Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
killzone1987
senior tag
Ezt találtam ennél kissebbet sajnos nem.
-
killzone1987
senior tag
Ezt a mini kártyaolvasót nem lehet magyar oldalról megrendelni?
Iszonyat tetszetős a kicsike!! ;-) -
killzone1987
senior tag
válasz
coolrob #11692 üzenetére
Köszi a válaszod.
Már fel is tettem.
Így mostmár E lett
Bízom benne,hogy a kamera is jobb lett tőle,na meg a wifiről való mobilnetre váltási hiba is megszűnt ezzel a frissítéselMostmár csak azt kellene megtudnom,hogy hogyan tudok megszabadulni a t-mobil által felpakolt cuccoktól...
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok, valaki okos segíthetne, hogy miért nem tudok MMS-t fogadni? Be van minden állítva, a telót ki is kapcsoltam, de semmi, nem tölti le az MMS-t? Valami ötlet? De ezt berakom bazmeg holnap húsz percenként! Thx.
-
ßrainiac
addikt
Ja igen, aki esetleg autós tartón gondolkozik - elég sokat nézelődtem a témában - lesse meg a Montar winngergear-t, 6 rugóért ingyenes szállítással meg lehet venni és mindenhol az egyik legjobbnak írják. Sok méretet kezel és egyszerű a használata. Na de a video magáért beszél
Allitolag magaban is tapad a korongja (gondolom nanopad szeru anyagbol van), de ra is lehet cuppantani pluszban, szoval erosen tapad.
-
coolrob
aktív tag
válasz
killzone1987 #11677 üzenetére
Igen, ez való a 16 gigásra. Nyugodtan tedd fel.
-
banán007
tag
válasz
vadászcsiga #11690 üzenetére
Igen, néztem ezt is ez lehet a másik választás. (ehhez is mellékelnek átalakítót ha jól tudom)
-
banán007
tag
Valaki már próbálta ezt: UNITEK MicroSD card reader, egész elfogadhatónak tűnik, nekem maga a kialakítás tetszik.
-
vadászcsiga
félisten
Vagy a Winnergear. Ha nem lenne exomountom ilyet vennék mert ez egykezes szemben az előbbivel
-
twon
tag
Tudok olyan autós tartót amelyik nem a szélvédőre és nem a szellőzőre megy fel? Pl műszerfalra tapad vagy valami hasonló!
-
neo-geo
senior tag
Sziasztok, valaki okos segíthetne, hogy miért nem tudok MMS-t fogadni? Be van minden állítva, a telót ki is kapcsoltam, de semmi, nem tölti le az MMS-t? Valami ötlet?
-
válasz
jilian #11662 üzenetére
Nincs mit, én a Gadgetshieldz-ből rendeltem 2 full pakkot, bár már van itthon is egy használatlan. így legalább lesz tartalék, amíg majd a fent lévő Invisible Shieldet cseréltetem
Tokot továbbra sem akarok, nem is lehetne, hisz az origi IS kiér a szélére a kijelzőnek (Gadgetshieldz is), így bármilyen tok, ami a az előlap szélébe kapaszkodik, az feltúrná körben a fóliát.
-
jilian
addikt
válasz
lord.lakli #11664 üzenetére
zenefan
Vizes kellene.
sorry benéztem vmit, a lànyom épp tutult.... -
apaszka
veterán
válasz
szabyka95 #11679 üzenetére
Én ezt használom,igaz anno olcsóbb volt. De tényleg jó!
-
szabyka95
őstag
melyik a legjobb zenelejatszo androidra?
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
killzone1987 #11677 üzenetére
Ma raktam fel ezt a 10a helyett. Egyenlore jobb.
-
ßrainiac
addikt
A PC-s updater azt mondja, hogy a legfrissebb verzio van fent (HKG V10B). Egyreszt wtf, masreszt akkor marad a KDZ?
Thx
-
zenefan
aktív tag
A T melletti boltban egy ilyen (MPERO FLEX S Series Protective Case for LG G2) tokot vágtak hozzám 2000-ért, végülis ha én rendeltem volna meg csak 800-al lett volna olcsóbb. Katt a képre:
Nagyon kellemes a fogása, főleg a matt részen! Oldalt bordázott, a fényes része gyűjti az újlenyomatokat (de legalább nem küldi tovább az NSA központba)
A peremeken finoman rásímúl a készülékre és még stabilabb érzetet ad a telefonnak, védi az optikát és a gombot is. Én nem tudom, hogy ki választotta ezt nekem a T központban, de az egész telefon olyan mintha betonból lenne kiöntve! De komolyan, ha megkopogtatom hátul, úgy pendül az egész cucc mint egy penge. Imádatos! -
neo-geo
senior tag
Sziasztok, valaki okos segíthetne, hogy miért nem tudok MMS-t fogadni? Be van minden állítva, a telót ki is kapcsoltam, de semmi, nem tölti le az MMS-t? Valami ötlet?
-
apaszka
veterán
válasz
zenefan #11663 üzenetére
Természetesen ezt! ennyi már nem számít,ha kiadok érte ennyit!
Megjegyzem egy csorró multi rabszolga vagyok,de a play áruházban is megveszem ami jó,és megérdemli a pénzt. Rengeteget kifizettem a kezdetek óta,Egy két sört nem nézek! A telefonjaim mindig karc mentesen ,és újj állapotban szoktam eladni. Ez a mindenem. Mindig a jobb telefon kell. Nem járok kocsmába,ez a hobbim.
Szerk
(#11667) hkari
Ha megjön a vékonyabb nyilatkozom. Tegnap rendeltem. Érdekes volt,mert készlethiányt írt. Aztán küldtem egy mailt,ha lesz értesítsenek már!?
Erre karácsonykor feltöltötték,és már rendelhettem is fél óra után! -
hkari
őstag
Sziasztok!
Ebből a glass-m -ből melyiket érdemes venni, a 0,2 vagy a 0,33 mm vastagot?Most látom, hogy pont ezen elmélkedtek
-
szabyka95
őstag
valaki tudja a spigen slim armor mereteit ?? sehol sem talalom
-
zenefan
aktív tag
Képernyővédőknél egy valamire még lehet ügyelni kell!
Ha ceruzát (s pen) akartok használni a G2-hőz, akkor nem minden fóliával működik!
Épp most olvastam egy ilyen kommentárt, külf. oldalon.
-
jilian
addikt
válasz
icecave #11638 üzenetére
Aki szeretne:
"Zagg invisible Shield csak tegnap és ma, 2 vásárlása esetén egyik az ajándék, + ingyen posta" (LINK)
Én vevő lennék az egyikre!
De csakis az ORIGINAL ; full bady ; Dry install /vizes/ csomag kell nekem!
Tehát ez, ha kettőt veszel akkor csak 15 dollár a 30 helyett!!!Szerintem ez nagyon jó védelem és vétel lenne a G2 -nkre!!!!
Olyan keressen privátban, aki korrektül meg tudja rendelni, lebonyolítani. A 15 dodót átutalom neki mo.- i számláról!SlimKat:
- már háromszor befagy / belassult a gépezet, mintha a multitasking befingatná
legutóbb a playstore -ból való letöltésnél ragadt be a rendszer, pedig nem hinném, hogy egyszerre három letöltésnél el kéne szállniaszerk.:
köszi icecave -
apaszka
veterán
válasz
zenefan #11652 üzenetére
Az üveg kicsit kisebb,mert a kijelző széle le van csapva. Mint a fóliák,csak addig érnek,mint az LCD . Ez érthető volt számomra! S3 amon is kicsit kisebb volt a fólia mint a széle. Volt olyan fólia mi a letörést is takarta,de tok ráhelyezése megkezdte,és le is jött hamar! Így jó ez!
Már várom a telót,és a cuccokat is miket rendeltem! Nincs telefonom. ilyen 1999 óta nem volt!
A tartalékokat is elajándékoztam.( Almás lopás miatt az utolsót!) Régi vackok voltak,de mind működött. Most meg 2 napja nincs mit nyomkodnom!
-
szabyka95
őstag
honnan tudnek spigent venni ingyen szalitassal ?
-
csacsi67
addikt
válasz
vadászcsiga #11654 üzenetére
Keress rá az s4 topicba utánna lett az i5 akkor szerencsére nem volt rá jb
-
beci
őstag
válasz
killzone1987 #11627 üzenetére
Szia.
Én is csak meló helyen tartom tokban,ugyanebből a célból.
Annó még a Htc One X-emhez vettem 3ezerért egy Hama gps tokot,merevítéssel az oldalaiban,épp jó méretre még a G2-höz is.
Nem vastag,pont elfér a munkás gatyóban. -
vadászcsiga
félisten
-
-
apaszka
veterán
válasz
icecave #11638 üzenetére
Az előző telómon S3 Invisible Shield volt új kora óta. Semmi baja nm volt. Aztán nemrég kijelző is lett cserélve,és közben a telefont nem akartam védetlenül hagyni,igy Buff ot kapott. A hátlapon még mindig jó az eredeti.
Most erre a telóra az első oldalon ajánlott cuccokat tegnap sikerült gyors megrendelnem. Kijelzőre ezt. A hátlapra még nem tudom mit rakok,de míg nem döntöm,el veszek itt rá valami vacak sline tokot!
(#11647) zenefan
Én nem próbáltam,de esett a telóm pofával betonra,de megúszta . Buff ,és az előző Invisible Shield is jól bizonyított.
-
zenefan
aktív tag
Láttam valahol egy olyan teszt videót, ahol olyan védőfóliát használtak, amire ráejtettek egy vas golyót és nem lett baja a kijelzőnek. Főleg azoknak lenne jó ezt megtalálni, akiknek könnyen kiesik a kezéből ez a készülék.
Egyelőre egy ilyet (ScreenGuardz Pure) találtam... hát amivel megküldik a telefont... itt egy kicsit felszisszentem (még akkor is ha szifont potyoltak)
Videóért katt a képre:
-
twon
tag
válasz
Használathoz ne vedd ki a tokból! Így már védett lesz a vaspor ellen!
-
balalev
tag
sziasztok, nagy problémám van.
Felraktam a twrp recovery t. hülye fejjel wipe oltam mnident, és így eltűnt a telepítendő rendszer is a telómról. hogy tudok felmásolni rá valamit, hogy feltudjam telepíteni?
mounolni nem engedi az usb otg t :\ -
Atesz918
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a menü beállításait (mappák, stb.) nem mindig jegyzi meg, pedig már minden biztonsági mentés és visszaállítást kikapcsoltam. Mi lehet a gond?
Illetve néha random újraindul a gép. T-mobile 10a szoftver van rajta. Találkozott már valaki ilyennel?
-
coolrob
aktív tag
válasz
killzone1987 #11637 üzenetére
Én innen szedtem : [link]
Mivel függetlenre van, így a t-s baromságok nincsenek benne szerencsére..
-
coolrob
aktív tag
válasz
killzone1987 #11635 üzenetére
Nem kell újraindítanod csak repülőmódba menni egy pillanatra.
Nekem is ez volt a gond, olvass vissza, 10E megoldotta minden problémám. Tedd fel a magyar 10E firmware-t és élvezd a telót. (kamerát is nagyon megtuningolta)
-
killzone1987
senior tag
Érdemes-e szolgáltatótól vásárolt gyári 4.2.2-őt lecserélni egy olyan mókolt gyárira,amiből sok hülyeség ki van szedve?
Az optimus G-men annó lecseréltem Epsylon féle gyári mókoltra,amiből rengeteg nem kellő program kivolt szedve és nagyon jó volt...
Még egy kérdés.
Hogyan orvosolható az,hogy wifiről lecsatlakozva,nem akar működni a mobilinternet?
Csak ha újraindítom a telót? -
coolrob
aktív tag
-
szabyka95
őstag
válasz
killzone1987 #11630 üzenetére
otterbox tok kell neked + iloome uvegfolia
-
coolrob
aktív tag
válasz
killzone1987 #11630 üzenetére
Nem a vasportól védi, csak ha mindig dugdosod zacsiba, akkor sem súrlódik, karcolódik
-
-
coolrob
aktív tag
válasz
Szerintem nem lenne gondod vele, de szerintem egy ilyen full shield féleséget vegyél rá :
ha visszaolvasol, valaki már vett rá, azt hiszem képeket is linkelt róla.
DE melóhoz nem biztos hogy ezt a telefont venném, mert ha komoly tok nélkül pofára esik, törés lesz a vége, a hatalmas képernyő miatt. (sokan jártak így sajna a fórumon is)
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék majd venni egy ilyen tokot a G2-őmhöz.
Célja az az lenne,hogy 100%-osan vaspor elleni védelemmel tudjam ellátni,ha munkába megyek.
Tehát csak a munkahelyen használnám hozzá.
A kérdésem az lenne,hogy mennyire is bírja a mindennapos használatot,és azt hogy napi szinten akár többször is kivenném,visszatenném a tokjába...
Előre is köszi a válaszokat. -
vinnyg
újonc
Sziasztok 2 napja van meg nekem a g2... és nemtudom hogy miért de nem tudom adatkábellel használni... az előfordulhat hogy azért mert xp 2002-es van a gépen ?
-
polas
csendes tag
válasz
eladogeppc #11617 üzenetére
MHL adapter nem jó hozzá, mert a G2 SLIMPORT-ot használ video.
Én rendeltem egy MYDP slimport adapter-t.
Ha megjön, majd megírom milyen. -
eladogeppc
veterán
Mhl adaptert probálok venni.
Samsung s4-esé jó hozzá ?? -
Lecs@
addikt
Összefoglaló : Hasznos ! Gratula !
-
szabyka95
őstag
felraktam a GMD auto hide soft key nevu progit, nagyon jo, oriasi lett a kepernyo
valakinek megvannak a stock nav bar ikonok kep fajlban ? -
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok.
T-mobile-os 10a szoftver van a telómon. Szeretném frissíteni 10e-re az összefoglalóban leírt módon ("telefon gyári rendszerének visszaállítása, újrahúzása") megcsinálom az alábbi kdz fájl felrakásával.
63 6HU/HUNGARY_OPEN_16G V10E
Ha esetleg garanciális probléma lenne a telefonnal előtte ezzel a módszerrel kell visszaállítanom a tmobile-os 10a-ra és simán intézik a garanciát? Más teendő nincs? -
szala86
aktív tag
Mindenkit megkérnék, hogy olvassa el az összefoglalót és aki szeretné, hogy valamivel ki legyen még egészítve, az legyen szíves privátba írja meg nekem.
Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok! -
Próbálom már humorosan felfogni:
Nálam a drop teszt megvolt. Eredmény: Fail -
Gergőke88
addikt
válasz
vadászcsiga #11599 üzenetére
Esetleg még időben köthetsz ingoság biztosítást ilyen esetekre....
Plag: LG központi szervíz a Váci úton. -
válasz
vadászcsiga #11591 üzenetére
Köszönöm.
Sír a lelkem. Na, mindegy. Visszacsinálni már nem tudom. Pont mint a zsíroskenyér. Pacekra esett.
Azt tudom, hogy fizetős lesz, csak azt nem tudom, hogy hol tudom megcsináltatni és hol csinálják meg gyorsan?(#11592) Lecs@: Részvétem. Sajnos ez összetört de csúnyán. Pont pacekra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiMedia lejátszók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest