Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buzaviragom
csendes tag
válasz
FGyula30 #16123 üzenetére
Igazából, nem vagyok az a fajta aki agyontelepíti az androidos telefonját, talán 14-15 jól bevált (90%-ban magyar nyelvű) hasznos programot telepítek fel mindig. És 5db mászkálós játékot mert ezeket szeretem.
A root jog fogalmával és cselekedetem tetteivel mindig tisztában vagyok, mikor turkálok a telefonban.
Nem tehetek róla nagyobb élvezetem van abban, hogy megtudjam mi mire való pl. a system mappában, vagy hogy minimalizáljak, mint pl. a madaras játékban. Készítettem sok biztonsági mentést és egyebek, de én is hibáztam. Tudom mi az a KDZ, csak azzal nem voltam tisztában, hogy a 10h-után 10h mehet-e. De már segítettek ebben, tudom, hogy igen.
Ja és tudjuk téglásítani nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Android szakmai topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nők, nőügyek (18+)
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest