tartalmazza, ergo néha néha azért mikor unatkozom szoktam is játszani a telefonon, és eddig akármilyen Kernelt+Cm kombót próbáltam ki nem volt az igazi.
Gappsot meg hát innen szedd le.
http://wiki.cyanogenmod.org/w/GappsItt ki van irtva hogy melyik Dalvik és melyik ART kompatibilis.
Én először Dalvikost raktam fel de nem volt gond utólagosan az ARTos felrakásával.
Lényegében igazából ha most belakott rendszerrel váltasz ART-ra az indítás lesz kb először olyan 15-30perc ez attól függ hogy mennyire pakoltad tele a telefont alkalmazásokkal.A kompatibilitás meg olyan pont mikor rossz gappsot teszel fel, indítás után a Google alkalmazások fejre-állnak
Előcsalogatni meg bemész a Beállitásokba - legalul Telefonrol azon belül megkeresed a Build szám/verzio sort...
Rányomsz vagy 10x egymás után arra a sorra és ki fogja írni hogy fejlesztő lettél.
Utána kilépsz vissza a beállításokba és ott lesz a hidden menüd. -
moltam
tag
Én teljesen eléedett vagyok a CM11-el, jól haladnak a nightly-k is :]
Viszont utólag honnan lehet megtudni hogy ART kompatibilis GAPPS-ot tettem-e fel? Arra emlékszem hogy Aroma installeres volt. Valamint KK alatt a feljesztői opciókat hogy lehet előcsalni?
-
hanics
aktív tag
Pár napos tesztelés után, visszatéretem a jó öreg Zaiben RC7 romhoz.
A CM11 viszonylagosan egész jó volt, habár még elég gyerekcipőben jár.
Alapvetően működik kamera minden 2. kép után nálam fejre állt.Art dolgozik szépen és vele már tényleg 500mb+ szabad memória lesz, persze ahogy irták, a programok mérete arányosan nő.
Míg a DALVIK alapú Gapps 70-80MB
Addig az ART-s Gapps van vagy ha jól emlékszem 130MBAmi a legérdekesebb, hogy a legifjabb Clock Word Recovery vagy a TWRP kell neki.Előny frissíted a recoveryt, és fel tudod tenni....
Hátrány.. A régebbi romokat nem tudod vissza rakni, Feltelepül de nem tölt be. Ergo ha valaki ezzel próbálkozik annak nem árt ha a full format előtt a Recoveryt visszarakjaÉn nem tettem egyszóval volt harakirim rendesen, mivel nem indult el a telefon.
De még mindig a Favorit Rom nálam a Zaiben RC7 + Zaiben Kernel hozzá
-
BigBajusz
csendes tag
válasz
Valaki1234 #23512 üzenetére
Hát de úgy általában, eszméletlen idegesdítő és itt nem csak az FB-re gondolok.
A chrome is néha úgy befagy, hogy az hihetetlen.
-
Valaki1234
tag
válasz
BigBajusz #23498 üzenetére
Hm akkor nálad tényleg valami más a probléma. Barátnőmnek a telefonján a launcher csere után megoldódtak a laggolási problémák.
Viszont, ahogy írta is valaki, az hogy az FB app nem indul el rögtön (feltételezve, hogy nincs épp a RAM-ban) az az app hibája. Leteszteltem Galaxy S4-en, és ha nem fut a háttérben, akkor nekem is először kb 2 mp-ig fekete képernyő van (persze értesítési sáv látszódik) és utána indul. Ha RAM-ban van, akkor persze egyből megy.
Szerintem szokj hozzá, hogy az időbe telik mire elindul egy alkalmazás (persze az nem jó, ha közben szétfagy a teló). -
tdk.112
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #23508 üzenetére
Szerintem gyorsabb a telefon ART-tal. Bár csak a CM10.1-hez tudom hasonlítani, ahhoz képest jobb. De lehet, ha most a CM11-et visszakapcsolnám Dalvikra, észre se venném.
De mintha jobb lenne valamivel az akksiidő is. De lehet, hogy csak bebeszélem. Evégre itt nem kell real time kódot fordítani, tehát annyi energiát megspórol.
---
Ja, meg talán az, hogy pl. böngészőkben a scrollozás szerintem folyékonyabb.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
BigBajusz #23498 üzenetére
1.húzd újra a rom-ot(pl kdz-vel)lehet benne telepítési hiba
2.ne használj backup visszaállítást, szűzen rakj fel mindent
3.a faszbuk meg jó pár app azért indul lassan,mert xar és kell neki pár másodperc mire felébred(nekem az fb még neten keresztül is kiborító)
4.a ram nekem is kb olyan 650 mb körül indul és hamar 700mb lesz,majd 730mb körül...miért? Jb+lg ui....ennyi kell neki,az ics kevesebb helyet foglalt,de nekem a ram mennyisége nemn okozott még lassulást,pedig 2012 októberi a telo... -
Lacika0002
aktív tag
CM11 alá van már írott kernel?
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #23506 üzenetére
Igen, írja, hogy nem biztos, hogy minden működni fog. És tényleg.
De nincs kedvem visszakapcsolni Dalvikra, azért egy placebo hatása van neki.
-
Lacika0002
aktív tag
Feltettem a 10.i 4.4.2 nightly-t eddig tökéletes
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Rosszfiu1981 #23483 üzenetére
Kösz. Nem értem, mi a gond nálam.
Újratelepítem, hátha...
---
Így sem jó, de közben rájöttem, hogy mi lehet a hiba: én ART-ot használok.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Lacika0002 #23502 üzenetére
És? Nekem már konkrétan 1 hete is ezt a verziót tette fel.
-
Lacika0002
aktív tag
Ma frissitettem a recovery-t a rom managerrel és már a 6.0.4.5-öt tette fel
-
Rosszfiu1981
tag
válasz
Rosszfiu1981 #23500 üzenetére
Hajlamos bocsánat t9
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tippmix
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- UAG Metropolis LT MagSafe tok iPhone 14 Pro Max Built with KEVLAR
- Független Iphone X 64GB 100% Akku Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Független Iphone SE 2020 128GB Hadi Rokkant Olcsón Eladó
- Független Iphone 13 Pro 128GB 85% Akku Hibátlan Működés Olcsón Eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest