- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy kamera védő lencse, vagy kompletten nyomógombokkal? Aliról 1 hónap míg megjön.
Illetve gyári aksi most valahol van best buy áron?
Köszönöm!A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
Gyors volt a szervíz- alaplap hiba, képernyőbe beégés.. Alaplap+kijelző cakk-pakk kamerával cserélve majdnem hogy új telefon
--
Kérdés, andorid 6.0n hogy adok hozzá a főképernyőhöz üres oldalt? Nem látok + gombot, semmit, csak ha widgetet akarok hozzáadni, akkor kiírja h töröljek ikont. Tipp?A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz kovaszoskeny #40114 üzenetére
+1
---
Többieknek köszönöm a segítséget, délután be is viszem a szervízbe.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok kollégák!
Érdeklődnék, hogy valaki találkozott-e már az alábbi jelenséggel:
- Reggel teló lefagy - aks ki s vissza
- Bekapcsol, üdvözlő képernyő, tmobile üdvözlő majd lefagy
- Újraindítom, fekete kép, be sem kapcsol
- Töltést nem veszi fel egyik töltővel semVélemények?
KöszönömA "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
Az igo szülinapos kiadásánál még a gmaps tervezője is sokkal jobb én azt használom, eddig tökéletesen bevált.
A bőr hátlaposat nem azért veszi az ember, hogy rejtegesse de így voltam az üveg hátlapos Sony Z-vel meg a Huawei P7 is. Aki meg fél a sérüléstől, annak mehat a műanyag hátlap bőr pierre cardin tokban - szvsz
[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz neo_xperia #14460 üzenetére
Itt írogatjátok Én meg alig bírom kivárni a 27.-ét no de majd akkor IMAX 3D
-
Zsmester89
őstag
válasz Stauffenberg #13861 üzenetére
Tégy úgy azóta már néztem, ebay-en egész jó áron lehet kapni minden színben a gyári bőr hátlapot is.
-
Zsmester89
őstag
válasz Stauffenberg #13850 üzenetére
Add el az új hátlapot dobj fel egy árat
Mr. Janó:
[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon jó telefon, a P7 után csak azt sajnálom, hogy itt nem használnak fém keretet Gondolom a G5 vagy G6 már bőr-üveg-fém kombóba jön.... Na majd 2 év múlva csere
Én tok helyett fizetek a T-nél 2e ft biztosítást. Anno a Z-t vettem meg, de egy év után beroppant a kijelzője, választhattam egy másikat, és a P7 lett - Pozitívan csalódtam.
Asszonynak G3 van, igaz annak két helyen is megrepedt a tokja (gyári hiba), meg a hangszóró is recseg....de majd a gariba megcsinálják
Ettől függetlenül a prémium hatást adja nagyon a G4, ezért is vettem meg. Külföldről olcsóbban lehet bőr hátlapot rendelni hozzá? Bár lehet, hogy lecseng a G4 és 3-4 hónap múlva már idehaza is féláron dobálják majd...A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
válasz MaxxDamage #13779 üzenetére
Ott pint kér
----
A menüben való mappa létrehozás engem is érdekelne.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Zsmester89
őstag
Üdv a topiclakóknak! Csatlakoztam ma hozzátok egy G4-el, mégpedig fekete bőrhátúval
Lefrissítettem a programokat, meg egy biztonsági frissítés is volt.Amúgy itt is meg tudom nézni szervízkóddal, hogy függő-e a telefon vagy sem? T-nél vettem, de pl a P7-em is ott vettem és az független készülék (legalább is a kódja alapján).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest