Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHARD
tag
válasz
preludium975 #75254 üzenetére
Nem akarom eladni.3 éve van meg,teljesen meg vagyok elégedve vele.Ha kdz telepitést csinálok,ahhoz mást nem kell feltennem,csak a romot?
-
PHARD
tag
Sziasztok!Azt szeretném megtudni,hogy tudnám kitkatra visszaállitani a mostani lollirol a g2-őmet?
-
PHARD
tag
Sziasztok!Érdeklődnék,hogy cserélt e már valaki jack aljzatot?Ill.kb mekkora összeg a cseréje?Köszi
-
PHARD
tag
Hogy tudok recoverybe lépni,ha már elcsesztem?
-
PHARD
tag
Sziasztok!Nemsokára 2 éves lesz a g2-őm és gondoltam fel kéne tenni a cm13 at.Eddig csak gyári cucc volt rajta.Root van,recovery van.Tudnátok segiteni abban,hogy az elejétől végéig leirná valaki mi a folyamat?Nem akarom elcseszni a telefont!Köszönöm
-
-
PHARD
tag
Valami szoftver frissítést ajánl fel a telo.Tud valaki róla valamit?Független,32-es,német piacos és 20d van rajta jelenleg.
-
PHARD
tag
válasz
Tonimcfish #44561 üzenetére
Akkor ez a baj,mert töröltem az appot,böngészőből nyitom meg.Köszi a segítséget!
-
PHARD
tag
Valszeg én vagyok béna,de miért nem tudok facebookon képet megosztani a galériából?Miért nem ajánlja fel?
-
PHARD
tag
Az normális ennél a telefonnál,hogy fél óra planets zombi játék után 75 fokra melegszik?Akkor mi lesz egy óra navigálás után?
-
PHARD
tag
Hali!
Végre meglett nekem is a 32-es változat.Hol lehet a gyártási idejét megtudni? -
PHARD
tag
Na,végre meg lett a telefon.Egy gyors kérdés;rakattam rá gyorsan ilyen kemény üveg vagy milyen fóliát,de körbe kb 3-4 mm-ert nem ragadt rá,mert állítólag van egy pici íve a kijelzőnek.Ez igaz,vagy a fólia szar minőség,bár négy rugó volt.
-
PHARD
tag
Ma is megtapogattam a telót,nem lehet betelni vele.Megrendeltem,jövőhéten már nálam lesz!!Alig várom :-D
-
PHARD
tag
Hali!Meg akarom venni a telót!Starmobil gsm boltból rendelt már valaki?Mennyire megbízhatóak pl.garanciális ügyekben?
-
PHARD
tag
Érdemes 1év bolti garanciával megvenni a telefont?Mi a hátránya a gyártóival szemben?
-
PHARD
tag
Mennyire használható a gyári rom,hogy mindenki
pakolja fel az egyedi romokat?Van vele
valami gond? -
PHARD
tag
Ez a telo lesz szerintem az xperia p-m utodja!32 gb-ost nézegetem,hol érdemes venni?Van ajánlott gsm bolt?
-
PHARD
tag
Sziasztok!Eddig inkább Sony telefonjaim voltak,de most szeretném cserélni az xperia P-t.Ezt a telot néztem,ill az xperia z1 compactot.Érdekelne hogy mit gondoltok,illetve szervizháttere milyen az lg-nek?A frissítések hogy jönnek rá,mert nem volt az erösségük azt tudom!
Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- OnePlus 10 Pro DualSIM 8 GB/128 GB Volcanic Black
- Eladó bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Sony Xperia XA2 Silver mobiltelefon
- Apple iPhone 16 128GB Fekete és Fehér Színben Bontatlan Új 12 Hó Garanciával
- Tavaszi szünet - Samsung Galaxy S24 FE 256GB DUALSIM 2.5év! jótállás
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest