Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
Disla87 #59423 üzenetére
A vezeték nélküli fájlátvitelhez akkor már közelebb áll a Samba Filesharing nevű app.
Windows-ban megjelenik a hálózati helyeknél, pont úgy mint az LG korábbi megoldásánál.
+ Beállítható mely wifi hálózatoknál (SSID) csatlakozzon automatikusan.
- Kicsit kisebb átviteli sebességet tud mint az FTP szerveres megoldás, de azért teljesen jól használható.A Play-ről sajnos levették valamiért, nem tudom az okát...
(#59426) Gyula88: Beállítások -> Kijező -> Előlapi érintőgombok -> Rejtett előlapi érintőgombok
-
renee7
tag
válasz
Disla87 #38135 üzenetére
Kabos Gyula után szabadon: Végre az első okos szó máma!!
Nagyon jól tudod. +1000 Ennek a szabadon lévő RAM mennyiségen való töprengésnek semmi értelme. Nekem 176 alkalmazás van fenn, 2-3 digitális amatőr meg professzionális rádió adó vevő program folyamatosan fut a háttérben, szinkronizálgat, használom, ~350 Mb RAM általában szabad, de eddig mindenre elég volt, nem ütköztem korlátokba. Egyszerre 38 megnyitott oldallal meg nem böngészek telefonról, sőt 5-el sem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Disla87 #27030 üzenetére
Tokból ki-be húzogatás miatt? Akkor az egy selejt üveg volt.
Anno SAMU OMNIA 7 telefont vettem meg 2010-ben, szinte a megjelenés napján, potom 150 ezer volt.
Az már más kérdés, hogy a winfos és a samu beleszarása miatt a 3-dik évében a telefont 20 ezerért tudtam eladni. Na, viszont az minőség volt, fém mindenütt. Leejtettem többször is, betonon is csúszott, az nem hogy nem tört be, de még hajszálkarc sem volt rajta. Egy pici sérülés volt az oldalán, de csak akkor láttad volna, ha rámutattam, hogy ott van.Na, az igazi GG üveg volt és remélem, hogy ebben az LG-ben még jobb van.Elmentem egyszer dokihoz, ahol a vizsgálat miatt fel kellett feküdnöm az ágyra, felléptem a lépcsőn és az ing zsebemből kiesett, ahogy hajoltam, kb jó 1.5 méterről a csempézett földre, darabokra esett szét, hátlap, akksi, még a sim is kiesett belőle, csúszott az üvegen vagy 2 métert a doki asztala alá, ők szedték össze az asszisztensével és annak a telefonnak semmi baja nem lett, de még csak sérülést sem láttam rajta, mikor utána összeraktam. Emiatt, ha ilyen üveg van benne, márpedig ilyennek kellene, akkor egy pofáraesést ki kell, hogy bírjon, karcok nélkül. Ha az élére esik, akkor reccs, ezzel tisztában vagyok.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Disla87 #27024 üzenetére
Én, fóliát nem szoktam rárakni, egy GG üvegnek az átlagos karcokat simán kell tudni "kezelnie". Ha meg az üvegre esik, mondjuk betonra, ahol még ráadásul érdes is a felület, én kötve hiszem, hogy akármilyen parasztvakítós edzett üvegnek kikiáltott fólia baromság megvédené a telefont. Amíg nem látok róla (amatőr) tesztet, számomra ez csak felesleges pénzkidobásnak tűnik.
-
polas
csendes tag
válasz
Disla87 #25674 üzenetére
Teljesen egyetértek veled a füles sistergéssel kapcsolatban. (Nem a G2-t akarom fikázni.)
Én is kipróbáltam több KK romot, de mindegyikben ott van a sistergés, ami engem rettentően idegesít.
JB 10F-nél semmi problémám nem volt és jelenleg sincs a füles hangjával.Hibátlan, kristálytiszta hangzás.SzVSz aki KK-nál nem hallja a sistergést, az vagy nem akarja meghallani, vagy el kellene mennie hallásvizsgálatra.
Internet tele van a hibát kitárgyaló bejegyzésekkel: kitkat headphone noise
KK hangja nagyon gagyi és ez a google hibája, amire ők a jelek szerint nagyívben szarnak.
Szerintem, ha érdekelné őket a probléma, akkor már rég javították volna.
Nekem kezd úgy tünni, hogy gugli barátunk nagyon monopol helyzetben, nyeregben érzi magát és egyre igénytelenebb és minimális fejlesztéseket eszközöl a frissen kiadott romokban. Minden frissítés állandóan tele van triviális bugokkal, amiket illő lenne, a kiadás előtt javítani, nem utána foldozgatni.Akiknek van BT fülese, azoknak van bármiféle sistergés a KK-val?
Nagyon gondolkodom egy BT sztereó füles vásárlásán, hogyha ott nincs sistergés.
-
stilo18
addikt
válasz
Disla87 #24158 üzenetére
Szerintem nem fog neked sem...
Én a 10bHKG rom-ra raktam fel a 10e EUR romot, most az imei check szerint van már 20a-m, mégse dobja fel...Aztán, hogy boldog legyen a laptopomra nem tudom felrakni a B2CAppSetup progit, egyszerűen nem megy fel...
Szóval a KDZ frissítés nálam nem megy.
Az LG PC suite meg ha rányomok, hogy frissítés keresés, akkor kiirja, hogy nem tud csatlakozni... -
Danny365
őstag
válasz
Disla87 #23261 üzenetére
Ez elvileg 32 gigásra van, hogy ténylegesen van-e különbség (a tapasztalatok azt mutatják, hogy van), abban nem vagyok teljesen biztos. De van 16 gigásra is független ROM, azt felteheted.
@zack
Nem tudom, de mivel az ART erősen kisérleti/teszt fázisban van (talán ez is az okat, hogy végül kimaradt), igy talán nem akkora érvágás. Ha jól tudom, 1-2 Samsungban sem lehet átváltani ART-ra, de lehet most hülyeséget mondtam. -
WiZARD
addikt
válasz
Disla87 #9764 üzenetére
szerintem ez direkt van így, és nem is feltétlen tartom rossz megoldásnak...
biztos lehet még hasonlókat megfigyelni, pl tök sötétben 0-39% közt nem változik az automata fényerő
de még mindig jobb mint bármelyik HTC-m volt, ami automata módban tök sötétben se vette le minimumra a fényerőt, és mindig vakított...
vagy a szifonok fényerőszabályozásánál is sokkal jobb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest