Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naigen
aktív tag
válasz
1kawarider #58849 üzenetére
Próbáltad, amit a #58839-ben írtam? Ha imei alapján van már rá, akkor a leírt módon frissítheted.
-
válasz
1kawarider #58849 üzenetére
Később fog.
-
mark.bajusz
újonc
válasz
1kawarider #49276 üzenetére
Igen, feltöltős. Eléggé irritáló, hogy több mint 2ezret kifizetek egy hónapban, higy kitudjam próbálni milyen a 4G hálózat erre tessék...
Valamilyen módon átlehet váltani feltöltősről előfizusra? -
Azharel
aktív tag
válasz
1kawarider #49276 üzenetére
Én is úgy tudom hogy a Telekomnál a dominosok nem csatlakozhatnak LTE hálózatra. Nálam be van kapcsolva, hálózatválasztásnál is látszik és hiába megyek rá nem enged fel. Itthon van egy előfizetés is, mikor azt a simet beraktam egyből ment az LTE is.
-
batai15
félisten
válasz
1kawarider #49063 üzenetére
Jajj istenem..... ilyen hw melett mit csodálkoztok? Dolgozik a cpu,kijelző meg minden ....
-
törölt tag
válasz
1kawarider #49016 üzenetére
Érdekes ez, mert csak, böngészés közben melegszik, de pl. ha youtube videot nézek(youtube alkalmazással) órákig akkor nem, márpedig az sokkal nagyobb adatforgalommal jár.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
1kawarider #48633 üzenetére
Ha bemész a hely menübe ott ki lehet választani a gps pontosságát. Van gps antenna,van agps(gsm,wifi), és van nagy pontosságú. Ha csak a gps antennát kapcsolod be,akkor nem kérdez rá. Tudod a gogli mindent lát és a másik kettőnél használsz netet. Én el szoktam fogadni.
-
válasz
1kawarider #48633 üzenetére
Most hirtelen nem tudom, hogy hol kell ezt megnézni, de szerintem el van nálam fogadva. Nem szoktam ilyenen fenn akadni.
Ha ettől pontosabban működhet adott alkalmazás, akkor ez belefér.
Esetleges anonym infógyűjtés rólam meg nem érdekel.Grecky (#48577):
Szia!
Ha nagyon nem boldogulsz, akkor kipróbálhatod Play-ről a Light Flow nevű app-ot.
Bár én is használom a Keep-et, de nem szoktam vele jeleztetni, így nem tudom nálam működik-e normálisan.
Az is igaz és nem gyári ROM-on vagyok, így lehet nem is lenne mérvadó. -
finu
tag
válasz
1kawarider #48630 üzenetére
De van, csak hely lett a neve.
-
Icetee
aktív tag
válasz
1kawarider #48026 üzenetére
Nekem amikor még Samsungom volt utána jártam, azt mondta a szerviz, hogy ha van gyári gari levél és mellé (Magyar) számla, akkor minden gond nélkül elfogadják bárhonnan származik is a készülék.
Az LG-t is meg kéne kérdezni hogyan is működik ez pontosan.
-
Harcsai
senior tag
válasz
1kawarider #47505 üzenetére
Diamond GSM győr. Gyári LG garancia 1 év. 2014.05.30. 126eHuf
Igen, drága volt, de a gyári gari megért nekem ennyit. -
randras
veterán
válasz
1kawarider #47505 üzenetére
Az edigital árulta itthon a 32 gigást rendes garilevéllel, én is ott vettem.
-
Fredy02
tag
válasz
1kawarider #47495 üzenetére
Kicsit bonyolultabb volt a dolog de, lényegében nem fogadták el a telefon garanciáját, viszont amiben mákom volt, hogy a kijelzővel volt gondom és azt meg az előző tulaj már cseréltette, pénzért törés miatt, így arra ők adtak félév garit akkor és mivel a félév még pont érvényes volt így megúsztam a dolgot ingyen, bár azt mondták előtte bevizsgálják és értesítenek, hogy fizetős lesz vagy sem, szerencsére ez utóbbi volt.
-
gretzky77
veterán
válasz
Én úgy emlékszem itt voltak akik extreme digitalban vették a 32-est ott meg szerintem csak gyári gari van nem?
-
Harcsai
senior tag
válasz
Ez a pletyka nem tudom honnan indult. A szolgáltatóknál 16G-s verzió van, de Magyarországon van hivatalosan 32-es is! Az enyém is ilyen darab, hivatalosan importált, gyári garanciális. Csekkoltam Lg-éknél, mikor felrebbent ez a pletyi.
-
Fredy02
tag
válasz
1kawarider #47488 üzenetére
Szervizben nekem is ezt mondták, volt is belőle egy kis katyvasz mert használtan vettem garival és a garanciális javításra a gyári szervizbe vittem pedig csak bolti garanciás papírom volt.
-
kiskacz
senior tag
válasz
1kawarider #47488 üzenetére
Szerintem igaz.
(Nekem is az van - a telefonboltosom elég sokat küzdött értem, /régi kapcsolat, nem átverős fajta/ de csak bolti garival tudta adni. Tudomásom szerint hivatalosan nem importál(t-)-nak csak 16-osat. A tárhelyben van különbség, a gariban - ha jó az üzlet nem sok. A 2 év amúgy is kérdéses - már, ha csak szoftverre vonatkozik - azt úgyis otthon cserélem -
katalin888
aktív tag
válasz
1kawarider #46775 üzenetére
Ez nem igaz!
En fuggetlenul vettem, LG garis 32 GB-os modellt! -
törölt tag
válasz
1kawarider #46775 üzenetére
Az enyém 32 gigás és német piacra szánt telefon.
-
törölt tag
válasz
1kawarider #46767 üzenetére
Egy nyalókáért megmondom...
Egyébként 90%, hogy igen, de hogy honnan tudom? azt hosszú lenne elmesélni -
csatakacsa
tag
válasz
1kawarider #46653 üzenetére
Én a nexteltől vettem 100 ert bolti garival majusban
Most gyári garanciaval kerul.ott 100 ba, ugyhogy ha nincs jobb aron akk sztem megeri onnan. Gyari gari miatt tobbet sose kell latnod oket ha nem.akarod -
Quqesz
nagyúr
válasz
1kawarider #46653 üzenetére
Boltok: B-tel,XXLgsm,Speedshop, Edigital,MM kb
-
Quqesz
nagyúr
válasz
1kawarider #46642 üzenetére
Elvileg igen,az eu-s a jobb,de nem biztos,hogy lesz....nekem vodás és csak gyári frissítés van fent,nem volt gondom vele..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
1kawarider #46639 üzenetére
Hi
Boltban két féle van:1. Bolti garis-a bolt ad rá garanciát ès ő is szervizeli 2.gyári garis-lg szervíz(v telemax) szervizeli
Rom terén mindegy honnan jött,van magyar nyelv benne,de más a frissítési metódus ázsiában,usában,európában....ha ázsiait veszel akkor is a kdz nevü programmal azt teszel fel amit akarsz..pl hu romot....nem kell parázni ilyen miatt...van ahol ha jelzed,hogy eu-s országba szántat kérsz,akkor olyat kapsz,de mondom jelenleg mind1.... -
randras
veterán
válasz
1kawarider #46639 üzenetére
Ne vegyél GSM boltból. Gyakorlatilag 3 hete mikor vettem normális helyen már nem lehetett kapni, szerencsém volt edigitalba, utolsót hoztam el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest