- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabosasito
aktív tag
válasz
stilo18 #31947 üzenetére
Szia!
Ha jól értem a google címtáradból eltűntek a névjegyeid. Egyszer régebben már én is jártam így. Egyszer csak hókuszpók voltak névjegyek majd már nem.
Van egy visszaállítási lehetőség tetszőleges általad választott időpontra 30 napos intervallumban.Címtár - egyebek fül alatt:
Címtár visszaállítása
Címtárát visszaállíthatja tetszőleges időpontbeli állapotába az elmúlt 30 napon belül. Így egyszerűen helyreállíthatja a törölt névjegyeket, illetve visszavonhat egy importálási vagy egyesítési műveletet. További információ
Adja meg a visszaállítani kívánt állapot idejétPróbáld ki.
-
-
morphin
tag
válasz
stilo18 #31891 üzenetére
WiFin is csinálja? Próbáld ki. Ott valami szinkronizációs problem lesz szvsz...
Ha egyszer csinálta csak akkor nem kell vele foglalkozni, viszont ha folyamatosan akkor gebasz van. Csináltál frissítés után HR-t? (gyári beállítások visszaállítása) Lehet valamit frissített gapps-on belül és maradt egy-két felesleges fájl...
Itt mondjuk az a baj, hogy a Gapps, mint olyan elég sok program lehet.szerk.: még valami! Swiftkey-t használsz? (bár az elvileg csak akkor dob ilyen hibát ha épp bebootolt a rendszer...)
-
morphin
tag
válasz
stilo18 #31883 üzenetére
Milyen telefon, milyen ROM, JB/KK, mióta csinálja, mire reagál ezzel a hibával stb stb...így nehéz lesz megszülni.
#31885 rzoli
Ezt a MOUNT-olást bele kéne rakni az első hozzászólásba (vagy benne van valahol?), mert nagyon sokan írják mostanában, hogy a TWRP nem látja az OTG-t... -
-
válasz
stilo18 #25979 üzenetére
Szerintem a fej-/fülhallgató impedanciával lehet összefüggésben.
A gyárival (24ohm) nálam sincs gond. Van itthon még egy in-ear fülhallgató, azzal se zajos.
A probléma akkor kezdődik ha valami "nagyobbat" köt rá az ember. Amikkel próbáltam: Superlux HD661 (68ohm), Beyerdynamic DT190(150ohm), Sennheiser HD600(300ohm). Ezek közül mindegyikkel volt sistergés. -
válasz
stilo18 #25116 üzenetére
Nem az a gond!
D802 V20.B OPEN -ből csak 1.verzió létezik még az sincs mint a V10 -eknél, nincs külön 16 és 32.gigás verzió! hiába van a listában 20.féle V20B, letöltheted mindet 16 és 32.gigást is de bit -re meg egyezik az összes!
és ez a V20A nál is így van meg a 3.ik verzió a Vodás V20A az is mind egyforma!
-
jooker82
nagyúr
válasz
stilo18 #25116 üzenetére
Mindenképp tedd fel ezt 88 HKG/HONG KONG V20A LGD802 1.58 GiB [link]
Tehát a 88-as számút,de előtte és utána gyári visszaállitás.,majd még ne tegyél vissza semmilyen appot és tegyél rá egy zenét,hallgasd meg.Van e sisztergés és vagy egyéb hibák,amik most jelen vannak.
Ha nincs semmi és abban nincs magyar nyelv,mehet fel a v20b Hun,vagy DEU -
Damage401
senior tag
válasz
stilo18 #24155 üzenetére
Nekem se írta az OTA frissítést. Azon a linken ellenőriztem, amit előbb tettem be. Amúgy az nem azt írja hogy mi az aktuális a telefonodon. Hanem mi érhető el. Nem neked szántam csak általánosságban.
Szerk.: IMEI és régiókód alapján jön a frissítés.
Szerk2: Nexus 4 is így volt. Tudom mert nem estem bele az első hullámba, Így december 13 lepett meg a google.
-
-
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
stilo18 #19715 üzenetére
Közöltek valamit forditsátok le..
-
-
Sógi
addikt
-
banán007
tag
válasz
stilo18 #15910 üzenetére
Ilyen lépésben csinálj mindent és működni fog:
0. ellenőrizd hogy rootolva van e a telefon: [root checker]
1. ha nincs rootolva, akkor tedd meg az összefoglalóban leírtak szerint
2. telepítsd az xposed telepítőjét: [latest apk], utána lépj be és onnan telepítsd az xposed frameworkot
3. újraindítás
4. g2 xposed beállítása és megint újraindításezek után már biztosan működnie kell!
-
Illusion1010
senior tag
válasz
stilo18 #15910 üzenetére
Az tűnik logikusnak, hogy nem rootolt a telefon.
Én megpróbálnám újra rootolni. A root checker mit mond rá?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest