Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Tud valaki olyan adblocker-t, amihez nem kell root, és jó is? Adfreehez és Adblock plushoz kell, ha jól emlékszem.
Csak a frissítési problémák miatt nem akarok rootolni egyelőre.Azt hol kell beállítani, hogy gépelés közben magyar szójavaslatokat adjon a telefon?
Köszi!
-
Den Hadnagy
senior tag
Tudom, hogy nem a reklám helye, de én itt vettem, szerintem jó az ár, készségesek a diszpécserek élőszóban és emailben is, gyors volt a szállítás. Garira nyilván nem volt még szükség (tegnap vettem át a készüléket) - ne is legyen - úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de alapvetően jó benyomásaim vannak velük kapcsolatban.
Gyári, bontatlan csomag, fülessel.
Ha netán valaki ennek a remek gépnek a beszerzését tervezi.
DH
-
Danny365
őstag
válasz
Rickenstein #51695 üzenetére
Mivel az Android végén a d a magyar nyelvben is használatos d hangot jelöli, ezért nem kell kötőjel...
-
w333
félisten
válasz
Rickenstein #51695 üzenetére
Javítás alatt ... köszönöm az észrevételt !
-
w333
félisten
Ha valakit érdekel, ide jöhet majd az OFF Android -t használók OFF topikja
-
-
Indiant
addikt
Valahogy megoldható a három vízszintes vonalas gomb kirakása G2-n? (CloudyG3)
A beállításokban ezt a fajta gombot nem ajánlja fel. Ha jól tudom Menü gomb.ui.: megtaláltam a #47408 választ
-
Atish19
őstag
válasz
randras_83 #51685 üzenetére
A tartó annyira nem érdekes csupán szerettem volna 1 csomagban a tokot és a fóliát megszerezni és csak ezt találtam. A tartót meg felfogom úgy, mint járulékos haszon
kitudja lehet még hasznát is veszem majd
-
Mauzes
addikt
Az időjárás app widget-je csak a gyári launcher-ben működik nálatok is? Próbáltam pár egyéb launcher-t, és az időjárás widgetet egyszerűen nem töltik be (szürke marad egy hibaüzenettel). Dodol-on és nova-n sem sikerült...
-
randras_83
addikt
válasz
daninet #51683 üzenetére
Tegnap ismét voltam a váci úton a nexus miatt (szervizes elcseszte a hatlapom, nem pattant be rendesen) előttem egy srác vagy G2 vagy G3 volt nála a fülessel volt gond, elhalkult az egyik oldal simán cserélték neki.
@Atish19: éppen megérheti, bár én nem szeretem az ilyen tokokat, illetve ezeket az autós tartókat sem, mivel a nagyon rázkódik a hajlítható kar miatt ( egy F.O.S.)
-
Atish19
őstag
Mit szóltok ehhez a csomaghoz? Megéri? vajon eredeti lehet a tempered glass?
-
daninet
veterán
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári fülest kicserélik-e garanciával? (nagyon halk valamiért)
-
Mauzes
addikt
válasz
BeastMode #51679 üzenetére
Köszi, ez jól hangzik.
Azóta arra jöttem rá, hogy mivel a notification független a launcher-től, arra tapizva működik a knock on kikapcs. A bekapcs meg alapból megy mindig. Szóval nem veszted el teljesen a knock on-t egyik launcher-nél sem, pl ha a dodol tetszik jobban, vagy csak nem akarsz fizetni a Nova Prime-ért.
-
No, az új LiquidSmooth-ban (2015.01.03.) már működik a profilban a saját fénykép alkalmazása. Eddig 110%-osan meg vagyok ezzel a ROM sorozattal elégedve :-D Íme 2 kép: egyik és a másik.
-
Mauzes
addikt
válasz
hard74 #51675 üzenetére
És ez független az általános beállításoktól, tehát dupla kattra mindig a lock screen jön be (kvázi lezárja), vagy ha nekem az általános képernyő beállításnál "képernyőzár - semmi", akkor csak simán kikapcsolja?
Csak azért kérdem, mert ez fizetős, nem tudom kipróbálni. Valaki tudna segíteni, akinek Prime van?
-
bajnokpityu
félisten
20d óta mik változtak a jelenlegi firmig bezárólag?
-
Mauzes
addikt
Van olyan 3rd party launcher, amivel működik a knock on (kikapcs, mert a bekapcs megy)?
-
w333
félisten
válasz
Drahcir #51669 üzenetére
Közben megnéztem a másik telefonon ... nem a Google kereső hibája lesz mert az le van tiltva és mégis az S4 (i9506) ugyan ezt csinálja Link
Valami a Google -nél nem jó, nálam kb. 2-3 napja jelentkezett, addig jó volt
Szinte biztos hogy a Play Szolgáltatásokkal van valami gond
-
w333
félisten
válasz
Drahcir #51659 üzenetére
Nálam ezért nem ilyen drasztikusan ... de kb. 5 óra ébrenlét volt ami azért kicsit sok, Google kereső most frissült 7 -én nálam még nem ajánlotta fel, de gondolom emiatt lehet, megvárom a frissítést de ha nem lesz változás akkor a Google keresőt le fogom tiltani, szerintem ez lesz a hiba okozója ...
(#51666) Dexter-2000
4G / LTE lefedettség kevés, ezért volt mondtam
-
Mauzes
addikt
válasz
Dexxter182 #51651 üzenetére
Nekem sincs knock code, de nálam néha mintha nem reagálna. Mondjuk nem gyakori, de azért olyankor idegesítő.
Persze lehet, hogy balfasz módon koppintok.
-
pit450
aktív tag
Tudna valaki linkelni lollipop témákat ?
-
logarithm
őstag
válasz
szabeska #51661 üzenetére
Így próbáltad? -> "Az új KnockCode-os romokban, állítólag megváltozott a HardReset. Ezért ha a fenti módszerrel nem működne, akkor próbáljuk meg úgy, hogy kikapcsolt állapotban, nyomjuk a hangerő le és a bekapcs gombot, majd amikor felvillan az LG logó, akkor egy másodpercre elengedjük és újra nyomva tartjuk, de nem a bekapcsot, hanem a hangerő fel és a hangerő le gombokat. És be fog jönni a HardReset menü."
-
szabeska
addikt
sziasztok. vásárolt telefont állítok vissza kdz updaterrel. twrp és root volt rajta, amik nekem egyelőre nem kellenek. fel is ment a gyári szoftver, de hardveres gombokkal nem jön elő a factory reset menü, szoftveresen pedig nem tudok resetelni, mert folyamatleállási üzenetek ugranak elő folyton, ergo használhatatlan a teló. mit tudok tenni?
-
papp053
tag
Sziasztok
Eddig csak aktív olvasója voltam a fórumnak, ma alaposabban is olvasgattam kamera ügyben, mert hát az enyém elég karcos volt, szörnyen homályos, színtelen volt a kép. g2 mini fényévekkel jobb képet csinált, mint az én telom.
Két hete már rendeltem e-bay-ről másik üveget szétszerelő szettel, és egy komplett üveget a 3 gombbal.
Aztán az egyik xSide által írt hozzászólásban olvastam a körömreszelős sztorit, mondom nincs mit veszítenem téptem egy kb 2*2mm-es darabot és elkezdtem finoman dörzsölni az üveget, pár másodperc után szörnyen karcos lett, aztán pedig kezdett kitisztulni, kb 5 perc alatt lecsiszoltam az egészet, és olyan éles képet csináltam vele, hogy öröm nézni.
Köszönöm szépen xSide-nak hogy megosztotta a körömreszelő eme felhasználási formáját! -
Drahcir
csendes tag
Sziasztok! Valami időnként ébren tartja az op.rendszert. Ezáltal az óránkénti 1-2% merülés helyett kb 6-10et is simán merül. Fogalmam sincs ,hogy mi okozza. Az op.rendszert írja az akkumulátor használat alatt. Csináltam Factory resetet stb, de nem igen használt. Az benne a legfurcsább , hogy időszakonként jelentkezik a probléma.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
pappkarcsi #51548 üzenetére
Szia, tudnál segíteni, hogy mit kell beállítani a Camera FV-5-nél, hogy fókuszáljon, ahogy a gyári progi ? Csak akkor fókuszál, ha fényképezek. A gyári automatikusan, ahogy elindítom. Köszi.
Üdv. -
Danny365
őstag
válasz
Den Hadnagy #51644 üzenetére
Még nem jött ki hivatalosan, elvileg ebben a negyedévben jön valamikor.
-
Den Hadnagy
senior tag
Ma beléptem a klubba egy 32 gigás feketével. Nagyon sikkes kis készülék.
Néztem a frissítési központot, most 4.4.2-n van. Nem kellene már lennie Lollipop-nak? Vagy ami van, az még nem hivatalos?
Köszönöm!
DH
-
Mauzes
addikt
válasz
vadászcsiga #51626 üzenetére
Köszi, ez jó! Már csak átnevezni kellene tudni ikonokat a gyári launcher-ben, így kicsit béna.
Más, mindenkihez: a "koppintásos" knock-on rendszer nektem 100%-osan jól működik? Nálam a képernyő kikapcs pl. mindig jó, de a bekapcsolásnál már akadnak olyan esetek, amikor nem reagál. Alapesetben csak néha fordul elő, de pl. tudok olyan helyzetet teremteni (értsd ujjbegyem bizonyos része, telefon bizonyos ferde pozícióban), hogy egyáltalán nem kapcsol be, pedig határozottan koppintok.
-
Atish19
őstag
Több videó bemutatón is láttam a Voice Mate nevü programot. Az én készülékemen viszont sehol nem találom. Ennek van valami oka?
Esetleg utólag kellene telepítenem? Szívesen kipróbálnám.
Illetve a quick window funkcióval mennyivel fogyaszt többet? Érdemes ilyen tokot vásárolni vagy nagyon sokat eszik? -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #51633 üzenetére
Nem hiba,vszínű a tornyok között ugrál...nekem is ilyen,de sose volt gond emiatt,csak ahol tényleg nincs térerő. Én pest mellett lakom itt xar,de pesten érdekes nem ugrál...
-
w333
félisten
válasz
4G/ LTE ?
állítsd át 3G -re és mindjárt jobb lesz !
Nem a telefon hibája, a lefedettség ilyen sz*r, én 3 ker. és csak a szabad ég alatt van full térerő, a lakásban 1-2 vonal, átállítottam 3G -re azóta mindenhol full !
-
akooos
veterán
válasz
Mikori a SIM-ed? Melyik szolgáltató? Ha rákeresel, az elején láthatod, hogy sok-sok ilyen probléma volt. Szerintem nem garis.
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Térerő*
-
Dexter-2000
őstag
Egy helyben ulok es a tetero.neha lemegy 0 egysegre utana maxra most kozeptajon van.
Most ez gari?Pontokat azert irok. Ossze vissza mert ez a g2 klaviatuturan. A szokoz elegge kicsi
-
sitotomi
tag
válasz
randras_83 #51618 üzenetére
Helószia!
Valszeg én leszek a kolléga
Az adásvételi elég, viszont a régió kódnak utána kell hogy nézzenek, annak függvénye.
Ma keresnek, hogy megcsinálják vagy sem.Azért bizakodok, ha egy SEA (South East Asia) kódú G3 javítható náluk, akkor csak javítható lesz az én Taiwanim is.
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Valaki már vett ettől a tagtól ilyen Nillkin tokot? Eredetit küld?
Vagy, ha valaki már rendelt ebay-ről ilyen tokot olcsóbbat és eredetit kapott, az küldhetne egy linket.
Köszönöm. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #51626 üzenetére
Sőt gyári launcherben az ikont át is tudod állítani a gyári telszamok ikonra vagy bármi másra és meg is van oldva
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mauzes #51623 üzenetére
Call History Shortcut. Ezt kiteszed és erre bökve a híváslista nyílik meg
-
Mauzes
addikt
Azt be lehet állítani a gyári Telefonszámok (vagy akár Névjegyek) app-ban, hogy kattintásra melyik fül jöjjön be, esetleg legutóbb használt? Mert én 90%-ban a Hívásinfó fület használom alapból. A Lollipop-os videók alapján az mintha tudná ezt.
-
-
csiziktomi
senior tag
Rövid helyzet jelentés:tegnap 10 óra körül leadtam a telefont a Váci utcai szervízben, fél kettőkor kész lett
. Csak a garancia papír kellett. Köszönöm LG
-
randras_83
addikt
Itt is üdvözlöm a kollégát aki tegnap adta le a G2-t sárgulás miatt.
végül javítják gariba?
-
batai15
félisten
Nem tudom létezne hogy fel éves telefonba gyenge az akku? Jobban merülget meg kevesebbet bír. Cloudy alatt.
-
válasz
Tonimcfish #51595 üzenetére
Nekem kb mióta megvan a telefonom (több, mint 1 éve), csak is ezen játszok már szinte, egyfajta hordozható konzol nálam és eddig még (kopp) semmi nyoma sincs sárgásodásnak.
De ez végülis már egy többször kitárgyalt dolog, hogy véletlenszerű inkább, hogy kinél jön elő, kinél nem.Ha besárgásodna nálam, legalább újabb, korszerűbb kijelző kerülne bele szervizelés után, én így fogom fel.
-
Danny365
őstag
Itt is egy Lollipop videó. Jó látni, hogy a kamera appot végül nem a G3-ból emelték át, hanem a G2-es appra húztak új külsőt, szóval a manuál fókusz/ISO az megmaradt.
-
PeGaTi
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket kérem. A Nillkin hívásjelző ablakos oldalra nyíló Fresh, Sparkle és Stylish tokjai között mi a különbség, melyiket érdemes venni a G2-mre? Vagy inkább a gyári QuickWindow tok lenne jobb?
Köszi előre is! -
pappkarcsi
senior tag
válasz
batai15 #51555 üzenetére
Használni tudom őket, elmagyarázni annyira nem. Volt nálam kölcsön tükörreflexes gép, még akkor tanultam meg...
A fénymérési módot kb úgy kell elképzelni, hogy a kép fényerejét a kiválasztott mód alapján határozza meg. tehát pl az egész kép átlagából vagy a kép közepéből vagy oda, ahova kattintasz, mint az iPhone-on. sajnos ezt sokat használnám sziluett készítésre, de persze csak ez az egy dolog, ami nem működik benne... az utolsó kiválasztható dolog a lock, azzal tudod fixálni, hogy ná állítsa/mérje minden képnél újra. Ez vonatkozik a fókuszra és fehéregyensúlyra.
A legjobb hogy van benne timelapse és sorozatkép lövő is. nagyon okos, jó képet csinál -> nagyon szeretem.
fokusnál van: auto, makró, arckereső, mittudomén, odafokuszálahovakoppintasz, végtelen. af-L ismét a lock, nem mér/fókuszál újra minden képnél. a többire guglizz rá, ha nem világos.
jobb oldalt a csuszka a plusz záridőt, állítja. ha feltekered világosabb lesz a kép.
egyébként play-en asszem van használati videó és user manual is, érdmees megnézni, elolvasni őket. -
gobaki
újonc
Sziasztok! Bekapcsoltam a Talk-back funkciót és azóta csak beszél a telcsi meg lefagy. Újraindításnál is ez van. Tudtok valami tippet?
-
roli654
tag
s amúgy mik ezek a v10, v10B, v20H, v20F?? fingom nincs róluk, valahol találok róla leírást?
-
vika1010
tag
válasz
vadászcsiga #51604 üzenetére
Ezt a sárguló kijelzőt úgy kell érteni, hogy alkalmazások közben besárgul, vagy alapból sárga, tehát ha egy fehér képet átküldök rá (mert gondolom azon jól látszik) és ha az nem sárga akkor nincs gond?
-
vika1010
tag
Sziasztok holnap készülök beruházni egy ilyen készülékre (használt) írnátok pár sort, hogy mire figyeljek, előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest