- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Magisk
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdom
csendes tag
Sziasztok , frissítés után (most v20d) a quickmemo-ból capture+ lett, ahol viszont nem találom a "szabályos" kép kivágási lehetőségeket, eddig ugye egyszerűen a sarkokat megfogva lehetett vágni a képből ,most viszont csak kézzel engedi, jól látom hogy ez a funkció kikerült belőle és csak a galériában lehet utólag vágni ?
-
tdom
csendes tag
válasz Kiskutya #7870 üzenetére
Megvan a készülék kb 3 hónapja , de csak a hetekben kezdtem játszani rajta, de csak soduku stb kategória volt, nyilván azokkal semmi gond, viszont leszedtem egy SKY nevezetűt, most a top 10ben van, lehet h borzasztóan van optimalizálva vagy passz, de csak nem akar szépen futni, illetve egy heartstone szerű kártyajáték is megakasztotta.
-
tdom
csendes tag
Sziasztok!
Nem akar javulni a helyzet, egyszerűen nem ismeri fel az itthoni wifi-t van hogy akár napokig , egyszer gondol egyet és pár órára megjavul, de ennyi. Bármi ötlet miért csinálja, javaslat ?
Illetve alig használom játékra, de letöltöttem tegnap egyet, ami szerintem egyáltalán nem erőigényes mégis eléggé szaggat. Azért az 808al nem kellene szerintem -
tdom
csendes tag
Kérdés : másnál is előfordul ilyen, hasonló : itthon wifi-t használom (nyilván) ; mikor elmegyek pl reggel egyetemre nem kapcsolom ki ,de nem is csatlakozom más hálózatra, mobilnetet használok , viszont mikor hazaérek nem akar kapcsolódni újra a wifi-re,nem is érzékeli hogy a közelben lenne, akár ki-bekapcsolom semmi eredmény, általában repülő módba ki-be / ki-bekapcsolás szokott segíteni.
-
tdom
csendes tag
válasz leslien #5938 üzenetére
Nálam most 17%on van, 23h50m készenlét, kijelző 3h , csak sajnos nincs mindig konnektor a közelben.
Ha valaki használ második akksit, elárulná hol vette, mennyire megbízható stb, mégis egyszerűbb kipattintani és egy feltöltöttel pótolni, csak bizonytalan forrásból nem szívesen rendelek, nemám ugrik a gari "helytelen használat" miatt, csak mert nem LG akku volt benne.
Javaslatokat szívesen fogadokilyesmire gondoltam : [akku kit]
[ Szerkesztve ]
-
tdom
csendes tag
Hogy sikerül itt egyeseknek 4-5 órás kijelzőidőket összehozni ? Estenként feltöltöm 100%ra, másnap általában 2,5-3 óra kijelzőidő jön össze, automatikus fényerőn, ami fut az a messenger,viber, még a gps sincs bekapcsolva (amíg smart lockot használtam, amihez ugye kellett, nagyon merült sajnos).
Tippek, ötletek, vagy egyszerűen ennyit bír? -
tdom
csendes tag
Facebook Lite-ról vélemények, mennyire megbízható, tényleg annyival jobban kíméli az akksit?
-
tdom
csendes tag
Sziasztok A telefonról-Státusz ban az IMEI re kattintgatva sikerült valami SWOV-ot bekapcsolni , valaki felvilágosítana mit is tettem?
-
-
tdom
csendes tag
Sziasztok! Ma én is beruháztam egy G4-esre, maga a telefon gyönyörű, ahogy próbálgattam a sebességgel sincs semmi gond, egyedül a melegedés ami meglepett. Nem játszottam rajta, csak fb,viber, böngésző ment a háttérben, a fényerő is 50% körül volt,ez mennyire jellemző a készülékre, később elmúlik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest