Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tesopapa
aktív tag
válasz
vadászcsiga #10998 üzenetére
+1
És a wifi is jobbnak tűnik, ahol eddig bizonytalan volt, ott most stabil a kapcsolat. -
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy korai de mintha ezzel a 10E-vel jobb lenne az üzemidő.
Holnap jobban megfigyelem -
Bocsi, azt hittem arra való egy fórum, hogy kérdezzünk, ha valamit nem tudunk. A tiédhez hasonló hozzáállást eddig más topicban nem tapasztaltam. Általában segítőkészek az emberek. Ha nem tudnak válaszolni, akkor nem válaszolnak. Ha meg tudnak, akkor értelmesen válaszolnak. Ilyen egyszerű dolog ez.
Most nem konkrétan rólad van szó, csak itt feltűnően sok az ilyen hozzáállású topiclakó. Nekem ez fura, nem ezt szoktam meg a prohardveren, ezért tettem szóvá. Ha itt ez van, akkor ehhez kell alkalmazkodni. Megértem én...
-
p3p3
csendes tag
válasz
lord.lakli #10988 üzenetére
ilyet vettem, ha rajta van akkor a műanyag ütúdik és a kijelzőm talán megúsza, mert nem esett magasról:
http://www.ebay.de/itm/Flip-Cover-Schutz-Hulle-fur-Lg-G2-Slim-Etui-Case-Schwarz-Bumper-Handy-/400619698835?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item5d46cb7a93 -
k5.20
senior tag
válasz
pilóta #10971 üzenetére
Azért Te is nagy mester vagy...
Megjelensz egy fórumon. Szívességet kérsz.
Amikor nem ugranak neked segíteni, akkor meg neked áll feljebb...
Aztán még csavarsz is a dolgon, és abban akarsz lelkiismeret furdalást támasztani, aki nem tett szívességet...Igen, van ilyen fórumozási stílus. Sajnos. Jöttem, szolgáljon ki mindenki.
1-2 példa, karikírozva:
- ma kaptam meg a készülékemet...most bootol be, de sz..r a rom, lassú az UI, romot akarok rajta cserélni.
ja és most vettem észre, hogy ez csak 16 GB-os...
Vagy:
- most váltok egy Ericsson GA628-ról. Ott frankón meg volt mindenem, de most hogy hozom át a számokat ide? Ez is kifog bírni 3 hetet? Ha nem, akkor tudtok kernelt ajánlani?Nos, amikor ilyen jellegű kérdések jönnek, akkor ha vicces kedvemben vagyok, nevetek. Ha nem, akkor a tenyerembe hajtom az arcomat...ha rossz kedvem van, akkor meg írok...
Egyszóval én azt gondolom, hogy romot cserélgetni egy készüléken nem feltétlenül szükséges mindenkinek.
Aki mégis ráadja a fejét, vegye már a fáradtságot magának és OLVASSON.
Ha már olvasott, de nem ért dolgokat, akkor gondolkozzon is: vagy hagyja abba aminek nekiállt, mert nem az ő útja, vagy olvassa újra...és nyisson meg 1-2 másik lapot is...Kérdezni persze szabad.
De ezzel szívességet kérünk, amit meg nem kérhetünk számon senkitől, ha nem tesz meg.Aki végignézi ezt a fórumot, kb.50%-ban olyan dilettáns kérdéseket fog itt találni - nem ritkán 10 hozzászólás távolságnyira egymástól, ugyanaz a kérdés - amik nemhogy nem LG specifikusak, de azt tükrözik, hogy az illető még az android alapjaival sincs tisztában...
Akkor meg ne romoljon...és tudod miért?
Mert itt fog nyavalyogni, hogy nem sikerült neki...aztán leírja, hogy a G2 az mennyire egy sz..r készülék...stb.Aztán jön a következő szerencsétlen, aki épp az ő posztját fogja olvasni és kérdezi az újabb h..lyeséget...
No most ennyi... üdv a fedélzeten!
-
ßrainiac
addikt
válasz
vadászcsiga #10981 üzenetére
En is spica-val kezdtem hasonlokepp, bar ez nem tudom, hogy jon ide. Ez csak azt magyarazza, hogy jobban otthon vagy a temaban es rad lehetne tamaszkodni adott esetben
Lathatod, o nokiarol jott, azt sem tudja mi fan terem a modding, persze a driver resznel en is neztem egyet
..egy szo mint szaz, a guide tenyleg ugy ertelmes, ha hivatkozunk file-okra, akkor le is legyen irva mi micsoda, vagy minimum az, hogy mikor melyiket rakjuk fel.
-
edhammm
újonc
sziasztok, olyan problémám lenne, hogy az első hozzászólásban írt módon próbáltam újrarakni a szoftvert, viszont az ott említett 6. pont után 25% után mindig hibával kidob és se előre se hátra. bekapcsolásra csak a firmware updatet dobja fel, semmi mást és mindig elakad. minden lépést úgy csináltam ahogy le van írva és a linkelt fileokkal dolgoztam. bármi ötlet?
-
szabyka95
őstag
muszaj az E rom felrakasa utan factory resetet nyomni ?
-
Mett
senior tag
válasz
szala86 #10986 üzenetére
persze megértem, nem is kötözködésnek szántam. legalább neked van türelmed ezzel foglalkozni és felvállalod ezt a részét.
mondjuk nem tudom, hogy melyikben működik pl otg, mert én nem használom és sajnos most 2.634-el leállt g2-re a fejlesztés, mert a srác már másfajta készüléket használ (remélem valaki majd átveszi tőle), viszont még így is jobb szerintem egy alap cwm-nél
-
szala86
aktív tag
Mint írtam sajna, csak erre volt időm egyenlőre. A szoftver frissítést akartam először még egyértelműbbé tenni. Nem én erőltetem a cwm-et, hanem ez még az előző leírás. Természetesen már az optimus 3d-óta én is twrp-t használok. De nem is írok többet, majd folyamatosan újul a leírás , ahogy lesz időm módosítani.
-
p3p3
csendes tag
válasz
Bandus99 #10968 üzenetére
Szerintem a 70 reális lesz, megnéztem ebayen 150 euro a panel, az lg holnapján meg a javítást néztem ha jól számoltam az 7-8 ezer.
én sem kötöttem biztosítást pont ezértmost jól jött volna, nem tudtam h lemondható...
de a poén hogy ha rajta van a tokom akkor nem lett volna semmi para pont nagyon rossz helyen ütődött.
Most még azon agyalok hogy megcsináltassam-e vagy esetleg adjam el így.
-
szala86
aktív tag
válasz
lord.lakli #10982 üzenetére
Egyenlőre csak erre volt időm, de pont ezeken szerenék még változtatni, mert egy kicsit össze vissza van.
-
lord.lakli
őstag
válasz
szala86 #10980 üzenetére
Nem rossz. Annyit érdemes megtenni, hogy a haladó részben lévő részeket kicsit átrendezni az első három téma után (csak az időrend miatt): KDZ-s szoftver telepítése (esetleg itt érdemes a régi címet meghagyni); root-olás; cwm-recovery telepítése; belépés a recovery menübe; custom romok telepítése; unroot
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ßrainiac #10977 üzenetére
Nem a motorosságról van itt szó, még egy egérnek is van drivere, egyszerűen elég lett volna egy hsz is ami azt tartalmazza hogy "bocs láma kérdés volt, en vagyok a béna"
Amugy anno az első androidos telómat egy Samu Spicát szénné romoltam, hetente 3 féle volt rajta. Nem ma volt
-
szala86
aktív tag
Ez lesz az új összefoglaló [link].
Igazából csak a kdz-s rész lett egy kicsit módosítva, de majd a többit is szeretném. -
ßrainiac
addikt
válasz
vadászcsiga #10972 üzenetére
Ez barkirol elmondhato Mr. Vadaszcsiga, hiszen "valahol el kell kezdeni"
Legyel egy kicsit nyitottabb a forumtarsaid fele, ha mar ilyen oreg motoros vagy.
-
válasz
vadászcsiga #10972 üzenetére
Értem. Pedig ha le lenne írva pontosan, lépésről-lépésre, akkor szvsz bárki meg tudná csinálni.
De igazad van, így akkor hulljon a férgese, aki nem érti úgy, ahogy egy profinak szól (akinek amúgy semmi szüksége rá...), akkor az ne csinálja. Már csak azt nem értem, hogy akkor egyáltalán minek leírni? -
válasz
lord.lakli #10969 üzenetére
Meghajlok hatalmas tudásod, éles elméd, empátiád és egyéb jó tulajdonságaid előtt
Csak így tovább! Meg még egy kis személyeskedést is ha szabad kérnem...Egyébként E52
-
lord.lakli
őstag
-
Bandus99
őstag
Kivancsi leszek, mennyit mondanak.
Mikor en vettem a telefont azzal probaltak rabeszelni a biztositasra, hogy ha betorik a kijelzo akkor az 70k a csere, tehat megeri a biztositas meg ugy is, hogy 20k az onresz.
Persze azt nem emlitettek, hiogy le lehet mondani barmikor en meg ugy szamoltam nincs kedvem 2 even keresztul havi 2-3kt kifizetni plusszban.
Nekem idokozben megerkezett a InvisibleShieldHD fel is raktam, tetszik. Kicsit merevebbnek tunik ez a folia, mint elozo telefonomon a sima regi verzio. Felulete is sima elozonek kicsit "narancsos" erzetu volt.
Maradt alatta pici kis fekete kosz, de elso felrakasnal 1db voltalatta leszedtem elkezdtem tisztogatni lett belole 8 utana mar mosogattam es a vegen kieggyeztem kb 3db al ami igazan nem zavaro hasznalat kozben, csak ha direkt ezt nezem, SZoval elsore hagynom kellet volna a fenebe az egeszet ugy ahogy volt.
-
szabyka95
őstag
restar utan majd factory resetet kell nyomni
a mostani appokat, jatekmenteseket stb.-t hogy tudom meghagyni ? -
ßrainiac
addikt
válasz
szala86 #10955 üzenetére
Milyen leirasomra gondolsz? Nem igazan ertem
Az osszefoglalo nem az en munkam.
pilota: Ne haragudj, en nem hulyulesbol irtam. Felig-meddig egyetertek veled, en altalaban ezert is szoktam xda-rol nezni a dolgokat, az az informacio amig ide kiirodik csak eltorzul sokszor.. Szoval ajanlom, nezz szet ott moddok tekinteteben, vagy stock frissites miatt.
-
toto0569
addikt
-
szabyka95
őstag
válasz
torrente777_ #10770 üzenetére
ez jo a 16 GBs modellhez is ?
-
válasz
vadászcsiga #10956 üzenetére
Nem tudom, soha életemben nem telepítettem még így. A Nokián tök egyszerű volt, ott egy windows program, amivel egyértelmű volt minden. Itt meg mókolni kell.
(Szakértő nem vagyok sehol, de pl. a Corel topicban, a nyomtatóknál meg még egy-két helyen szoktam segíteni, amihez értek...)Apaxp: Köszi, ez így már érthető.
De miért nem lehet ezt beleírni az összefoglalóba? Az eleve olyanoknak íródik elvileg, akik nem értenek profi szinten hozzá. Akik meg értenek, azoknak minek az összefoglaló?
-
Tamás34
senior tag
válasz
pilóta #10954 üzenetére
Ezt nagyon jól látod! Én is próbáltam párszor kérdezni, de a nagy tudású emberek csak poénkodva válaszolnak! Tisztelet a kivételnek! Elkéne fogadni azt, hogy nem mindenki ért profi módon a telefonjához és segítségre szorul! Emiatt nem is kérdezek, inkább csak olvasgatok itt, hát ha rájövök a dolgokra!
-
Apaxp
senior tag
válasz
pilóta #10951 üzenetére
Először a drivert utána a b2cappsetup.exe. Ha ezek fenn vannak gép újraindít. Telón hibaelhárító üzemmód bepipál.
Bekapcsolt teló gépre dug azért hogy a gép felismeri-e a driver telepítés után. ( esetleg pc suite indít és frissítés keresése)
Ha ezek mennek akkor indíthatod a leírás szerint a .kdz frissítést.
Magánvélemény hogy kevés tudással ne állj neki, inkább keress valakit aki megcsinálja. -
Nagyon jó ez a telefon, de a topicja kritikán aluli
Sok topicban jelen vagyok, általában segítőkészek az emberek, vagy ahol én vagyok szakértő, ott próbálok segíteni annak is, akiről látszik, hogy esetleg nem nagyon ért a dologhoz.
Szerintem ez a normális hozzáállás. Úgy látszik, hogy itt nem... -
DonMaster
addikt
válasz
pilóta #10951 üzenetére
letöltés után telepítsd egyből és utána kezd el frissíteni,
igen belelehet volna írni de még lehet javítani moderátorral , hogy fel is kell telepíteni ezeket.
viszont van aki már alapból felteszi ezeket a gyártó oldaláról , azoknak meg nem kell feltenni.vadászcsiga jobb lenne ha letöltés közben telepítené
-
válasz
ßrainiac #10950 üzenetére
Nem modod...
De mikor? Az összefoglalóban (legalábbis más telóknál) lépésről lépésre le van írva, hogy mit mikor milyen sorrendben kell megtenni. Ennél ezek benne sincsenek. Mikor telepítsem? rögtön letöltés után? vagy amikor már elindult az UpTestEX.exe? Vagy mikor? És melyiket előbb? vagy mindegy?
Szóval én azt várnám egy ilyen összefoglalótól, hogy le legyen benne írva, hogy pontosan, (tehát pontosan, nem kihagyva dolgokat "mert azt úgyis mindenki tudja" alapon), mit kell csinálni...
-
p3p3
csendes tag
Jaa hát ez egy drága lecke volt... de így jártam jobban kell rá vigyázni úgylátom.
-
Sragi
őstag
válasz
vadászcsiga #10942 üzenetére
Hát igen...kicsit izzad a kezem aztán zsupsz
De a fehéren nincs új lenyomat legalább -
beci
őstag
válasz
vadászcsiga #10942 üzenetére
Én most rendeltem hozzá egy ilyet,épp a csúszósság végett is.
[link] -
-
Néztem az összefoglalóban, hogyan is kell felrakni az újabb szoftvert, gondoltam kipróbálom ezt a 10e-t.
De nekem ez totál katyvasz. Először is 3 fájlt kell letölteni, de csak az egyikkel kell csinálni is valamit. A másik kettőt mindek letölteni?
A végén, az " élvezd a frissítést" rész után még ilyen "ROOTED" feliratokról is van szó, pedig ehhez nem kell a root. Vagy kell? Vagy most mi van?
Valaki leírná érhetőbben, hogy mit kell pontosan csinálni? -
jilian
addikt
Halkan megsúgom, hogy ami elérhető magyar 10E, az csak a 16Gb-osoknak való.
Az már más kérdés, hogy miért nem jó a 32Gb -osoknak.......szerintem csak trogerkodás az LG -től
Ha igaz ez az állítás:
""az előbb leírta toto0569 de most nem látom , max 10hsz-fennéb ott kell legyen
amelyik 6-osal kezdödik azok 16gb-os verziosak amelyik nem 6-osal kezdödik azok 32gb-osak, de irja a nevében is ha 16gb-os""written by (#10552) DonMaster
-
ßrainiac
addikt
Miert akarod torolni? Nem fut a memoriaban, ha kilovod. Ujrainditas utan sem tolti be. Jo az biztositeknak szvsz.
Icee: Ugy sejtem, DTS vagy DD hangsav van alattuk. Nem szoktam filmezni telorol, de biztos vagyok, hogy kodekre lesz szukseged, ha van ilyen.
beci: Mert betort a kijelzoje xD
-
Icee
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy mi lehet az oka annak, hogy a telóra másolt filmek alatt nincs hang? Azt írja, hogy 'A hangformátum nem támogatott' ... Van erre valami megoldás?
-
p3p3
csendes tag
Sziasztok,
sikersen installáltam a pókháló appot a telóra.
Nem tudja valaki hova kellene szervizbe vinnem, T-s maga telo. gondolom gyorsabb ha egyből az LGhez viszem.
Köszi! -
hkari
őstag
Ha novát használok, akkor a system/app mappából kitörölhetem az LG Home-ot? Az LG Home.apk-nak van köze a lockscreenhez?
-
ßrainiac
addikt
-
tomi.ttt
tag
válasz
ForRedGlory #10910 üzenetére
Eléggé
,de legalább megvan.
-
hkari
őstag
Ez az: Helvetica Neue "iOS7"
-
Mett
senior tag
válasz
vadászcsiga #10905 üzenetére
-
DonMaster
addikt
válasz
FrankMonzano #10865 üzenetére
szia
először is csak az ikon nem jelenik meg , vagy sebességben is megjelenik a h és a h+ különbsége? Mert ha sebességben nem látni , hogy h vagy h+ akkor az h+-al megy csak nem tudja kiirni , hogy h+ vagy valami szoft. baj van akkor, nézd meg , hogy a speed is annyi a h-val mint a h+-al vagy kevesebb , gyakorlatban nézd meg , mert elméletileg lassabb kel legyen.tényleg kijött a hun open 16gb v10e
-
tomi.ttt
tag
válasz
ForRedGlory #10901 üzenetére
Alkalmazások és az első oldalon ott van az FM Rádió
-
apaszka
veterán
válasz
ßrainiac #10896 üzenetére
Ezt kipróbálhatod! Vagy is kipróbálnád ? Hamarosan akarok G2 re váltani,de sokat fotózok.
Szeretném,ha jó lenne !
Ha tetszik az app tessék a ... -
Mett
senior tag
válasz
vadászcsiga #10900 üzenetére
úgy, hogy kiadták a magyart is
-
ForRedGlory
félisten
Na megvan az LG G2
...de hol a fenébe van az fm rádió ebben a telefonban? Mivel sehol nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest