Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
DroiDMester #39194 üzenetére
1 az 1-be így van ott is.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Az igaz hogy a rootot nem lehet teljesen eltüntetni? -
f(x)=exp(x)
őstag
Hy!
Rootolt G2-t OTA-n tilos, PC Suiton lehet frissíteni? -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
pestibenji #37777 üzenetére
Én úgy értelmezem hogy hogyha nem lesz benne annyi bug, akkor fog vele foglalkozni, csiszolgatni stb....
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
tkchroland #35075 üzenetére
Hogyha valami nagyon fontos dolog van rajta (dokumentum, kép stb.) akkor dugd rá a gépre és másold át őket. Utánna mehet Hard Reset NEM a beállításokból indítva, hanem billentyűkombinációval!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
DroiDMester #34580 üzenetére
Még a neved is ellopta.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
DroiDMester #34563 üzenetére
Nem akarsz venni egy G Pad-ot?
-
f(x)=exp(x)
őstag
A yaho vagy az accu a megbízhatóbb?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
DroiDMester #34442 üzenetére
Az melyik játék?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #34435 üzenetére
Törölve.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
DroiDMester #34433 üzenetére
Erről mi a véleményed?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
elektropocok #34424 üzenetére
Minden telefon eltörik ha leesik. Annyi a különbség hogy ez ripityára, egy kicsit strapabíróbb (HTC One M8) meg csak egy "kicsit", ami semmin sem változtat, mert úgy is cseréltetni kell.
Tokot az E-bay-en keress, nagy a választék. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
rayoliviero #33721 üzenetére
Most ez komoly?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Elnézést tudatlanságomért!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
vadászcsiga #33656 üzenetére
Köszönöm! Itt megtaláltam ami nekem kell. Ezer köszönet.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Erre van valami megoldás?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Adott egy LG G Pad (ami lehetne G2 is, bocsi hogy itt kérdezek de itt sok szakértő van), ami rootolt (én rootoltam). Az lenne a gond, hogy nem tudom unrootolni, mivel nem találtam olyan gyári zip-et, amit tudnék flash-elni (sőt semilyen gyárit sem találtam, csak stock-ot meg ilyesmiket) sajnos.Ezt hogy kell megcsinálni, vagy hol kell keresni? Tudom hogy itt sokan kenik-vágják a témát úgyhogy kégyszíves válaszoljatok, köszönöm előre is!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
VOLTCRAFT(1) #31567 üzenetére
És mi lett a megoldás...nem tudok én se regisztrálni!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #31364 üzenetére
NOS?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Flash-t 4.4.2 alatt a gyári böngészőre hogy lehet varázsolni? Esetleg egy linket adnátok?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Illusion1010 #31271 üzenetére
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #31265 üzenetére
Na, pont lejárt az időm.
E-bay nem játszik.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Valaki tud best buy fülhallgatót mondani olyan 2000 Ft-ig?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
katalin888 #30787 üzenetére
A 4.4 (állítólag) nem tud csalni (még).
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
kisgergely80 #29993 üzenetére
Ez miért nem jó?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
vadászcsiga #29529 üzenetére
Szerintem úgy jó ahogy van.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
vadászcsiga #29371 üzenetére
Most Te arra jöttél rá hogy hogyha 2× rálépsz gyorsan az adott weboldalra, akkor kinagyítja azt?
-
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #29167 üzenetére
Bocs, most pihentem egyet, nem tudom mit csinálok. Szóval ha az akksi meghal, kicserélik, utána simán meg tudják nézni hogy mi a helyzet. Alyankor mi van? És még annyi lenne, hogy a gyári LG-s ROM-okat hol lelem meg? (Ami az összefoglalóba van, olyat keresek csak tabhoz kéne, nem találok hozzá sehol. Köszi!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sokat hallom, hogy hogyha a telefont annyira nem lehet bekapcsolni, hogy az LG logóig se megy, akkor nem tudják megmondani hogy mi miatt romlott el.
És ha nem gyári rendszer van rajta, hanem rootolt valami, akkor mi a helyzet?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #29079 üzenetére
Mégse. Mindenhez engedélyt kér, nem akarok belefutni egy alaplapcserébe.
(ez a google playes vásárlásra nem vonatkozik, ott nem hinném hogy vírusos verziót raknának fel...)
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
DroiDMester #29074 üzenetére
Köszönöm!
Először kipróbálom nem a Play Store-ból, majd ha jó azt a néhány ezret rááldozom a progira. -
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Szakiii #29041 üzenetére
De, csak nem enged oda írni. Ezért kérdeztem hogy mit kéne beállítani, vagy mit kellene csinálni. Én is hallottam, de utána megkérdeztem és írták, hogy a mai modern kártyáknak nem lesz semmi bajuk, vagyis nagyon sokat kellene ahhoz torrentezni, hogy valami bajuk legyen (szinte lehetetlen), természetesen nem Ebay-es 20 FT-os kártyáról van szó.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Elnézést hogy mindig ide jövök, de rootoltam a tabomat. Mivel úgy is ikertestvér szinte a két készülék, ezért a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom azt elérni, hogy a torrenteket egyből az SD kártyára rakja? Milyen appot kell letölteni hozzá, vagy hogy működik? Valamint milyen alap root programokat ajánlotok?
Előre is köszönöm! -
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Frissítettem a tabom 4.4.2-re, viszont így nem lehet normálisan írni SD kártyára.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy "hivatalosan" (tehát ha megcsinálom nem kell visszaállítani semmit) a 4.2.2-őt hogyan kell visszatenni? A leírás melyik részét kell megcsinálnom? Vagy a másik megoldás a root, ott miután rootolom, hogy kell kdz-zel újrahúzni?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
vadászcsiga #28646 üzenetére
-
f(x)=exp(x)
őstag
Egy gyors kérdés: root után 4.4 alatt utorrenttel lehet SD kártyára írni?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Egy gyors kérdés: root után 4.4 alatt utorrenttel lehet SD kártyára írni?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
mumus10 #27913 üzenetére
Tisztelt LG Magyarország. A kérdésem az LG G2 nevű készülék garanciájáról szólna, ugyanis fórumokon nagy kavarodás van e téren (ezért kérem kimerítő választ adjon, mert meg lesznek osztva). Van, aki azt mondja 2 év teljes körű garancia van minden szolgáltatós készülékre, valaki szerint csak a szoftveres garancia 2 év hardveres 1, független 1 vs. 2. Szóval senki se tudja. Tehát részletesen, szájbarágósan leírna hogy hogy van ez? Pl.: független: munkaerő x év, ami azt jelenti hogy...... és Z javítja; alkatrészek y( vagy x) év, ami azt jelenti hogy.... és Z javítja; szolgáltató Vodafon: alkatrészek stb. stb. Válaszát előre is köszönöm!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
A G2 készülékre amennyiben szolgáltatónál vásárolja 2 év teljeskörű garancia él a készülékre, viszont ha azt függetlenül vásárolja akkor 1 év a garancia. A szervizelést minden esetben a központi márkaszervizünk vagy a Telemax GSM végzi.Fentebb leírt válasz az Ön számára készült, a levél tartalmát nyilvános fórumokon való megosztásához az LG nem járul hozzá. -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Tompie #27793 üzenetére
Ha lenne (tudomásom szerint nincs), az akkor se lenne kapható kis hazánkban. Google Play Editionnak hívják az ilyen készülékeket egyébként.
Tapizd meg egy MM-ben, egy Nexus 5-el hasonlítsd össze, hardverben szinte ugyanaz a 2, annyi kivétellel, hogy a G2-n az LG cuccokkal telerakott szoftver fut, míg az N5-ön a Google sima rendszere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest