- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Hát, mert megbeszéltem már Tegnap még felhívtam az embert (Sopronból jön), hogy még áll-e a találkozó, de sajnos igen. Nagyon rá van gyorsulva. Nem akartam felültetni, hogy lemondom, tudom milyen kellemetlen az. Másik meg, hogy nálam az adott szó szent és kötelez. Szerencsére nem ez az egy V10 van az országban. Mondjuk ebben a kiszerelésben mégis (bőr hátlapos).
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Egyelőre igen Egészen ma délutánig. Holnapra már egyik sem lesz meg, ha minden igaz és vadászhatok megint V10-re Amikor mindkettőt árultam, gondoltam azt adom el, amelyiket előbb elviszik. V10-re jelentkeztek. Megbeszéltük az emberrel, már éreztem, hogy ezt nem kellett volna. Lényeg, hogy nem akarok már visszalépni, mert nem lenne korrekt, úgyhogy odaadom neki a V10-et a megbeszéltek szerint, de párhuzamosan eladom a G5-öt is, és megint V10 lesz.
-
-
hito
nagyúr
válasz #86973952 #26514 üzenetére
Aha, eddig nálam is minden stimmel. Tedd át gépre és VLC-ben, vagy Media Player Classic Home Cinema-ban nézd meg a részleteket, jellemzőket, ott már fHD-t fog írni. De még a részleteket sem kell megnézni, látni fogod egyből, hogy ez nem 4k, hanem 1080p. Feltéve, ha ugyanúgy nem működik, mint G5-ön. Megvan rá az esély, hogy G4-en jól működik, hiszen ez alapból G4 port.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Nálatok megy V10 manual camera portnál a 4k? Én G5-ön próbálom, de hiába állítom 4k-ra, fHD-ban vesz fel. A bitrate-re persze 64mbps-t ír. Elég kamunak tűnik így a dolog. Bár végülis ettől eltekintve rendesen működik, felvétel alatt mindent állítható.
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #22399 üzenetére
És ráadásul ezt monitorozni sem lehet, nem úgy mint az alkalmazások fogyasztását.
Aryon87: koxx is az úgy emlékszem.
-
hito
nagyúr
Szerintem a mobilnetes merülős dolog lehet, hogy szolgáltató függő is. Koxx az én (ex) G4-emet használja, gondolom romot nem váltott, márpedig nekem teljesen elfogadható volt az üzemidő mobilnettel is, sőt.
Viszont én vodás vagyok és voda nettel használtam, Ő nem. Más frekvencián szórja a voda a mobilnetet, azon belül a 4G-t ha jól tudom. Elképzelhető, hogy ennek is köze van hozzá. Aztán lehet, hogy hülyeséget beszélek, nem értek ehhez a részéhez, csak ötletelek. Ez azért magyarázná az mobilnetes 6.0 akksimerülés rapszódikusságát topicon belül.
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #22311 üzenetére
Hát passzolom. Találgatni többet nem akarok, mert információ hiányában az csak tippelgetés lenne. Ahogy mondtam is, videóban domborít nagyot, állóképben minimális a különbség, de valami tényleg van. A miértjét meg egyelőre nem tudni, viszont a dolog súlyát tekintve foglalkozni sem érdemes vele igazán.
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #22306 üzenetére
Nem nyúltam a WB-hoz, szerintem azt mindkettő jól belőtte. Az összes képen sárgásabbak a G4 fehérjei. Én színzajban is jól látom a különbséget. Mondom, a magas iso-s képen nagyítás nélkül nézd meg egymás mellett a képek jobb oldalán lévő épület alatti sötét részt. Egyik sem egy bajnok, de a G4 már szinte átmegy pirosba, míg a V10 hellyel-közzel marad fekete, persze nagyítás nélkül.
De szerintem ezek tényleg elhanyagolható különbségek, és 1000 felhasználóból jó ha 1 nézi, érdekli. Tényleg semmi jelentősége.
Érdekes még amit írsz a minőségi szórással kapcsolatban. Talán ez is lehet magyarázat. Én azt látom hogy ugyan egy paraszthajszállal, de az LG-nek sikerült megfejelnie a G4 amúgy is brutál kameráját (ha nem a gyártás következtében fellépő minőségi különbség a megoldás).
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Faresz29 #22302 üzenetére
Ha van rá pénzed mindenképpen a V10-et javaslom. Valóban elég nagy az árkülönbség. Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megérik-e az extrák neki a felárat. A G4 is baromi jó kis készülék. Nem gondolnám, hogy megbánnád ha azt választanád. Értsd: nem tudsz rosszul dönteni
Mindkettő volt már a kezedben? Ha nem, és pesti vagy, javaslom látogass el a Westen MM-ba. Mindkettő ki van téve, meg tudod nyomkodni, fogdosni őket. Utána szerintem könnyebb lesz dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Szívesen mindenkinek
BBD: V10-en LP volt, G4-en MM.
Vikooo: épp ez a lényeg, hogy van különbség színzajban. Nézd meg a magas iso-s kép jobb széleit. Még belenagyítani sem kell. A G4 már egy színes paca, a V10-en láthatóan kevesebb a színzaj. Egyébként ilyen iso és beállítások mellett minden mobilkamera egy merő zaj lesz, kérdés hogy mennyire.
Egyre inkább a lencsére gyanakszom. Szoftver szerintem nem szólhat bele a raw miatt. Viszont az élesebb eredményt (és nem a fókusz miatt, itt érdemes megnézni az első képet, középen a fára nagyítani) és a színtorzítás, színkezelés egyértelműen lencsekülönbség miatt van. Az lehet jobb egy picit a V10-nél, szerintem ebből adódik a különbség. Cserélhető obis gépeknél is nagy különbségek lehetnek színben, holott az érzékelő és a szoftver ugyanaz, ugyanarra a vázra tekered rá. Ugyanez igaz élességre is, úgyhogy én szinte biztos vagyok benne, hogy a színhelyesség, színzaj és a picivel élesebb kép a lencse miatt van (csiszolás, bevonat, stb.).
-
hito
nagyúr
Reméljük sokáig fog szolgálni, nagy megelégedéssel
És akkor ahogy ígértem egy kis G4 kamera vs V10 kamera. Raw-ból bedolgozva, zajhoz nem nyúltam. Csúcsfényeket és expót állítottam ha szükség volt rá, mindkettőnél ugyanannyit. Téma nuku, csak a minőség és az említett színzaj kedvéért. Három kép, sajnos többre nem volt időm.
G4 alacsony iso
V10 alacsony isoMint ahogy az eredményből is látszik, nagyjából az látszik amit sejtettem. V10 élesebb, színhűbb, színzajt jobban kezeli. G4 sajnos sárgásabb, ami az életben és a V10 képein fehér, az a G4 esetén tört/sárgás-fehér. Nüansznyi eltérések ezek, a gyakorlatban sok jelentősége nincs, főleg nem átlagjúzereknél. Fotós, pixelboozulós techőrülteknek lehet érdekesség.
-
hito
nagyúr
válasz Vikooo #22240 üzenetére
Ezt passzolom, hogy ha azonos a szenzor akkor lehet-e eltérés színzajban. Nem tudom, hogy kamera drivernek lehet-e köze hozzá. Jpeg motornak nyilván nem, mert raw-ban az lesz az eredmény, amit az "optika lát", feldolgozás nem szólhat bele. Lencsének talán még lehet hozzá köze, az egyértelműen élesebb képet produkál, mint a G4-nél.
Meglátjuk, kiderül.
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #22236 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy nem vetted észre, ezért linkeltem be
Rendben, csinálom, én is kíváncsi vagyok az eredményre. Ami már biztos, hogy V10 élesebb (lehet, hogy a lencse jobb) képeket készít. A színzaj még tisztázásra vár, erre én is kíváncsi vagyok. Begyúrom a raw-okat is és úgy töltöm fel. Nem nyúlok a zajszűréshez, csak expót és csúcsfényt húzom le, mert mindkettő hajlamos túlexponálni. Minden mást érintetlenül hagyok és legmagasabb minőségű jpeg-ben mentem el.
Kérdés volt még a szenzor. Elvileg mindkettőben ugyanaz van (IMX234). Mármint a G4-ben és a V10-ben is.
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #22232 üzenetére
-
hito
nagyúr
válasz Quqesz #22196 üzenetére
Jelenleg van nálam G4 és V10 is egyszerre, és azt kell mondjam, hogy a V10 jobb színzajban. Akartam is rni Stauffenberg hsz-ére (hogy V10 kéne neki ), de nem volt időm.
Ha ez ilyen kardinális kérdés, szívesen dobok összehasonlító képet. Milyen iso-val lőjem? Egyébként V10 kamerája szemmel láthatóan jobb a G4-től. Videóban nagyon megeszi a G4-et, állóképben csak picivel, de úgy nézem abban is jobb.
-
hito
nagyúr
Hát igen, ez csúnya dolog. Viszont nem lehet elvárni, hogy minden esetet egyedileg bíráljanak el, mert akkor majd jönnek a habzó szájú tulajok, hogy de hát neki is nyitva volt a BL és mégis gariban javították. Szóval ezt szerintem nem fogja bevállalni a gyártó, azt meg végképp nem, hogy a BL nyitás => gari megvonást eltöröljék.
Szerintem ebbe jobb belenyugodni. Vagy mókolás, vagy gari. Ha elég ügyesek a kockák, akkor megoldják majd, hogy a kettő egyszerre működhessen
-
hito
nagyúr
válasz csiziktomi #22115 üzenetére
Drukkolok, de szerintem felejtős a dolog és hellyel-közzel igaza van az LG-nek a zárt BL-rel, már ha bizonyíthatóan a mókolás miatt megy tönkre a készülék. Azzal én sem értek egyet, amikor mondjuk a kijelző dobja be a törölközőt és egy nyitott BL miatt visszadobják gariban, holott köze nincs a hibának a készülék mókolásához.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz zombinyul #21969 üzenetére
Remek! Még elkezdem vadászgatni az 5.1-ben lévő browser apk-t, hátha letöltve és telepítve megoldódik a dolog. Aztán az is lehet, hogy ezzel hazavágom a rendszert, mert egyáltalán nem fog működni a browser. Vagy nem is települ. Vannak itt lehetőségek
Morris: kényszerből használom a chrome-ot, és nem akarok rá berendezkedni. Mennék vissza az LG browser-re, de így nem tudok.
-
hito
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #21962 üzenetére
Ok, de en ezt hasznalnam Nem ilyen volt, hanem hibatlan. Legalabbis en ilyenekre nem emlekszem 5.1 alatt.
-
hito
nagyúr
6.0-nal a gyari bongeszo nektek is hasznavehetetlenne valt? Dupla koppos nagyitasra nem oda nagyit ahova koppintok, oldalon linkre kattintva mashol erzekeli az erintest, stb. Egy hasznalhatatlan diszito eleme lett a menunek, maximalisan tonkretettek.
Esetleg valami megoldas? Tudom, egyedul vagyok vele, de kedvenc bongeszom.
-
hito
nagyúr
válasz leslien #21859 üzenetére
Mármint az S7-et az S6-tól? Nekem képek alapján annak tűnt, illetve a túlnyomó többség szerint is visszalépés kamerában az új S. Szerintem egyébként jobban jártak volna, ha 1:1-ben átteszik az S6 kamerát az S7-be. De ízlések és pofonok. Mindenesetre a közvélemény is ezt osztja.
-
hito
nagyúr
válasz Nagytoll #21849 üzenetére
A lényeg, hogy a telefon "tölti magát".
Ez azért elég nagy szájenszfiksön lenne Tölti magát, amivel merül, de közben mégis töltődik. Megvan az energetika út szent Grálja!
Az élelmiszeripar már használja az eljárást, kicsit átalakítva (hang nincs a benti gépemen, így ha valami trágárság van benne, nem tudhattam)
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Hát, ez is egy vélemény
De szerintem inkább most hirdesd meg, mielőtt szétbarmolod romokkal, ugyanis ha ez a készülék így ahogy van nem felel meg (illetve ez a véleményed róla), akkor azon a romolás sem fog segíteni, max. hazavágod és mégjobban fogod rühellni.
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #21730 üzenetére
Majd jövőre ilyenkor visszatérünk erre...
Kb. Bár ha voda jó áron kínálja, akkor még változhat a dolog.
-
hito
nagyúr
válasz bajnokpityu #21728 üzenetére
Nekem onnantól nem igazán érdekes a G5, hogy nem kapta meg a V10 gyári videófelvételi feature-eit. Számomra egy ujjlenyomatolvasóval több, mint egy G4, ezért nem éri meg több, mint a dupláját.
-
hito
nagyúr
válasz BigBlackDog #21479 üzenetére
& Quqesz: köszi Írok nekik. Inkább mint hogy fél napot kutyagoljak utána
-
hito
nagyúr
válasz Quqesz #21459 üzenetére
V10-re én is rá vagyok állva, megnyomorgatnám mielőtt pénzt adok érte. Viszont ezt nagyon utálom a MM-ban. Megkerestem a honlapjukon az áruházi elérhetőséget, feketére és a fehérre is azt írják, hogy sehol nem vehető át, nincs készleten. Na most már ha a soroksári áruház nekem kiesik és meg akarom nézni, hogy hol van kiállítva, ez alapján azt sem tudom meg, hiszen a soroksári üzletükre is azt írják, hogy nincs készleten, pedig ott ki van állítva Tehát innentől kezdve hiába írja a többire, hogy nincs készleten, nem megbízható, mert ahogy a soroksárira azt írja, mégis kint van, a többinél is ugyanez lehet. Most akkor járjam végig az összeset?
-
hito
nagyúr
válasz DonMaster #21273 üzenetére
Igen, de ezzel együtt is elég fapad. Videó közben nem állítható szinte semmi, és ha jól tudom V10-nek pont ez a nagy előnye. Mind1, nem létkérdés, annyira nem is izgat. Nem hiszem, hogy videóra fogom használni a G4-et, arra ott a Panasonic FZ1000-em.
G4 kamerája arra pont jó, hogyha nincs nálam a pana, akkor raw-ba elég durva kis képeket lehet vele lőni.
-
hito
nagyúr
válasz BigBlackDog #21265 üzenetére
Az meg végképp durva, hogy milyen érzékkel rakom össze a kirakós darabjait.
-
hito
nagyúr
válasz BigBlackDog #21259 üzenetére
Te itt?? Mondjuk gondolhattam volna ha tobb honapja a G4 kepeket postolod
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
válasz #18001664 #21235 üzenetére
Nahát, ez nekem eszembe se jutott Pótolod azt a cca. 60eFt különbséget?
zombinyul: még mindig itt van az asztalon mellett a Passportom. Nagyon nehéz megválni tőle. Nagyon durván egyben van a készülék, meg a rendszer is.
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #21229 üzenetére
Köszi!
Ránézek XDA-n, hátha van a projectben potenciál. A másik, ami hiányzik (nem létkérdés) a V10-hez képest, az az, hogyha jól tudom abban FM rádióból fel lehet venni az adást.
Viktor0610: arra gondoltam, hogy esetleg sim-kártya érzékeny a dolog. Passport-omnál pl. amilyen simet dobsz bele, olyan logó fogad az elején, közben meg gyári független.
-
hito
nagyúr
válasz Viktor0610 #21226 üzenetére
A fene a pofájukat
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Ismét vettem egy G4-et, mert szerettem. Két kérdésem lenne:
- a V10 manual videó képességét főzött rommal, moddal be lehet csempészni a készülékbe?
- ha böngésző kezdőlapom a live247 (live.vodafone.hu-ról irányít át), akkor a készülék eredetileg vodafone-os volt? GSM üzletben vettem függetlenként.Köszi!
-
hito
nagyúr
Én még mindig azt mondom, hogy vihar a biliben. Az átlag felhasználót ez nem érdekli, se pro se kontra. Persze mi máshogy látjuk ezt, de biztos hogy nem mi vagyunk többségben. A samu ezt eltolta - több más dologgal egyetemben -, de ettől még elég jó kis készülékei vannak. Más kérdés, hogy eszem ágába nem lenne egy S6 Edge-ért a G4-emet adni.
-
hito
nagyúr
válasz migabi24 #5007 üzenetére
Na most hogy jon ide a Samsung megint, de komolyan? Ne az legyen mar az etalonrud! Tudjuk mar onalloan is ertekelni a keszuleket. Bocs, csak mar kicsit tenyleg frusztral, hogy minden masodik postban szerepelnie kell a Samsung szonak, nelkule mar velemenyt sem tudunk mondani. Nekem se a szivem csucske a Samsung, de nem erzek ellenallhatatlan kesztetest arra, hogy lepten-nyomon ekezzem oket. Egy ilyen problemat probaljunk meg onalloan kezelni, szerintem O nincs kint a vizbol azzal, hogy a Samsungoknal is elofordul ilyen. A G4 problemajat ez nem kisebbiti.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz leslien #4969 üzenetére
Értem. Akkor a tied az egyetlen a világon, a többiben ugyanis nins Ha arra gondolsz, aminél a gyári kamera alkalmazásban az 1080p mellett nincs kiírva képkockaszám, akkor el kell keserítselek: az 30fps. Volt G3-am, tudom miről beszélek, arra fel is tettem a 60fps camera modot. De idézek 1-2forrást:
1.hsz. G3 topic: ◆ Kamera: 13 MP, 4160 x 3120 pixels, lézeres autófókusz segédfény, optikai képstabilizátor, dual-LED (dual tone) flash, 1/3'' szenzor méret. Videófelvételi módok: 2160p@30fps, 1080p@30fps, 720p@30fps, 720p@120fps.
mobilarána cikk, specifikáció: Videófelvétel 2160p @ 30 fps, 1080p @ 30 fps
GSMArena cikk: Video 2160p@30fps, 1080p@30fps, optical stabilization, HDR, stereo sound rec., check quality
Ha a Tiedben tényleg ott van az 1080p mellett a 60fps gyári kamera appban, akkor azt már valaki megcsinálta, ismétlem, gyárilag a mai napig nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
-
hito
nagyúr
válasz Aryon87 #4939 üzenetére
Szerintem teljesen átlagos az akksi. Combosnak nem nevezhető, de gyengének sem. Mit kell ezen ennyit pörögni? Örüljünk neki inkább, hogy az LG a trenddel ellentétben zöld lámpát adott ismét a két mozulattal cserélhető akksinak. Ezzel a probléma méregfoga szerintem eltávolítva.
-
hito
nagyúr
válasz Viktor0610 #4921 üzenetére
És amiért eddig nem tettem: utálom! De majd most lenyomom a torkomon
-
hito
nagyúr
válasz Viktor0610 #4917 üzenetére
Na majd megnézem Chrome-mal is.
-
hito
nagyúr
válasz Nagytoll #4911 üzenetére
egyszerűen így van beállítva, ha visszalépsz egy megnyitott ablakra akkor újratölti.
Kár. Ez az egy zavar a G4-ben, de akkor megszokom.
Viktor0610: átlagos netező vagyok, nem gondolnám hogy túlterhelem. 3-4 ablak van megnyitva. Fixen egy ma. fórum, egy index és 1-2 változó.
-
hito
nagyúr
Lehet valamit kezdeni a bongeszoben a lapok ujratoltesevel, vagy jobb ha hozzaszokok? Van amikor szinte azonnal visszalepek a bongeszobe, vagy egyik laprol a masikra valtok es mar ujratolti.
-
hito
nagyúr
En nem ertem mi a bajotok. Eladta, igy dontott, nem johet be mindenkinek a G4, de szepen elkoszont, nem bantott senkit. Erre itt ekezi mindenki, meg az is aki nem ismeri. Ne maaa
-
hito
nagyúr
válasz leslien #4824 üzenetére
Ne viccelj, hogyne lenne.
-
hito
nagyúr
válasz AllTheBest #4803 üzenetére
De ha tényleg értesz hozzá, akkor heggeszthetsz rá azt is
jose999: a nagyját akkor már össze is hoztuk Kezdje el megírni, és ha kész van megkapja a többit
ForRedGlory: nem tudom mit lehet érte kérni, lehet inkább meg kéne tartanom, ha unom a barnát legyen mit rádobnom. De ha komolyan érdekel, dobj egy privit, aztán meglátjuk hogy mennyire kell nekem, most meggyőzhető vagyok
-
hito
nagyúr
válasz Meggyi001 #4790 üzenetére
Én a lenyílót jobban szeretem, de tény, hogy a logoutnak is megvan az előnye.
Dobjunk össze AllTheBest-nek egy G4-re és akkor megcsinálja
Én egy fekete bőr hátlappal hozzá tudok járni a G4-éhez, mert tegnap vettem egy barna bőrt és így feleslegessé vált
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Nagytoll #4646 üzenetére
Nem akar valaki ez alapján a kezdő angolosok segítésére egy pár soros magyar leírást összedobni ide a root-ról?
Mindig ez kerül belinkelésre, de aki nem nyomja úgy az angolt, esetleg androidban is kezdő(bb), annak ez a link nem sokat segít
-
hito
nagyúr
válasz Viktor0610 #4696 üzenetére
Ajaj, ezt kinezni belolem Nem, termeszetesen. Gcontactoknal egyszeruen nem engedi, szurke ez az opcio. De telefonon levo nevjegyekhez is csak a sajat beepitett hangjait engedi sajnos. Lehet, hogy kulso app fog kelleni hozza.
-
hito
nagyúr
Igen, ott kell lennie es sajnos sajat hangot nem is lehet beallitani, csak amik az alap csengohangok.
Valaki nem tudja veletlenul, hogy pl m4a hangfajt hogy lehet betenni egy nevjegyhez csengohangnak?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Hogy tudok adott nevjegyhez csengohangot rendelni? Megprobaltam, de szurke ez az opcio. Vagy a telefonon kell lennie annak a nevjegynek, gcontactkent nem tudja?
-
hito
nagyúr
válasz Remekelek28 #4549 üzenetére
Ez így ok. De sajnos az tény, hogy a Note 4 kijelzője a műszeres vizsgálatok alapján jobb a G4-énél. Ettől még nem kell jobban tetszenie mindenkinek, ez csak egy tény, amit az előzőkben bátorkodtam leírni. Erre mondtad, hogy nem kéne tényként írni. Nem tudom nem tényként írni, mert az. Na mind1, lapozzunk
-
hito
nagyúr
válasz Remekelek28 #4545 üzenetére
Nincs értelme folytatni Te vagy az, akit Einstein sem tudna meggyőzni ha szerinte nem egyenlő e mc2-tel. Még jó, hogy a szemed pontosabb és megbízhatóbb, mint ezeket a méréseket végző precíziós műszerek, respect!
Ja és G4-é a legjobb kijelző természetesen!
UI.: kali is linkelt, azzal se törődj, mindenki téved!
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz Remekelek28 #4540 üzenetére
Nem kell tényként közölni a tényeket? Az S6 debütálásáig a Note 4 kijelzője volt a legjobb a piacon, és ezen a G4 sem tudott változtatni. Ez tény.
Ez viszont vélemény => "Nekem pl inkább Ips."
[ Szerkesztve ]
-
-
hito
nagyúr
válasz ForRedGlory #4483 üzenetére
Milyennel? Egy bordóval?
-
hito
nagyúr
válasz Bodagreg #4473 üzenetére
Elképzelem, ahogy a tolvaj otthagyja a hátlapot Még válogat is a kifinomult ízlésű gengszter
zack: és általában ezek szoktak hosszú távon tetszeni az embernek. A szép, visszafogott hamar unalmassá válik. Akkor feldobja ezt a frankeinsteint, és jó érzéssel használja
-
hito
nagyúr
Tud valaki olyan kamera appot, amiben mukodik G4-en az elesseg allitas? Snap Camera HDR-ben nem jelenik meg, Super Lenovo Camera FC-vel leall ha az elesseghez nyulok, mar amelyik verzioja egyaltalan elindul.
-
hito
nagyúr
válasz Viktor0610 #4345 üzenetére
Mar az aramot is vizezik/higitjak nem csak a gazt, meg a piat a kocsmaban
-
hito
nagyúr
válasz drmotto #4207 üzenetére
Pontosan igy vagyok vele en is. Manapsag ezeknek a dolgoknak (root, c. recovery, c.rom) nagyobb a fustje mint a langja. Egyedul a 60fps fHD video es a navi gombok kicsinyitese miatt kene, de nelkuluk is boven elvagyok.
-
hito
nagyúr
Teljesen jogos, én sem értem, nekem semmi szükségem főzött romra. Root+Xposed nekem elég mindenre. De ha az sincs, akkor sincs dráma. G4 úgy jó, ahogy van. Villám, stabil, szép (nem a legszebb) és okos. Kell ennél több?
Az aláírásod meg a szívemből szól. Nekem is fehér hátlap kéne a fekete bőr mellé, az arany helyére
-
hito
nagyúr
válasz drmotto #4186 üzenetére
Akkor menjünk vissza a kályhához...ezzel kezdted:
Amíg nincs nyitott bootloader, felesleges romokról álmodozni.
Erre mondom én, hogy már miért ne lenne. Nyitott BL is van és TWRP is van. Akkor mond azt, hogy garivesztés nélkül nincs romolás. Ezzel egyet fogok érteni. De Te azt mondtad, hogy se nyitott BL, se TWRP, se semmi. Hát már hogyne lenne Más kérdés, hogy garivesztés nélkül egyelőre esélytelen, de Te ezzel a kiegészítéssel nem árnyaltad a mondandód, tehát önmagában nem állt meg.
-
hito
nagyúr
válasz drmotto #4182 üzenetére
És twrp-nek vagy CWM-nak mi köze a BL-hez? Egyébként ez jó lesz TWRP-nek? És különben is mi az, hogy amíg nincs nyitott BL? Már rég van nyitott BL. Tényleg nem értem miről beszélsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest