Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz
dzsordzs69 #75964 üzenetére
En ezt rendeltem 2 napja, ebbol is az utolso elottit, D802 Black With Frame, de csak reménykedem, hogy jot rendeltem.
Hatha egy hozzaerto megerosit, hogy megfelelo es akkor rendelhetsz te is. -
Bandus99
őstag
Sziasztok
A jelenseg hogy sima erintessel nem reagal a telefon, erosen nyomva igen, bar az also harmad kozepe fele az erossen nyomas is keves, nagyon erossen kell nyomni es akkor se mindig erzekel.
Lathato tores repedes nincs rajta, a kep latszolag rendben van a keszuleken.
Mit kellene cserelni ahhoz hogy ismet hasznalhato legyen a keszulek?
Ha megvan mit kell cserelni, honnan celszeru rendelni? Marmint jo lenne konkret link, tapasztalat alapjan, hogy az adott helyrol megfelelot kuldenek.Kosszi elore is .
-
Bandus99
őstag
válasz
dipeti #73936 üzenetére
tudsz egy linket betenni? ez lenne az ?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Biztos volt már de jelenleg nyaralok nincs rendes netem keresgélni.
Véletlenül kitöröltem pár képet a telefonról van valami lehetőség visszaszerezni?
Köszönöm a. Segítséget -
Bandus99
őstag
válasz
mentosatti76 #60554 üzenetére
Bsplayer nél hol tudom beállítani, hogy küldje TVre a videót?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Nem sikerult ratalalnom a keresovel erre a hibara, igy megkerdezem.
G2n levo mkv-t szeretnek lejatszani ugy, hogy a kepet nem a kijelzon jeleniti meg, hanem C650es samsung tv-n.
Inditasnal hianyzo tartalom hibauzenettel leallitja a tvn megjelenitest es csak a telefon kepernyojen jatsza le.
Ugyanezt a filmet pendrive segitsegevel bedugom a tvbe siman lejatsza.
Mi okozhatja ezt a hibat, mi lehet a megoldas?
Valoszinusitem vmi a formatummal lesz. -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Feltettem sikeresen a 30B-t de utana nem tudom rootolni.
Leiras alapjan probalkozom, de akar ioroot24 akar ioroot25 valami miatt nem talalja a telefont.
Mit rontok el ?Koszonom
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Joideje nem használtam az infra részt, most próbálom, de nem működik. Elindul a progi az ooké de egyik eddig működő tv sem érzékeli. Lehet vmi trükk amit elallitottam valahol?
Vagy lehet tönkrement az infra rész? Ezt hogy tudnám letesztelni? -
Bandus99
őstag
Sziasztok
hasznalat kozben kiirta a telefon, hogy a nevjegy leall. Ujrainditottam, azota ures a telefonkonyvem.
Van regrol egy mentesem, azt megprobaltam visszaallitani, de vmi varatlan hibara hivatkozva nem lehet visszaallitani a mentest. 2x megprobaltam, akkor se.Valami otlet mit tehetek meg ?
-
Bandus99
őstag
válasz
salvadorE51 #19878 üzenetére
Mennyit is fizetett ki mint telefon ellenerteke? Listaarat? Netan egy kedvezmenyes arat, amit azert kapott, mert vallalta a az elofizetesre a huseget?
-
Bandus99
őstag
válasz
Danny365 #18514 üzenetére
Hat en kerek elnezest, de nem gondoltam, hogy ennyire fogyasztja a telot.
Mas ebayen fillerekert kaphato hasonlo eszkozok nem meritik ennyire. Igaz azok nem is vilagitanak ahogy adatokat forgalmaznak.
A toltesre pedig nem gondoltam, - (elozo telefonomnal Nokia N8 kulon volt toltesre lehetoseg), utolag hasznalat kozben dobbentem ra. -
Bandus99
őstag
válasz
DroiDMester #18502 üzenetére
Azert nem lehet, mert eddig nem vette senki hozzaerto a faradsagot, hogy frissitse.
Ahogy az se kerult bele, hogy tessek atirni az eredeti file nevet a kdznel
Az uveg vedo is meg mindig benne van, pedig tudhato, hogy nem egeszen ajanlott az a ceg.
A meenova is ajanlott es nikncs beleirva, hogy vannak arnyoldalai is, hogy vilagit, hogy fokozottan fogyasztja az akkumulatort, hogy hasznalatakor nem tudod tolteni a telefont ( pl navigacio eseteben) -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Csinaltam HRt feltettem 10e szoftot majd pc suite progival visszatettem a mentest. Latszolag visszatette az elotte fent levo progikat beallitsokat... Node nincs egyetlen altalam krszitett fenykep v video.. Ezeket buktam ezek szerint?
-
Bandus99
őstag
válasz
Mantin #18311 üzenetére
Hat nem tudom.
Ahany amber annyifelet mond es en innen a monitor mogul nem vagyok kepes eldonteni ki az aki ert is hozza, vagy csak mond vmit amit jonak gondol.
Van aki szerint kotelezo a HR, van aki szerint nem. Namost kinek van igaza? En nem tudom eldonteni, nem ertek hozza, ezert vagyok itt a forumon, segitsegert. -
Bandus99
őstag
válasz
icecave #18306 üzenetére
Pc suite progival csinaltam egy teljes biztonsagi mentest.
csinaltam egy hard resetet
lecsereltem a T-s 10A szoftot Hungary 10e-re
csinaltam egy hard resetet
beallitottam a gmail fiokot
Vissza akartam allitani a mentest Pc suite progival, de itt porog lassan 2 oraja 5%on.Ennyi a tortenet
-
Bandus99
őstag
válasz
icecave #18303 üzenetére
A biztonsagi mentes visszaallitasaval kapcsolatban nem tudsz vmit mondani?
Elkezdte es itt van 5%-on.
Nem tudom mit kellene most tennem zarjam be a PC suite programot? De felek teglasitom vele a telot, de kellene a visszaallitas is. Nameg a telefont is kellene hasznalni
Fene egye meg tudtam nem kellene nekikezdeni a frissitesnek -
Bandus99
őstag
feltettem a Ts 10A rom helyett a magyar 10et frankon mukodik, Most jo lenne vhogy ravenni hogy visszapakolja az elotte lementet backupot. LG PC Suite nem kinalja fel mint visszaallitasi lehetoseget,
Pedig itt van a mappa a PCn benne majd 1GB adat. MI a megoldas? -
Bandus99
őstag
válasz
toto0569 #18160 üzenetére
Akar a koreat akar a leirasban szereplo lehetoseget valasztottam, a nyelv legordulo menu ures teljesen tiszta feher.
Vegulis a megoldas az lett, mivel nem mertem a holland verziot, igy letoltottem egy magyar 10e-t es azt nyomtam vegig nyelv valasztas nelkul.
Magyar nyelven indult el a telefon, ugyhogy megnyugodtam
Most nezem a backup visszaallitast hogy is mukodik.
-
Bandus99
őstag
Nos vki?
Itt allok most a telefonal es nem tudom mit tegyek? Nyomjak ra igy az ok gombra, vagy stornozzam az egeszet, nade hogyan?
-
Bandus99
őstag
Gyors kerdes
nagy neheze rabeszeltem magam a frissitesre T 10arol, de elakadtam
Ahol ki kellene valasztani a nyelvet, ures. a legordulo ablak total feher semmi nyelvet nem kinal fel
kep A 8. lepes a leirasban -
Bandus99
őstag
LG PC Suite progit ra lehet venni valahogy a proxy hasznalatara ?
-
Bandus99
őstag
válasz
Saccco #17416 üzenetére
Nekem van meenova. Hat utolag nem vagyok elajulva tole.
Jol hangzik a bovithetoseg, hibatlan az eszkoz, csak......
Csak engem zavar, hogy vilagit keken pl ha filmeket pakolnek ra, ott villog a kijelzo szelen ahogy adatokat forgalmaz.
Ha mondjuk egy navigaciot tennek ra, mondvan van hely, akkor meg nem tudom menet kozben toteni.
Zenehallgatas ott oke, bar ugye fokozottan meriti az akksit,
Ezen kivul hol johet meg szoba a hasznalat? -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Ezt hogy tudom megoldani?
Hiaba nyomok ra, betolti az alkalmazas frissitest, de ott nem talalok idojaras temat.
-
Bandus99
őstag
válasz
vadászcsiga #14035 üzenetére
triggert probaltam mar, az tudja wifi csatlakozas alapjan, de mikor ejszakara lekapcsolom a wifit, akkor meg bekapcsolja a BT-t
Cellainfot viszont nem tud, vagyis en nem talaltam. -
Bandus99
őstag
válasz
vadászcsiga #14033 üzenetére
Meg se probalom, az hogy allandoan figyeljen a GPS az mennyiben sporolas ahhoz kepest, hogy allandoan bekapcsolva hagyom a BT-t ?
-
Bandus99
őstag
válasz
vadászcsiga #14028 üzenetére
Kevesebbet fogyaszt allandoan bekapcsolt NFC mint egy allandoan bekapcsolt BT gondolom ez a lenyeg.
De a hozza kell erinteni dolog miatt ez nem lesz jo megoldas nekem.
Probalkoztam meg az elixir fele e-robottal, hogy cellainfok alapjan ( mikor nem vagyok otthon. ill meloban ) akkor kapcsoljon BT-t. Mivel cellakhoz amugy is kapcsolodik, ez elvileg nem lenne plussz fogyasztas.
De valami miatt nem birom ravenni normalis mukodesre. Van hogy kapcsol mikor kell, van hogy csak akkor kapcsol mikor feloldom a telefont. -
Bandus99
őstag
válasz
vadászcsiga #14023 üzenetére
A akkor ha mar elo kell venni, ennyi erovel be is kapcsolhatom a BT-t
Raadasul fogyasztast sem tudom a folyamatos BT bekapcsolva vs folyamatos bekapcsolt NFC mi mennyit fogyaszt. -
Bandus99
őstag
válasz
vadászcsiga #14005 üzenetére
Erdekelne ez az nfc dolog reszletesebben.
Mekkora a "hatotavolsaga" pl beteszem a kocsiba muszerfalra, beulok es erzekeli vagy csak ha hozza erintem?
Pillanatnyi inpulzus, nem azt figyeli amig a kozeleben van gondolom, szoval egy BT be ill kikapcsolasa mikor a kocsiban vagyok dologra lehet nem megfelelo? Nem tudom. -
Bandus99
őstag
válasz
Nordik #13696 üzenetére
Erre a problemara en az E-Robot progival probalkozom.
Elvileg kepes GSM cellak alapjan meghatarozni a helyet.
Megadom neki azokat a cellakat amikre otthonrol csatlakozik, ekkor kapcsolja be a wifit.
Ha nem ezekre csatlakozik, kapcsolja ki, ha belep ezek kozul vmelyikre, kapcsolja be.Lehet egy esemenyhez tobb parancsot is hozzatenni, en pl a wifi kapcsolason kivul hozzateszem a BT be ill kikapcsolasat, ha nem vagyok otthon, bekapcsolja igy automatikusan csatlakozik a kocsi BT eszkozehez. Ha hazaerek, kikapcsolja.
Nem tokeletes valami miatt, van hogy kapcsol magatol, van. hogy csak akkor, mikor feloldom a kepernyozarat,
Valoszinuleg en benazok el vmit a beallitassal, de meg nem tudm mi a gond.A program tudna GPS alapjan is kordinatat meghatarozni, de ugye akkor rendszeresen hasznalnia kellene a GPSt, mig GSM reszt alapban hasznalja mindig,
-
Bandus99
őstag
válasz
apaszka #13661 üzenetére
Ha jol ertelmezem, nem levelezo kliens problemad van, hanem onmagaban a citromaillel van problema.
Sok helyrol hallottam mar, ahogy freemail eseteben is. Nem tudok ra jo megoldast, tessek atterni masik szolgaltatora. Eleinte forward es valaszokat mar pl gmailrol irni, meg szolni is embereknek, hogy jovoben uj cimet hasznaljak. Ha megis a regire irnak, az atiranyitas miatt megkapod. -
Bandus99
őstag
válasz
ßrainiac #13585 üzenetére
a jo fenykep elkeszitesenel mindig megfelelo mennyisegu fenyt kell az erzekelore (regebben negativra) juttatni.
Ezt 3 dologgal lehet allitani, de a harom dolog osszefuggesben van egymassal.
Zarido mennyi ideig jut be a feny
rekesz mekkora atmerot (ezt nem tudjuk allitani a telefonon)
iso az erzekelo erzekenysege.Magyaran mi 2 parameterrel tudunk jatszani
Ha az isot emeled akkor ugyanahoz a kephez kevesebb fenyre van szuksege, tehat csokkentheto az expozicios ido (nem mozdul be), de cserebe jonnek a pixelek.
Na es ezen kivul a vaku resz amit megint nem mindig ertek mikor miert vilagit.
-
Bandus99
őstag
válasz
vadászcsiga #13553 üzenetére
Az LG nem azt hireszteli hogy csak mozdulatlan temaju kepet lehet jol kesziteni ezzel a telefonnal.
A te temaid pedig ...Amugy meg beszeljunk rola igenis es keressuk a megoldast. Ahogy eddig is jottek elo megoldasok pl lehetoseg masik program hasznalata, vagy lenyomva tartott exponalo "gomb" stb stb.
Az hogy neked sikerul szamodra elfogadhato minosegu kepeket kesziteni, ennek orulok en is ezen vagyok es ertem el sikereket is, javul a helyzet, de meg van mit javulni.
Szoval kerlek ne kerd hogy ne beszeljunk a fotorol, hatha lehet belole tanulni.
Annyit tennek hozza, elnezve a linkelt videot kettovel elottem, ha megnezem 0.30nal levo reszt, ha en ezt szeretnem igy elkesziteni, egy elmosodott bemozdult valami lenne belole. Valamit ott nagyon maskent allitanak. Tapasztalat ? Hasonlo mozgo emberekrol nektek hogy sikerul?
-
Bandus99
őstag
Ha radugok egy kulso memoriat akkor azt le kell valasztani mielott kihuzom? Ha igen hogy es hol?
-
Bandus99
őstag
válasz
feelurself #12961 üzenetére
Szia
Masok is kerdeztek mar, de kivancsi lennek en is az eses korulmenyeire.
-
Bandus99
őstag
válasz
stonerzsebi #12889 üzenetére
hogyan lehet legálisan is függetlenné tenni, garanciavesztés nélkül?
Egyszeru
Bemesz a szolgaltatohoz es megvasarolod toluk a fuggetlenitest.A kerdes csak az, meger-e annyi penzt, amennyit elker erte a szolgaltato.
Valoszinuleg az eladod a fuggo telefont es kipotolva veszel fuggetlent lesz a befuto.
-
Bandus99
őstag
Szia
Igen, ez az elso hszben emlitett meenova, azt ott linkelt oldalrol rendelve.
Sebessegrol nem keszitettem tesztet es a memokartyam pontos tipusat sem tudom, vmi 32GB samsung, de erzetre nem volt gond a sebesseggel, kis atalakitot hasznalva pcre dugva.A vilagitason kivul ami problema nekem, hogy igazabol nem tudom mikor is lehet hasznalni.
Egyik lehetoseg utazol vhova pl buszon, ott radugod es a rajta levo anyagokat nezed.
Masik mikor elore tudod hogy most joparat szeretnel fotozni pl egy rendezveny, akkor elore radugod atallitod a mentest es fotozol (videozol)
Harmadiknak gondoltam, pl a navigaciot kartyara telepiteni igy a sok terkeppel nem terhelve a belso memoriat.
Csakhogy itt problemaba a menet kozbeni toltes, hiszen egy tobb oras autout alatt, nem tudod tolteni a telefont (azt nem teszteltem mennyi ideig birja toltes nelkul)
Mondjatok meg helyzeteket, mikor erdemes a meenovat hasznalni. -
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
Megerkezett a meenova.
Adnak hozza egy kis karabinert meg egy kis fem karikat is, hogy pl kulcstartora lehessen feltenni.
Van hozza egy kis "toldo" ami segitsegevel normal usb csatlakozoba lehet bedugni.
A kupakon van egy kis luk ami segitsegevel kis cernaval akar hozza lehet kotni a kupakot, igy nehezebben lehet elhagyni a kupakot.Amin meglepodtem, jelenleg PCn hasznalom, de ez a csatlakozonal keken vilagit, ill. villog a forgalmazasnak megfeleloen. Azt meg nem tudom telefonon ez mennyire lesz zavaro, de erdekes lesz igy pl egy filmet megnezni errol, hogy kozben ott villog a kepernyo szelen...
-
Bandus99
őstag
válasz
tothgergo90 #12710 üzenetére
Amire utalni akartam, hogy onmagaban ez a bejegyzes nem warez szvsz, mert ez leirja a legalis fuggetlenites menetet.
A warez ott kezdodne, ha a fuggetlenito kodot adna meg vmi program.
Szoval olvassuk el figyelmesen a leirasokat.
-
Bandus99
őstag
válasz
tothgergo90 #12704 üzenetére
A lenyeg itt van sztem:
"...és írja be a feloldó kódot"
Ezt a kodott ha megadja a szolgaltato akkor teljesen legalisan megteheted ezt a muveletet
-
Bandus99
őstag
En is reklamaltam a foto kepesseg miatt es NEM fenykepezogephez hasonlitottam, az mas kategoria egyertelmu. Csakhogy a gepet nem mindig viszed magaddal, csak akkor ha szamitasz ra hogy vmit fotozni szeretnel. De az eletben szamtalanszor elojon egy nem vart esemeny amit sziversen megorokitenel es utana megosztanad az ismerosokkel. Ezek jellemzoen nem beallitott tajkepek nem az epuletekrol utcakrol keszult kepek ahol turistakent jarsz, hiszen akkor fenykepezot viszel magaddal.
Ezek nalam azok a pillanatok tobbek kozt pl a gyerek csinal valamit. Ekkor elokapom a telefont, mert az mindig ott van es fotozom. Ha sikerul elkapni a pillanatot akkor jo, ha lassu nehezkes a kezeles akkor nem jo.
Osszehasonlitasi alapom pedig a nokia n8, ott ez nem volt problema. Itt problema. Igaz nekem meg a 10a rom van fent, nem merek nekikezdeni a frissitesnek, lehet utana valtozik a velemenyem. Az is valoszinu, hogy nem sikerult megfeleloen beallitani es jo beallitassal meg lehetne javitani a dolgokon, de jelenleg igy ez eleg rossz.
Azt pedig hiaba mondja nekem barki hogy miert nem nezegettem tesztkepeket, azoknal nem derul ki mennyi idot szantak a beallitasra keszitesre, szoval a korulmenyekrol semmi nem derul ki.
Vitat nem akarnek nagyon, de engedtessek meg hogy leirjam en is a velemenyem annelkul, hogy a tobbseg elkuldene jo messzire.
Meg annyit hozzatennek nagyreszt belterben fotozom es a megvilagitasi resszel van problemam, nem tudtam meg rajonni mikent vehetnem ra hogy vaku szeruen uzemeljen es "villanjon" ne folyamatosan vilagitson es kisusse a szemet annak akit fotozni szeretnek.
-
Bandus99
őstag
segitsetek nekem.
feltettem telora skype progit, muxik, de nem tudok rajonni, hol tudnek masik felhasznaloval belepni. -
Bandus99
őstag
válasz
szabyka95 #12307 üzenetére
" A kamera eleg jo minosegu, ha megtanulod kezelni akkor kivalo kepeket lehet loni vele"
ezt reszletezed nekem?
Minden kep keszitesenel beallitod az aktualis temanak megfelelot pl ejszakai sport stb, vagy az indulo normalrol atnyomod inteligens autora?
Vagy miket allitasz rajta ?
-
Bandus99
őstag
válasz
vadászcsiga #12133 üzenetére
Ha belerakod tokba, akkor is vekony?
-
Bandus99
őstag
válasz
vadászcsiga #11146 üzenetére
nezd meg a linkelt weboldalon fent a fuleket tuzetesen.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Van ezen a telon ez a taviranyito progi. Nekem nagyon tetszik az a lehetoseg benne, hogy figyeli a wifi csatlakozast es csak akkor aktivalja, ha az elore beallitott "otthoni" wifi hatokoreben van.
Ezen elindulva tudotok esetleg programot, ami ezt felhasznalva lehetne programokat inditan leallitani?
amit szeretnek, megadni neki 1-2 wifit, ha azokat latja akkor ne kapcsolja be a BT-t. Amugy meg legyen aktiv a BT kapcsolat.
Vagy ha ez nem megoldhato akkor vmi idohoz kotheto hazirendet kialakitani erre?
-
Bandus99
őstag
Kivancsi leszek, mennyit mondanak.
Mikor en vettem a telefont azzal probaltak rabeszelni a biztositasra, hogy ha betorik a kijelzo akkor az 70k a csere, tehat megeri a biztositas meg ugy is, hogy 20k az onresz.
Persze azt nem emlitettek, hiogy le lehet mondani barmikor en meg ugy szamoltam nincs kedvem 2 even keresztul havi 2-3kt kifizetni plusszban.
Nekem idokozben megerkezett a InvisibleShieldHD fel is raktam, tetszik. Kicsit merevebbnek tunik ez a folia, mint elozo telefonomon a sima regi verzio. Felulete is sima elozonek kicsit "narancsos" erzetu volt.
Maradt alatta pici kis fekete kosz, de elso felrakasnal 1db voltalatta leszedtem elkezdtem tisztogatni lett belole 8 utana mar mosogattam es a vegen kieggyeztem kb 3db al ami igazan nem zavaro hasznalat kozben, csak ha direkt ezt nezem, SZoval elsore hagynom kellet volna a fenebe az egeszet ugy ahogy volt.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok beallitottam csengohangot ezt sikerult megtalalni, de bt autos kihangosito maskent cseng. Azt hol tudom allitani?
-
Bandus99
őstag
válasz
F-ECT$ #10209 üzenetére
Nem ertem en ezt teljesen.
Miknet is van ez most? Egy progival allandoan megjelenitem az ora funkciot tulsagosan meriti az akkumulatort, ugyanakkor meg letezik gyarilag is hozza tok ami tamogatja azt, hogy az ora allandoan lathato legyen a kijelzon, ergo akkor ebben az esetben is nagyon merul?
Ezen kivul tapasztalatra lennek kivancsi azoktol akik hasznaljak ezt a tokos verziot.
Allandoan "ugyanazt" a kepet mutatja, vagy idonkent atvarialja es mashova teszi az ablakon bellul a szamokat?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
A hozza kaphato tokon kivul is meg lehet azt oldani hogy az ora mindig kint legyen a kepernyon?
regebbi nokia telefonomon ez igy nezett ki, es idonkent mozgatta - atrakta mashova az orat a kepernyon.
Igy rapillantva mindig lehetett latni az idot annelkul hogy hozza kellene nyulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest