- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
válasz
diges60 #5045 üzenetére
Igen. Romlott. Az első napokban szintén rossz időket produkált. Aztán egy hét használat után beállt. Egész jó volt egy napot bírt. Amikor nem bírta, másik akkut is próbáltam...
Ami érdekes, ha cserélgeted az akkukat, akkor még pocsékabb időket produkál.
Egy hónapja direkt nem cseréltem. QI töltés max. Elkezdett hétről hétre romlani az akku idő. Olyan mint amikor első héten javult...
Nem dolgozom többet. Reggeltől estig nyúzom, mint mindegyik telefont.Összeségeében: első hét furcsa volt. Második hétre beállt az akksi. Egy hónap eltelte után jöttek a gyengülések.
Most Root-tal megnézem majd, mi lesz.
-
törölt tag
válasz
diges60 #3527 üzenetére
+1. Gyári szofttal - minden ami nekem kell - rendben van.
Bár kávét még nem főz, de majd letöltöm a indukciós főzőlap app-ot, most hogy wireless tekercs van a hátlapjában.A Miracast valóban "tökéletes". Évek óta próbálgatom minden ide hozott cuccal, de az LG TV-k eddig nem működtek együtt semmivel. (Bár nem az LG-k hibájából.) Ezzel elsőre ment a dolog. Meg is lepődtem, milyen egyszerű ha valóban működik.
Egy hátránya azért van. Játékra nem kimondottan alkalmas a Miracast, mert nagyon nagy lagja van.
... de, minden más egyébre, pl. filmnézés, internet böngészés stb. nagyon pöpec.
Szerk.:
Ja! ... és még egy "hátrány". A Miracast zabálja az energiát/akkut.
-
zombinyul
addikt
válasz
diges60 #2984 üzenetére
Nekem egy Samsung Evo 32 gigas UHS-I kartyam van, hibatlanul mukodik, viszont sebesseget nem mertem soha. Ha van valami konkretum ami erdekel szolj.
fec555: hivd fel az ugyfelszolgalatot, a beallitasaiddal lehet a problema. Tabletnal jartam ugyanigy, igaz, ott egy foverzio frissites akasztotta ossze a dolgokat. Akkor mondta a Telenoros csaj, hogy az LG-kkel megesnek az ilyen "bakik".
-
-
anzo
senior tag
válasz
diges60 #1831 üzenetére
Még csak két napja használom így messze menő következtetést nem tudom levonni az tény, hogy a G3 délután 3-4 óra felé már 20%-on szokott lenni a G4 most 44%-on áll hasonló használat mellett. Én is csak megerősíteni tudom, hogy nincsen gond az akksival egy napot kibír nekem is a munkámhoz kell a folyamatos hívások illetve az állandó online elérés is.
A G3nál még a térerővel is küzdenem kellett néha át kellett állítanom 2G-ra hogy tudjak normálisan telefonálni a G4-nél semmi ilyen gondom nincsen egyenlőre.
Érezhetően gyorsabb az elődjénél eddig abszolút nem bántam meg, hogy megvettem.
Ami engem személy szerint zavar (nem csak a G4) az a hívás képernyő. Elég idétlen módon van elosztva a Név-Telefonszám-Fénykép egy ekkora kijelzőn. Eddig ez volt az első amit átalakítottam minden telefonomnál, sajnos itt még nem tudok belenyúlni root hiányában de kivárom ameddig lesz erre is megoldás. -
davidsz
senior tag
válasz
diges60 #1831 üzenetére
Akkor szögezzük le:
Nincs baj az akku idővel!
Honor 6 megelőzi Dual simmel az én tapasztalataim szerint. Többet bír mint egy iPhone 5s, Xiaomi Redmi és sorolhatnám a telefonokat.
Ekkora kijelzőhöz az 1 nap jó. Nálam reggel 7-től 100%-ról éjfélre (vagy hajnal2-re) merül nullára.
Folyamatos 4G, szinkron, skype, Email, Facebook, Facebookchat, Chrome és telefonálgatás, hangrögzítés.
(dolgozom vele, nem játszom)Munkára alkalmas telefonok közül eddig a Honor 6 vezeti nálam a listát, azután jön az LG G4 - de ez kárpótol a kamerájával.
Jó választás a telefon. Ajánlott
A következőkben lesz tartozékként QI és +akku. Ezek használatáról majd később tudok nyilatkozni.
-
anzo
senior tag
válasz
diges60 #1829 üzenetére
Az akksi tényleg sarkalatos pontja ezeknek a készülékeknek. Nekem igazából az a fontos, hogy estig ameddig haza érek kibírja.
Nálam állandóan megy a 4G vagy a WiFi 5 percenkénti email szinkron 3 fiókkal mindig BT füles illetve Watch R óra. Naponta kb. 80-100 hívás. Tehát folyamatosan használatban van így kibírja a töltöttség igaz ha használom a navit akkor automatikusan rádugom a töltőt de napközben csak nagyon ritkán kér enni.
Egyet azért tudomásul kell venni ekkora kijelzőhöz illetve ilyen hardverhez azért kell energia. Nagyon ritka az olyan készülék amit ne kellene naponta tölteni. De hát ezzel együtt kell élni esténként az is egy procedúra mire minden kütyümnek megtalálom a töltőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest