Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
Srácok milyen a MIUI v6 a G2-n? Milyen ismert hibái vannak?
-
-
haypro
senior tag
Srácok, tudnátok segíteni?
Felraktam, pontosabban felrakattam haverral a CM12-t az LG G2-esemre. (Én nem értek hozzá) Minden szuper, iszonyatosan gyors, reszponzív és felesleges sallangmentes, imádom tényleg.
Egy baj van vele, mégpedig hogy miután lezárom a kijelzőt magától bekapcsol 10-ből legalább 9-szer. Minden nap frissítem a legújabb NIGHTLY-ra, de ez nem javít rajta. Mit lehet ennek csinálni? -
haypro
senior tag
válasz
Cingáriusz #56849 üzenetére
Miért nem használsz mondjuk SwiftKey-t? Százszor jobb mint a gyári.
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen romot rakjak a G2-es telomra? A gyári nem jön be és multitasking-ban sem a legjobb... Melyik a "legjobb" rom rá? Én Cm-re gondoltam, az S3-amon az volt, csak akkor még azt nem tudom hogy 11 vagy 12-es verziójú legyen...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest