Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
kurion #75992 üzenetére
Nálunk kettő is van itthon G2-ből, igaz, az egyik csak navigációs célokra szolgál az autóban.
Mindkettőn az utolsó Resurrection Remix van. Igaz, az még Nougat, de szerintem nincs komolyabb baj vele...
Kicsit a hangerőt feljebb toltam benne, meg a kamerát vissza cseréltem egy régebbire, mert a a visszanézéskor mindig elforgatja a képet, ennyi.
-
kuyarashi
őstag
válasz
kurion #75994 üzenetére
A 16.0 nálam elég bugos, de használható. Például az ébresztő 10-ből csak 2-szer ébreszt maximum. Néha lassan frissíti az órát. A rejtett fényerőcsúszka sem mindig működik. Van egy beépített hívásrögzítője, mint a koreai F320-nál volt, gyári ROM-al, de mikor bekapcsolom, gyakorlatilag teljesen némítja a mikrofonomat. A vonal másik végén semmit nem hallanak.
-
kuyarashi
őstag
válasz
kurion #75992 üzenetére
KitKat helyett gyári 5.0.2, custom ROM-ból pedig LineageOS 15.1.
-
reap3r
aktív tag
válasz
kurion #64511 üzenetére
Én a helyedben elfelejteném a facebook appot, mivel az egy használhatatlan, akksi merítő f*s... Ezt egy app újratétel nem fogja megoldani, ez a facebook ez ilyen, merít, ha akarod, ha nem... Én böngészőből lépek fel, ha fel kell lépnem... az is teljesen jó és már böngészőn is tud értesítéseket küldeni...
(#64510) fery02 Az akkumulátorokban lezajló nagyon bonyolult kémiai reakciók sajnos nem így működnek... Olvass kicsit utána az akksik működésének, sajnos szerintem pár oldal után nem tudnád, hogy mégis mi miért van, mert ez az akkumulátoripar iszonyat bonyolult egy dolog...Emelett ugye nem csak magának az akksinak van ebbe a töltősdibe beleszólása, hanem a kernelben is mindenféle szabályozó dolognak, amit nem nagyon tudok, hogy mit milyen elv és paraméterek szerint szabályoz maga a telefon. Amúgy, ha van még garanciád, akkor az LG-ben nekem cseréltek akksit gariba...
Más:
Másnak nincs olyan problémája, hogy MINDEN Lollipop alapú romon, beleértve a gyárit is, egyszerűen nem hajlandó a google fiókom rendesen működni. 1 nap után MINDEGYIK romon elszáll az összes google-höz tartozó appom, egyszerűen nem tud szinkronizálni semmit, ezen a hard reset sem segít... Amúgy mindig tisztán telepítek: HR előtte,utána, aztán wipe cache,dalvik... -
kocka88
tag
válasz
kurion #64153 üzenetére
Ami a g2-nél probléma volt az az hogy egyszer kiesett a zsebemből és ahol megrepedt az érintő ott nem is érzékelt....nem tudom a g4-nél hogy van , de annak sincs sok értelme hogy egy véletlen esést követően egy majdnem 200e ft-os telefon pihenjen a fiókba mert nem érzékel tovább és hirtelen nincs rá keret hogy ki cseréljem a kijelzőt.
Az s6 pedig repedt érintővel is üzemelhet tovább
Tudom nem kell össze törni , nem is az a célomMost nézem youtubeon h repedten is érzékel tovább.....hmmmm
-
extasymajom
aktív tag
válasz
kurion #57520 üzenetére
köszönöm az ötletet de közben megcsináltam. a teljes újrarakást akartam elkerülni és végül a etcmappában a host file-t kellett átírnom illetve töröltem 2 sort és restart. onnantól jó volt minden.
a meglepő inkább az volt hogy a Z U topikban mennyire nincs pörgés (nem úgy mint itt) mégis eddigi eladásaim rekord idejét sikerült produkálni mert feladástól számítva 4óra múlva megvolt az új tulaj. Ez nagyon meglepett mert azt hittem hetekig árulgatonm majd.
-
-
G33Z@
tag
válasz
kurion #57268 üzenetére
Ok köszönöm! Szóval itt vagyok egy töküres g2-vel, épp twrp-ben vagyok. Leszedtem a 20h-t mert a sebessége ellenére 1 nap alatt kiszerettem az lokiból.20 h Kdz a PC-n pihen. Azt szeretném, hogy újra normális KK-m legyen.
Rebootoltam, de a billentyűkombinációk nem működnek.
Most van egy LG logós G2-m... -
G33Z@
tag
válasz
kurion #57251 üzenetére
Először is KÖSZÖNÖM! Másodszor, mivel neked 6 perc volt, hogy értesz is hozzá, nekem két óra nulla eredménnyel. Ha megnézed a hsz-eim számát látod, hogy földi halandó vagyok, mint ahogy említettem is. Egyébként most már a KK-t akarom vissza pakolni, Lolik nagyon gyors, akksi is jó, kamera szintén (nem lélegzik), de nulla design és kipaterolt beállítások. Nem kell.
Köszi még egyszer. Kellemes napot kívánokKomolyan sokkal előrébb vagyok, hogy 6 percet szántál rám. Ezer hála!
-
Magnat
veterán
válasz
kurion #37641 üzenetére
Őszintén, ez engem qrvára nem vigasztalt és nem is érdekelt... gondolom ha veszel egy S8-as Audit ami a pályán 100km-enként lefullad, nem azt fogod mondani, h mekkora sz@r a Bosch, mert ő szállította az üzemanyagrendszert.
Plusz a hardver megbízhatatlansága csak egyik oldala volt a dolognak... a másik része az, h az LG supportja a nullával volt egyenlő. Az akkori csúcsmodelljük volt a 2X és soha nem volt rá friss rendszer (plusz ami volt is egy bughalmaz). Amiről persze tudom, szintén az Nvidia tehet, mert nem adtak ki drivert a sochoz... csak nekem az nem világos, h amikor leszerződtek az Nvidiával, ezt miért nem lehetett kikötni... nekem egyébként a soc gyártók a készülékgyártók mutogatásai alapján egyre inkább vmi törvény és üzleti etika fölött álló szervezeteknek tűnnek, mert ha nem jön frissítés, arról is ők tehetnek, ha instabil a készülék arról is...gyanítom h emellett gyerekekkel dolgoztatnak egy uránbánya mélyén és még fizetést sem adnak nekik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest