-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #5093 üzenetére
Gondolom rajta vannak a bootloader nyitás-zárás megoldásán. Addig amíg nincs megoldva, sok értelme nincs a custom ROM-nak, és a custom kerneleknek.
A gyári rendszer nagyon jó, root van, szerintem kivárás van.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Nagytoll
senior tag
Tudtok valami appot amivel usb eszközre lehet alkalmazásokat rakni? Lucky patcherrel próbáltam, de az csak az sd-t látja.
-
-
Nagytoll
senior tag
válasz Dr.FantastiK #5093 üzenetére
Persze hogy nincs még rom rá, még twrp telepítés se lehet, csak bootloader unlock-kal, ami m3g ugrasztja a garit, majd ha lesz egy megoldás ennek a megkerülésére akkor lesznek romok, amúgy kezd felpörögni az egész, nemrég lett még csak root, most már xposedünk is van, következő lépés a nemhivatalos bootloader unlock ami visszacsinálható, de legalábbis nem ugrasztja a garit.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.FantastiK
őstag
vegigneztem, de az XDA-n mintha nagyon sovany tamogatasban reszesul a G4 !!
alig van ra' Custom Rom !_
ennyire kevesen vettek meg ? ? mert mar nem 2 hete van piacon ...
[ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
zack
nagyúr
válasz davidsz #5047 üzenetére
Júzer error. Ilyen nincs.Vagy hibás az aksid, vagy valamit telepítettél, ami szívja.
Csinálj egy gyári visszaállítást, és nézd meg. Ha jó lesz, valami bekavart.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Remekelek28
őstag
-
leslien
nagyúr
ezt tudtátok ?
2945#*XXX#
XXX = telefon kódja (jelen esetben H815-nél 815)
És itt meg lehet nézni, hogy szolgáltató záras, hálózat záras stb a készülék vagy sem.Köszönjük : DJ. Ru$y
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Nagytoll
senior tag
A z1-nél biztos kevesebbet bír, lagutóbb láttam egyik ismerősömet ledobni a z1-ét egy 2m-es polcról és semmi baja nem lett, G4-ben GG3 van, az oldalsó keret szerintem műanyag, a bőrhátlaptól meg ne várj semmit egy esés után . Amúgy egy normális tokban hordva van olyan strapabíró mint egy z1. Én otterbox defenderrel használom, még nem ejtettem, de egy ilyennek meg kell védenie a legtöbb dologtól. Szerintem egy otterbox symmetry vagy egy spigen neo hybrid is elég rá
-
ak76
senior tag
1.) Törést,karcolást,strapát szerintem sehogy,az oldalkeret eleve gyenge bevonatot kapott,a bőr hátlap érzékeny,vékony anyagból van,a kijelző a szokásos GG bullshit,fólia vagy 9H üveg erősen ajánlott mint a többinél,a cucc eleve exkluzív kölsőt kapott,elég légies,és a fogása is rossz,kb mint az S6-nak,bumper,szilikon,vagy bőr tok,megint csak ajánlott.
2.)Akksi középszerű, (tehát szerintem nem rosszabb a többinél) most tartok 26 óránál 36 százalékon van,két óra tíz perc kijelzővel,de ebből egy óra tíz navigáció,annál jobban pedig semmi nem eszi az akksit.
3.)A kamera mindent ver,az S6-ost is,az i6-ost is,előtte ezek is voltak nálam,tudom mit beszélek,a lézeres AF nagyon nagy tutiság,a sötétben készült videók,fotók lényegesen jobbak mint a két riválisnál.
4.)A rendszer reszponzív,likvid,(meg is lepődtem kissé mennyire jó) nem lagol mint a G3 az első frissítések előtt,eddig szvsz ez a legjobban optimalizált droid a konzumerektől,a Nexusok kivételével,nem igazán lehet belekötni.
Röviden ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Nem torekeny. A Telenor pl. 1 ev tores elleni garanciat ad. A hajlitott kivitel miatt nehezebben torik mint egy "atlagos" telefon.
Par sorral feljebb a hozzaszolasom szerintem kivaloan tukrozi, hogy milyen a mindennapi hasznalatba a telefon.
A kerete viszony eleg serulekeny sajnos.ctvagyok: ugye-ugye?
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #5059 üzenetére
Nem melegszik jobban mint a többi! ( normális)
G3 is melegedett így![ Szerkesztve ]
-
barky
tag
Sziasztok !
Napi használatban hogy bírja a telefon? Szeretnék én is ilyen készüléket venni (z1et váltanék) a kérdésem arra irányul hogy törést karcolást mennyire bírja a készülék? Sokán mondják hogy könyen törik az üveg...z1 em elég jól bírja lassan 2 éves rengeteg ütés esés érte már és még mindig egybe van tehát a g4 mennyire strapabiró?
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
FerNandor
őstag
Nekem teljesen jó a hang beszéd telefonálás közben, de a hátsó hangszóró is jó amúgy úgy magában.
Nincs bekapcsolva semmi hangjavítás.Arra van ötletetek, hogy az Opera minin miért nem tudok belépni xda-ra? Rányomok a bejelentkezésre és nem történik semmi, visszadob.
Itt is néha kétszer kell rányomnom válaszra vagy valamire, mert rányomok, betölt és semmi nem történik.[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
SlayR
senior tag
Máshol már szóba került ez a QI töltés "hiba" ez csak akkor fordulhat elő, ha valami gond van a töltő"paddal"...
-
Nagytoll
senior tag
Az akku témához: Minél melegebb a telefon(az aksi) annál gyorsabban lemerül, nekem sikerült 1 órás SOT-al lemeríteni 80-0-ra, a chrome html-es beépített videólejátszójával néztem livestreamet. Ez úgy általánosságban igaz minden aksira. Youtube közben fel sem melegszik, így alig merül a chrome-hoz képest.
-
peti123
csendes tag
Találtam jó áron quick charge 2.0 töltőt és most fél áron van
[link][ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Dr.Anonymus #5071 üzenetére
Nalam tokeletes a hangminoseg. Egyedul Parom P8-asaval nincs meg az az erzes mintha mellettem allna, azon kivul mindegyikkel. Meg a kis 800-as Lumiammal is. Nalam az akksi nagyon jol birja, siman L735 szint, ami nagy ereny. Egyedul a helyadatokat kapcsoltam ki, minden mas megy non stop. Kijelzo meseszep, kamera a piac egyik legjobb, es ami a legfobtosabb, hogy barminemu belepiszkalas nelkul (ertsd.: meg egy root sincs rajta) is iszonyat gyors es stabil. Nem gondoltam hogy valaha ilyet mondok, de likvidebb meg egy WP-nel is. Szamomra tokeletes ez a telefon, gyakorlatilag egyetlen pontjaba se tudok belekotni, pedig a legkisebb elvakultsag sincs bennem. Szeretem a telefonjaim, de a hibait elismerem.
Egyebkent nekem se birja rosszabbul vezetek nelkul toltve.
Ui.: most megy a forum ezerrel, de nyoma sincs melegedesnek. Tenyleg a kanikulaba volt erzekenyebb a hore.
-
adakiller
senior tag
QI töltőt használok én is, és ha azzal töltöm fel semmivel sem gyengébb az akkuido. Nem is értem, hogy lehetne gyengébb?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Viktor0610 #5072 üzenetére
Köszi!
-
MODERÁTOR
-
ctvagyok
őstag
válasz Dr.Anonymus #5066 üzenetére
Hangerővel nincs gond, jó hangos. Csak igazából nem jobb, mint az s4 minim. Kicsit doboz, kicsit torzít. Sok emberrel nem beszéltem még, mert szabadságon vagyok, szóval eddig 4-5 készülékkel van tapasztalatom. De teljesen mesterségesnek hatottak a hangok, eddig bárkit is hívtam. Szóval nem éreztem úgy, mint ha mellettem állnak akivel beszéltem. Végig tudatában vagy, hogy ez egy telefonbeszélgetés. Pedig bekapcsoltam a zajszűrést meg mindent, de így sem érzem a javulást. Fel kéne hívnom öcsém barátnőjét, neki 5s-van. Ha azzal is szarul szól akkor a G4 a hibás.
Többiek véleménye is érdekes lehet. Lehet csak én várok túl sokat.A térerő az közepes, de nem dobálja még az LTE-t sem, pedig nálam igen gyenge a 4G. A wifi is jó nálam. Néha nem akar újra csatlakozni ha a hatósugár szélén állok, de ez lehet router gond is.
Telefonom S600-al még nem volt. De az s4 mini két krait maggal (elvileg olyan ami az s600ban van) jobban melegedett, mint a G4. Szóval akkor csak nem melegszik annyira.
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz davidsz #5065 üzenetére
Egy Kia Picanto kevesebbet fogyaszt, mint egy BMW 7-es.... Valamit valamiért. Értsd meg, más kategória a kettő. Piszok egyszerű. Neked ez nem kell, cseréld le egy Honor-ra. Amit ajánlok, az még a G2 lenne.
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz ctvagyok #5064 üzenetére
"Olyan telefon nincs, ami nem melegszik. "
- az én kis one m7-es még kb az utolsó nem melegedő készülék, az még az s600-ast kapta, meg is tartom amíg tudomnagy köszi Neked is az észrevételekért
"a hívás hangminőség sem a legjobb. " - bocs, ezt hogy érted? nem eléggé hangos, vagy torzít?
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
Honor 6 tudta ezt butítás nélkül 2 aktív simmel. (Samsung, iPhone stb ugyan így nem bírták).
Nem 20 éves vagyok, hogy zenehallgatásra használjak egy telefont, meg facebookra.
Facebooknál nálam inkább az üzleti része játszik...
Lentebb meg leírtam hogy mi a helyzet a kiegészítő töltési lehetőségekkel hosszú távaon.Tehát még 1x van egy telefon, ami ezt túlszárnyalja: a Honor 6. Az tudja, ez nem tudja.
Lehet mondani hogy jó a kamera. Igen. Nagyon jó. Csak fényképezel egy valaggal és dughatod töltőre... (ezt is próbáltam)[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
ctvagyok
őstag
Olyan telefon nincs, ami nem melegszik. De a mostani időjárás mellet nem igazán érezni. Ennél minden telefonom jobban melegedett eddig. Ahol fogod ott teljesen jó a hőmérséklete, kellemes.
Egyetlen hátránya nekem eddig az ergonómia meg az akkumulátoridő. Meg nálam mikrolagok is előfordulnak. Na és a hívás hangminőség sem a legjobb. De ezek nekem vállalható kompromisszumok.
Gyorsan nyílik minden, nem gondolkodik sokat. A kamera nekem meg meglepően jó.
Úgy érzem ez egy elég jó készülék lett, aztán ki tudja, lehet holnap már sárgul a kijelzőm.(#5065) davidsz
Ez a G4 fanklub című fórum, itt csak te lehetsz a hibás, mert a G4 egyesek szerint hibátlan
Nálam is előfordult mér 3,5h képernyőidő szóval én simán elhiszem. Sajnos ennyit tud.
Nekem az átlag kicsit több mint 4 óra naponta.[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz davidsz #5056 üzenetére
facebook chat-et milyen munkára használod egy mobiltelefonon? ha készenléti idő kell, vegyél egy evoltek butatelefont 52 napos készenléti idővel, 52 óra beszélgetéssel, és kész.
Ha meg ezzel a telefonnal akarsz 1 napot kibírni, akkor kisebb fényerő, LTE, 3g kikapcs (facebook chathez egyáltalán nem kell LTE), stb... Ésszel fórumtárs, ésszel.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
zombinyul
addikt
Snapi 800 ota minden telefon forrosodik. Ki lett mar targyalva, ezek mar tudnak olyan teljesitmenyt hogy ahhoz aktiv hutes kellene. Ami nincs, ugyebar.
Egyaltalan nem veszes a forrosodas egyebkent. Nem rosszabb mint mas telefonoknal.
Nalam a kanikulaba a sok hozzaszolas iras forrositotta fel, talan jobban mint a jatek, nem is ertem. Videolejatszas maxon se melegitette. A jatekok meg nem is tudom... Nem volt veszes attol se. Es a lenyeg, nagyreszt csak a kijelzo felso harmada forrosodik, a tobbi nem.
Plusz egy erv, ami miatt jobb lehet a 810-nel: ez nem veszit a teljesitmenyebol forrosodas eseten. Vagy ha veszit is, kozel sem annyit mint a 810.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én leginkább böngészem, nálam akkor jelentkezett.
Fontos, hogy "sima" netezésnél nem jelentkezik a gond, csak napfényben, nagy melegben.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Viktor0610 #5054 üzenetére
Köszi a gyors választ!
ezek szerint a 808as se mentes a melegedés problémáktól?
normál használat (számomra pl.: telefonálás, sms, email, webböngészés, navigáció) esetén jelentkezik ez?
vagy pl. játékok, vagy max fényerős videó nézés közben?[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz Viktor0610 #5057 üzenetére
Egyesek önérzetét sérti, ha hőn szeretett telefonukat, amit 2 év részletre rabszolgasorsal vettek leszólják
Értelmezni kellene:
Full használattal nem bír egy napot. - ez szerintem érthető.
Van a QI funkció pont ilyen esetekre, hogy töltsd, akkor is, amikor csak leteszed az asztalra. Ezzel a megoldással még rosszabb akku idő érhető el. Utána gyorsabban merül mint bármikor.
Akku csere, mert van másik. Olyan mintha "formázná" az akkut. 100%töltöttségű akku után, amikor lemerült másik akkut teszek be ami sziontén 100% nagyon gyorsan merül. Ergo nem ugyan az van neki bent, akkor zuhanásszerűen meríti.Ez a lényeg. Tapasztalat.
Tehát hiába QI, hiába + akku, valami nem kerek, amikor nyúzol egy telefont.
Ha pedig egy szaros népautó Passathoz hasonlítod, akkor ez is olyan, kurva drága mint a felső kategória, de közel sem ér annyit. Az árának zuhanásából ez is látható.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Sanya
nagyúr
válasz davidsz #5039 üzenetére
Mekkora genyóság ez kérem. Én vettem a VW Passatot, de nagyon megjártam vele. Lehet rá vonóhorgot rakni, meg akár 2 tonna trágyát is tudok vele vontatni, de szántani nem szánt. Nagyon megjártam vele, de a földekre MUNKÁRA nem való....
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
MODERÁTOR
válasz Dr.Anonymus #5053 üzenetére
Rövid leszek.
Nekem nagyon tetszik, de mikor nagy meleg volt/van, hajlamos nem megfelelően (máshogyan?) érzékelni a kézmozdulataimat, és húzás helyett rendszerint nyomást érzékel.Illetve zavar a nagyfokú melegedés -szintén nagy melegben jelentkező probléma.
Kamerára nagyon jó, rendszersebességre is, a kijelző színei is szépek, napfényben is jól látható.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Rég volt már LG telefonom, de most egyik ismerősömnek ajánlanom kellene egy telefont és erre gondoltam.
Tudna valaki aki használja ezt a típust, egy pro contra összefoglalót írni?
Esetleges típus hibák?Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz davidsz #5047 üzenetére
Azért azt se felejtsd el, hogy az elmúlt hetek időjárása igencsak befolyásolja/befolyásolta az akkumulátorok teljesítményét - minden készülék melegedett nagyon - rendes töltésnél is, vezeték nélkülinél meg jobban.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
tdom
csendes tag
Facebook Lite-ról vélemények, mennyire megbízható, tényleg annyival jobban kíméli az akksit?
-
davidsz
senior tag
válasz diges60 #5045 üzenetére
Igen. Romlott. Az első napokban szintén rossz időket produkált. Aztán egy hét használat után beállt. Egész jó volt egy napot bírt. Amikor nem bírta, másik akkut is próbáltam...
Ami érdekes, ha cserélgeted az akkukat, akkor még pocsékabb időket produkál.
Egy hónapja direkt nem cseréltem. QI töltés max. Elkezdett hétről hétre romlani az akku idő. Olyan mint amikor első héten javult...
Nem dolgozom többet. Reggeltől estig nyúzom, mint mindegyik telefont.Összeségeében: első hét furcsa volt. Második hétre beállt az akksi. Egy hónap eltelte után jöttek a gyengülések.
Most Root-tal megnézem majd, mi lesz.
-
leslien
nagyúr
válasz davidsz #5043 üzenetére
akkor tessék játszani... OnePlus 2 International Giveaway.. magyar is nyert már...
-
davidsz
senior tag
Az hogy neked kibír , az sajnos engem egy cseppet sem nyugtat meg. Egyszerűen el kell fogadni, hogy ez nem akku bajnok telefon. Másban mindenben szuper.
A QI töltés nem oldja meg a napközbeni átvészelést: lassan tölt - kurva gyorsan merül
Ami miatt vettem, abban nálam elvérzett.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
jose999
senior tag
válasz davidsz #5041 üzenetére
Használj munkára Nokia 3310-est. Az egy hetet is kibír.
Nem tudom....Nekem simán bírja reggeltől-estig, akkor meg mindenképp kap enni, akárhol is jár a töltöttség. A 4 óra kijelzőidőm szinte mindig megvan. Amit írsz, az tényleg csapnivaló (3h kijelző, 10 h használattal)[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
davidsz
senior tag
válasz leslien #5040 üzenetére
Azzal vagyok tisztában, hogy használati értékre a Honor 6 jobb. LG akkuidőben harmat gyenge.
ez pedig a real life, nem számadatok.most még teszek egy próbát root-tal, hogy mit lehet belőle kihozni, ha nem lesz jobb, megy a háztól.
Nem csak kijelző idő kell több, az csak egy dolog. Munkával bírjon ki egy napot reggel 7-től éjfélig. Na ezt nem sok tudta nálam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz davidsz #5039 üzenetére
remélem azért tisztában vagy a két telo spec... ?! ha nem akkor nézd meg..
akkor ha több kijelző idő kell vegyél Moto x play ...
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
Nekem van messenger, skype, wifi, sync, gmail, chrome ... kijelzőidő 3h-3,5h max. de nem bír ki a telefon egy napot. Reggel 7kor leveszem, és van hogy délután 5kor már enni kell hogy adjak neki... ez pocsék.
Honor 6 dupla simmel aktívba ugyan ezekkel éjfélig bírta.
Lehet itt QI töltés meg minden, azzal sem vagyok ki a vízből, mert annyit nem tudom tölteni... power bankot meg nem fogok rászikszallagozni...
Bárhonnan is nézem, ez az akku idő gyenge MUNKÁRA!!!
(Mellesleg ezen elbukott iPhone, samsung stb nálam)És mielőtt bárki kezdené: Nincs beragadva semmi, nem fut feleslegesen semmi... Elsők között vettem meg a G4-et, de már bánom, hogy a Honor 6-ot lecseréltem.
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
válasz kovacs.adam9 #5031 üzenetére
Nekem nincs messenger mégis 3,5h-4,5h kijelzőidő között ingadozom
-
őstag
válasz kovacs.adam9 #5031 üzenetére
És használsz valamit a messenger helyett?
-
peti123
csendes tag
Igazából nem fontos csak előtte g2 telóm volt és fura hogy ott nem történt ilyen és ezért tűnt fel
-
MODERÁTOR
-
peti123
csendes tag
Ha több alkalmazás is nyitva van a multitasking fülön és külön- külön zárjátok be nektek is néha egy pillanatra megakad a szélén amikor kilökitek oldalra? Több helyen olvastam hogy igen máshol azt írják nem
-
kovacs.adam9
tag
Letoroltem a messengert. 89%-on vagyok 54 perc képernyő idővel. Volt benne játék is meg Chrome.
LG KP500 -> Sony Xperia X8 -> Huawei Ascend G300 -> Huawei Ascend P6 -> LG G2 -> LG G3 -> LG G4 -> Motorola Defy + Volkswagen Passat 2.0 benzin
-
davidsz
senior tag
system.rooted.H81510c-EU.img fájlhoz nincs valakinek linkje? Ami link van mindenhol, onnan 5 óra mire lejön.
-
ak76
senior tag
-
apuc
őstag
válasz FerNandor #5024 üzenetére
Persze, értem- ezért is van az enyém is tokban-ráadásul flip-es, igaz, aktív -ki sem kell nyitni sok esetben..
De ez át tud lendülni a másik oldalra, amikor nem a tárgy lesz miértünk..leslien:
Szolgáltatótól?
Nekem is ez életem első csúcstelója, mindig középkategóriások voltak.A "majdnem jók"- Xperia SP, LG L90, stb..de ez nagyon más..persze az ára is, de ha a 14 éves fiamnak Z1-e van 1.5 éve, szerintem nekem 44 évesen már lehet egy G4-em..[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
na végre van egy telom ami használható....
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Van egy jó pár éves lg LCD tv, amit már nem én használok, azon is rajta van még a fólia
Én vigyázok mindenemre, szeretem, amikor hónapok után is olyan, mintha új lenne. :]"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
zombinyul
addikt
válasz FerNandor #5021 üzenetére
Azt en is levagdostam, de a gyari circle tok felgyurte megis... Ahol feljott ott meg karcolt. De mar mindegy. Ezen kivul van egy apro, korommel is erezheto utesnyom szeruseg a kereten, de inkabb nem is foglalkozom vele. Ami jobban zavar, hogy a kijelzo es a keret talalkozasanal van egy apro res, oda gyult bele kosz, es nem tudom mivel kiszedni... Csunya, bosszanto.
Nekem most csak egy szilikon tok van rajta, mert van meg egy flip tokom, azzal borzasztoan megelszik a telefon. Ellenben vastag, jol ved, es eselye sincs karcolni. Lehet felkerul az ha hazamentem.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
FerNandor
őstag
válasz zombinyul #5011 üzenetére
Nekem is rajta van minden. Az oldalán lévő fóliák lehúzóját levágtam nagyon óvatosan orvosi szikével így nem is akar/tud úgy felgyűrődni. A gombokon is rajta van a fólia még..
Flip cover tok megkarcolta a G2 hátulját, azt tudtam cseréltetni telekom/telemax. Aztán raktam rá sima passzentos fekete gumis hatlapot, tpu covert vagy pontosan mi a neve. Aztán az alá is beragadt a por és karcolgatta. Úgyhogy ezt csak sima szütyibe rakom.Miért van az, hogy opera miniben nem tudok belépni xda-ra? Rányomok a bejelentkezésre, betölt és ennyi. Chrome-on be tudok jelentkezni.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Tutu7030
veterán
Tök jó ez a lassított videó dolog, csak lehetne egy fokkal jobb a kép minősége. Igaz, hogy 1280x720 felbontásúnak írja, de kevesebbnek érezni.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
hito
nagyúr
válasz migabi24 #5007 üzenetére
Na most hogy jon ide a Samsung megint, de komolyan? Ne az legyen mar az etalonrud! Tudjuk mar onalloan is ertekelni a keszuleket. Bocs, csak mar kicsit tenyleg frusztral, hogy minden masodik postban szerepelnie kell a Samsung szonak, nelkule mar velemenyt sem tudunk mondani. Nekem se a szivem csucske a Samsung, de nem erzek ellenallhatatlan kesztetest arra, hogy lepten-nyomon ekezzem oket. Egy ilyen problemat probaljunk meg onalloan kezelni, szerintem O nincs kint a vizbol azzal, hogy a Samsungoknal is elofordul ilyen. A G4 problemajat ez nem kisebbiti.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
-
zombinyul
addikt
Nekem meg rajta van a gyari folia az oldalakon is, az azert sokat felfogott. Viszont ahol felgyurte a tok a fokiat, ott bajok vannak. Minimalis karcok, de vannak. Kicsit bosszanto.
De vegulis tobb helyen okvastam is rola, hogy a keret sajnos eleg serulekenyre sikeredett...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
szabi510
tag
Lg-nél lehet keresni imei-re hogy pl mikor gyártották stb stb?
-
-
zombinyul
addikt
Mas, akinek van meg Quick Circle tok, tapasztalt olyat hogy a keretet kicsit osszekarcolta a cucc? Mert nekem van rajta 1-2 helyen egy adag... Azert ez egy gyari tartozeknal elegge cinkes.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Bocs akkor.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok