Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekkola
senior tag
válasz
earthworm #39866 üzenetére
Ez nem kérdés! G2 egyértelmű. Nekem pl. semmi gondom a géppel. (kopp-kopp-kopp) Ha a kijelző besárgul akkor kicserélteted. A G2 fényévekre van az S4től szinte mindenben. Van 1-2 ismerősöm akinek s4-ese van. Elborzadva nézem ahogy cserélgetik az akksit a telefonba, mert 1 napot sem bír
de azért vették mert cserélhető
itt erre normál esetben nem lesz szükséged, az egy napot akkor is kibírja, ha egész nap nyúzom-nyomkodom, megszűnt az az érzés mint az előző telefonjaimnál, hogy vajon kibírja-e a nap végéig. A két nap az általános, kb 6 óra kijelzőidővel. + kb 90 perc alatt koppra tölt, szóval fél óra töltéssel akár nyerhetsz egy fél napot is... Jó kamera, nagy és szép kijelző, gyors mint a sz..r (nekem, nem vagyok egy lag-fürkész, de nem szeretem ha valami akad, lassú) jó akksi. Nyilván kifoghatsz hibás darabot, azt sem fogja itt neked megmondani senki hogy milyen eséllyel, de hidd el vannak itt egy páran akik csak olvassák a fórumot és hiba nélkül használják a készüléket.
Nekem 3 dolog nem tetszik benne: gyenge hangszóró, nem bővíthető, gyenge gyári füles -
kekkola
senior tag
válasz
SoulReaver #38620 üzenetére
Passz
link
De nekem bevált, az utóbbi pár telefonomra ilyet rakattam.(egyszer volt egy S2-esem, azon Belkin volt, na az volt a kedvencem, de tudtommal G2esre nem gyárt)
-
kekkola
senior tag
válasz
katalin888 #38616 üzenetére
Allé, superphone, emlékeim szerint 1500 és hibátlanul felrakja a srác. A jelszó: " a japán gyártmányút kérném"
egyébként AT, nagyon jó minőségű, jól állja a karcot, szinte alig van rajta karc, novemberben rakattam rá.
link -
kekkola
senior tag
válasz
benjonino #38597 üzenetére
+1 a G2-nek: akku jobb, 13mpx kamera és jó képeket csinál, szép a UI, szebb és nagyobb kijelző, hátsó gomb számomra no.1. hatalmas találmány, dupla kopp, a kijelzőméret-előlap aránya nagyon jó -> jó méret
negatívumok: hangszórója gyengécske, nem bővíthető - bár ez könnyen orvosolható -
kekkola
senior tag
válasz
Jacksonrodeo #36513 üzenetére
Ez nem igaz, nekem OTA jött a 20c, T-s minden gyári a gépen.
-
kekkola
senior tag
válasz
DroiDMester #33421 üzenetére
A "tik" az ólban van.
-
kekkola
senior tag
válasz
Quqesz #33398 üzenetére
Az a baj ezzel az egésszel, hogy mire eljut az emberekhez kinő a szakálluk. Gondolom nem kis kereslet lesz rá, egyelőre az egész egy lufinak tűnik ami szvsz ki fog pukkadni. Úgy kell csinálni mint az apple: az emberek első sokkjára építeni, mire kijön a telefonról az első teszt eladtak 25 milliót belőle, az embereknek nincs idejük gondolkodni, meg kell venniük és még is tudják mert lehet kapni
-
kekkola
senior tag
Kedves Győriek!
Segítsük leendő fórumtársunkat! -
kekkola
senior tag
válasz
Illusion1010 #31204 üzenetére
Dehogynem, pl milyen tokot érdemes venni
-
kekkola
senior tag
Csak a top kettes valamelyikére (htc one m8, LG G3) cserélném le ezt a gépet. Ne említsük egy lapon a kínaiakkal, komolytalan felvetés. Nekem pl. eddig egy hiba sem jelentkezett azokból amiről itt a topikban olvashatsz (kopp-kopp), ez tényleg egy nagyon jó gép.
Pro: kijelző mérete-minősége, ház méret a kijelzőhöz képest, szép, dupla kopp, hátsó gombok-nekem nagyon bejön hogy nincs oldalt gomb csak hátul pl a beszéd közben hangerőt növelni sokkal kényelmesebb, üzemidő, sebesség (nekem KK-n nagyon smooth, lassan 6 hónapja van meg és egyszer sem fagyott le, miközben sebessége van) , viszonylag jó kamera, Lg UI
Kontra: gyengécske hangszóró, éjszakai fotók nálam nem túl jók -
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #30823 üzenetére
Ha home gombbal lépsz ki a kamerából megőrzi, ha back gombbal akkor nem. Vagy tévedek?
-
kekkola
senior tag
válasz
Vikooo #30772 üzenetére
Szvsz:
G2 plusz: kijelző isten, üzemidő, sebesség (KK-val eszméletlen nálam, s4- s5 általános sebességben verve van) Lg GUI sztem nagyon jó lett, nálam csak az 5+ sense veri, 5,2" kijelzőhöz képest kicsi ház, kicsit nagyobb csak a z1cnél
G2 mínusz: nem bővíthető, nekem 16os van - kicsit szűkös, hangszórója elég gyenge, nem vízálló4,3" nekem már kevés lenne
-
kekkola
senior tag
válasz
Vikooo #30750 üzenetére
Igen, indítható a kamera akkor is ha jelszóval van védve, de csak fotózhatsz, a galériába nem tudsz belépni csak jelszó megadása után. Nekem jobb lett az akkuidőm KK-n, 6-7 óra kijelző folyamatos LTE vagy wifi, szinkron, face, Viber, szóval nem spórolva (minden gyári állapotú a gépen). A fotózás teljesen átlagos nappal szép képeket csinál, sötétben viszont én sokkal többet várnék tőle.
A 2 év gari mindenre vonatkozik mivel beépített az akksi. -
kekkola
senior tag
válasz
pestibenji #30697 üzenetére
Call meter 3G
Én ezt használom, nagyon jó! SMS-t, hívásidőt, adatforgalmat mér.
-
kekkola
senior tag
-
kekkola
senior tag
válasz
b.daniel #28122 üzenetére
Üzemidő király, 2 nap sima nálam, kb. 7óra kijelző idővel, gmail szinkron, fb, viber, LTE vagy wifin. Nagyon elégedett vagyok eddig vele. November óta használom, azóta a csajom is vett egyet fehérben mert megkívánta...
nem sokkal nagyobb mint a z1c, keskenyebb a kijelző körüli káva + nagyon szép a képe. Gyári KK van fent. Én meg vagyok vele elégedve, a bt bug megvan, de azon kívül nagyon rendben van, az akkuidőm is jobb lett picit, és a rendszer is smooth. Jobb lett a billentyűzet, jó irányba javítottak, olyan lett mint a sensenél a htc-kben. Csak 2 vasra cserélném le: htc one m8 vagy a G3
-
kekkola
senior tag
Igen, én is jobban szeretem
Előtte maxthon-t használtam, na az gyors mint a villám, csak nagyon melegedett tőle az SII-esem, a chrome nem jön be, de ott megjelennek a könyvjelzőim
Most megnéztem a dolphint is, régen szerettem de elrontották, most viszont újra gyors és jól használható.
-
kekkola
senior tag
sziasztok!
KK, gyári állapot, OTA frissítés, Tmobil. A beépített gyári böngészőben, hogy tudom elővarázsolni a google könyvjelzőimet? A JB-ben simán legördült a fül, de itt most csak "helyi" könyvjelzőket lehet megjeleníteni. Valakinek van ötlete?más: valaki futtatott OTA KK frissítés után antutut?
-
kekkola
senior tag
Megcsináltam a KK frissítést, teljesen gyári T-s, OTA frissítve semmi mók. Bt bug jelen. A gyári böngészőben a könyvjelzőknél hogy lehet elővarázsolni a google könyvjelzőket? Csak "helyi" opció van. Tud erre vki valami megoldást? Kicsit olyan érzésem van mintha lassult volna, lepörgettem egy antutut és 36król 28kra esett a benchmark
király...
Az automata fényerő nekem is sötét egy kicsit így este, majd megszokom vagy megszököm. -
kekkola
senior tag
A kinézet tök szubjektív, nekem speciel tetszik mind feketében mind fehérben (csajomnak fehér van) a burkolat. A csúszósságra viszont +1, addig nem éreztem biztonságban a kezemben amíg nem vettem rá egy szilikon tokot, nem tudta a kezem megszokni, vékony is és csúszik is. Nekem is megjött a KK... egyelőre azt döntöttem el hogy OTA frissítek , majd lesz valami
-
kekkola
senior tag
válasz
Mr.Silkó #9710 üzenetére
Szívesen. Kicsit csúszós a külseje, olyan anyagból van a "bölcső" mint a telefon háza, a mintázata is nagyon hasonló, összességében nagyon igényes és szép darab. Az ablakon keresztül fel is lehet venni bejövő hívásnál, szóval ki sem kell nyitni, a megjelenített óra cserélhető, van vagy 10 féle ill. időjárás és zenelejátszó jeleníthető meg.
-
kekkola
senior tag
A T-nél lehet kapni 8k-ért a quick window tokot, bizonyítékom van rá
Maga a tok
-
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #9065 üzenetére
OSMAND sztem a legjobb offline navi (asszem 10 térkép ingyen van), még a hegyi-erdei túraútvonalak is benne vannak, mátrában túrázni is lehet vele
Palermoban gond nélkül navigáltam vele
-
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #7079 üzenetére
Háháááá!! Nekem is ilyen van, csak sötét szürkés-barnás-füstösen átlátszó
1800-ázsia
És még jól is áll neki, frankón illeszkedik, nem lötyög, nem kicsi, és a fekete telefonon alig látszik, viszonylag vékony is. -
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #6695 üzenetére
Na, megtaláltam az ázsiában a tokot
volt vagy 4 színben, vettem egy sötét szürkét és meglepően passzol a gépre, a westendben is volt egy helyen 3 féle abból kettő nem ment rá, a harmadik meg annyira nem tetszett, hogy fel sem próbáltam rakni. Asszem 1800at megér, remélem nem kell élesben is védenie
Emilchen: sztem én is ott vettem, volt minden mint a búcsúban
-
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #6690 üzenetére
Aluljáró szinten bal oldalon viszonylag közel a bejárathoz. Emlékeim szerint
-
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #6684 üzenetére
A westendben és az alléban lehet kapni fóliát. Én az alléban tetettem rá.
-
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #6668 üzenetére
Melyik részén vetted az ázsiában a szilikon tokot? Jobb vagy bal oldali épület? Szint? Köszi előre is
-
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #6503 üzenetére
Alléban van fólia, westendben is egy helyen, én ma rakattam rá
-
kekkola
senior tag
Kedves Fórumtársak! Rendelni szeretnék spigen hard case-t, de nem szeretnék úgy járni hogy nem lesz jó. Csak egy féle van belőle? Ebay-en nézegetem. Ott főleg az amerikai verziókra írja a megfelelőséget. A verizon az amelyik méretben különbözik az eu verziótól? Köszi előre is
-
kekkola
senior tag
Kedves Fórumtársak! Rendelni szeretnék spigen hard case-t, de nem szeretnék úgy járni hogy nem lesz jó. Csak egy féle van belőle? Ebay-en nézegetem. Ott főleg az amerikai verziókra írja a megfelelőséget. A verizon az amelyik méretben különbözik az eu verziótól? Köszi előre is
-
kekkola
senior tag
válasz
Gyula88 #6280 üzenetére
Nincs "OFF-ra állítás" ! "High temperature property OFF" van, (ami azt jelenti "magas hőmérséklet védelem kikapcsolása) amit lehet engedélyezni (enabled) illetve tiltani (disabled), tehát ha engedélyezed kikapcsolja a védelmet ->melegedés, akkufogyás (gondolom elengedi jobban az órajelet), ha pedig tiltod a kikapcsolást akkor bekapcsolva marad (
) azaz védett lesz a magas hőm.től.
-
kekkola
senior tag
válasz
vadászcsiga #5742 üzenetére
Nekem működik szépen a printscreen! (gondolom arra gondoltál)
Pénteken vettem át a vasat, eddig elég sokszor leesik az állam
(antutu:35.400) Néha meg-meg röccen, de nem vészes, a kijelző nagyon szép, a hátsó gomb helyett a "két koppintás" a nyerő, viszont telefonálás közben a hangerő szabályozásban világbajnok hogy hátul van, nem oldalt. A kameránál nekem is izeg-mozog, szerencsére hangot nem ad ki, így nem zavar
Jah és nagyon csúszós a készülék, folyamatosan korcsolyázik a kezemben, asszem érik a tok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest