Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15192 üzenetére
nagyon csípem benne,hogy vaj simán működik annak ellenére,hogy semmi nincs letiltva.
A háttérfolyamat korlátozás is csak normál beállításon van.
-
lacy0003
csendes tag
válasz
pivi.l #15183 üzenetére
Egy Isten vagy
Köszi megtaláltam a kalibrálást és láss csodát tökéletes,ezer hála.
Amúgy egyébként próbálkoztam a bootloader nyitogatással de nekem nem is jön be az a menü ahol a hangerőgombot kell nyomni,újraindul a kütyü megjelenik az LG logo a bal felső sarokban apró piros betük(eddig nem sikerült elolvasnom) majd kikapcs és tölti a telefont.(próbáltam az ADB megoldást és a all in one is,de mind 2vel igy jártam)
-
lacy0003
csendes tag
Sziasztok,kifolyik a szemem annyit olvastam már a bootloader nyításról,de egy dolog még mindig nem tiszta,most akkor a T-mobilos JB-s telón lehet nyitni vagy nem? (P88020a-216-30) Ja és mióta le frissítettem Jb-re a telót ha hívok valakit nem világít a kijelző akármit csinálok,letenni sem tudom,ha viszont engem hivnak nem alszik el a kijelző világítás,ez mitől van?Van erre valami spéci beállítás amit nem vettem észre a menűben?
-
sryman
csendes tag
Sziasztok!
Egy friss 4X HD tulajként írok nektek
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretném updatelni JB-re a telót az LG Mobile támogató eszközzel. Kiírja, hogy letölti az usb drivert, húzzam le a telót a gépről. Megteszem, majd letölti és fel is telepíti a drivert. De utána felugrik valami MCCI nevű (vagy MCC nem tudom pontosan) telepítő amit szintúgy felakar rakni, mondom okés rakjad, elkezdi telepíteni majd kiírja hogy fail, azt leokézom és és azt mutatja mintha sikeresen telepítette volna. Telót visszadugom, és megint előről kezdi az USB driveres telepítést majd megint MCCI megint fail... és ez így megy....
Valaki tudna segíteni ez ügyben, hogy hogy csináljam meg?
Vagy esetleg egy lépésről-lépésre dolog a szoftver updatehez?
Bocsi, első androidos telefonom eddig csak butafonom volt.Köszi előre is!
-
Viper26
nagyúr
Lockscreen wallpaper hogyan cserélhető?Nem sikerült rájönni még.
-
Viper26
nagyúr
Ahogy látom alapból 4.1.2 van rajta, P88020a-216-01
-
Viper26
nagyúr
Első töltés csak normál legyen igaz?Nem kell ezeket az akkukat formázni gondolom...
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15165 üzenetére
valami külön rendszer programot telepítettél?(ami szabályozná,tiltaná a futtatható programokat)?Nekem a Quick System Pro vitte az android os-t.Este (20.00) feltöltöttem az aksit nyomtam neki egy kalibrálást(22.00),wifi ki,Hajnal (02.00)kor már pont 90%-on állt.Aztán leszedtem a fent említett progit és két órával később mikor keltem még mindig ott állt.A CM-hez már nem kell semmi +rendszer app mert ezt így találták ki az okosok.(szerintem...)próbálkozz leszedni minden olyan progit amit te telepítettél fel.A gyári galéria és a quicpic helyett találtam egy gyors kép nézegetőt , F-Stop media gallery a neve.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Hogyan tudom törölni a Picasa fiókomat? A képeknél csak azok vannak.Köszönöm a segítséget.
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15165 üzenetére
Ha haza értem majd írom az én tapasztalatomat...
-
wolruf
őstag
válasz
dozsabalint #15163 üzenetére
Ja, bocsi
Értő olvasás Error
-
verser233
senior tag
Akinek JB-vel baja van:
EZEN LEÍRÁS ALAPJÁN én vissza tudtam állítani JB-ről, ICS-re. Majd mikor ICS-n voltam, fogtam magam és ráraktam a leírásban is szereplő korábbi(béta) Jb romot és azóta nekem nincs bajom a telefonnal pl a fényérzékelője is jó! Egyedüli problémám még mindig, hogy jobban merül mint ICS alatt tette.
-
wolruf
őstag
válasz
dozsabalint #15160 üzenetére
Amit javasolsz, az félő, hogy Security errorral végződik. Írtam korábban ide egy step by step dolgot JB-ről ICS-re visszaváltásról. Tényleg nem olyan egyszerű. KDZ-vel garantáltan nem sikerül.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
wolruf #15159 üzenetére
Nálam egyikőtök hibái sem jelentkeztek. Mindazonáltal ICS-re visszamenni nem olyan egyszerű. Amit tudok javasolni JB-hez: factory reset, KDZ, majd ismét factory reset. Ez nekem mindig bevált. Még CM után is kétszer raktam fel a KDZ-t: KDZ, factory reset (az LG recovery-jéből), KDZ factory reset. Már elsőre kb 30-35 órás akksiidő állt rendelkezésemre, pedig még beállni sem volt ideje, mivel visszajöttem CM-re.
-
wolruf
őstag
Én is jelzek némi hibát a Dzsellibínnel kapcsolatban. Elég sűrűn dob olyat, hogy nem kapcsolódik mobilnetre. Jelzi, hogy a kapcsolat él, mutogat is fel-le, de valós adatátvitel nincs. Restart után már jó. Ez néha igencsak bosszantó. Mentem volna kocsimért csodás BKV használatával és a térképet akartam eme célra beütemezni. Mivel a jó pesti buszok ugye mindig mutatják/mondják/dalolják, hogy hol vannak, gondoltam majd telcsin nézem, mikor közeleg a megállóm. Nopersze. A telcsi eldobta az adatkapcsolatot és gőzöm sem volt, hol kell leszállnom
Érik az ICS visszarakás nekem is
-
zozyno4
tag
Srácok SEGÍTSÉG! Valaki letudná nekem írni hogy tudok visszamenni ICS-ére mert elegem van a JB-ből.
Amióta rajta van egy rakás sz..r a telefon. telefonálni alig tudok mert hol hallok valakit hol nem.a szenzor nem működik.
merül is mint a szél. szal segítsetek léci
-
talmam
tag
Köszi a válaszokat csak furcsa volt hogy így lecsökkent a frissítés után
-
talmam
tag
Helo
régebben nagyon pörgött itt a szabad RAM téma erre lett valami megoldás vagy ez mitől függ ?
Frissítettem 4.1.2 re és azóta a szabad kb 500MB-ról 200 max 300 szabad RAM lett ez így most normális ?
Nincsfent sok app Skype Viber FB mesenger ezek előtte is telepítvevoltak.valami task killer segíthet ? mit tudtok ajánlani ?
köszi a válaszokat
-
Viper26
nagyúr
Köszi mindenkinek, délután rákérdezek, hátha van valahol.Ha nincs akkor S3 mini lesz szerintem, mivel L9 nincs náluk sajnos.Egyébként nekem is majd az Optimus G lenne a cél egyszer, ha emberi áron lesz.
-
simon128
tag
válasz
Viper26 #15148 üzenetére
Kb 1 éve így jártam, brutáljó áron volt az xperia arc S (telenor) az árlistájukban! Hiába volt az árlistában sehol nem lehetett kapni! Mindenhol csak ígéret volt, hogy beszerzik de teló nem lett. Azóta ezt nem is bánom mert lett egy 4X. Remélem neked összejön és szerencséd lesz!
-
TrueWhitee
tag
válasz
Viper26 #15145 üzenetére
Sokkal jobb lett így a JB-vel, mint az ICS-vel volt...Szóval, ha meglesz a telefon, érdemes lesz egyből frissíteni. A CM tapasztalataim szerint nem sok pluszt ad, azon kívül, hogy jobb a kinézete, viszont találtam egy, a CM mostani kinézetéhez hasonlót, amit fentebb írtam is. Akinek kell, annak tudok adni egy linket hozzá, de csak privátban.
Öhhm.. Más most így nem jut eszembe..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Viper26 #15148 üzenetére
Most megnéztem az árlistát ezért. 80e 2 év hűséggel 2 év garos magyar O4X
(persze céges) Ha tudnak szerezni mindenképpen próbáld meg, volt akinek itt már nem tudtak szerezni és inkább Nexus-t vett... Listában már nem is kifutó a 4X eddig az volt, nem értem. Ha kapsz vegyél!
-
Quqesz
nagyúr
Na ma felraktam azt a prima rigot ami ICS alatt is volt és mükszik rendesen....
-
Viper26
nagyúr
válasz
TrueWhitee #15143 üzenetére
Ezek szerint jól sikerült a JB?Eléggé jó áron hozzá tudnék jutni most, hosszabbítással, ezért érdeklődöm.
-
pivi.l
tag
válasz
TrueWhitee #15143 üzenetére
Köszi, a TuneIn Radio -t ismerem, használom.
Offline megoldást keresnék. -
TrueWhitee
tag
válasz
pivi.l #15142 üzenetére
Online, vagy offline? Mert ha online kell, akkor TuneIn Radio... Amúgy a CM nálam nem sokat fogyasztott, viszont a gyári JB sem. Múltkor mikor éjszaka rádugtam töltőre 8-9%-nál, reggel 6-kor meló előtt lehúztam és kb 10-11-ig 100%-on volt... Aztán reggeli és ebéd közben 15-15 percet neteztem (mobilinternet), kb leesett 10%... Este hazaértem, 85%.. Szóval jobb, sokkal jobb a JB-ben az akkumulátor használat. Fényerő általában 50-60% között van, attól függ, hogy ha netezek, kicsit felveszem, mert a mostani napsütéses időben azért kell a fényerő.
-
pivi.l
tag
Sziasztok.
Tud valaki ajánlani működő FM rádió alkalmazást CM alá?
-
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15135 üzenetére
600-700 Mb ,és úgy ahogy beállítottad magadnak.Cserènèl komplett rendszert kapsz a telepített appokkal együtt.
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15132 üzenetére
Recovery menü,backup external sd, vissza pedig restore external sd.
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15129 üzenetére
Mintha làttam volna.Már vissza raktam a jellyfish hd-t.Most van három belőtt rom elmentve ès recoveryből cserélgethetem.Max kb.5 perc egy csere.
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15126 üzenetére
Én semmit nem csináltam vele csak ezt a pár hsz-t.Most 70%.
-
Quqesz
nagyúr
na kijött a v20C is,de tényleg az arab ligába szánt verzió.....kb így néz ki most:v20A európa,v20B ázsia,v20C arab világ
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15124 üzenetére
Az uccso írásom óta nem csináltam semmit a telóval mégis 74%-ra csökkent.Android OS 66%...
-
toto0569
addikt
CM Nightly 4 óra 20perc alatt 18%-ot esett Android os 85%+repülő mód+wifi-ki.
-
dozsabalint
senior tag
Most is kettőből egyszer ok. Szerintem ez teljesen használható így, főleg hogy innentől (minden települt) nem fogom újraindítani, csak ha nagyon kell. De amúgy nemsemmi... azért szedtem ki a pin-t, mivel azt vettem észre, hogy amikor pinnel jó volt, akkor sokáig kellett várni a pin beírása után. Viszont amikor nem, akkor egy pillanat alatt elfogadta a pin-t. Gondoltam próba-szerencse. És bevált.
-
Naras
őstag
válasz
dozsabalint #15119 üzenetére
-
toto0569
addikt
CWM Recovery használata , akik nem tudnák,hogy mire jó...
-
dozsabalint
senior tag
válasz
dozsabalint #15118 üzenetére
Az imént 3-ból 3-szor eltalálta a hálózatot. Úgyhogy maradni fog.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
dozsabalint #15117 üzenetére
Úgy néz ki így azt produkálja, mint közületek 1-2 embernek. kb 3-4 újraindítás után van hálózat!
-
dozsabalint
senior tag
No: fejlemény!
ha kilövöm a pinkódot (V20a-ban) akkor kb 10-ből 4-szer meg is van a hálózat!
Ha nincs hálózat, akkor nem ismeri fel a simet. Azt mondja helyezzem be... Megjegyzem ezt pinkóddal nem csinálta. -
TrueWhitee
tag
válasz
dozsabalint #15114 üzenetére
Nekem ilyen problémám nem volt vele, ellenben tény és való, hogy eléggé szereti elveszíteni a jelet, illetve ahol full térerőnek kellene lennie, ott nekem is csak 3-4-esen állt a mutató. Ezért sem stabil..mindenesetre és maradok a JB-nél..ez a memória/kártya trükközés egyáltalán nem jött be.
-
Naras
őstag
válasz
dozsabalint #15114 üzenetére
Ne indítsd újra...
-
dozsabalint
senior tag
válasz
dozsabalint #15113 üzenetére
Azért nem hagy nyugodni a dolog:
úgy néz ki ha felrakom, akkor utána egyszer jó. Aztán soha többet. -
FGyula30
aktív tag
válasz
dozsabalint #15109 üzenetére
Én nem tudom, nálam atom stabil a cm. Hálózat, memoria, üzemidő, minden. Fogalmam nincs, mi lehet nálad.
-
toto0569
addikt
válasz
LG Optimus 4X HD – 4.1.2 Jellyfish HD Custom ROM. Felraktam,megnézem milyen...
-
Naras
őstag
válasz
Hát, mint írtam korábban, anno a stabilnak mondott változat 2X - en egy bughalmaz volt, aztán a Nightly - k egyre jobbak lettek... persze itt most kicsit más a helyzet, nem tudom, hogy pontosan mi lehet az oka, hogy neked nem megy, de alapvetően egész jó cucc... remélem megoldják mindenkinek ezt a dolgot...
-
Naras
őstag
válasz
dozsabalint #15107 üzenetére
Hát, én már feltettem, relatíve belaktam, túl sok gondom nincs vele, úgyhogy nem megyek vissza gyárira... pedig lehet még jobb is az...
-
Naras
őstag
válasz
dozsabalint #15105 üzenetére
Sztem hagyd egyelőre a CM - et, majdcsak kitalálnak valamit erre a szarra...
Egyébként, olyan eszméletlen sok extrát amúgy sem ad a CM, én is kb. csak a mókolás élménye miatt tolom sztem...
Régebbi telóknál (Pl. GT540, 2X) eszméletlen sokat számított, hogy voltak külső ROM - ok, és rengeteget húztak az eszközön, de itt a gyári is annyira jól meg van már csinálva, hogy kb. nincs is szükség rá, hogy 3rd party ROM - okat pakolgasson az ember... persze csak jelenleg, majd amikor kijön az 5 - ös Android, amit nyilván nem kap meg a telefon, de lesz belőle mondjuk CM, akkor már érdekes lehet a téma... -
dozsabalint
senior tag
válasz
dozsabalint #15104 üzenetére
No visszamegyek V20a-ra, majd később próbálkozok még (1-2 hét múlva).
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15102 üzenetére
Csak az elsőt,ott megcsináltam mind a három törlést,rom fel,aztán újra töröltem,indít,2-3 perc várakozás,hogy a rendszer mindent betöltsön,és még 1 indítás.A többi pedig már a telefonon elérhető frissítésekből megy.
-
toto0569
addikt
válasz
dozsabalint #15100 üzenetére
Helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest