Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Gabi 8906 #16196 üzenetére
Magyarul beszélsz? Akkor magyar vagy EU open.
Batai!
Ha nem nagyvárosban élsz, akkor elvileg nem. Vidékre nem járnak szombaton, és nagyvárosokban is csak a fizetős csomagokat viszik ki, ha jól tudom.De posta.hu-n tuti megtalálod, hogy, hogy is van pontosan.Toto!
Ez is egy jó hozzáállás -
batai15
félisten
Melyik most a legjobb szoft? v20 a van a telón , magyar régiós cucc.
Posta futarrál adták a fel a telót, kaptam emailt, nyomonkövetéssel.
Már nyírbátorban van a telón tőlem 10kmre. Számíthatok rá hogy ma megkapom? -
pumukli23
senior tag
válasz
batai15 #16189 üzenetére
Kijelző/Speciális beállítások/Előlapi gomb világítás.
Quqesz: Ha a telefon ki van kötve egy monitorra/tv-re, akkor máris van létjogosultsága a billentyűzetnek. Egy 4x teljesítményű okostelefon szerintem jó átmenetet jelenthet egy tablet és egy asztali gép között (természetesen azok nem teljes funkcionalitásával).
(Ja és pl a ViceCity a laptopomon kicsit szaggat, a telón szépen fut, viszont billentyűzettel kényelmesebb lenne.
)
-
batai15
félisten
válasz
pumukli23 #16186 üzenetére
Na végülis meg vagyok nélküle, csak kicsit felháborodtam mert ezt szoftveresen kell csak meg csinálni, és az android elvileg alapból támogatja.
Tényleg ! ha már led, ki lehet kapcsolni az előlapi 3 érintés érzékeny gombok világítását? l7ben ez benne volt! jól is nézett ki.
És nem azért mert lehet nekem bármit mondani és nem jő meg bele kötök, de a sima usb egér és bill othol bárkinél elérhető, a bt bill viszont nem. -
batai15
félisten
Mert hasznos dolog. Néha nekem jól jött.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
batai15 #16183 üzenetére
ha médiára kell,akkor vegyél egy 64Gb-s kártyát és arra felteszed amit akarsz.Ha egér v bill. kellene,nos arra nincsen ötletem,ám nem tudom minek.....
Gabi 8906
Ha nem indul el,akkor töltsd le újra a drivert és a telepítőt is(volt akinek ez segített). Ha ez nem segít,akkor csinálj egy mentést az adataidról és nyomj neki frissítés előtt egy gyári visszát. Jelzem ez törli a belső sd-t is,ezért kell a mentés,aztán mehet a frissítés. -
batai15
félisten
Teljes értékű az otg funkció a 4x ben?
kezeli egeret penyó billt , mindent? -
Gabi 8906
senior tag
Üdv mindenkinek! 4X tulaj lettem.
A gyári szoftver nem képes lefrissülni. Azt írja a gép hogy nincs elég hely.(LG PC Suite)
Mi lehet a gond? -
pivi.l
tag
válasz
Davebowman #16172 üzenetére
Hogy a második kérdésedre is válaszoljak.
Én is defyről váltottam, nem bántam meg.
Tavaly december óta még nem tapasztaltam hirtelen akkuesést, vagy bármilyen fagyást.
A Gyári szoftver teljesen jól használható, nem úgy mint a defynél. -
pivi.l
tag
válasz
Davebowman #16172 üzenetére
Ezen a videón 7perc 34 másodpercnél jól látható hogy 3 led van a készülékben, a gombok alatt.
-
Davebowman
senior tag
válasz
pumukli23 #16145 üzenetére
1 led? Okés a defy forumon nagyon sokunknak hibája ez, valószínű a sok rom-olás lehet az oka, mi sem tudjuk, de ebből adódik másik 2 kérdés is, Szintén a Defy betegsége a hirtelen akkuesés (38%-ról 19re) és a ril-bug ként ismert telefon-fagyás vagyis a telefonhívás/beérkezésnél a zöld gombra a telefon LEFAGY/leáll csak újra indítás segít. Halálidegesítő, kérdés ezek nem ismeretesek a 4x hd-nél ugye?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
buzaviragom #16170 üzenetére
Sima Operában lejátszik minden videót... Nincs flash telepítve nálam.
-
buzaviragom
csendes tag
Van már megoldás JB alatt opera böngészőben, beépülő videók lejátszására.
Telepítettem pár flash playert de megoldást nem találtam -
Badboys
őstag
Sziasztok!
Meg köszönöm mindenkinek a segítséget amit kaptam. A mai nappal más táborba léptem,de az O4X HD maradt a családban. További sok sikert és szerencsét mindenkinek ehhez a remek készülékhez.
-
Quqesz
nagyúr
hmmm ez érdekes,de a samu S4 ára hihetetlenül zuhan....már 170e-ért lehet kapni a nyolc magosat!nemrég még 200e felett volt.....
Shunter
az lehet....
sajnos ebben nem tudok segíteni.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
shunter #16162 üzenetére
Láma
le lehet menteni 2 féle képpen:
1.gyorsbillentyűk-->ha rányomsz a kezdőlapon az üres kockára,akkor megadhatsz oda vmilyen oldalt és akkor azt fogja feladni ha ismét rányomsz(amit előtte néztél az is benne lesz)
2. rámész a kívánt oldalra,majd belépsz a menüben a "Könyvjezők"-höz és ott a legfelső sorban ott lesz a cím egy zöld plusszjel mellett(zöld karika,benne fehér kereszt).Ha rányomsz feldob egy ablakot,hogy hogyan akarod menteni(pl nevet adhatsz neki),okézd le és benne lesz a listában...... -
shunter
aktív tag
Én is Opera mini-t használok. Nem is értem, hogy a nagytestvére, azaz az Opera mobil, hogyan lehet ennyre szar a mini-hez képest!
Egy valamiért nem tetszik az Opera. Nem lehet lemeteni a könyvjelzőit. Vagy én vagyok a láma? ( nem a Dalai :-) )
-
-
rgeorge
addikt
Másnak is zabálja az aksit a Chrome (ill. minden más, hw gyorsított böngésző) JB alatt? Szinte szemmel látható, ahogy csökken a töltöttség, korábban, ICS alatt egyáltalán nem így volt. Az Opera Mobile előző verziója lényegesen jobban fogyasztott, a 14-es verzióra frissítés óta már az is ugyanúgy fogyaszt, nyilván ebbe már bekerült a hw gyorsítás, az előző még nem tudta, meg is látszott a görgetésen.
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Arra van már valami megoldás, akinek 50x újra kell indítani a CM10.1 -et, hogy bejöjjön a network ?
-
ghoszty
tag
sziasztok
megköszönnék egykis segitséget hogyha tud valaki tanácsot adni elég nagy a pánikbeléptem twrp recoverybe ugyhagytam a telot par perce utánna reebotoltam azota 2 vastagabb félig meddig átlátszó függöleges csik halad vegig a kijelzo kozepén és enyhén vibrál az egész valami ötlet ami talán rendbehozza? akksi kivolt véve pár órára semmi változás
gyári állapotba van esélyem visszaállitani a telefont hogy érvenyes legyen a gari vagy bootloader unlock után esélyem sincs ilyesmire?
-
Mitics
tag
én LED pótlásra ezt használtam. Kb 1 napig, mert rájöttem, hogy semmi értelme, mivel flipes tokom van, így hiába nézek rá a telefonra, nem látom
Ha meg már kézbe kell vennem és kinyitnom, akkor annyi erővel meg is nyomhatom a gombot, hogy lássam, történt-e valami
Egyébként jól működött. Ha nem ilyen tokom lenne, használnám. -
Mitics
tag
válasz
buzaviragom #16106 üzenetére
Igen, én is észre vettem már, hogy a hívás elején max 1 mp-ig nem hallom a másikat, de szerencsére pont annyira hosszú ideig, hogy sokszor észre sem veszem.
-
Naras
őstag
válasz
babosf #16142 üzenetére
Hát, nem teszteltem pontosan, hogy mikor villog, de nekem CM van fenn... ha feltetted, és nem jó, érdemes lehet körbenézni egyéb topic - okban is... sorry, de többet perpill nem tudok segíteni...
Davebowman: LED eknek nem igazán szokása kiégni, a technológiából adódik, hogy nálad mi történt, el nem tudom képzelni, de ezzel nem kell számolni sztem...
sryman: Lehet állítani, hogy hogyan viselkedjen, elvileg appokat külön beállítani, a villogásnál pedig azt is, hogy meddig legyen sötét, világos, de még az átmeneteket is elvileg... szal akár majd hogy nem folyamatos világítást is, vagy kb. strobit is csinálhatsz...
Alapból egyébként elvileg villognia kéne... nem túl gyorsan, de villognia...
-
sryman
csendes tag
Másnak is van apró laggolása a videóknak ha kirakom MHL-el a TVre? Mx playert használok
-
pumukli23
senior tag
válasz
Davebowman #16143 üzenetére
1 db led van csak
-
Deathdox
csendes tag
válasz
Davebowman #16143 üzenetére
Az igen....... Elméletileg nem kellene, ha csak nem gyár hibás.
-
Davebowman
senior tag
Bocs ha volt: az alsó gombsoron a ledek nem halnak el egy idő után? Mortorola defy-men a 4 ből 3 kiégett
-
milcse93
tag
Sziasztok!
Kéne nekem egy kis segítség. Ma vettem egy ilyen telefont Optimus L7-ről váltottam, volt rootolva, tudok KDZ-vel bütykölni stb... Végig a leírást követtem, de amikor próbálok ráfrissíteni JB-re, egyszerűen kifagy a laptopom és újraindul... Windows 8 van rajta, de eddig ilyen hibát nem csinált sosem... Vagy 8x próbáltam..
Valami ötlet vagy más módszer arra, hogy felkerüljön rá a JB?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
toto0569 #16133 üzenetére
a jó öreg Slukk....
most milye van ?
andaxin
ha rigozol,akkor le fog menni lassú töltésre a hő miatt,mert mindég ébren tartja a kijelzőt.nyavigonban be lehet állítani,hogy lekapcsolja ha nincsen esemény,így vígan feltölti fullra az aksit.most teszteltem élesben.....más
ma nekem is betagadt vmi és szívta az aksit,de egy restart megoldotta.....
-
toto0569
addikt
válasz
FGyula30 #16123 üzenetére
idézet Slukkica fórum társamtól:-
"Persze hogy nem fog csak úgy teremni egy törölt apk! Egyébként ilyenkor hogy tartalma is legyen annak amit írok :-) a /data törlődik. A /system partíció érintetlen marad."
Róla ellehet mondani,hogy mindent tud a ROM-okrol...a Nexus S MIUI TSM a kezei között teremtődött. -
Naras
őstag
válasz
MortRainey #16128 üzenetére
Körömmel hogyhogy nem megy? Kapargasd csak...
-
andaxin76
aktív tag
Vettem ma egy 1550 mah -os autostöltőt bibííííííí :-) Még nem próbáltam,majd kiderül mit bír.....
-
MortRainey
csendes tag
Üdv, vkinek van tapasztalata fólia eltávolitásával kapcsolatban? le szeretném szedni vhogy, de köröm aládugós módszer nem használható, másik ötlet amit hallottam, hogy celluxot ragasszak rá, és az lehúzza (???), ez szintén nem jött be...
-
nostress
tag
Sziasztok!
Összességében megéri frissíteni JB-re?
Előre is köszi! -
Viper26
nagyúr
-
buzaviragom
csendes tag
válasz
FGyula30 #16123 üzenetére
Igazából, nem vagyok az a fajta aki agyontelepíti az androidos telefonját, talán 14-15 jól bevált (90%-ban magyar nyelvű) hasznos programot telepítek fel mindig. És 5db mászkálós játékot mert ezeket szeretem.
A root jog fogalmával és cselekedetem tetteivel mindig tisztában vagyok, mikor turkálok a telefonban.
Nem tehetek róla nagyobb élvezetem van abban, hogy megtudjam mi mire való pl. a system mappában, vagy hogy minimalizáljak, mint pl. a madaras játékban. Készítettem sok biztonsági mentést és egyebek, de én is hibáztam. Tudom mi az a KDZ, csak azzal nem voltam tisztában, hogy a 10h-után 10h mehet-e. De már segítettek ebben, tudom, hogy igen.
Ja és tudjuk téglásítani nem lehet -
clodooo1
csendes tag
Sziasztok
Vásárlás előtt állok, és ez a telefon is képbe került, egyvalaminek nem találtam nyomát: van-e a telefonban állapotjelző led, ami az értesítéseket tudja villigással jelezni?
Köszi
Miklós -
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16118 üzenetére
tulajdon képpen evvel a zip-el ha valakinek nyitott a bootloader akkor lépkedhet v20-ról -- v10re is vissza...
-
toto0569
addikt
válasz
FGyula30 #16112 üzenetére
azok már nem lesznek rajta mert nincs honnan visszarakni.(mint a telepítő lemez...)
buzaviragom:itt a közepén kb.szedd le a zip-et ,csomagold ki szedd ki ami kell,tedd be a hiányzó system mappába és adj neki permission-t,újra indítod és kész.De egyszerűbb a KDZ... -
buzaviragom
csendes tag
Ok, nem vitatkozom, megpróbálom, vesztenivalóm nincs!
Egyébként amit töröltem és kellene az a system/app mappában lévő két galery file.
Csináltam biztonsági mentést, de ezek valahogy nincsenek meg.
Egyébként ez nem letölthető, pótolható valahonnét? -
FGyula30
aktív tag
válasz
buzaviragom #16111 üzenetére
Én nem értelek. Töröltél vmit, visszaállítod a gyárit, ahogy vetted. Miért ne lenne ott minden? Gondold már át!
-
buzaviragom
csendes tag
"Wipe data/factory reset nem lenne egyszerübb? Mivel ez a gyári állapot." szerintem ez azért nem jó mert a root joggommal élve töröltem dolgokat és szerintem ez nem hozná vissza?!
Érdemes a 20A? Gondolkodtam rajt, de nem értem sokan szidják. -
FGyula30
aktív tag
válasz
buzaviragom #16102 üzenetére
Wipe data/factory reset nem lenne egyszerübb? Mivel ez a gyári állapot.
-
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16106 üzenetére
Valami rémlik...Miért nem v20?
-
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16104 üzenetére
És újra kell Rootolni...
-
toto0569
addikt
válasz
buzaviragom #16102 üzenetére
A válasz :igen.
És úgy visszakerül minden. -
buzaviragom
csendes tag
Kellene egy kis segítség.
A kérdésem az lenne a telómon a V10h szoft.verzió van, ez frissíthető KDZ-vel ugyan erre a verzióra?
Igazából azért kellene, mert szeretném a gyári állapotot.
A teló root-olva van és pár dolgot töröltem róla, így valszeg csak így tudom visszaállítani eredeti állapotra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest