Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Gyári JB-vel mik a tapasztalatok jelenleg? ICS van fenn jelenleg, ha stabil és ok, akkor feltenném.
Köszi!
-
Naras
őstag
válasz
Andrew10 #16588 üzenetére
Jah, hogy az import nem találta meg... érdekes, akkor nem tudom...
Más gondom nekem nem nagyon van vele, JB kicsit smoothabb volt talán, illetve ez is smooth, csak néha kicsit döccen egyet, mintha töltene, az jó lenne, ha nem lenne. Aztán nem is tudom, mi van még, nem nagyon tapasztalok bugokat... -
macii97
senior tag
Miért ilyen pontatlan az accuweather? Most pl vihart ír de nincs semmi. Tegnap amikor esett, azt írta, hogy napos.
-
Andrew10
aktív tag
-
Naras
őstag
válasz
Andrew10 #16555 üzenetére
Már van RC4 is... úgy tűnik, felgyorsultak az események, lassan kiadhatják a Stable verziót is, úgy érzem...
Nekem egyébként fel sem tűnt, hogy nincsenek SIM névjegyek, nem is használok SIM - et telószámok tárolásához. Fel vannak szinkronizálva Google - re, aztán onnan betölti. Érdemes azt használni, a SIM kariról pedig be tudod importálni...Miért akarod visszarakni a gyárit, mi nem jött még be a CM - ben?
sportolo9696: Mindenképpen rendőrségi feljelentés, egyébként a rendőrség sajna nem fogja csak úgy bemérni, legalábbis anno még így volt (bár ennek már jó pár éve), akkor ha jól emléxem azt mondták, hogyha beletesznek egy új SIM - et, és arról telefonálnak, akkor meg tudják nézni, kinek a nevén van, és úgy mennek utána. Persze, lehet ez azóta változott, plusz ezek az okostelefonok több lehetőséget is adnak.
Az a baj, ha be is mérik pár méteres pontossággal, hogy találod meg, hogy kinél van, főleg, ha ott egy 10 emeletes panel... nem törhetsz rá mindenkire...
Legjobban akkor jársz, ha sikerül felhívnod, és beszélni az illetővel, aki "megtalálta". Neki sem hinném, hogy jó lenne, ha lenne egy IMEI alapján letiltott telefonja...
Szurkolok neked... -
batai15
félisten
válasz
csababarca #16577 üzenetére
azt nem tudom, és nem akartam tippet adni .
De szerintem nem fognak adni, kérni fogják az eredeti számlát és akkor adnak.
AMúgy 3g neten ma végig neteztem 2.5 óra kijelző időt bírt.
Ez jó? (tehát 3g nettel bírt 2.5 órát) -
batai15
félisten
válasz
csababarca #16574 üzenetére
Köszi neked is!
Mivel retailos a telefonom, kapcsolatba léptem az lg magyarországgal, és elmondtam hogy használtan vettem a telefont stb.
Kértek egy imeit és rá 2 napra itt is lett a gari.
Gondolom a retail szóra mozdultak meg mert előző nap egy másik ügyintéző elhajtott. -
batai15
félisten
válasz
Quqesz #16571 üzenetére
Köszönöm az együttérzést!
Úgy indultunk utána hogy lehet nem éli túl, mert tüdő embóliára gyanakodtak. 11 ig vártunk, akkor diagnosztizáltak vese elégtelenséget nála.
1 éve is 5 percen múlott hogy sikerült megmenteni az életét-
Utána 2 hónap kóma és egy láb amputálás volt a jutalom.
Ez a vese elégtelenség sem jó, de nem annyira vészes mint az embólia.
Nincs simem az a gond.
Holnap elmegyek a barátnőmhöz hétvégére és simet cserélek vele.
Megnézem hogy most a sim vagy a telefon a bajos . -
Quqesz
nagyúr
válasz
batai15 #16567 üzenetére
remélem faterod jobban van.....
nem szolgáltatók és csak akkor él a magyar gari,ha átvétel után becsörtetsz a márkaszervízbe és ott érvényesítteted...
sztem ha van otthon egy másik sim-ed,akkor azt nézd meg,mert ilyenkor az esetek 90%-ában visszadobják,hogy nincsen baja a telónak...... -
batai15
félisten
válasz
DJ. Ru$y #16568 üzenetére
Dobtam nekik egy mailt, meglátjuk milyen a válasz.
Pedig az expansys egy neves cég, én nem értem mire fel ez.
Holnapra hátha adnak választ.
Egyébként, egy ics vissza pakolási metódust linkelnétek?
Ma a telefon töbször is elvesztette a jelet és csak az újra indítás segített.
SZerencsére ma megkaptam a gari papírt, de mielőtt simet cseréltetek meg gariztatom meg akarom nézni hogy nem szoftveres e a gond. -
batai15
félisten
válasz
DJ. Ru$y #16566 üzenetére
Akkor én kérek elnézést, mondjuk tegnap fatertól kórhába hajnali 1kor jöttem haza , 4 kor meló mostanáig mert rendezvény volt a drága pedagógusoknak, talán kicsit nyűgi vagyok.
De én tőlem ténylegesen nem kértek 1 éve ilyet, illetve nem is értem hogy egy online bolt ilyen jogon kérhet ilyet.
Nem szolgáltatók hogy kérhessék nem? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
batai15 #16564 üzenetére
Csak nem tetszett a "hangnem" a hozzászólásodban, leszóltad a srácokat, pedig lehet, hogy inkább ázsiai, mint expansys.
Az említett idézet:
"Tisztelt Vásárlónk,
Rendelésének szállításához szükségünk van bankkártyájának másolatára
(az elso oldal elegendo) és személyi igazolványának másolatára
(esetleg útlevél, vagy jogosítvány). Ezen kívül kérjük még hogy
igazolja a szállítási címet egy tetszoleges számla fejlécének
másolatával (gáz, villany, vezetékes telefon, 3 hónapnál nem
régebbi)." -
Tex
senior tag
válasz
sportolo9696 #16560 üzenetére
Be tudja a szolgáltató. Minél hamarabb tegyél feljelentést a rendőrségen.
Unokahugomnak 2 éve lopták el az iskolában az 1 hónapos telóját, megtettem a feljelentést és 3 hónap múlva meglett a telcsije. Azóta jobban vigyáz rá. -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
-
sportolo9696
csendes tag
Valahogy be lehet mérni?
-
sportolo9696
csendes tag
Gyerekek nagy bajban vagyok
MA 4kor a táskámmal együtt ellopták a 4x-em
( nagyon szeretem. Mit tegyek ? hivom becsöng, de semmi
-
batai15
félisten
Na hálistennek ma megkaptam az lg magyarországtól a garancia papíromat.
-
Naras
őstag
válasz
Andrew10 #16551 üzenetére
Az tegnap jött ki, de az eddigiek is stabilak voltak, tedd fel nyugodtan...
Igaz, azóta jött ki egy Nightly, de azok meg jönnek minden nap...Mondjuk, azt nem tudnám megmondani, hogy meddig megy el minden gebasz nélkül, mert ahogy jönnek a Nightly - k, teszem is fel őket... egyébként, a gyári rendszer is atomstabil...többnyire...
-
Andrew10
aktív tag
Sziasztok tudnátok segíteni. Nem rég vettem meg a telót. Szerintetek melyik a legjobb stabilabb CM verzió? Az cm-10.1.0-RC3 ? Előre is köszi a válaszokat.
-
SzeletElek
csendes tag
Sziasztok!
Közületek valaki vásárolt a Vip-phone-nál ilyen készüléket? Most van náluk vodás 77-ért,csak nem tudom mennyire megbízhatóak stb.
-
nbalus2k
csendes tag
Sziasztok!
A fórumot végig olvasva ugyan találkoztam pozitív negatív tapasztalatokkal a készülékkel kapcsolatban, mégis úgy gondolom, hogy valószínű ez lesz a következő készülékem.
Abban kérném a segítségeteket, hogy tudnátok-e olyan boltot mondani, ahol a készüléket új dobozos formában megvásárolhatom úgy, hogy a garancia biztos lábakon álljon [akár bolti garis is lehet, csak ezzel már volt pár gondom sajnos - így szeretném ha 1-2 boltot akár név szerint ajánlanátok]. Nem spamelni szeretnék, így inkább PÜ. Ha mégis úgy gondoljátok közérdekű, osszátok.
Köszi,
Bálint -
andaxin76
aktív tag
Nocsak nocsak [link] A Nexus 5 is LG lesz :-)
-
Mitics
tag
Megérkezett az Optimus G! Az első ötven vásárló egy elegáns, fekete készüléktokot és egy hordozható fotónyomtatót, az LG Pocket Photot kapja ajándékba.
-
HGTimber
tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a gyári fülest hol lehetne beszerezni, ill. van e cikkszáma vagy azonosító száma? Elhagytam, elkevertem valahol
-
hrobi76
csendes tag
válasz
andaxin76 #16480 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget
, nem kapcsolom ki a telefont
Van még egy kérdés ami felmerült bennem... SMS írását ennél a készüléknél be lehet állítani úgy hogy az ékezetes betűket is csak 1 karakternek számolja? Ha igen, hol lehet ezt megtenni? Jó lenne ha az á, í, ú, ű, ó, ő betűket 1 karakternek számolná és nem 91-nek
Előre is köszi ebben is a segítséget!
-
andaxin76
aktív tag
válasz
batai15 #16518 üzenetére
Én az xperia solámmal voltam így.Telenoros volt,ahol másnak fullon volt a vétel ott nekem 1 vonal.És rendszeresen eldobta a hálózatot.Mindegy volt hogy 2 vagy 3g.Telenornál van egy haverom ingyen kicserélte a kártyát sim hibára panaszkodva,azután fullon volt mindenhol a térerőm.
Sajnos nem tudtam szavazni a Miuira mert a Xiaomin kell reggelni,de nekem kínaiul adta be az oldalt :-(
-
Naras
őstag
válasz
shunter #16523 üzenetére
Nos, az a része gondolom cserélhető... az érdekes, hogy EU - s kütyön nincs magyar nyelv, de ha körülnézel kicsit neten, biztos vagyok benne, hogy találsz megfelelő ROM - ot, és eszközt, amivel fel tudod flashelni...
Sajna konkrétumokat nem tudok, mert soha nem volt HTC - m...
Azért az viszont benne van a pakliban, hogy IMEI alapján letiltatják a telót...
-
shunter
aktív tag
Igen, ezért írtam ide. Nagyon gyorsan reagálnak itt a fórumtársak és észrevettem, hogy mindenki segítőkész, uh majd ha próbálok én hasznos tagja lenni a csapatnak! :-) És mivel te is írtál egy kis segítséget, köszönöm szépen! :-)
A htc desire x története: Anyám talált egy ilyen telót, valószínű egy németé lehetett, mert német nyelvű a menü. Hogy kié lehetett pontosan nem lehet tudni, mivel a teló levolt telefonzárolva, semmiféle adatothoz nem jutottunk hozzá. Bár hozzátenném anyum annyira megörült a szerencséjének, hogy sztem el se gondolkozott azon, hogy megkeresi a tulaját :-) Csináltam egy factory resetet, és most használható, csak magyar nyelv nincs benne. De sajna nem 100%-os a szerencse, mert egy kavicsos parkolóba találta mikor leparkolt, és a mellette parkoló autó vezetője mikor kiszált pont rálépett és betört az üvege. A kijelző nem sérült/folyt be csak az üveg. Ha ez a kis baleset nincs akkor szinte új a teló. :-(
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
batai15 #16500 üzenetére
nem vagyok benne biztos,hogy a hw hibás...mikor nexus s-re kijött az ICS és a JB,akkor is volt ott pár ember akinek ugrándozott a térerő(sőt el is ment),de sose derült ki igazából mi volt a baj.....amúgy a 2X-et is szégyentelónak titulálhatták,mert hw terén sokkal több volt vele a gond...akkor melyik szerintük a jó?a G?amire lehet fél év múlva szintén ezt mondják.....
-
Noys187
tag
válasz
batai15 #16510 üzenetére
Ha HW hiba, akkor hivatkozz szeriahibara es ragaszkodj a cserehez, bar mondom, velem azzal is kicsesztek, de semmi keppen se hagyd, h szerelgessek!!! Mert brutalisan barbarok, tobbszori fenyegetesemre csereltek, amikor mar a fogyasztovedelmi-felugyeletnel nyujtottam be panaszt!! Szegyen!!!
-
Noys187
tag
válasz
batai15 #16500 üzenetére
Telemaxba be ne vidd a telefont!!! 3 telefonomat kurtak szet!! Szegyen az a szerviz!!! A 2 honapos Alcatelemet (ami osszeadva 1 hetet lehetett nalam) 4. szerviznel csereltek ki egy utott-kopott sz@rra!! Ezek utan mikor ismet behalt a hangszoroja, bevittem, 2 het utan visszakaptam, h SEMMI baja szerintuk....3 nappal kesobb megint recsegni kezdett, igyhat inkabb kicsereltem magamnak! Diakokat dolgoztatnak meg betanitott munkasokat.....Igy mar egyaltalan nem is banom, h nincs gyari garim, ha azt a telemax ervenyesiti......Hozzateszem, h minden egyes szerviz utan, valami mas baja volt a telefonnak....egyszer KIFELEJTETTEK belole a feny- es tavolsag erzekelot!!!!! Az milyen???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Tippmix
- Hyundai, Kia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoIP telefonálás
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest