Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimate
csendes tag
válasz
kisgergely80 #32505 üzenetére
De ezt próbáltam elmondani idáig.
Nincs stock recovery a telefonon! Se stock se custom. Root sincs.tsuckware: azt hiszem, szerintem az is jó. Kérdezz meg mást is, de ha jól emlékszek felrakhatsz T-s romot is, nem a rom szabja meg, hogy független-e vagy sem.
-
mimate
csendes tag
válasz
kisgergely80 #32500 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az ioroot 25-nél azt írja, hogy a belép recoverybe. A 24 meg ez előttiek, amik 4.2.2-höz voltak, azok meg nem.
-
mimate
csendes tag
válasz
kisgergely80 #32494 üzenetére
Ez volt a terv, hogy mindent stock-ba állítsak vissza.
De ha nincs recovery a telefonon, biztos lehet rootolni? -
mimate
csendes tag
Keresgéltem a korábbi hozzászólások között, de ezzel nem találkoztam.
PA rom volt fenn, KDZ-s offline módszerrel felraktam egy 20C romot. Persze hülye voltam és nem wipeoltam semmit. Bebootolt a teló, hard reseteltem, de most nincs recovery. Minden más működik. Újra próbáltam egy offline firmware felrakást, de még mindig semmi.
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? Mi történne, ha ioroot25-el próbálkozok és nincs recovery?
Köszi előre is! -
mimate
csendes tag
válasz
Danny365 #32377 üzenetére
Én azzal próbálkoztam, hogy le gomb + power gomb, megjelenik az LG logo aztán újra le gomb + power. De a te módszereddel sem jön be sajnos. Lehet h csak én vagyok béna, de már 10x csináltam ez előtt és működött.
Menüből végül is sikerült hard resetelni, de még mindig nem tudok belépni a recoverybe. -
mimate
csendes tag
Na sikerült jól elrontani a dolgokat. Offline frissítés után nincs recovery és amikor bebootol a teló, azzal bombáz, hogy a com.android.phone folyamat leállt. Nem lehet tovább lépni mert 1 másodpercenként feljön.
Download mode viszont működik. Hogy kéne felvarázsolni a stock recovery-t vagy, hogy tudnám hard resetelni? -
mimate
csendes tag
válasz
kisgergely80 #32366 üzenetére
Ez a link is működött, uh lefuttattam. Mindjárt végez. Köszönöm a segítséget!
-
mimate
csendes tag
válasz
kisgergely80 #32363 üzenetére
Na most a másik gépen próbáltam és ellenőriztem a host filet, és benne vannak az LG-s dolgok.
A küldött linket nem jeleníti meg szóval gondolom jó lesz most már!Ha már ilyen segítőkész voltál, akkor meg tudod nekem mondani, hogy ha custom romról jövök, akkor előtte, pontosan mit kéne törölni? Mindent, vagy az internal storage maradhat? Vagy esetleg semmit és a végén elég lesz a factory reset?
Köszi!
-
mimate
csendes tag
Elindult RD test tool és eljutottam a 11. pontig, de nálam nem jött ki az ország és nyelv választó, hanem betöltötte az LG user support toolt és várja, hogy megnyomjam a frissítés gombot.
software verziónak pedig 10E-t hozza be, pedig én a 20C-t választottam ki. -
mimate
csendes tag
válasz
kisgergely80 #32352 üzenetére
Igen a Droidmester féle offline módszerrel. Most elindult. Köszi!
Gazsi00: fel van telepítve igen, most rendszergazdai jogok nélkül végre elindult, meglátjuk mi lesz belőle. Köszi szépen!
-
mimate
csendes tag
Próbálkozok az offline frissítéssel, de nem megy. A start.smd-t rendszergazdai jogokkal indítva nem hozza be a progit, azt írja, hogy nem találja a b2cappsetup.exe-t
A drivereket már többször újraraktam, defender van a gépen, ezt kikapcsoltam. Mindent a leírás szerint csináltam, és két gépen is próbáltam. Mind2 win8.1
Van valami jó ötletetek? Előre is köszi!
-
mimate
csendes tag
Hali!
PA romot használok egy ideje, mindig frissítek ha megjelenik az új, de az akku idő nem sokat javult mostanában.
Akik AOSP romot használtok, milyen kernelt tesztek alá? Egyébként ettől és még egy-két érthetetlen bugtól eltekintve semmi bajom nincs vele -
mimate
csendes tag
válasz
eladogeppc #15362 üzenetére
Mutatja a videóban, eltűnik miután megnyitja a play books-ot.
-
-
mimate
csendes tag
válasz
--Rawlings-- #8328 üzenetére
A témák csak az ikonokat és a home, lockscreen hátterét változtatják. A menüben minden marad.
-
mimate
csendes tag
Tegnap visszavittem T-be a recsegő, süllyedő hátlap miatt és a szervizes arc azt mondta, hogy nem cseréli, mert a használhatóságot nem befolyásolja. Nem tudtam neki semmit mondani, amitől meggondolta volna magát, hétfőn még bepróbálom Pesten is, ahol vettem.
Más: a lockscreen-en van egy sim kártya logó, mellette T-mobile H felírat. Ezt el lehet tüntetni? E miatt sajnos nem teljes képernyős a dasclock widget, pedig ha lehúzom kinyújtja, csak nem marad úgy véglegesen.
(#6525) vadászcsiga én is ezt rendeltem pirosban, jól fog rajta mutatni
-
mimate
csendes tag
válasz
vadászcsiga #6450 üzenetére
Végül milyen a csere telefon? Még mindig nem nyekereg?
Én szerdán vettem át, a boltban semmi baja nem volt, csütörtök reggelre meg elkezdte. Nem vészes, csak akkor süllyed 1-2 mm-t és ad ki hangot, ha direkt ott nyomom a hátlapon, rendeltetés szerű használatnál nem. Más baja nincs, nem tudom, hogy vissza vigyem-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest