Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #17086 üzenetére
Ez a 2 nap számomra X-akta...
Egyszer láttam a telefonom 1d (1 napot) ,de akkor hozzá sem értem.
Amúgy, nálam 16-20 órát bír ,folyamatos net (3g vagy wifi) 30 perc hanghivas, 30-40 perc zene.
gmail szinkron, viber.
. -
batai15
félisten
nektek működik cm10 alatt az automtikus elfordulás? mert el fordul de vissza már. bszik -.-"
ja ki volt kapcsolva a 0 fok a megjelenítési menüben :-) -
wolruf
őstag
válasz
Mister_1234 #17096 üzenetére
Nincs mit
Én nem bencsmarkolok, nem tökölök az akksiidővel, általános használat mellett (nekem) csak 2G használattal, de folyamatos nettel (ahol van, wifivel), estére 50% körülre esik. Ebben benne van a weather widget 1 órás frissítése, a gtalk, gmail szinkron, de nincs semmi más ,,erős'' widget. Én nagyon-nagyon szeretem ezt a telcsit. Hogy majd' 1 hónap után sem akad, számomra (is) szinte hihetetlen
-
Mister_1234
tag
válasz
wolruf #17095 üzenetére
Értem, nagyszerű.
Akkor ezek szerint semmi olyan probléma, ami hátráltatna a napi használat során. Az értesítő Led-ről énis olvastam, hogy hiányzik egyeseknek, nálam nem jelent akkora problémát. Tudásra közel azonos az S3-al, de ez mégis olcsóbb 60 ezerrel.. Ennyi belefér
Köszönöm szépen! -
wolruf
őstag
válasz
Mister_1234 #17094 üzenetére
Átlag felhasználó vónék, most szolid 688 óra uptime-al
Ez ugye azt jelenti, hogy ennyi ideje nem indítottam újra
Voltam vele külföldön (roaming, wifi, stb), volt repülő módban, tettem rá gagyi programokat (amiket leszedtem utána) és még mindig pörög, mint a mérgezett egér
Nagy gond a telcsivel: nincs státusz led
Amúgy szerintem (magánvélemény) az egyik legjobb telefon. Gyors, szép, stabil, blabla
-
Mister_1234
tag
Sziasztok!
Hamarosan új telefon vásárlás előtt állok, szeretném kikérni konkrét tulajdonosok véleményét is.
Van a 4X-nek valami égetően kínos hibája, vagy problémája? /legyen az bármi hiba is/
Arra gondolok, hogy pl. nekem Optimus One-om van, ennek gyári romon volt egy olyan hibája, hogy ha hozzáértünk a kijelzőhöz, akkor a CPU felpörgött maxra, ezért laggolt a telefon. Tehát muszáj volt moddolni, kernelt, romot cserélni rajta.
Remélem a 4X-ben nincs ilyen égető probléma, szeretnék egy megbízható telefont, amit nem kell babrálni ahhoz, hogy megfelelően teljesítsen. Nagyon megtetszett ez a telefon, hardver ügyileg tökéletes lenne számomra, az ára most nagyon vonzó, és szeretnék kilépni az ájfon, sgs3 duóból, hogy azért valamelyest egyedi telefonom legyen.
Nos, ennyit szeretnék kérdezni tőletek, hogy van-e valami hiba a telefonnal? Válaszotokat előre is köszönöm! -
numarkboy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném rootolni a telefonom, a kérdésem az, hogy ha esetleg szervizbe kell vinni, hogy lehet eltüntetni róla?
Sima gyári v20a van rajta, nem akarok egyenlőre semmi custom romot feltenni, csak egy-két programhoz jó lenne a root.
Egy sima rendszer visszaállítás segít?
A válaszokat előre is köszönöm.Szép napot!
-
Mark21
tag
Most érkezett meg a nillkin frosted hátlaptok, tökéletesen illeszkedik, dizájnos, stabil a fogása, csak ajánlani tudom. A hozzá kapott fólia is jó minőségű, bár aki nem gyakorlott biztos megküzd a felrakással. 2740 ft szállítással nagyon megérte.
-
Mark21
tag
A regisztrálás nyújt valamiféle pluszt amiért megérné egy ázsiai simet szerezni? Ha nem nyújt semmiféle pluszt akkor inkább nem bajlódók vele
-
Mark21
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy lehet a telefon regisztrációját véghez vinni, honlapon megtettem, sorozatszámot megadtam, de a telefon még nem jelzi a regisztráció meglétét (szoftverfrissítésre bökve erre hivatkozik), hogy lehetne ezt véglegesíteni? Gmail fiók van szinkronizálva, és arra is van természetesen regisztrálva.
Előre is köszönöm! -
baluka6
aktív tag
válasz
galaxy07 #17075 üzenetére
Szia
Én 2 hete használom a telót, külső kinézetre, minőségre és kijelzőben szerintem szintekkel jobb az S3-nál. A melegedés szerintem nem számottevően zavaró, nem lesz égési sérülésed belőle!
Az aksi az más kérdés, én elég intenzíven használom a munkahelyen, de van rá példa, hogy délután tölteni kell. A frissítés nagy lutri az Lg-nél, ha az előző 2x-emből indulok ki, akkor talán karácsonyra lesz rá 4.2...;D
Viszont 1 év gsm boltos garival tényleg ne vedd meg.
Esetleg nézz szét a snapdragon s4-es procival szerelt, de két magos telók között, ezt a teljesítményt hozzák kb, mint a tegra3, csak papíron jobb az akkuidő. -
kovi82
tag
válasz
Szia,
akkor itt egy másik vélemény.. 1 hónapja használom kb.
"- Mennyire melegszik terhelés alatt( játékoknál stb..), jobban mint egy galaxy s3 vagy htc one x?"
Nagyon melegszik.. S3 ugye nem tegra tehát az kevésbé.. jah' és ahogy melegszik úgy veszi vissza auto a kijelző fényerejét..azaz ha sokat játszol vele.. nem fog 90 % fényerőd lenni.- Mennyire kompatibilis a telefon procija a playstorban lévő játékokkal?
Nem találtam olyan programot ami ne indult volna el.. és a 4 mag az 4 mag- Akkumlátor mit bír körübelül(tudom vannnak megadva gyári értékek de Ti mégis nap mint nap használjátok)
1 nap max..60% fényerő.. folyamatos szinkron 2G hálózaton ( gmail, időjárás, messenger, viber ) reggel leveszem a töltőről 7h kor.. és 21h -ra kb. 10% marad, de napközben auto fényerő állításon van és használom a telefont.. nem készenlétben csücsül.. azaz messenger - viber. Beszélni kb. 3 percet ha beszélek naponta ( arra van másik céges telóm )- Van olyan ami bosszantó netán kellemetlen a telóban?
Nem tudok ilyet.- Tudom most kapott frissítést, esetleg várható még rá?
Bőven elég mindenre a mostani rendszer, de mivel 4 mag hw-ben később is elbír még frissítéstPartnerogsm-nél 74000-ért van újonnan, megéri?
Passz. Gyári garancia legyen rá ne bolti az a lényeg. -
Naras
őstag
válasz
batai15 #17078 üzenetére
Menüben pontosan hol?
Menü gombot megnyomva bejön az ADW menükezelője, ott beállítások alatt bejön az Android menü (elvileg az), de azon belül nem találtam Home app beállítási lehetőségeket...
Olyan van, hogy témák, de abban egyet ajánl fel (lehet, hogy több is lenne, ha letölteném a fentebb linkelt cuccokat), de az is az ADW alá vág be egy háttérképet... kb ennyi ... -
Naras
őstag
-
batai15
félisten
válasz
szia! akkor sorban!
- Mennyire melegszik terhelés alatt( játékoknál stb..), jobban mint egy galaxy s3 vagy htc one x?(s3at nem tudom, de mivel ebben is tegra van mint a hoxban, ugyan annyira)
- Mennyire kompatibilis a telefon procija a playstorban lévő játékokkal?(mindennel)
- Akkumlátor mit bír körübelül(tudom vannnak megadva gyári értékek de Ti mégis nap mint nap használjátok)(ha keveset használom 2 nap, de egy nap intenzívet bír=3g net főleg, fényerő 70% szinkron stb minden megy)
- Van olyan ami bosszantó netán kellemetlen a telóban?(nem találkoztam ilyennel)
- Tudom most kapott frissítést, esetleg várható még rá?(nem tudni)
- Partnerogsm-nél 74000-ért van újonnan, megéri?(nem, mert valszeg 1 év bolti garit adnak csak) ha teheted 2 év . -
galaxy07
tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok. Mindenképp 4 magos telefont szeretnék vásásrolni. Ezek közül az lg 4x a legkedvezőbb árú és talán pont őt szabták az én pénztárcámhoz.
Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban.
- Mennyire melegszik terhelés alatt( játékoknál stb..), jobban mint egy galaxy s3 vagy htc one x?
- Mennyire kompatibilis a telefon procija a playstorban lévő játékokkal?
- Akkumlátor mit bír körübelül(tudom vannnak megadva gyári értékek de Ti mégis nap mint nap használjátok)
- Van olyan ami bosszantó netán kellemetlen a telóban?
- Tudom most kapott frissítést, esetleg várható még rá?
- Partnerogsm-nél 74000-ért van újonnan, megéri?Köszönöm segítségeteket
-
kovi82
tag
válasz
tasakos #17073 üzenetére
Most újratelepítettem gyári-ra mindent.. 2x telefonáltam vele nem jött elő a hiba. Csak olyan programot tettem fel amire szükségem volt ! Remélem nem jelentkezik nekem se újra..
Más.. ezt nem tudjátok hogy lehet elérni a 4X HD-n ?? Elvileg az L9 kisebb kategóriás teló..
My Style Keypad
-
tasakos
tag
válasz
kovi82 #17065 üzenetére
Igazából annyira sok bejövő hívásom nem volt a napokban. Neked napi szinten csinálja? Nekem 2-3 napja semmi ilyen hiba.. Remélem nem is lesz... Én csak egy restartot nyomtam, mert mikor csinálta 1 hete nem volt már újraindítva. Ma is volt 3 max 4 bejövő hívás és eddig nem csinálta.. Reméljük marad így. Ha nem akkor sim csere, mert én annak a cseréjéhez tudom kötni ezt a "hibát". Előtte másik simmel kb másfél hónapja volt meg a teló és hibátlan volt. Egy Factory Reset-et nyomj, majd írj, mert érdekel, hogy jó lett-e azzal.
-
toto0569
addikt
válasz
batai15 #17069 üzenetére
inkább ezt próbáld ki...nálam ez a nyerő.
-
batai15
félisten
no cm10 első tapasztalatok: nálam nem olyan penge mint a jb. néha a power gombra nem jön elő a lock. hardveres videó lejátszás nem megy mx player alatt.
-
batai15
félisten
no van cm10 alatt widget átméretezés. köszöntem a meg tekintést.
-
kovi82
tag
válasz
tasakos #17011 üzenetére
A te telefonod már jó ? Az enyém kiakaszt..ma 2x játszotta el hogy hívnak és a másik fél nem hallja amit mondok..
lementettem a telefonom , most gyári visszaállítást csinálok..hátha azzal jó lesz.. aztán viszem vissza.. ez nem típushiba ?
Mert haveromnál volt ilyen a ZTE ben és az 5. telefonjára lett jó...
-
batai15
félisten
na sd kari megvéve, ma megy a cm10 fel
-
numarkboy
csendes tag
válasz
nexxxx #16475 üzenetére
Sziasztok!
Én 2 hete vettem a MobilExpressznél 77500 ért. Csütörtök este rendeltem, pénteken hívtak, hogy mehetek érte, fekete eu-s gyári doboz, elöttem bontották fel, még nfc matrica is meg volt. Igaz, hogy bolti garis 1 év.
Lenne egy kérdésem is, frissítettem JB-re, és szeretném rootolni, ha valami nem sikerül, ill. később egy faktory reset-tel annyira vissza áll eredeti állapotra, hogy a root is eltűnik?
Rootoláshoz a "hsz_16019-16019.html" leírtak az egyszerübb vagy a unlook root progival?
Bocsi a láma kérdést, de kezdő vagyok.
Szép napot mindenkinek.
-
batai15
félisten
mi ez mostanába? néha a mobil netem nem mgy, ujra kell indítani. csak ritmusra villog a 3g jel és semmi. egy resi segit csak.
-
Mark21
tag
egy maga volt a zsebbe, vigyáztam rá mint a hímes tojás, el nem tudom képzelni mitől lett rajta ez a karc
-
Mark21
tag
Az mitől van, hogy a fél napos telefonnak a kijelző közepén van egy hosszú karcolás.. ezt a fél napnak a felét is fóliázva töltötte... komolyan kiakadok mi ez mezei plexi?
-
vakondvok
tag
Na most felraktam a Novát, az legalább nem fagy be, illetve csak gyors..működik az a lényeg
-
Naras
őstag
válasz
vakondvok #17040 üzenetére
Nyugodtan tegyél fel valami más Launchert a gyári helyett, nagyon jók, sőt, sokkal jobbak vannak... még ha a gyári olyan jó is...
Én ADW Ex - et használok, nekem az eddig a legjobb... Persze én mindig is ADW - t használtam, szal mondhatni elfogult vagyok... vannak nagyon ütősek is jó áron..
-
vakondvok
tag
Olyat miért csinálhat, hogy elindítok egy alkalmazást (akármit) és mikor vissza lépnék a főképernyőre teljesen belassul, illetve olyan mintha akkor töltené be a kezdőképernyőt és pár mp-ig várni kell. Akármit indítok és vissza lépnék ez fogad. Anno megvettem a nova launcher-t, de még nem teszem föl, hátha van valami megoldás mert tetszik ez az optimus UI vagy minek is hívják
-
Mark21
tag
Már fentvan, de szépen meg tuti nem tudnám kivágni, úgyhogy kuka lesz belőle
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mbazsi #17036 üzenetére
nem és sztem a mérő sem pontos + pár töltés után áll be mindég a jó szint,de akkor is merülhet random.....a végeredményt nézd,hogy mennyi az üzemidőd....volt mikor nekem éjszaka 8 h alatt 7% merült,de 13-14 is.....
mark21
akkor cseréld le a fóliát v vágd ki az érzékelőnél,mert bezavarhatja...én 1500,- vettem a boltban ahol a telót is,október óta bírja.... -
Mark21
tag
Sziasztok!
Ki mit ajánl toknak, esetleg fóliának? Most egy vett 2ezer forintos fólián nincs lyuk az előlapi kamerának meg az érzékelőnek..
http://www.grando.hu/nillkin-super-frosted-hatlaptok-kijelzovedo-foliaval-lg-p880-optimus-4x-hd-hoz-fekete-1552955706 ez esetleg megfelel?
-
mbazsi
tag
válasz
Quqesz #17035 üzenetére
Nekem mindkét "mérésnél" 100% -ról néztem a töltöttség csökkenést. Lehúztam a köldökzsinórról, és utánna x órával később megnéztem. Addig nem piszkáltam, nem bökögettem, csak ketyegett magában futtatott programok nélkül, és az egyik alkalommal kb 1%/óra volt a csökkenés, másik alkalommal kb 0,25%/óra. Azért ez a kb. 4* es változás kicsit nagy szerintem.
-
-
mbazsi
tag
Nem rég írtam, hogy 9 óra alatt 10%-ot esett az akkumulátor töltöttség, használat nélkül. Most több mint 12 órája 3% fogyott, pedig a rendszer nem változott, és most sem fut semmilyen program. Normális, hogy ilyen ingadozó a teljesítmény?
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Bordian #17032 üzenetére
Szerintem FR-rel nem igen lehet elrontani, különben nem raknák a menübe, hogy a mezei júzer is elérhesse.
Engem inkább az érdekelne, hogy a rejtett menüben való turkálással el lehet-e valamit rontani, vagy ott csak információk, tesztek vannak?
Megvagyok elégedve a drágasággal. Minap kb. 3 óra zenehallgatás mellet is alig merült 10%-ot(kikapcsolt kijelzővel), bár igaz, hogy kb. 10perc youtube is ugyanennyit evett meg. Ha olvasok a telcsin az is elég keveset eszik(kijelző színétől és fényerejétől függően).
Én is a mini Operát használom(már az előző telón is azt használtam), bár flash és a javás dolgokat nem szereti, de fórumok olvasására tökéletes és keveset is fogyaszt mind a mobiladatból mind a telcsi aksijából.Azt tapasztaltam, hogy teljes töltöttségnél (relatíve) sokkal gyorsabban merül úgy 80-90%-ig és utána lelassul ugyanolyan igénybevételeknél(folyamatos 3G, manuális mail szinkronizálás,pár üzenet KakaoTalk-on).
Bár az is igaz, hogy elmúlt az újdonság varázsa és így lényegesen kevesebbet nyomkodom, de egy két játékba ha belekezdek(ált. logikai) akkor én is 3-4óra alatt le szoktam nullázni az aksit. -
Bordian
tag
Egy hülye kérdés:
Lehet vmi baja a telómnak ha FR-t csinálok, és ha történik arra vonatkozik a garancia? -
batai15
félisten
nekem a jb mostanába eléggé be tud lassulni ,pedig nincs tele pakolva a telo.
-
Mark21
tag
4.1.2 van rajta, gépen azt írja hogy ez a legfrissebb a support progival, lehet nem piszkálom
-
Mark21
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen csodát, még szokom, frissítésnél igaz-e hogy nem lehet szg. nélkül? Regisztráltam lg honlapon a telót, de a telefonon nem engedi frissíteni regisztráció hiánya miatt?!?!, ez szokásos vagy kihagytam valamit?
Köszi!
-
tasakos
tag
válasz
kovi82 #17025 üzenetére
Szia!
Eddig nincs. Még megnézem ezt a hívásfigyelő progit, letörlöm, hátha ez volt a baj, mint ahogy fentebb írták. Ami biztos, mielőtt váltottam volna szolgáltatót/sim-et minden jó volt. Ilyen jellegű hiba nem volt. Szóval tuti nem a készülékkel van a gond. Most vagy a sim, vagy a program lehet nálam. Esetleg Probáld kicserélni a simet. Gondolom ez a számhordozás nem kavarhat be.? Elvileg semmi köze hozzá..
-
kovi82
tag
válasz
tasakos #17011 üzenetére
Nekem is ez a hiba.. 30-as voltam.. számhordoztam telenorra.. Nálad van valami megoldás ?
Most gondolkoztam, szolgáltatót váltottam, számhordozással. 30-as voltam, most meg 70-es. Új simmel. Eddig nem volt ilyen gondom, hogy nem hall a másik fél. Mióta benne van az új sim, néha ez van. Csak ehhez tudom kötni, így ha jobban belegondolok..Megoldás? Kérjek új simet, ha továbbra is fennáll?
-
kovi82
tag
Sziasztok,
nektek volt olyan probléma a telefonnal , hogy hívás közben hallom amit mondanak sőt a beszélgetés elején ők is engem , majd elmegy a hangom nem hallanak, viszont a másik felet továbbra is hallom majd megszakad a vonal kis idő után...
Ha vonalszakadás útán újra visszahívnak nem jelentkezik ez a hiba.. tehát teljesen véletlenszerű..
3-4 hetes módosítatlan , gyári rendszer..
Üdv.
-
TrueWhitee
tag
válasz
TrueWhitee #17021 üzenetére
Hiába, az a böhöm nagy gomb ott középen, de egyre jobban tetszik ez a G Pro. Viszont ami faja, hogy már 100e-ért lehet venni Optimus G-t, igaz, nincs pénzem lecserélni ezt, meg nem is akarom még jó pár évig. Hátha addigra kijön egy ehhez hasonló csúcstelefon, mert ezidáig ennek és a KM900 Arena-nak volt a legjobb dizájnja.
-
TrueWhitee
tag
válasz
Bordian #17020 üzenetére
Frissítés előtt volt-e FR, illetve frissítés után is? Ha nem, akkor nyomj egyet, mert anélkül nem az igazi a frissítés. Éjszakára ezek szerint ki van kapcsolva a wifi/adatkapcsolat, mert azok is fogyasztanak ám rendesen. Na meg, nézd meg, milyen alkalmazások használták a több akkumulátort, fogyasztás szempontjából. Telefonbeállítások/Rendszer/A telefonról/Akkumulátor/Akkumulátor használat
Más. Amióta nem a gyári launchert használom, hanem az Apexet, kevesebbet fogyaszt a teló, mint előtte. Érdekes.
-
Bordian
tag
Sziasztok, én nem rég vettem egy Lg Optimus 4x-et, és egyből rátettem a JB-t( hivatalosat) . Az lenne a gondom hogy így a telefon rohadt gyorsan merül. Kb használat mellet percenként 2-3 %-ot, de am le van zárva és minden ki van kapcsolva úgy is egy éjszaka alatt vagy 50%-ot. Mit tudnék csinálni?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Borult ma a 4X ~1.5 méterről a padlóra... kijelzővel lefele. Semmi baja, még a keretnek sem.
-
batai15
félisten
a gyári rendszerről lehet backupot csinálni? ha igen ,hogy?
-
tasakos
tag
válasz
Quqesz #16995 üzenetére
Most gondolkoztam, szolgáltatót váltottam, számhordozással. 30-as voltam, most meg 70-es. Új simmel. Eddig nem volt ilyen gondom, hogy nem hall a másik fél. Mióta benne van az új sim, néha ez van. Csak ehhez tudom kötni, így ha jobban belegondolok..Megoldás? Kérjek új simet, ha továbbra is fennáll?
-
mbazsi
tag
válasz
Unbaised-Ben #17009 üzenetére
Jelenleg nincs benne SIM, de egyébként 3g-n
-
Noys187
tag
Szevasztok!
A következô érdekelne:
Ha visszateszem a V10h-t, majd arrol csinálok egy szûz backupot, aztán a V20a-t és arról is backup, akkor azokat simán tudom majd restore-olni? (Gondolok itt arra, hogy V20a-ról visszatérni V10h-ra kicsit egyszerûbben....) Mert akkor én ma megcsinálnám ôket, feltenném a backup-okat valahova és ha valaki Downgradelni akar, akkor csak letölti és restore! Mert biztos 'sokaknak' segítene, ha vissza szeretnének térni.Köszi elôre is!
Üdv: Norbi
Szerk: Még valami! Simán Bootoltatni nem lehet CWM-et? Muszáj fel Flash-elni?
-
mbazsi
tag
válasz
Unbaised-Ben #17005 üzenetére
Teljesen gyári állapotú 4.1.2 van extra programok nélkül
-
IcE1986
csendes tag
válasz
DJ. Ru$y #16962 üzenetére
a root sikerült JB alatt, viszont a rom managerből letölthető CWM telepítése után próbáltam recovery módban indítani.
kiír két sort és nem indul el a cwm:
[LGE Security] error - boot image signature
[LGE Security] 5 seconds after power is turned off for battery savingvalaki ötlet?
-
mbazsi
tag
Egy este alatt (9 óra) 10%-ot esett az akkuidő, úgy, hogy nincs benne sim, és wifi sem volt bekapcsolva ... Ezt orvosolnom kell valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest