Hirdetés
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FelkeloPanda
csendes tag
Énis hanics romot használok/fogom is nagy megelégedettséggel..
viszont!
Lenne egy olyan problémám hogy a telefon alja néha nem érzekel kb a kijelző aljának a negyede és a érintő gombok.. viszont
ha lezárom a kijelzőt és vissza akkor lám megint működik .. romot próbáltam ujratenni nem hiába.. (párszor esett már le de nemvészesen) szerintetek ez szoftveres vagy hardveres hiba lehet?
esetleg ha teljesen gyári rendszert teszek rá akkor az "jobban ujrateszi" a telefont mint egy rom csere? -
lolal
senior tag
Ezen a linken találtam egy 4300 mAh -s akkut . Nem tudom valakinek volt már e ilyenje vagy , használ e valaki ilyet , de ha igen egy két kérdéssel fordulnék hozzá.
- Tényleg jól működik-e ? üzemidő jelentősen növelhető ?
- Megéri-e az árát ? meddig bírja ezzel az aksival normál használat mellet a készülék ? -
hanics
aktív tag
Szivesen
Sajnos a bongeszo mindenkinel angol.... ez koszonheto annak hogy a google play ezzel a fajta bongeszo szolgaltatassal le allt...
Pedig szerintem ez a legjobb eddig. Nen eszik sokat es gyors.Na az akkumlator az mos ugy nez ki hogy kicsit attertunk a relativ temara a regi ennyit eszek oszt jo van stilusbol. Jelenlegi fogyasztas alapjan mer most. Ennek lehet betudni hogy ugralgat. Tehat ha nem nyuzod akkor SIO technologia itt mutatkozik be a telefon aksijabol. De legalabb ez is mukodik vegre.
Talaltam vagy gondolgattam 1-2 ujitason meg a romba de ahoz ido kell nekem hogy jo legyen...
Ui.: kar hogy nem csinaltam valami statisztikat hogy hanyan hasznaljatok a romot
De hat a lustasag fel egeszseg
-
fireman808
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem! Lassan 1 éve van 4X-em és egy fél éve betört a kijelzőm. Rendeltem hozzá egy új kijelző üveglapot (ebay), amit eredetiként rendeltem Németországból, de sajna nem az lett. Egy GSM boltban kicseréltettem, de azt mondta a srác, hogy ez vékonyabb, mint az eredeti. Lehetett benne valami, mert azóta az érintésre nem mindig egyből reagál és valamikor nem is a megfelelő helyre viszi be a "találatot". Az már csak hab a tortán, hogy azóta a két sarka berepedt.Szeretnék bele egy eredeti lapot rakatni és ismét élvezni a tökéletes érintést.
Tudtok egy megbízható GSM boltot e vidéken? Előre is köszi!
-
Braha
csendes tag
Hali- hali.
Hanics ROM aktiválva, eddig nagyon szuper. Gyors, nem vacakol a launcher annyit.
Észrevételek: A böngésző nekem angol. Nem zavar beszélem a nyelvet, csak észrevétel.
Az akksival is szuperül bánik hasonló a ZRC8 hoz. Kis játék után 61% volt a töltöttség rá 10 percre felugrott 66% -ra. Megmosolyogtam, az ilyes fajta dolgoknak csak örülni lehet...
Egy szóval szuper. Ezer köszönet.Akkumlátoros problémákra amúgy tudom ajánlani ezt az oldalt. Nem akarok reklámozni, csak a jó ügy érdekében linkelem.
http://www.mpjbattery.com/mpj-r-2500mah-rasshirennyj-akkumuljator-dlja-lg-optimus-l9-p769-4x-hd-p880-escape-p870-bl-53qh.html?p=3
Elfér a gyári hátlap mögött és az a 400 mAh igazán jóleső lenne néha.
Ebay -esek vigyázzva, mert a miután utána olvastam a dolognak, találtam példát hamisított darabok eladására. Ez az oldal megbízható az ebay-es felhasználók szerint. Előbb- utóbb jómagam is befektetek egybe.Knock 2 tippért ezer hála. Már vártam egy frankó jelzős app-ot, bár a legjobb az lenne, ha a home gomb villogna szimplán.
-
tfery
tag
Töröltem a screen lock app-ot, de eszetlen voltam és nem csináltam róla mentést. ( Nekem az életben nem lesz szükségem rá, pedig de. ) Ha valaki venné a fáradtságot és elküldené, megköszönném. E miatt nem szeretném újra húzni a ROM-ot. Elnézést, hogy a hülyeségemmel terhellek benneteket!
Üdv. mindenkinek Tfery
-
pumukli23
senior tag
2 hónapja vettem egy másik LG telefonba az ebayről gyári akkut, Németországból. 3 munkanap alatt megkaptam, kb 2600 Ft volt (BL-44JN). Sajnos nekik jelenleg nincs akkujuk 4x-hez.
Viszont találtam egy spanyol és egy másik német eladót. Utóbbi ~3700-ból megvan és hamar ideér. Viszont ennyiért lehet, hogy itthon is találni...
-
lolal
senior tag
Nálam mostanság rohamosan merül a telefon , örülök ha 1 napot kibír de van hogy egy fél nap után töltőre kell vágni mert olyan ütemben merül :S . komolyan egyre rosszabb a helyzet
-
bali73
tag
válasz
Lacika0002 #25891 üzenetére
A rom tényleg tuti csak azt áruld el hogyan csináltad a 2 napot?Mik futnak nálad vagy mi a titok?Nekem estére szigorúan töltőre kell rakni.
-
Lacika0002
aktív tag
válasz
hanics #25852 üzenetére
Akkor egy kis visszajelzés a romról. Szépen megy, a gyárihoz képest gyorsabb, nincs annyi megakadás a launcherbe visszatéréskor. Kifagyás nem volt. Akku nálam 2 napot ment 1 feltöltéssel 2 óra bekapcsolt kijelzővel 23%-nál tettem töltőre. Írott kernellel ne próbáljátok mert kimered, nem kicsit
Akinek jó a gyári rom érdemel kipróbálnia. Nagyon szép munka Hanics
-
hanics
aktív tag
Találtam egy egész jó progit azoknak akiknek hiány érzetük van a led visszajelző vagy éppenséggel az elmulasztott dolog értesítővel.
Lassan 2 napja próbálgatom rengeteg beállítás akár ki is süti a vaku a szemed és működik!
Persze ez a LITE verzió, no de nem Warezolok, de mindenki tudja mit hol lehet megtalálni rendes verzióba.
Meg amúgy se drága a progi...Lite verzióban elég sok mindent be lehet állítani igazából az alapvető dolgokat Hívás /sms/ Email megy vele frankón.
A teljesbe még azt is be lehet állítani, hogy a youtube videot érzékel a csatornákon ami friss jelez....
Értelme nem sok.
Viszont szép mind a 2 verzió letisztul és nem ölte eddig meg a telefont. -
hanics
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #25878 üzenetére
Xposed cuccot en nem ajanlom. Vagy az xposed vagy a gravity box ami kell hozza nekem x ido utan rohadtul belaggoltatta a romot es akadt mint a barom. Valamint nekem akkor jott elo ha pl 5x ujrainditottam a telefont es szinte hasznalhatatlan lett. De lehet en szurtam el valamit.
Szemely szerint azt vallom. Ha alapbol nincs benne felesleges szarra cseszni a romot minden harmadik felto szarmazo cuccokkal -
hanics
aktív tag
válasz
Lacika0002 #25882 üzenetére
Nem lehet flashes recoverit csinalni mivel nem irja be magat a rendszerbe rendesen a szinkronizaciohoz. Probaltam mar de mikor ramesz ki irja hogy a modul betoltese sikertelen. Csak integralassal megy de kb 3 perc az es beleteszem neked
-
hanics
aktív tag
válasz
HUTCHDB #25883 üzenetére
Gyari szoftver?
Mert ha igen akkor sajnos a gyariba a wakelock nem a legjobb. Probalgattam javitani en is tobb kevesebb sikerrel. Jelenleg sikerult elernem azt pl ha hivnak vegre mukodik es nincs random vagy nem kapcsol ki a kijelzo vagy epp ha be fejezem nem kapcsol vissza.
Teszt keppen skypoltam a telefonnal a jelenlegi 4.1.2 s romommal es meg lepo volt hogy ha csak siman elhuztam a kezemba kijelzotol par centire azt lehet mondani szepen ment a techno kijelzo. Tehat azt lehet mondani hogy jol reagalt ra. Mondjuk hosszu ido elteltevel nem tudom hogy ez a hatas romlik-e a romban.
-
hanics
aktív tag
válasz
Lacika0002 #25875 üzenetére
Gyarit integralni kell a romba isszeallitaskor. Ha gondolod csinakok egy olyat is amibe az benne van alapba
-
AxeDark
tag
válasz
Tav-Csoves #25878 üzenetére
Lehet, hogy én nem nyomkodom egész nap a telefont, de szerintem ez mindenkinek zavaró lenne, hogy egy éjszaka alatt merül 25%-t. Így szinte használhatatlan a telefon.
Hogyha nincs más megoldás, akkor lehet meglépem a ROM cserét, csak még soha nem csináltam ilyet,
A root az ment mondjuk, de ott sokmindent nem lehetett elrontani.
Van valami olyan ROM ami hasonló mint a gyári, jó benne minden (GPS stb.) és a telepítése egyszerű? -
Tav-Csoves
őstag
Én is gratulálok a Hanicsnak az új ROM-hoz!
"Akinek első telepítés után nem csatlakozik a wifire, az telepítse újra, s másodszorra már jónak kell lennie" - Hanics
Továbbá senkit se tévesszen meg, hogy a szoft verzió - Hanics legutóbbi ROM - 4.4.2-es verziót ír.
Ezeket onnan tudom, mert én is feltettem egy pillanatra, de még nem nyírtam ki teljesen a legutóbbi CM 11 (20140222) romot, és most nincs időm "belakni" Hanics új romját, de ami késik nem múlik!És most a lényeg amiért írok.
Mintha mostanában olvastam volna, hogy valakinek hiányzik a Hanics V3 által hőn szeretett - és általam is- Sebesség kijelzés a felső sávban. Azt hiszem találtam megoldást.
Sajnos nem tudok segíteni AxeDark-nak. Talán ha lecserélnéd a romot. Bár lehet vannak köztünk olyanok - és most magamból indulok ki - akik naphosszat tapigáljuk a készüléket élvezve amit nyújt.
Hátha segít. Továbbá ez is segíthet azokon, akik sokat töltik a telefonjukat. Jómagam ezeket a kiegészítőket használom.A sebesség kijelzésre pedig a megoldás.
Root jog szükséges
Miután letöltöttük a Greenify-t megnyitjuk, és beállítjuk, - kijelölés, pipa - személyreszabjuk a programunkat. De nem szükséges. Megnyomjuk a menü gombot - 3. - és a menüben a kísérleti lehetőségekre kattintva beállításokat hoz elő. Bármelyik beállítást ha kiakarjuk pipálni figyelmeztet, hogy egy bizonyos Xposed nevű programra szükséged lesz, s ott lesz egy link. (angol nyelvű útmutató a programról)
Feltelepíted.
A megnyitás, és a rootjog adás után látsz egy olyant, hogy letöltések. A nagyítóval kikeresed ezt: NetworkSpeedIndicator (Improvement from Dzakus's great work) telepítés után menj a modulokba, és pipáld ki, vagy ha ott nem látod még, akkor menj a Keretrendszerbe, és ott kattints az újraindításra. Miután újraindult, és ha az előbb nem volt még a moduloknál, akkor már ott kell lennie a Network speed indicator-nak. Bepipálod, és közép részen rákattintasz. Ekkor megnyílik a program, és ezeket érdemes beállítani:Update Invertal
1000 (alap, default)Network Types
Wi-Fi and Mobile (default)Position
Left
A többi defaultban jó. A színt tetszőlegesen lehet állítani.Ezután kikapcsolod a telefont, és újra bekapcsolod a telefont. Ekkor elvileg már ott kell lennie a kis jelzőknek.
Nekem még fent van a CPU Temperature (CPUTemp in Statusbar) kijelzés. Az egy picit fifikás, de megoldottam. Annyi a macera , hogy jó a temperature file auto-n, de a temperature Divider-t állítsd 1111-re.
Remélem segíthettem. -
AxeDark
tag
Sziasztok. A root és a greenify se oldotta meg egyenlőre a gyors merüléses problémámat, pedig már szinte minden le volt hibernálva ami a telefonon van, de semmi változás. Sehogy sem akar alvó módba váltani a telefon.
[link]
Itt van néhány screen WLD-ből és BBS-ből. Mit lehetne még tenni? -
Destroyer 4x
tag
Van egy kis gáz a telómmal. lezárom a képernyőt és hozzá se nyúlok de magától bekapcsol a kijelző. Ez mitől van? Semmi értesítés nem jön vagy hasonlók.
-
hanics
aktív tag
válasz
GyurCitrom #25871 üzenetére
Sajnos nektek kell manualisan bemasolni a gps conf file-t. Valamiert rendszer szinten nem hasznalta ha integraltam a romba. Igy megmarad a sima root explorerrel bemasolos dolog.
Ebbe is be lehet tenni. De haverom s2 n is szar volt a gps o is bemasolta ezt es vele is szepen mukodott. Itt nem verziokrol beszelunk. Egyszeruen elcsesztek a gyari gps filet. En meg kijavitottam
-
GyurCitrom
csendes tag
és ebben a Hanics féle romban jól működik a gps?
mert a v3-ban az is nagyon jól működött -
rgeorge
addikt
válasz
hanics #25865 üzenetére
Ahol mindig is volt...
Más: végre volt időm foglalkozni a GPS-el 4.1.2-őn (azaz kipróbáltam az Endomondo-t). A Tőled származó gps.conf-al végre rendesen megy, eddig hiába is talált/látott akár 10-12 holdat 25-35 vagy még magasabb SNR-rel, egyik holdat sem vette használatba így nem is talált fix-et. Az új konfiggal kritikus helyen is talál és használ is holdat, pedig ma sem kedvező az időjárás GPS tesztelésre.
Köszönöm! -
hanics
aktív tag
Na megneztem meg is van benne szazalekos akku.
Energiatakarekossag menuben alul be lehet pipalni.
-
davide83
csendes tag
válasz
Lacika0002 #25808 üzenetére
Köszi a jelzést!
Én elvoltam az RC8-al eddig, de kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a 9-es.
-
Klaymen
tag
válasz
hanics #25844 üzenetére
Persze akkor készül el, amikor már el akarom adni a telefont!
Köszönjük, az előző is jó volt, ez biztos még jobb.
Jó látni, hogy eddig gyakorlatilag minden telefonom topicjában volt, van és remélhetőleg lesz egy olyan ember, aki ennyire ráér, illetve ennyi időt hajlandó áldozni a dologra.
Sajnos nem sokáig volt ilyen telefonom, nem mondom, hogy rövid kapcsolatunk felhőtlen volt, de azért szeretem, szerettem. volt szervizben akksicsere, alaplapot is cseréltek, de valahogy mégis sajnálom.
Nekem egyébként a főzött rom nem oldotta meg a mikrofon problémáját.Mondjuk azt nem értem, hogy az emberek miért félnek attól, hogy ki lett cserélve az alaplap, hiszen arra újraindul a garancia, gyári szerviz cserélte, minden fontos cucc így új a telefonban stb. Na mindegy, ez nem ide tartozik.
-
hanics
aktív tag
válasz
GyurCitrom #25859 üzenetére
Marketröl le lehet szedni a dsp-t és működik is vele szépen rendesen.
Vagy van az ACID nevű progi amit fel lehet recoveryből tenni hozzá én ezt szoktam használni.
ez ugyanúgy kell telepíteni mint a romot. Recoveryben install zip.
Értelem szerűen először a kisebb verzió majd a nagyobbat kell feltenni. De ott a leírás is hozzá a mellékelt linkenItt nekem semmi gondom nincs a kamerával minden megy szépen úgy ahogy kell
sőt még azt is átírtam vagy is javítottam benne a kép és a videó minőséget szoftveresen.De a V3 az 4.4.2 -s rom ez meg egy sima kipucolt 4.1.2
-
hanics
aktív tag
válasz
Lacika0002 #25858 üzenetére
őőőő sehol se szerintem mivel ki van teljesen gyomlálva
-
GyurCitrom
csendes tag
Hanics az új romodban van DSP manager?
Mert a v3-al nagyon jó élmény volt zenét hallgatni, viszont a gyári rommal negyed annyira sem...
Plusz a gyári rom videokamerája nagyon sötét volt, a v3-é már jó volt.
Ez a kettő javult ebben is? -
Lacika0002
aktív tag
Az akkumlátor százalék kijelzést hol lehet bekapcsolni? Nem találom sehol
-
Lacika0002
aktív tag
Fent van a v20D.
Első indításál meglepett, vártam a gyári v20A boot screent, de nem jött. Azt hittem kimeredt, de beindult rom. kezdem a belakást -
hanics
aktív tag
válasz
pulutodurumo #25853 üzenetére
igen az alapba
-
hanics
aktív tag
válasz
Lacika0002 #25850 üzenetére
Hát szívesen remélem jó lesz mindenkinél.
Majd azért infókat kérek róla hogy kinek hogy tetszik vagy milyen esetleg általam nem észrevett hibák meg ilyenek.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok a kezdöképernyöröl nem lehetne-e eltüntetni azt a Plusz jelet?Elörre is kösszönöm.
-
hanics
aktív tag
válasz
Lacika0002 #25847 üzenetére
nem ehhez semmi nem kell.
Amit szeretnél az meg fent a marketen fent van
-
hanics
aktív tag
válasz
Lacika0002 #25845 üzenetére
persze úgy mint a többi romot.
-
hanics
aktív tag
Na akkor itt van kinek kell.
Remélem nem rontottam el semmit se benne
Szinte semmi sincs benne. Próbáltam kigyomlálni az egészet.
Amit én észrevettem eddig vele. Gyors nem akad vagy laggol. Még azt is észre lehet venni hogy ha Marketezel és utána kilépsz nem tölt annyira a gyári indító felület....
Akkuval jól bánik ami megint csak meglepő.
De mondjuk nem vertem tele semmi felesleges dologgal.Na de használjátok egészséggel remélem jó lett és majd véleményeket kérek!
-
hanics
aktív tag
Valami készül
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=JZO54K
ro.build.display.id=Hanics_4.1.2
ro.build.version.incremental=P88020b.1e6f592966
ro.build.version.sdk=16
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.4.2
ro.build.date=Wed Jul 17 13:35:00 KST 2013
ro.build.date.utc=1374035700
ro.build.type=user
ro.build.user=hanics
ro.build.host=hanics
ro.build.tags=release-keys
ro.product.model=LG-P880
ro.product.brand=lge
ro.product.name=x3_open_eu
ro.product.device=x3
ro.product.board=
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=LGE
ro.product.locale.language=hu
ro.product.locale.region=HU
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=tegra
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=x3
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=x3_open_eu-user 4.1.2 JZO54K P88020b.1e6f592966 release-keys
ro.build.fingerprint=lge/x3_open_eu/x3:4.1.2/JZO54K/P88020b.1e6f592966:user/release-keys
ro.build.characteristics=default
# end build properties
ro.opengles.version = 131072
wifi.interface=wlan0
rild.libpath=/system/lib/lge-ril.so
rild.libargs=-d /dev/ttyACM0
ro.sf.lcd_density=320
ro.sf.hw_lcd_density=320# Icera fild
modem.fild.rootdir=/data/rfs
modem.fild.blocksize=65528
modem.fild.baudrate=3500000
modem.fild.hif=0
ro.ril.devicename=/dev/ttyACM1# -----------------------------
# speaker volume is from 20 to 31
# this corresponds to -2dB to +8dB
# -----------------------------
audio.speaker.voice.0=20
audio.speaker.voice.1=21
audio.speaker.voice.2=24
audio.speaker.voice.3=26
audio.speaker.voice.4=28
audio.speaker.voice.5=31
# earpiece volume is from 20 to 31
# this corresponds to -2dB to +8dB
audio.earpiece.voice.0=20
audio.earpiece.voice.1=21
audio.earpiece.voice.2=24
audio.earpiece.voice.3=26
audio.earpiece.voice.4=28
audio.earpiece.voice.5=31
# -----------------------------------
# headset volume is from 9 to 14
# this corresponds to -34dB to -19dB
# ----------------------------------
audio.headset.voice.0=16
audio.headset.voice.1=19
audio.headset.voice.2=22
audio.headset.voice.3=25
audio.headset.voice.4=28
audio.headset.voice.5=31
persist.tegra.nvmmlite = 1# LGE_CHANGE_S, [SMS2C_Patch_003] [TEL-FRW@lge.com][COMMON], 2012-01-12 , SMS Encoding Apply national language single shift table {
persist.gsm.sms.forcegsm7=0
# LGE_CHANGE_E, [SMS2C_Patch_003] [TEL-FRW@lge.com][COMMON], 2012-01-12 , SMS Encoding Apply national language single shift table }#Backlight
ro.lge.lcd_default_brightness=146
ro.lge.lcd_auto_brightness_mode=true#Bluetooth PAN
ro.bluetooth.PANenable=1#
# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES
#
ro.build.target_operator=OPEN
ro.build.target_country=EU
ro.lge.swversion=P88020b-EUR-XXX
ro.com.google.clientidbase=android-lge
ro.com.google.clientidbase.gmm=android-lge
ro.com.google.clientidbase.yt=android-lge
ro.com.google.clientidbase.am=android-lge
ro.com.google.clientidbase.ms=android-lge
ro.opengles.version=131072
ro.config.ringtone=03_High_Beep.ogg
ro.config.notification_sound=01_Acoustic_Guitar.ogg
ro.config.alarm_alert=04_Good_Morning.ogg
ro.camera.sound.forced=0
ro.lge.audio_scenario=SOUNDEXCEPTION
ro.lge.audio_soundexception=true
ro.lge.audio_soundprofile=true
ro.carrier=unknown
wlan.chip.vendor=brcm
wlan.chip.version=bcm4330x
wifi.supplicant_scan_interval=240
wifi.lge.patch=true
wifi.interface=wlan0
wifi.lge.hanglessid=true
wifi.lge.offdelay=false
dhcp.dlna.using=false
wifi.lge.cc.table=true
wifi.lge.supportp2p5g=no
ro.build.target_ril_platform=ifx
ro.ril.wake_lock_timeout=300000
rild.libpath=/system/lib/lge-ril.so
persist.radio.rr.enable=1
ro.build.official=1
lge.normalizer.speaker_limit=6.2
keyguard.no_require_sim=true
ime_trace_apply=true
ime_handwriting_apply=true
ime_extend_row_keyboard=true
ime_onehand_keyboard=true
ime_split_keyboard=true
ime_vibration_pattern=0:35
ro.crypto.fuse_sdcard=true
dalvik.vm.heapstartsize=16m
dalvik.vm.heapgrowthlimit=64m
dalvik.vm.heapsize=256m
dalvik.vm.heaputilization=0.25
dalvik.vm.heapminfree=2m
dalvik.vm.heapmaxfree=8m
lge.signed_image=true
ro.com.google.gmsversion=4.1_r5
ro.setupwizard.mode=DISABLED
ro.livewallpaper.map=DISABLED
ro.com.google.apphider=off
ro.nfc.port=I2C
lge.nfc.nxpstablepatch=yes
lge.nfc.indicator=global
lge.nfc.setype=uicc
lge.nfc.defaultonoff=off
lge.nfc.fdtval=FB
lge.nfc.asynccardcontrol=yes
lge.nfc.handover=googlenative
lge.nfc.rwp2pserversync=yes
lge.nfc.vendor=nxp
lge.nfc.settingsync=icstojb
ro.lge.capp_optimusui=true
ro.lge.capp_core=true
ro.lge.lcd_default_brightness=149
ro.lge.lcd_auto_brightness_mode=true
ro.lge.capp_themeicon=true
ro.lge.capp_drm=true
ro.lge.capp_divx_drm=true
ro.lge.capp_almond=true
ro.lge.capp_resource=true
ro.lge.capp_wapservice=false
ro.lge.capp_quickclip_key=true
ro.lge.capp_ghost_finger=true
ro.lge.capp_touch_scroller=true
ro.lge.capp_touch_ldi=true
ro.lge.capp_key_light_off=true
ro.lge.capp_key_exception=true
ro.lge.capp_keyled_timeout=true
ro.lge.capp_valid_batteryid=true
ro.lge.capp_menu_long=true
ro.lge.capp_mdm=true
ro.lge.hdmi_audio_info=true
ro.lge.capp_lockscreen=true
ro.lge.capp_bubble_popup=true
ro.lge.capp_qwindow=true
ro.lge.capp_art=true
ro.lge.fonts=true
drm.service.enabled=true
ro.lge.capp_smartcard_ac_gp=false
ro.lge.capp_smartcard_lgril=false
ro.lge.capp_smartcard_uicc=false
ro.lge.capp_smartcard_smartmx=false
dalvik.vm.dexopt-flags=m=y
net.bt.name=Android
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt
tf.enable=y
dalvik.vm.execution-mode=int:jit
pm.sleep_mode=1
ro.ril.disable.power.collapse=0
windowsmgr.max_events_per_sec=600
ro.kernel.android.checkjni=0
ro.kernel.ceckjni=0
ro.config.nocheckin=1
ro.HOME_APP_ADJ=1
debug.sf.hw=1
video.accelerate.hw=1
debug.performance.tuning=1
persist.adb.notify=1
user.feature.flex=true
user.feature.lgdrm=true
user.feature.lgresource=true
user.feature.lgpoweroff=true
user.feature.ls_event=true
user.feature.ls_normal=true
user.feature.sui=true
ro.lge.proximity.delay=25
mot.proximity.delay=25
ro.media.enc.jpeg.quality=200
ro.media.dec.jpeg.memcap=16000000
ro.media.enc.hprof.vid.bps=16000000 -
lolal
senior tag
válasz
FelkeloPanda #25837 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele de én elejétől fogva gyárit használok. Haverom mindenféle főzött , mookolt romot próbálgatott hol jó volt , hol nem. Gondoltam én nem élem át ezt a "szenvedést" hogy majdnem 2 hetente újra rakja a készüléket. 1 bő hónapja ő is vissza rakta a 4.1.2 stockot azóta úgy ahogyan szuperál neki bár tapasztalható ami nálam is hogy szépen lassan elkezd "tunyulni , fáradni " a rendszer. Bár megjegyzem nekem majdnem 1 éve bántatlanul van fent és még így is él.
Habár ezidáig Apex , illetve Nova Launchereket használtam . Most egy 2 hete vissza raktam azt is gyárira. Hát azért eléggé botrányosan lassú néha. A Chroméből való visszalépés után rendszeresen kifagy ...
-
FelkeloPanda
csendes tag
Hali!
Valaki tudna nekem egy telenoros gyári mentést?
Mert amiket leszedek azok valahogy döcögősebbek mint amikor megvettem a mókolt romokat meg már unom :/ -
babence
csendes tag
válasz
Rosszfiu1981 #25803 üzenetére
A napi egy pont elég ahhoz, hogy rendszeresen jól megszívasson.
-
75lion
tag
válasz
Destroyer 4x #25832 üzenetére
Köszi szépen, hálás vagyok
-
cenius1
csendes tag
Szia nekem ki fagy Gxplosion ROM-ja.
-
Destroyer 4x
tag
Akiket esetleg érdekel szereztem jelszót Gxplosion ROM-hoz
PASSWORD GXPLOSION V6: gQkMh0oLXXzModps1Wgbo_61_9GQRqq1VhnCCz_c8B0
PASSWORD DARK MOD UI: rZkahmBlQkgR6pYZKbjnEN-7zwTeAFE4cKKXxE2z80o
PASSWORD G2 MESSAGE: CiGEp0a1FZDZkObQyGzhsafYzG8dEH_ojZp1qIFe6KU
-
cenius1
csendes tag
fent a jobb sarokban azt a + jelet hogy lehet eltüntetni? http://kepfeltoltes.hu/140422/ashampoo_snap4_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
nebancsa
senior tag
Én is ezt használom, nagyon nincs más telefonnal összehasonlítási alapom, csak a régi SE X10i-vel.
Ami nagyon zavart ebbe a gyári szoftba az a nehezen talál gps jelet, de ezt hanics kijavította, most már használható.
Ez a hiba, hogy valamikor vagy én nem hallom vagy engem nem hallanak, nálam is előfordul, szerintem ez nem a telefon hibája inkább a szolgáltatóé. Más telefonokkal is előfordul ez.
Októberbe csináltam egy gyári resetet, akkor látványosan felgyorsult, most kezd kicsit megint lassulni.Szerintem ez minden androidos telefonra jellemző, félévente egy reset megoldja.Amúgy stabil a gyári szoft. amióta meg van a telefon egyszer se fagyott le. A főzött romok felrakásától elment a kedvem ahogy olvasgatom a fórumot, nincs kedvem hetente újra rakni a telefont. Most a hanics gyári szoftját várom. -
lolal
senior tag
válasz
rgeorge #25825 üzenetére
És te mennyire vagy megelégedve vele? Én júliusban lesz 1 éve hogy használom , de idág így tűrhető bár néha szaggat, (fagyást még nem tapasztaltam ) . Esetenként csinál olyat hogy ha felhívnak a másik fél nem hall engem , csak ha újra tárcsázok vagy pedig pár másodperc elteltével magától megjavul.
A Wi-Fi sem minidig kiemelkedően jó. Pl húgom SgS 3 wifije jobban fogja a jeleket mint az enyém.
A kamera minősége ugyan az de , azért nagyokat nézek hogy ő neki a képeket "folyamatosan lövi" míg nekem pl addig megcsinál max 3 mat ( neki 13mat ) . Most hirtelen csak ennyi jutott eszembe. -
lolal
senior tag
Rajtam kívül , valaki még használ gyári 4.1.2-t ? semmi mookolás nélkül
?
-
75lion
tag
válasz
Destroyer 4x #25820 üzenetére
Ha jól tudom akkor 10 hozzászolás kell, hogy tudj privit küldeni v. fogadni.
-
zragon18
tag
Sziasztok, mi a legújabb gyári SW a telóra? Nekem most 20b van fent. esetleg ettől van újabb vagy jobb?
-
cenius1
csendes tag
fent a jobb sarokban azta + jelet. http://kepfeltoltes.hu/140422/ashampoo_snap4_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
cenius1
csendes tag
sziasztok meg a kérnyö sarkábol a + jelet hog lehet eltávolitani?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok a gyári v20b romon hogy lehet elöhozni az eco modot?
-
75lion
tag
válasz
Destroyer 4x #25814 üzenetére
Ez a rom jó lenne, csak a letöltéshez kódot kér.
Valakinek esetleg van már hozzá kód? -
diodd
tag
válasz
Destroyer 4x #25812 üzenetére
Köszi, már próbáltam ezzel is. Többszöri próbálkozás után valahogy összejött.
-
diodd
tag
Sziasztok. Az egyik barátom 4x hd-ján szeretném megnyitni a bootloadert, de sehogy se sikerül. Már rootoltam a telefont, az AIO toolkittel nem tudom nyitni. Rányomok hogy nyissa de csak azt írja hogy download mode, ha lehúzom a gépről akkor írja hogy format, please wait de semmi.
Rákerestem itt a fórumban, találtam pár xda-s leírást de egyik se jó. Van hogy belép fastboot modeba de ott sem tudok semmit csinálni.
Van valami ötletetek? 4.1.2 van rajta EUR-xxx -
Lacika0002
aktív tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ateszm #25805 üzenetére
Nincs ujabb (gyari OTA-s) szoftver.
Mokolni nem tud, mert nem ert hozza, csak hasznalni szeretne, igazabol az alap telefonslasi funkcio szerintem nem lenne tul nagy igeny, hogy jol mukodjon...
Egyebkent teljesen szuz a rendszer, talan egy flipper jatek ha ra van telepitve.
En mar csinaltam neki 2x is gyari visszaallitast, de ez sem oldotta meg. -
HUTCHDB
nagyúr
Udv!
A baratom 4x-en naponta tobbszor elofordul, hogy hivaskor teljesen megszunik a kijelzo mukodni...sotetseg, mig meg nem szakitja a masik fel a vonalat.
Semmire nem reagal.
Teljesen gyari 4.0.4 a rendszere, volt mar millio ujrainditas, de semmi valtozas.
Tud valaki ajanani valamit erre a hibara? -
Destroyer 4x
tag
válasz
BBandigyerek #25801 üzenetére
Talán Zaiben RC8. Nem tudom pontosan milyen hiszen még nem használtam de elvileg nem egy túlzsúfolt rom. Jó az üzemidő viszont gyenge a teljesítmény (mint írtad csak kártyajáték és hasonlók tehát ez nem is számít) XDA developers forumon megtalálsz minden vele kapcsolatos dolgok
-
BBandigyerek
tag
Urak!
Az általam fentebb említett felhasználás céljára ki milyen ROM-ot tud ajánlani? Idézem:
"Amire leginkább használni fogom: netezés csak itthon, wifiről, alkalmanként 10-20 perc, melóba néha játék, de nem erőforrászabáló programokkal, csak ilyen szudoku, kártyajátékok, stb., zenehallgatás headsetről, néha fényképezgetés és navigálás IGO-val."Legfontosabb hogy stabil legyen, többi (akksiidő, beépített programok, stb.) másodlagos.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Akciókamerák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest