Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Kollégámnak Xiaomi Mi-3 van, az odaveri AnTuTu-ban 42-43k körül hoz neki...
Láttátok volna főnök arcát, amikor meglátta, hogy jobb az mi3... priceless...
Az biztos, hogy Ő napi szinten tölti a Nexus 5-jét... mert 2 napot még új korában se bírt ki... Meg kamera is jobb tudtommal a G2-ben, nah meg ez a kijelző azért csodaszép.
Nah, de azért mégis. Amúgy visszanézve láttam, hogy JB után csökkelt KitKat-ben sokat 3-4k-t a pontszáma a G2-nek... Vajon miért? -
batai15
félisten
válasz
Real_Necro #49098 üzenetére
Az infrát ,jobb kamerát wolfson chipet megse említem,na ja meg fm rádió!
-
válasz
Illusion1010 #49093 üzenetére
Fogasra jobban bejon a g2. Akksi idoben roszabb lenne? Azthittem ha mar ennyivel vastagabb akkor tti jobb az akksija vagy legalabb a winphone energia takaregossaga jobb.
-
Udv, kb 80k t hozzajutotam egy uj nokia 930-hoz. Aki esetleg tud errol a telorol valamit, az segitene donteni, hogy maradjon meg a g2 vagy a 930 legyen inkabb az uj tarsam? Megszerettem a g2 nagyon, a win phone kicsit idegen szamomra, de 10k rafizetest kb meg elviselnek ha meggyoztok. Ami szamomra fontos egy telefonban. Fenykepezo, akksi ido, net, zene.
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Nagyon szemezek ezzel a telefonnal. Tudom, semmire se lehet ebből következtetni, de megtenné valaki, hogy futtat egy AnTuTu-t, a legfrissebbet...
Cégen belül e-pénisz méregetés megy, hogy kinek mennyit csinál, és ha már beruházok egy ilyen telóra, akkor ott se legyek lemaradva
A másik komolyabb jelöltem amúgy a Z1C... de inkább a G2 felé húz a szívem, eszem, mindenem...
-
alex devil
senior tag
Pesten lehet valahol Nekeda tokot venni?
-
Danny365
őstag
válasz
firemanus82 #49084 üzenetére
Ja hogy a PC-n bezáródott a parancssor? Juss el még egyszer oda, hogy ott vagy a stock recovery-ben, sideload-ra várva, aztán nyiss egy parancssort az ioroot mappájából, és írd be ezt:
adb sideload datroot.zip(előtte nézd meg, hogy van-e datroot.zip a mappában, mert emlékeim szerint másik verzióban még más volt a neve)
-
Danny365
őstag
válasz
firemanus82 #49082 üzenetére
Hát, miért nem írtad be manuálisan, amit mondott?
adb sideload <filename>Most hirtelen nem emlékszem, hogy mi a root.zip-nek a neve az ioroot mappában, de gondolom elég egyértelmű.
-
Quqesz
nagyúr
Jut eszembe,aki vodás az észrevette,hogy pár napja küldtek sms-t és a hálózati beáll miatt kértek újraindítást,ami eredménye képpen bekerült a választható hálózatok közé az LTE is,bár még nem tudtam felcsatlakozni,de nem is pesten vagyok...valami készül itt
-
Quqesz
nagyúr
Hát nagyon szeretem a G2-t,de ma voltam a Syma-ban és hát azért csurgott a nyálam: Xiaomik,O+O,Lenovo(vibe Z2 és Z2pro),Thl,Huawei mate7. Most van a veletech kiállítás,nem sok gyártóval,de azért jó volt megnézni.(volt még sony,alcatel,prestigio,iocean,dodgee,umi)....de nem érzem,hogy le lenne maradva a G2 bármelyiktől is...megnéztem viszont a szpídsopban a Nilkin(alul,felül nem véd) és Spigen(csúszós műanyag oldal) tokokat,de nem jöttek be....nem dícsérem ezzel a tpu tokot,de ezekre nem cserélném le...
-
törölt tag
Húú! képernyőmentést hogyan is tudok csinálni
-
Denny007
csendes tag
válasz
vadászcsiga #49074 üzenetére
Köszi a választ!
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok! Látom hogy van már 20H-s szoftver. 20D-ről érdemes váltani? Van valami számottevő különbség? Próbáltam keresni neten leírást, sajnos nem találtam.
-
válasz
firemanus82 #49071 üzenetére
Valahol kicsit visszább írták h mivel lehet...úgy emlékszem...
-
firemanus82
senior tag
Van egy kis bibim. A V20H-t mivel lehet root-olni? iroot25 jó hozzá? Mert az "apply update from adb" kiválasztása után semmi nem történik. Áll a képernyő, a kis robot alatt a "Nincs parancs" felirat olvasható. A legutolsó üzenet pedig a "Now send the package you want to apply to the device with "adb sideload <filename>...kb. 5perce
-
batai15
félisten
válasz
#07400704 #49066 üzenetére
Mobilnettel ha huzamosabb ideig netezek akkor is melegszik. Lehet nem lóg fent mindenki 5-10 percet egy huzamba a neten. Az se mindegy szerintem hogy egy oldal mennyire tekeri a procit stb.
Igaz ez wifire is. Most vagy 20 perce nyomkodom és kamera körül langyos.
Szerintem nem gond amig nem melegszik hirtelen.
Volt lg 4x hd telefonom.
Egyszer ugy jártam hogy 80%rol pár perc alatt 30ra merült és forró volt. Na az a gond nem az hogy pár perc után érzed hogy kicsit melegedett. -
törölt tag
válasz
batai15 #49064 üzenetére
Egyáltalán nem csodálkoznék ha mindenkinek ilyen lenne, de úgy tűnik egyenlőre csak kettőnknek, pl. a tied melegszik-e ha ezt a fórumot böngészed és semmi más nem megy?
Sokkal nagyobb erőforrást igénylő feladatnál meg még csak nem is langyos.
Mióta is van meg a G2-d, 2 napja...?
Azt nem gondolom, hogy valami kritikus gond lenne, feltételezhetően beragadt valami netszemét, vagy ilyesmi. -
batai15
félisten
válasz
1kawarider #49063 üzenetére
Jajj istenem..... ilyen hw melett mit csodálkoztok? Dolgozik a cpu,kijelző meg minden ....
-
Zugi
aktív tag
válasz
mark.bajusz #49061 üzenetére
4G-t támogató SIM kártyád van? Ha régebbi SIM-ed van, akkor ingyen cserélik. Bár én Telenor-os vagyok, de ott így megy a dolog.
-
mark.bajusz
újonc
Sziasztok!
Olyan problémával rendelkezek, hogy a telefonom nem képes átcsatlakozni 4G/LTE-re. T-Mobile-nál vagyok, direkt átváltottam olyan csomagra ami képes a 4G-re mert a fejlesztéseiknek köszönhetôen már a lakóhelyemen is van. Próbáltam mindent, a rejtett menüben azt írja, hogy nem támogatott. Legfrissebb gyári szoftver van rajta(root nélkül),gyári visszaállítást is csináltam de egyik sem oldotta meg a problémám. Ráadásul nem rég volt szervízbe teljes panelcserén, úgyhogy nem nagyon van kedvem 2hétig feljárni Pestre. :/
Válaszaitokat elôre köszönöm! -
ÉvyBaba
csendes tag
Segítsetek! Ma sajnos leejtettem a g2 met és szerencsétlenségemre pont úgy érte a küszöb széle h a kijelző alján berepesztette az üveget! maga a kijelző világít mutat mindent, de az kezemet nem érzékeli!
Egerbe lakom itt nincs sok lehetőség a javításra! egy helyre bevittem ott az emberke meg se nézte egyből rávágta, hogy 55 e ft! valaki tudna ajánlani 1 helyet ahol korrekt módon meg tudnám javíttatni!? -
válasz
Danny365 #49052 üzenetére
Előszöris azért mert azt se tudtam hogy kettő email kliens van feltelepítve rá..
Másodszor azért mert szerintem csak a rendes email kliens tud több fiókot (nem gmailest), szükségem van néha külön-külön fiókonkénti, néha kombinált nézetre, illetve ezt lehetett kirakni a főképernyőre állandó nézetre, illetve beállítani hogy mikor szinkronizálhat, mikor nem..
-
Mike81
senior tag
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne. Az Expansys és az EMAG gyári garis G2-t árul?
-
válasz
RomiJosy #49050 üzenetére
Köszönöm
Elvileg letiltottam, mindenesetre eltünt a "Gmail" az alkalmazások listából...
A rendes email kliensben több (imap) email-fiók is be van állítva azt remélem nem zavarta meg e művelet.. Se más gmail alkalmazást (pl névjegyszinkronizálást a gmail fiókba), remélem... -
-
karpathy
csendes tag
Tudja valaki hol lehet a push értesítéseket bekapcsolni a menüben? Állítólag az van kikapcsolva a telefonomon, egy órája keresem, de sehol sem találom.
-
bakkir
tag
Üdv!
Hogy lehet beállítani a gyári zenelejátszóval, hogy a dalszöveget is megjelenítsen?
Akármilyen zenét próbálok, semmivel sem megy. Azt írja ki, hogy nincs elérhető dalszöveg. Ötlet? -
Danny365
őstag
A full verziós PowerAmp akciós, $1. Elég ritkán olcsósítják, szóval akinek nincs meg, de kellene, szerintem vegye meg.
-
-
-
törölt tag
válasz
batai15 #49036 üzenetére
Szolgáltatónál vennék egy G2-t, mert ott nem kell egyben kifizetni. CM vagy Omni-t szeretnék rajta használni. Mint kiderült, ez lehetséges szolgáltató függő készülékkel is (Sony Z1C-vel nem). Azért kérdezem, mert ha ezek után is eltér egy független készüléktől (T bootlogo, egyéb blődségek), akkor lehet, hogy egy olyan készüléket hoznék el, amivel a legjobban járok (eladom) és veszek az árából egy független G2-t, mondjuk a partnerogsm-nél (innen van az N4-em is).
(#49038) batai15
-
Danny365
őstag
válasz
#59070464 #49032 üzenetére
Külsőleg nincs semmilyen logo, T-s boot animáció/hang az van, illetve kis bloatware, amit közül párat csak roottal lehet törölni. De. Bármikor feltehetsz egy független készülékre szánt ROM-ot (a hivatalos kdz-t, tehát még csak nem is buhera), így meg azon kívül, hogy nem fog elfogadni nem-Telekomos kártyát, nem lesz semmilyen különbség egy független meg a te telefonod között.
-
exelsior1
senior tag
Na, beadtam szervizbe a G2-t a beragadt sim tálcával. Sok jót nem ígértek. Sajna mikor beraktam kipottyant a nano simem és csak az adapter ment be az meg beragadt, elvileg ilyenkor a kihúzási kisérletekkel benyomással stb a sim olvasót szétcincálja és 10-ből 8 esetél kinyírja és csak főpanel cserével tudják megoldani (meglepne ha nem tudnék ebayen pár ezerért rendelni sim olvasót amit valaki majd csak beszerel). Szerintük nem is garis a hiba mert rendeltetésszerű használat az hogyha nem micros simet teszek bele és az adapter tiltott. Szal necces, a főpanel általában drágább mint egy új teló
Természetesen pont nem volt cserekészülék sem, úgyhogy remélem legalább emiatt gyorsabbak lesznek.
-
Danny365
őstag
válasz
#59070464 #49027 üzenetére
Lokival. Annyi, hogy downgradelni kell a bootloadert, de ebből igazából semmi hátrány nem származik. Illetve a Bump-pal KK-es cuccokat is lehetne "patchelni", de igazából annyira nem származik belőle semmi előny, hogy a fejlesztők se nagyon foglalkoznak vele.
Lényeg a lényeg, simán feltehető a telóra TWRP, így azt flashel az ember, amit akar - köztük a CM-et vagy Omni-t. Garit se vesztesz, minden visszaállítható gyárira.
-
törölt tag
válasz
1kawarider #49016 üzenetére
Érdekes ez, mert csak, böngészés közben melegszik, de pl. ha youtube videot nézek(youtube alkalmazással) órákig akkor nem, márpedig az sokkal nagyobb adatforgalommal jár.
-
törölt tag
Függő G2 bootloader nyitható? A Sony Z1 Compact mint kiderül nem. Itt ez hogy van?
-
Nightman1
tag
válasz
batai15 #49003 üzenetére
De! Ilyen tempóval simán kéne töltenie,de mivel ez mégiscsak mobilnet,nem wifi,így mint nálam is,gyakran csak várok a betöltésre.
Oka egyszerű,a mkobiltornyok kapacitása véges,és prioritásban az első helyen a telefonálás,másodikban az sms,és csak harmadik körben van internet.
Ha épp sokan telóznak adott területen,akkor az internet lassabb..
Előző telómban volt adatforgalom figyelő,láttam érdekes dolgokat.. -
batai15
félisten
válasz
pappkarcsi #49020 üzenetére
Ja akkor marad a nagy pontosságon, köszi!
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
batai15 #49018 üzenetére
A gps modul nagy pontosságon bekapcsol ha valamelyik program használja, de csak addig amíg használja. Ha navi vagy időjárás program használja úgy is tudni akarod pontosan, hogy merre jársz. Kímélőn a modul maga nem lesz bekapcsolva csak a hálózati tornyok alapján próbálja belőni, hogy merre jársz. Navigációbál ez nagyon nem hasznos. Azt kell eldönteni, hogy mennyire fontos, hogy pontosan tudd merre jársz, de 10-15 mp alatt biztosan talál jelet, így az akkunál ez nem mérvadó. Ha nincs bekapcsolva lehet, hogy 1-2 perc is lesz mire megtalál, besaccol akkor meg a kijelző fogyaszt többet. : )))
(#49014) Levi941127 Csak a hangout-ot tudtam letörölni, mert a többi nem is volt rajta az enyémen, de ebbe az egybe is belefailelt..
-
batai15
félisten
A hely meghatározás menüben nagy pontosságra van állítva. Kérdésem lenne hogy van külömbség akkuban ha kímélőre teszem?
-
oemor
csendes tag
Sziasztok olyat szeretnék kérdezni, hogy
Rootolva volt a telo. a supersuban rátaláltam az unrootra na mondom jól van akkor katt , elméletileg unroot van de kérdem én hogy a gyakorlatban is vagy sem, közben próbáltam egyet OTA-án frissíteni , persze mikor letöltötte a frissítést és elkezdtem telepíteni persze hiba vmi err 01114 vagy valami ilyesmit írt ki gondolkodom hogy csinálok egy gyári vissza állítást de félek h vmi probléma lesz , tehát a kérdés az hogy a supersuval akkor UNROOTOLTAM VAGY SEM , ILLETVE , mit tegyek hogy ota-n mennyen a frissítés . bocs ha értelmetlenül fogalmaztam, bocs a a helyesírási hibákért is , remélem tudtok segíteni: -
pappkarcsi
senior tag
válasz
Levi941127 #49014 üzenetére
Köszi!
Ha nem is mind fut folyamatosan, de legalább helyem lesz a telefonon.
szörnyű ez a "16gb" -
Levi941127
senior tag
válasz
pappkarcsi #48978 üzenetére
A System App Remover nevű alkalmazással szedtem le a fölös app-okat, mégpedig ezeket: [origo], Arcalapú feloldás, Böngésző (gyári), CloudHub, Drive, Email, Fájlkezelő, Google Play Játékok, Google Play Könyvek, Google Play Movies, Google Play Zene, Google+, Home Theme - LG, Jegyzetfüzet, LG Backup, LG Billentyűzet, LG GNSS, LG Keyboard Black Theme, LG Keyboard Lovely Theme, LG Keyboard Natural Theme, Life Square, Life Square Log Manager, Multi-fotó, Nyomtatásisor-kezelő, On-Screen Phone, Óra-widget, Quick Translator, RemoteCall Service, Smartshare.Beam, SmartShareProvider, Szótár, TalkBack, Telekom, Telekom Nekem, TextTranslator, Video Trim, Videószerkeztő, Voice Mate, Voice Mate Engine, Voice Mate Speech Pack, VuTalk, WAP szolgáltatások.
-
karpathy
csendes tag
válasz
karpathy #48918 üzenetére
"Sziasztok!
Egy hete vettem a telefont, minden tetszik, csak egyetlen problémám van vele. Az emailek elég hektikusan jönnek meg rá. Még megvan a régi telefonom is, tehát tudom mikor kapok levelet, de ez a készülék néha negyed órás késéssel jelez, néha nem is jelez. Persze olyan is előfordul, hogy azonnal megjön erre is minden.
Van valami beállítás, amivel helyrehozhatom ezt a számomra elég zavaró jelenséget?
Előre is köszönöm!"Kérlek, valaki segítsen! Ma frissítettem 220D-re, abban bíztam megoldódik, de semmi változás. Ha le van zárva a kijelző, nem kapom meg a levelet, csak ha feloldom. Nincs bekapcsolva semmi energiatakarékosság és mobilnetet használok.
-
törölt tag
Wifi-vel böngészéskor, nektek is melegszik a tel. felsőrésze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest