Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás34
senior tag
Na, engem is elért a sárga veszedelem 1 év használat után
Egy cseresznye magnyi területen besárgult a kijelző, de leginkább akkor lehet látni amikor bemelegszik a kijelző! Jövőhéten LG szerviz! -
ESP23
senior tag
válasz
Mike81
üzenetére
Az Ascend G6-ban és a G7-ben ugyan az a hardver van mint a G2 miniben, de a G7 esetében 2GB RAM társaságában.
Ami megriaszt az a Huawei támogatása, ebben nem erősek.
Lehet hogy a P7-et frissítik 5.0-ra, de a fentebb említett két készüléket, kizárt.
Nem tudom, átgondolom a dolgot, mert nem akarok egy olyan készüléket venni, amire nem kapok majd frissítést, a G2 szerintem nem fog így járni még egy darabig. -
Mike81
senior tag
Szia!
Az ismerőseim között van 2 embernek is G2 minije. Egyik sem panaszkodik arra hogy akadna vagy lassú lenne. Meg vannak vele elégedve. Nekem G2 után rögtön 1 kicsit furcsa volt a kijelzője. De az sem rossz hozzá teszem.
Szerintem az Ascend sorozat hardverei nem valami combosak ha komolyabb játékra kell. De ezzel nincs tapasztalatom.
-
SztiviVander
addikt
válasz
batai15
üzenetére
nem kell hozzá BL nyitás, leginkább azért mert nem is lehet nyitni. nem formáz semmit, felrakod autorec-et (keress rá a mélyvíz fórumban DM 2.8.0.2 TWRP-t tartalmazó autorec telepítőjére) és máris le tudod menteni a komplett gyári romot utána meg tudsz felrakni amit szeretnél.
-
Azharel
aktív tag
válasz
guenbaba
üzenetére
Szia!
Ezek a hibák mind érvényesek a v20B-re, de valószínűleg azért csak a v20B-t ajánlotta fel neked mert OTA-n végig kell menni sorba a frissítésekkel. Későbbi szoftverekben már kijavították (V20C/D/G/H). Ha meg akarod úszni a sok OTA frissítést akkor használj lg support tool-t az egyből a legfrissebb elérhető szoftvert fogja feltenni.
-
kocsij
tag
Sziasztok!
Mai napon bevittem az LG szervízbe a telót sárgásodás miatt és mondtam nekik a hátlap meg kopott egy kicsit hogy gariba ki lehetne-e cserélni. 3 óra alatt kicserélték a komplett kijelzőt és a hátlapot is, most megint olyan a teló mintha a boltból hoztam volna ki.Elég korrektek az LG-nél és marha gyorsak is. Én tökéletesen megvagyok velük és a telefonnal is elégedve. remélem a sárgásodás többet már nem jön elő.
Itt kérdezném meg azokat akiknek volt már sárgásodás miatt szervízelve hogy nekik azóta jelentkezett sárásodás vagy teljsen megszünt? -
guenbaba
csendes tag
hiho! Pár (2) napja vagyok g2 tulaj. Eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, viszont folyamatosan piszkál hogy frissítsek a V20b-re ha jól emlékszem. Ez most az amire az alábbi hibák jellemzőek?
4.4 KitKat-nál sistereg és recseg a füles:
V20A illetve V20B verziószámú szoftvernél, a fülesen a bal oldali hangszóró 50% feletti hangerőn, sistereg és recseg. Ez a bug minden g2 modellben jelen van. Sajnos szoftveres gond, amit remélünk javítanak majd.- 4.4 KitKat-nál Bluetooth hiba:
V20A illetve V20B szoftveren az akku statisztikában jelzi, hogy megy a Bluetooth, de nem okoz akku draint és wakelock sincs miatta.
Vagy ezek már ki lettek küszöbölve? -
ESP23
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét, de úgy néz ki hogy mégsem lesz G2-sem.

Ma felhívtam a szolgáltatómat, hogy leadjam a rendelésemet rá.
Meglévő ügyfélként hosszabbítani akartam, GO+ tarifával+készülék díjjal(9990 Ft), de amikor az ügyintéző elmondta nekem hogy a hosszabbítást követően elkérnek tőlem 58 napnak megfelelő díjat(19.034 Ft) akkor először kaptam egy kis sokkot, aztán inkább letettem róla.
Azzal nyugtatott meg, hogy még így is elég kedvezményesen kapnám meg a készüléket
, és hogy az ezt követő számlám már be állna 9990 forintra.
Nagyon tetszik ez a készülék, de sajnos nem tudnám a hosszabbítást követő első számlámat(19.034.- ) kifizetni, így inkább lemondok róla.
Most ott tartok hogy próbálok valami kedvezőbb ajánlatot keresni, így elsőre a G2 mini tetszik még, de attól tartok hogy az az 1GB RAM kevés lesz, illetve a kijelző sem valami acélos.
Ugyan ebben a kategóriában van még a Lumia 735, az Ascend G6, vagy ha belefizetek egy 20-ast, akkor az Ascend G7-es is.
Nem tudom melyiket vegyem meg.
Tudom hogy ez egy G2-es fórum, de szerintetek melyiket vegyem meg? -
batai15
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
nem baj
várok még kicsit 
-
Grecky
senior tag
Használ valaki Google Keep-et?
Ha igen, van akinek működik a legújabb verzióban (jelzéskor) lezárt képernyőn az értesítési LED?
Nálam július óta egyikben sem megy, de állítólag S3-on, meg Nexus 4-en hiba nélkül működik. -
batai15
félisten
válasz
Superhun
üzenetére
Na majd karácsonykor akkor! tovább nehezen tudok várni.
amúgy ha tprw-t akarok majd felrakni a későbbi custom romok és az akkori rom mentése miatt, ahoz kell bl nyitás? nyitáskor meg formázza telefont? azért kérdezem mert akkor majd elsőnek meg csinálom és ha custom romot akarok felrakni ami esetleg nem tetszik akkor nem veszlik el a belakott rendszerem. -
batai15
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
szerinted? kp...
még hiányzik mellé.. -
Az létezik hogy OptimusG3 1.4.1ben 200mb szabad ramom van? Hova lett a többi?
-
tibbike01
addikt
Ugy emlékszem régebben volt téma a kamera lencse karcolódása. Most átnéztem a Nillkin 9H fóliához tartozó elmeket, és volt közte 2db kamera lencse fólia
felraktam gyorsan. Király! -
Real_Necro
veterán
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Be lehet, csak atomlassú meg sokszor szétfagy. Én 1 órája próbálom véglegesíteni a kosár tartalmát.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Talán mér nem lehet belépni az oldalra

-
stul87
tag
Szeretném néhány leendő vásárlónak megkönnyíteni a döntését egy rövid „hibasor jellemzéssel”. Nagyon nem vagyok megelégedve a készülékkel, ezért az eladását fontolgatom. Milyen dolog az, hogy lassan fél éve nálam a teló, de még egyszer sem tudott lefagyni? Milyen dolog az, hogy 30%-os fényerőn használom, mégis gyönyörű a kijelző, napon is tökéletesen olvasható, sőt általában a szobában is lehúzom a redőnyt és napszemüveget veszek fel, hogy visszaidézhessem az előző telóimat, amikhez már hozzá szoktam. Felháborít az is, hogy a GPS és Wifi vevők azonnal találnak jelet, és soha többé nem eresztik. Na és amit még nagyon utálok benne, hogy gyönyörű a formaterve (még gagyi tokokban is), és az üzem idő. Egyszerűen felbosszant, hogy leveszem reggel a töltőről, és mikor este ránézek bőven van még benne szufla. Tényleg bánom már, hogy megvettem. Felesleges nekem ilyen készülék, ebben az országban ahol semmi nem működik, egy hibátlan teló?! Amióta megvan még egyszer sem idegeskedtem miatta, pedig már annyira hozzá szoktam az andoidos múltamból az akadásokhoz, fagyásokhoz, millió apró bughoz, hogy ezzel a telóval lehetetlen együtt élni. És végezetül legszívesebben beperelném az LG-t,hogy a legutolsó frissítés kijavította a 6 órakkor magától visszahangosodó bug-ot, így mindig elfelejtem magam visszaállítani, ezért sokszor csak délben veszem észre, hogy többen hívtak már :’(
-
MikitoLac
tag
Conrad-ban, az oktogonnál van a boltjuk VI. kerület Talán lehet rendelni is tőlük. Az enyém is elég karcos volt tegnap próbáltam lekaparni róla attól meg olyan szinten karcos lett még jobban hogy kezdtem megijedni de aztán ezzel a polír krémmel mintha új lenne. A sarkoknál picit nehezebb lehozni ezt a felső réteget de az legyen a legkevesebb picit több dörzsöléssel onnan is lejön és utána marad a szép üveg

-
MikitoLac
tag
Srácok visszatérve a tegnapi kamera üveg témára: Örömhír lekezeltem az üveget xerapol plastic polish krémmel és voálá csillog villog sehol egy karc.. És alig kellett pár percig dörzsölni. Gondolom leszedte ezt a felső ujjlenyomat taszító polár vagy miféle réteget ami engem cseppet nem zavar mert amúgy is q..ára karcolódott. Most akárhogy törölgetem nem karcolódik gondolom ez már a "zafír" üveg felület. Nagyon szép képeket csinál úgy hogy ajánlott ha másoknak is már nagyon hajszálkarcos szebb képeket csinál mint azelőtt!!
-
batai15
félisten
89 edigibe a g2 ! persze hogy lemaradok róla

-
Nightman1
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Ezzel mélységesen egyetértek!
Persze általánosságban,de azt azért megnézném hogy akik mindíg a legújabb-legjobb-legdrágább-ra törekszenek,mennyiben használják ki a ketyeréjüket.
Az jut erről eszembe miikor 2 éve megvettem első led tvm..
32''-os volt,nekem bőven elég,amennyit tvzek..
Na jöttek is a nagyzolások hogy ''az enyém 40''-os..''
Mondom igen,de nekem a f@rkam rendben,így azt nem kell kompenzálnom semmivel..
Kb ebben benne volt a véleményem..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
pappkarcsi
üzenetére
+SztiviVander
Hát srácok jogos! Akkor itt vmi nagyon el van kurrantva..... -
pappkarcsi
senior tag
Nem tudom, hogy meg lehet-e valahol nézni, hogy mikor gyártották a telefonomat, de ha jól tudom, márpedig jól tudom, akkor az enyém a talán legelsők egyike volt, amit lehetett a T-nél kapni. Közel 1 évet állás után, nem rég hoztam el. Azóta használom intenzíven, de sárgulásnak nyoma sehol.
mod:
(#48557) SztiviVander Wifi File Transfer Pro-val sikerült kipréselnem 4.5MB/s-et egy 200MB-os fájl átvitelének erejéig!

-
SztiviVander
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
hát ez az hogy pont a belső rendszerhez kellene a sebesség. mobilon netezni nem is látom értelmét akár wifin akár LTE-n 100-150Mbit-es sebességgel (esetleg néha valami torrenthez). de így 2014 végén, a 150Mbit-es LTE meg a 1.5Gbit-es AC wifik korában szeretném már elfelejteni azt a módszert hogy noti bekapcs, telefon USB-n rádug majd film/twrp mentés/egyéb nagy fájl notin keresztül rámásol telefonra a NAS-ról, vagy fordítva. azért a ~3,5MByte/sec-es elérhető max sebesség (mármint ezzel, a többivel 8 körül van) az még a 4-5 évvel ezelőtti színvonal.
-
here: na meg a magyar nyelv is hiányozhat sokaknak
de amugy tényleg jó, nokián is nagyon szerettem. -
gmatyi88
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
User error? Biztos,hogy nem. I5c ugyan itt. 40 Mbit. Routerrel kell kezdenem valamit???
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Quqesz
üzenetére
Nem úgy van az....a 65Mbps a router meg a teló között van,amit pl dlna esetén tudunk kihasználni,DE hiába tud ennyit a wifi-telefon ha pl nálunk 5Mbps a net sebessége! Tized annyi. Minek több,hacsak nem belső rendszert akarunk használni. Lehet direkt ennyit oszt csak ki energiatakarékosság miatt
Más
Ha vki a Here navival barátkozik,akkor ajánlott! Ma kipróbáltam és úgy,hogy be volt dugva töltőre sem melegedett 33 fok fölé a teló. Nagyon jól navigál,gyors, pontos(alagútból kijőve kb 1-2 sec volt pozicionálni) és ingyenes offline,egyedül a speedcam nem volt benne... -
Quqesz
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Látod ez jó kérdés! Nem értem én sem miért nagyobb az asus...amúgy oprendszer a sorrend szerint(mind stock):
4.2.2
4.4.2
4.4.4
4.2.2
Tehát mintha ez sem lenne mérvadó..nem toom mi a titok...router dlink 635 -
SztiviVander
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
az asus mellé oda lehet még tenni az sgs4-et meg még az ősrégi defy-t is. sony-n nem is lepődök meg, de a samu tab az meglepett hogy az se tudja. ahogy látom a neten, jópár embernek feltűnt ez, de válasz rá sehol. gondolom a főzött romokkal sem jobb a helyzet, és ha a baseband ugyanaz mindben (passz, ennek nem néztem utána) akkor akár az is lehet a bűnös. vagy ami a szégyenletesebb lenne, hogy a hw eleve képtelen rá.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
mert az LTE az ősidők óta alapvető része egy telefonnak mi? az nem a kinek nagyobb játék ugye? annak a sebességére biztos oltári nagy szükséged van. azért majd jusson eszedbe ez az okoskodásod amikor kérdezel valamit valamiről ami neked fontos, és értelmes válasz helyett ilyen stílusú ostoba kioktatást fogsz kapni. már most borítékolom hogy az bezzeg nem fog tetszeni.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nekem Wide HT 40 (20+20 MHz) van kiválasztva a routeren. (ddwrt 062314).
telefonon 20ast ír nekem is.. Sajna 65Mbps a plafon, ez van :|
mod: speedtest 37 / 39nél jobb nem jött ki
mod2: torrent kliensben is 3.7MB/s volt a max.. ~8 helyett.. elég szomorú
Érdekesség csak... Sony Z tabbal mértünk Szegeden 110+ Mbps-et egyébként. LTE-n, nem wifin.
@Midway Vélhetően nem megfelelő mobilinternet csomag van előfizetve, ezért nem használhatod a hálózat azon részét. Drágább csomag -> nagyobb sebesség.
@Doky586: Szerencse, hogy nem neked kell eldöntened, mire és mire nincs szükségünk.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Hmmm most megnézte nálam mit ír a wifire:
Asus memopad hd7 135Mbps
LGG2 65Mbps
Sony Z1c 65Mbps
Samsung Tab3 lite 65Mbps
Lehet nem a telóval van gond,mert egymás mellett volt a 4 készülék.... -
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Kacérkodom egy 930-as lumiával, de nem tudom... Nagyon szeretem ezt a telefont.
-
válasz
SztiviVander
üzenetére
NE próbáld elterelni a szót.. NEM 3G-4G -ről volt szó hanem wifiről, méghozzá telefonon..
Tudom nagyon divatos manapság játszani a "kinek nagyobb?" játékot és panaszkodni egy értékre aminek a harmadára sincs szükséged.. De további sok sikert hogy a tied nagyoooobb lehessen.. -
SztiviVander
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
igazad van, azt elírtam. 65 a max 2.4-en. monjuk nekem a teszt menüben a wlan teszt alatt sem választható a HT40 (40Mhz-es csatorna szélesség), csak a 20. nem is fájna ez ha más telón is így lenne, de egy 4ed ennyibe kerülő telefonon is gyorsabb. sőt megnéztem ma egy s4-en az is duplát tud mint a g2 (egymás mellett ugyanarra a routerre kapcsolódva). ez azért jobban elszomorít mint az esetleg majdan kicsit besárguló kijelző.
-
TayRol
nagyúr
Srácok, júniusi, teljesen új állapotú, független, Lg garis 16-ost mennyiért lehet eladni? Dobozos, számlás.
-
SztiviVander
addikt
válasz
pappkarcsi
üzenetére
igazad van, azt elírtam. 65 a max 2.4-en. monjuk nekem a teszt menüben a wlan teszt alatt sem választható a HT40 (40Mhz-es csatorna szélesség), csak a 20. nem is fájna ez ha más telón is így lenne, de egy 4ed ennyibe kerülő telefonon is gyorsabb. sőt megnéztem ma egy s4-en az is duplát tud mint a g2 (egymás mellett ugyanarra a routerre kapcsolódva). ez azért jobban elszomorít mint az esetleg majdan kicsit besárguló kijelző.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
én meg javaslom hogy ne égesd magad az ökörségeiddel.
ha neked erre e kérdésedre hogy "Sziasztok! Én is megkaptam életem első androidos készülékét. DE zavart érzek az erőben! A kiválasztható hálózatokban nincs 4G (LTE) ! csak GSM, WCDMA és Automatikus." azt válaszolták volna hogy "ha neked egy telefontól nem elég a GDM/WCDMA akkor ajándékozd el", akkor vérig lettél volna sértődve ugye? gondolkodjál már néha, még ha nehéz is. -
válasz
DroiDMester
üzenetére
user error a f@szt!
Toltam neki egy upgrade-et és már is minden jobb! 50/50-et simán tolja fene a piszkos k....anyát

-
-
gmatyi88
tag
Hali. Az mitől lehet ,hogy wifin nem tud többet a telefon csak 15/7 Mbs ot? 60Mbit upc fiber... kicsit idegesít
-
álarc
aktív tag
válasz
VOLTCRAFT(1)
üzenetére
Ez nem igaz sajnos!
De már off! Túl van tárgyalva erősen! -
tibucsopper
csendes tag
Sziasztok! Augusztusban vettem a G2-met, amit nem sokáig volt lehetőségem kihasználni, mert sajnálatos módon egy hónap után vízbe került ( kb 2 percet volt 1 méter mélyen ), így kakukk lett neki, pedig még ki sincs fizetve ((. Egy barátom a Samunál szervizes és "jóban " van-volt egy LG szervizessel, aki azt mondta, hogy javítható, így szeptemberben oda is adtam cimbimnek, aki továbbította az illetékes elvtársnak. Tegnap kaptam a "jó" hírt, hogy nincs rá kapacitása, szal b..szhatom. Mondanom sem kell mennyire örültem két hónap után a hírnek. Viszont már az elején azt mondta, hogy ha cserélni kell, akkor a kijelző, az alap-panel 23 ropiból kijön, a többi "filléres" dolog - ezt így mondta. Ezek szerint egy "hozzáértő" szervíz-közelben, nyilván haveri alapon van esélye újraéleszteni, újraöltöztetni a G-pet. Olyan embert keresek, akiben a hozzáértés és a jóindulat elegye, olyan további pozitív emberi tulajdonsággal párosul, mint a kíméletesség - erre a pénztárcám miatt van szükség.
Nagyon régóta fájt már a fogam erre a gépre és gyorsan megszerettem. Sajnálatos tragédiáját a biztosító sem volt hajlandó megérteni, így csak a B-verziós javítás maradt.
Ha valaki tud nekem ebben segíteni, a tibucsopper@gmail.com -on várom megkeresését.
Előre is köszönök minden segítséget!
Tibor -
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ha 75 Mbps-el (9MB/s) nem vagy megelegedve egy telefonon akkor javaslom ajandekozd oda valakinek aki egyutt tud elni ezen hibaval is...

-
Mike81
senior tag
válasz
Indiant
üzenetére
Hali!
Igaz, hogy vannak olyan telók amik besárgulnak. De nem tudni hogy kinek, vagy mitől. Mivel van olyan akinek 6 hónap után sárgul, és van olyan akinek 1 év után sem. Nekem is sokat megy a kijelző van hogy melegedik is a kamera körül de az én kijelzőm még nem sárgult. Pedig 70%-on autón használom a kijelzőt. Van akinek a csere kijelzője is sárgult és nem hajtotta a vasat annyira. Van aki meg egész nap maxon pörgeti a kijelzőt meg úgy fel forrósítja a vasat hogy tojást lehetne sütni rajta, és mégsem sárgult be. Na ezek alapján döntsd el, hogy széria hiba vagy alapból sz@r konstrukció. Vegyél amoledes telefont, az csak beég és sokkal zavaróbb. Vagy G3 ami törik vagy elválik a kijelzője

-
pappkarcsi
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
2.4Ghz-en nálam csak 65Mbit a max, többet sehogy nem sikerült kisajtolnom, hiába tettem rá a telefont. pedig egy 1043ND van itthon. 5ghz-ről tapasztalat így nincs. (optimusG3 v1.4)
-
SztiviVander
addikt
ha már a hibáknál tartunk. az feltűnt már valakinek hogy drága telefonunk 1 csatornán és csak 20mhz-es csatornaszélességgel tud csatlakozni az N-es wifi-khez (2.4 és 5Ghz detto)? és nem, nem router/egyéb beállítási hiba. ez a gyakorlatban azt jelenti hogy 2.4Ghz-en 75Mbit a max portsebesség, 5Ghz-en pedig 150. ahoz képest hogy egy olcsó kínai telefon (és többek közt az újan 35e Ft-os asus tabletem is, szintén egy antenával) is tud 40Mhz széles csatornát használni -azaz dupla sebességet- ez elég szégyenletes. írták páran xda-n hogy a dorinmax kernel megoldás rá. tegnap felraktam a legújabb 8.9-et de az semmit nem változtat ezen. esetleg akik optimusoznak/clodyznak/cmeznek megnézhetnék hogy nekik mennyi az annyi, bár gyanítom hogy azokon sem jobb a helyzet.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére

Nightman1: Ingyé' nem adják
Ha megfelelő mobilnet csomagod van, akkor elérhető. -
Nightman1
tag
Az mért van hogy Telenornál az elérhető hálózatok közül ott az LTE,de valamiért nem csatlakozik rá a telefon..
Ahhoz külön előfizu kell? -
Real_Necro
veterán
válasz
Indiant
üzenetére
Ha már külföldről hozol példát tedd mellé az eladott példányok számát is, de ne csak Magyarországon. Nyilván az fog reklamálni meg írni róla többet, akinek problémája van vele. Ez soha nincs egyensúlyban a jó darabokkal. Szóval most kiragadsz mondjuk ezer darab közül egyet és azon lovagolsz...

-
Indiant
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
..pont ezért kérdezek itt.
-
xSide
őstag
válasz
Murciélago
üzenetére
Gyári video app lesz az kibővítve lassított lejátszási lehetőséggel.
Nálam menne rendesen, ha emiatt használnám xdabbed módosítását
-
törölt tag
válasz
SztiviVander
üzenetére

-
SztiviVander
addikt
-
ESP23
senior tag
válasz
firemanus82
üzenetére
Én arra is kíváncsi lennék, hogy ez a probléma csak az első generációs modelleknél jön elő, vagy az újabbaknál is.
-
Murciélago
csendes tag
Megszeretném kérdezni,hogy feltettem az Xdabbed Camera 3.2-őt.Amit eddig észrevettem nem működik
a slow motion felvétel. Valamit még kell állítani vagy bug így kell elfogadni?
Még az van,hogy telepítésnél írta, video playert kérek-e ( kértem) de nem találom sehol.Csak a gyári van
Köszönöm,ha válaszol rá valaki. -
firemanus82
senior tag
Ez a sárgásodás is elég random. Lehet, hogy bizonyos piacra szánt verzióknál jön elő? Vagy esetleg nem tudja a k€szülék a hőt megfelelően leadni egy tok vagy kijelzővédő miatt?
Én töltőn játszok vele, rendesen melegszik is, mégsem sárgulok.
-
Indiant
addikt
Garon túl:
LG G2 D802 LCD és Érintőpanel / plexi csere 39.999-ft -
ESP23
senior tag
-
Indiant
addikt
-
álarc
aktív tag
válasz
Indiant
üzenetére
Garanciában nekem újabb generációs kijelzőre cserélték! Legalábbis olyan képe van, hogy lees áll.
LG is változtat technológiát gyártás közben! Ez belefér, ha a műszaki alapadatok nem változnak.
Nekik sem érdek az állandó garanciális javítások sora!
ui. ez megijeszt valakit, akkor kerülni kell az Apple, Sony, Samsung, HTC, LG stb. márkát voltak hasonló jelzések, problémák. Legrosszabb talán a samu üvegpattanásos széria volt . -
VOLTCRAFT(1)
tag
-
Indiant
addikt
válasz
spuros
üzenetére
Csak egy példa , az ember már a 3-ik telefont tapossa...
..azt értsd meg, h. attól még, h. tegnap javították, nincs rá garancia, h. holnap nem viheted vissza megint és a garancia egyszer csak lejár.
Ha meg tényleg a ragasztó miatt lenne és az nem bírja a hőt, akkor az szerintem nem múlik el, mint a kolléga írta.
"Akkor jelentkezett csak, amikor toltore dugtam." - ilyen pedig egy okostelónál elég sűrűn van -
Indiant
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igazad van, nem volt a kezemben ilyen vas.
..de
Ha valakinek besárgul (ami lehet gyári hiba, más telónál is megesik) és kicserélik
majd nagyon hamar megint besárgul az számomra azt jelenti, hogy az LG nem tudja javítani a hibát.
Piszkosul sokan panaszkodnak (külföldön is) a sárgulásra.
Garancia van, de meddig?! Hamar lejár a 2 év.
Én nem szeretném félévente szervizbe hordani a telómat, az esetleges képernyő védőt (9H) nem számítva. -
válasz
Indiant
üzenetére
Az évszázad hülyeségét sikerült leírnod!

Mi az hogy JAVÍTHATATLAN?

Legalább ne írkál ekkora marha nagy baromságot! Főleg úgy ne, hogy életedbe nem volt g2 a kezedbe!

Nekem már elmúlt több mint 1éves a telóm és kutya baja nem sárgásodik, pedig elég rendesen kap, van hogy 2x töltöm 1.nap alatt!

És azt is vedd figyelembe hogy azok az emberek járnak ide, akinek valami gondja van(és ezek is általában 80% ban csak user error)! A többi tulaj csak élvezi és használja a telóját, és jókat kacag az ilyen buta embereken mint te!

Az hogy 1000.db eladott g2.ből 5.db besárgul megesik, más telónál meg van más hasonló széria hiba!
Amúgy is minek a garancia? Kicsélik és minden heppy, aztsem tudom honnét veszitek hogy akinek kicserélték annak ujra besárgult!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy cseresznye magnyi területen besárgult a kijelző, de leginkább akkor lehet látni amikor bemelegszik a kijelző! Jövőhéten LG szerviz!
Melózni kell még fél 7-ig. Talán este megnézem újra.

, és hogy az ezt követő számlám már be állna 9990 forintra.

De ahogy nézem valóban valami réteg van rajta és az karcolódik.