Hirdetés
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buzaviragom
csendes tag
válasz
FGyula30 #16123 üzenetére
Igazából, nem vagyok az a fajta aki agyontelepíti az androidos telefonját, talán 14-15 jól bevált (90%-ban magyar nyelvű) hasznos programot telepítek fel mindig. És 5db mászkálós játékot mert ezeket szeretem.
A root jog fogalmával és cselekedetem tetteivel mindig tisztában vagyok, mikor turkálok a telefonban.
Nem tehetek róla nagyobb élvezetem van abban, hogy megtudjam mi mire való pl. a system mappában, vagy hogy minimalizáljak, mint pl. a madaras játékban. Készítettem sok biztonsági mentést és egyebek, de én is hibáztam. Tudom mi az a KDZ, csak azzal nem voltam tisztában, hogy a 10h-után 10h mehet-e. De már segítettek ebben, tudom, hogy igen.
Ja és tudjuk téglásítani nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Politikai mémek
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest